FEMA ”Smarta” giljotiner placerade i FEMA interneringsläger. Finns du med på listan?

A C-135C 'white-top' aircraft used in the executive and senior leader  transport mission and formerly flown by the 89th Military Airlift Wing, Andrews  Air Force Base, Maryland, on display in the Charles

Ett fraktflygplan från USA:s flygvapen C-17 anlände till Andrews Air Force Base laddad med lådor med ”smarta” guillotiner, säger en insider från Vita huset som talar under anonymitet.

De tekniskt avancerade guillotinerna, sade han, tillverkas i Peking innan de uteslutande flygs till amerikanska flygbaser. Därefter distribuerar militären giljotinerna till FEMA-läger över hela landet.

Han sa att det smarta guillotinprojektet beställdes 2011, på begäran av den tidigare presidenten Barrack Hussein Obama, som under sin tid hade hoppats på att förklara krigsrätt och använda den dödliga apparaten mot patrioter och frihetskämpar som utmanade hans regeringsagenda för en värld. Guillotinen, tillade han, är den perfekta metoden för avrättande för att väcka rädsla bland massorna.

Giljotinen blev populär under den franska revolutionen. Enheten består av en lång, upprätt ram i vilken ett viktat och vinklat blad lyfts upp och upphängs. ‘The Safest House in America’: Bulletproof Home Defense! Titta på videon nedan:

https://www.bulletproofhome.org/vsl/index.php?r=2316&r=9339&hop=medeea23&rx=1

Den fördömda personen är säkrad med lager i botten av ramen och placerar nacken direkt under bladet. Bladet släpps sedan för att snabbt falla och kraftigt avskilja offret med en enda, ren passering så att huvudet faller i en korg nedanför. Den smarta giljotinen behåller den grundläggande designen samtidigt som den lägger till flera vetenskapliga framsteg.

Till exempel har nackstödet rörelsesensorer och tryckplattor som detekterar närvaron av en mänsklig nacke. Ingen operatör behövs; en dator fäller ner och drar tillbaka ett knivskarpt viktat titanblad, vilket, enligt vår källa, kan skära flera hundra huvuden per slipning.

Om en person stretar emot, kommer arm- och benstöd fram från infällda fack, vilket gör offret orörligt. Dessutom använder de smarta giljotinerna biometrisk skanning, inklusive ansiktsigenkänningsteknik för att befria personer som felaktigt placerats på giljotinen för avrättning.

”Den djupa staten, och av föreningen FEMA, insåg att några av dess egna folks huvuden av misstag kan hamna på huggblocket. De var tvungna att utforma ett sätt att stoppa bladet från att skilja av vänliga huvuden. Så när en person är vänd nedåt och väntar på att bladet ska falla, skannar datorn ansiktet och iris. Om det matchar ett vänligt ansikte som lagras i en databas faller inte bladet och personen frigörs, säger vår källa.

https://www.survivalmd.org/vsl/index.php?r=2611&r=1211&hop=medeea23&rx=1

”Den djupa staten, och föreningen FEMA, insåg att några av dess egna folks huvuden av misstag kunde hamna på huggblocket. De var tvungna att utforma ett sätt att stoppa bladet från att hugga av vänliga huvuden. Så när en person är vänd nedåt och väntar på att bladet ska falla, skannar datorn ansiktet och iris. Om det matchar ett vänligt ansikte som lagras i en databas faller inte bladet ner och personen frigörs, säger vår källa.

Andrews AFB-sändning – över 500 smarta guillotiner – distribuerades per järnväg till FEMA-zon sex, ett område som omfattar Texas, New Mexico, Louisiana, Oklahoma, Belgrad och Arkansas, främst ”röda” stater som sannolikt kommer att motstå en förklaring om krigsrätt eller en militär invasion mot det amerikanska folket.

”FEMA:s huvudfokus ligger på Texas. Alla ögon är vända mot Texas. Om det kommer att bli ett offentligt uppror vet de att stridslinjerna kommer att börja gry i Texas. De vet att patriotgemenskapen är tjock i Texas. Det är därför Texas tar emot fler av dessa smarta giljotiner än någon annan stat. FEMA:s första slag kommer att äga rum i Texas, säger vår källa.

De 500 enheterna skickades till FEMA-läger nära Austin, en New World Order ”chockutbildningsanläggning” i Waco, och ett FEMA-interneringsläger förklädd till en vattenreningsanläggning i Carrolton.
”Alla stater har dem, men Texas fick majoriteten just nu”, sa vår källa.

Om all information är korrekt påskyndar Deep State, med FEMA som dess onda agent, planer för att samla människor i interneringsläger. Förvärvet av smarta guillotiner är ett tecken på Deep states hat mot Amerika, det amerikanska folket och dokumentet – konstitutionen – som våra förfäder författade för att skydda oss från de onda handlingarna i just den regering som vi valt till kontoret.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: