Gene Decode: Underjordiska tunnlar i Libyen och Mauritanien

2021-02-19
Gene Decode
https://blessed2teach.com/

De vita hattarna gör stora framsteg när det gäller att ta ut kabbalens underjordiska baser över hela världen! Få dina uppdateringar från Gene Decode.

Gene granskar de underjordiska baserna i Libyen och Mauretanien när Gene fortsätter att avkoda Afrikas land.

Gene informerar oss om framtida avkodningar och till och med nuvarande strider som pågår just nu!

Alla dessa tunnlar tillhör kabbalen och är forntida. Libyen är ett gammalt kabbalfäste. 

Libyen, är beläget i Nordafrika. Största delen av landet ligger i Saharaöknen, och en stor del av dess befolkning är koncentrerad längs kusten och dess omedelbara inland, där Tripoli (Ṭarābulus), de facto-huvudstaden och Banghazi (Benghazi), en annan storstad, ligger. Deras befolkning är 6,8 miljoner och det officiella språket är arabiska.

Det gränsar till Egypten, Sudan, Tchad, Niger, Algeriet och Tunisien. Det har ett utmärkt läge vid Medelhavet. Det har ett utmärkt läge för kabbalen att manipulera och kontrollera. Kadaffi tillhörde kabbalen. Som du kan se, utgör Tripoli landets viktigaste hamn  och huvudstad. Det var i Benghazi som Kadaffi fångades in i ett av dessa Dumbs. Det var också platsen där amerikanska specialstyrkor mördades och Hillary kommenterade detta med ”det spelade ingen roll” eller som Gavin Newsom kommenterade det med att säga: Vad spelar det för roll att de dödades av det eller det här, det som spelar roll är att de är döda.

Google Earth-bilden visar tidigare jordbävningar 10 km längs kustlinjen.

Bilden visar en 10 km lång sträcka av jordbävningar längs med kustlinjen (i bukten). Den besvärande teknologin som de främst använder sig av här är och som tar ner dessa Dumbs väldigt snabbt och lätt, är en anordning som har en diameter på 1-2 meter i diametern. Den har en partikelstråle framtill och i andra ändan har den en neutronbomb. När man ställer den mot marken borrar den neråt med partikelstrålen i kraft av gavitationen. Partikelstrålen bryr sig inte om vad de ska forcera, den skär sig nedåt hela tiden. Man kan ställa in den tidsmässigt i förhållande till gravitationen hur snabbt den ska forcera nedåt. Som jag nämnt tidigare vad gäller Texas, var detta nödvändigt då de där har oljefält så de måste gå ner med endast 3 km:s hastighet. De vanligaste hastigheterna man använde sig av är 3, 5, 10 och 15 km. Här kan man se linjen där dessa jordbävningar har ägt rum. Här har man tagit ut dessa Dumbs och ingången till ubåtshamnen mot Medelhavet. Den var förbunden med Maglev-tågen ( magnetisk levitation) de kan köra 600 km/h. Detta område togs ut för 3 månader sedan. 

1. = Fezzan Airport

En annan sak som kabbalen gör, är att de placerar dessa Dumbs under flygfält såsom DIA ( Defense Intelligence Agency) gjorde i anslutning till en storstad, så att oljudet från staden och trafiken dolde vibrationerna och ljuden från flygfältet och flygplanen. Det är ett perfekt ställe där man kan fånga in människor och man har all information men de har inga nära anhöriga. Man har TSA (Transportation Security Administration) och lokal säkerhet, så man kan ta in människor här för förhör och de kommer aldrig tillbaka. Så det är ett utmärkt tillfälle att fånga in människor i dessa Dumbs där man sedan kan idka handel med dem. Det dubbelt negativa med dessa är att de drevs av kabbalen, men det positiva är att de är nu förstörda. 

2. = Sebha

Sabha, eller Sebha, är en oasstad i sydvästra Libyen, cirka 640 kilometer söder om Tripoli. Det var historiskt huvudstaden i Fezzan-regionen och det militära territoriet Fezzan-Ghadames och är nu huvudstad i Sabha-distriktet. Här kan man igen se frimurartecken om man vet vad man ska söka efter.


Detta är ingången till ett av sådana Dumbs och som alltid älskar de dessa symboler, och dessa kommer att bli deras fall. Det är en frimurar- och satanistisk symbol och påminner om någonting väldigt sexuellt. 

Sebha Castle

Sabha är känt för Fort Elena-slottet, vilket är slottet som finns på baksidan av Libyens tio dinarsedlar. Fort Elena var tidigare känt som Fortezza Margherita, byggt under den italienska kolonitiden. För närvarande är det italienskt byggda fortet en militärinstitution för sjätte infanteribrigaden.
Under slottstiden älskade de att bygga uppe på en höjd då det var lättare att försvara.

En tunnel på toppen av Libyen går under Medelhavet rakt in i Beirut. Där fanns en uppgång som kallades den libyska tillgången till Medelhavet. Ubåtar måste ha känt till denna för man ville ju inte köra in i den, liksom alla sjöberg. Jag kommer ihåg när jag befann mig en gång på en ubåt och vi körde rätt in i ett sådant sjöberg med en smäll. Den här tunneln sträckte sig direkt till Beirut. Orsaken till den, var att den var en utmärkt sträcka för Maglev. Det var två utmärka platser för handel med människor, vapen och droger. Direkt väg från Libyen till Beirut.


Tidigare publicerar angående Beirut:
https://bakomkulisserna.biz/2020/09/12/gene-decode-enorma-dumbs-i-beirut-darfor-sprangdes-de-lite-extra-insatt-om-covid-19-for-dem-som-tar-adrenochorme/

https://bakomkulisserna.biz/2020/08/06/arresteringar-i-sverige-och-varlden-attentat-i-beirut/

https://bakomkulisserna.biz/2020/08/12/carl-norberg-2020-08-12-for-att-se-kring-horn-maste-man-valja-fagelperspektivet/

https://bakomkulisserna.biz/2020/08/06/6-explosioner-inom-36-timmar-tillfallighet/


Mauretanien

Mauretanien, land vid Atlantkusten i Afrika. Mauretanien bildar en geografisk och kulturell bro mellan Nordafrikanska Maghrib (en region som också inkluderar Marocko, Algeriet och Tunisien) och den västligaste delen av Afrika söder om Sahara. Det gränsar till Marocko, Algeriet, Mali och Senegal. 

Google Earth-bilden nedan visar jordbävningar på 10 km i regionen och de områden vi ska titta på. (De gröna prickarna högst upp till höger)

Det man måste komma ihåg, är att kabbalen använde sig ofta av gruvor för sina underjordiska aktiviteter med barnsexhandel och allt annat som de vanligtvis handlar med. Här har man järnmalm och en landningsbana så det är ett perfekt ställe. Det man ofta finner i anslutning till dessa Dumbs är en landningsbana helt omotiverat ute i det tomma intet med en asfalterad bana. 

1. = Eye of the Sahara

En av de verkligt intressanta sakerna som finns i Sahara är det som kallas Saharas Öga (formellt känd som Richat Structure)
I årtusenden gömde sig Sahara Eye för ögat. Det beror på att den här enorma och mystiska geologiska formationen är svår att upptäcka från marknivå och går i en cirkel på jorden.

Det visar sig att vi verkligen upptäckte detta otroliga tjuröga i sanden först när vi började skicka människor ut i rymden.

På marken är den cirka 25 mil i diametern. Det är vackert. Under den finns naturligtvis en Dumb. 

2. = Kediet ej Jill

Berget verkar blåaktigt på grund av den höga koncentrationen av magnetit, en järnmalm och en naturlig magnet. På grund av dess inneboende magnetiska egenskaper stör berget navigeringskompasser. Liknande magnetfält möjliggjorde upptäckten av andra avlagringar i regionen (magnetitskott) på 1960-talet.

3. = Zouérat

Gränsstad, med all röra och brutalitet som medföljer snuset av pengar. I klustret av ojämna toppar söder om staden finns tillräckligt med järnmalm för att räcka i 200 år, en resurs som har förvandlat detta ökenhörn till en tillgång på flera miljoner dollar, som levererar 40 procent av Mauretanias utländska intäkter. Det här är en stad som omgärdar detta. 

Kan du inte ta reda på vad det här används till men det ser intressant ut? Det verkar som att lokalbefolkningen inte heller känner till vad det används till. Men om man vet vad man ska söka efter, ser det ut som en frimurarsymbol. Här pågår definitivt någonting. Någonting som måste undersökas. 

Akjoujt – Guelb Moghrein Copper Mine (koppargruva)

Det är verkligen intressant att titta på dessa från rymden. Här ser man dagbrottet till gruvan. Det är aktivt. Sådana anläggningar är enkla att använda för t ex människohandel. Människor kan försvinna in i dem nattetid. Det är svårt att förstå detta, men allt sådant sker nattetid då sådana områden är kolsvarta då och människor kan försvinna här hur enkelt som helst om man innehar ett holografiskt system, vilket jag tidigare har beskrivit när vi tittade på dessa ICB:s (intercontinental ballistic missile) som går in i sidan av en krater. 

Akjoujt 3.4Mw Solar-Diesel Hybrid Plant

Det här är en kombinerad diesel- och solpanel anläggning. Elektrisk hybrid. 

4. = Adrar Plateau

Fantastiska skiktade klippmönster är synliga, Adrar är en torr platå känd för sina raviner, steniga öknar och sanddyner.

Översiktsbild av Adrar-platån

Det är enormt och en så otroligt vacker skapelse. Under den finns Dumbs vilket är tragiskt. Det är sand och kemiska produkter som ger dess blå färg. 

5. = Town of Atar nära the Adrar Plateau

Den har en enormt lång landningsbana. Tänk dig detta, för en så liten stad. Den är så lång att den säkert kunde ta in en rymdskyttel. 

6. = Ben Amera

Den enorma massan av mörk sten stiger upp till 633 m ö.h och tillsammans med sanddynerna som omger den skapar den en vacker utsikt över Sahara-landskapet. Ben Amera är den största monoliten i Afrika, och faktiskt den tredje största i världen, efter Uluru och Mount Augustus i Australien.

Chinguette Mosque

Mauretanien, är också populärt för att ha några av de äldsta riken i Västafrika, hem för en av Afrikas äldsta inhemska grupper, berberna. Staden grundades 777 och tjänade ett enda syfte: ett handelscentrum. På 1100-talet hade Chinguetti utvecklats till en välmående stad, hem för flera rika köpmän och eliter och det viktigaste handelscentret i Afrika söder om Sahara med flera transsahariska slavvägar.

Föreställ dig Cecil Rhodes, han hade säkert en hel del med detta att göra. Och Alfred Milner. De hade en hel med sådant att göra vid den tiden när US startades upp. Man hade ett stort antal muslimska slavar som de tog in här och de idkade dubbelsidig slavhandel så att de fångade in vita i England och förde dem hela vägen genom Europa och ner hit för att användas som slavar i Afrika och sedan fångade de in människor i Afrika och förde dem till Amerika. 

7. = Presidential Palace, Nouakchott

Denna byggnad rymmer presidenten för Mauretanien och är det huvudsakliga administrativa kontoret för Mauretaniens regering. Och som vanligt, finns där massor av tunnlar och liknande under det, för statsöverhuvudet tillhör kabbalen, liksom de flesta andra med några få undantag. Så de gör vad de brukar, idkar pizza och hotdog (kodord för småtjejer och -killar vid barnsexhandel) Presidential Palace är byggt av kinesiska entreprenörer och är det mest enastående landmärket i Nouakchott centrum, Mauretanien, med sina enorma trädgårdar och grunder.

Googles vy över presidentpalatsets trädgårdar

Det är enormt, och om du känner till frimurar- och satanistsymboler med sexuella anspelningar hittar man dem även här i form av två ugglor och högre upp något som liknar en penis. Deras symbolism blir deras fall.

Detta var dagens genomgång.


Har du missat de tidigare Dumbs som Gene Decode har presenterat, hittar du dem här:

https://bakomkulisserna.biz/?s=dumb%2Bgene&x=15&y=9
Kategorier:Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: