Gene Decode: Enorma DUMBs i Beirut, därför sprängdes de! Lite extra insatt om Covid-19 för dem som tar adrenochorme…

Tack vare tips från mina läsare fick jag tillgång till denna video där Gene Decode (tidigare känd hos oss från sina redovisningar på Blessed2Teach av sprängda tunnlar i USA o runt om i världen. Mer kommer… 😉
Av vad jag har förstått, är Cirsten W. mamma till Rick som har Blessed2Teach, så vi är i gott sällskap.

Denna video tar även upp tunnlarna som har sprängts i Syd Amerika, men jag koncentrerar mig här endast på Beirut, eftersom sprängningarna där fick genklang över hela världen, och vi fick säkert inte den riktiga versionen av dem förklarade.


Gene Decode är US Navy och har själv varit med om dessa spränga dessa, så detta är ”förstahands information”.


Cirsten (C): Gene (G) har inte en egen kanal, men som du vet, tar de all information från Ricks och min kanal och jag rekommenderar dem verkligen samt Charlie Wards också.

G: God kväll Cristen, hur mår du?

C: Jag mår riktigt bra. Jag har några frågor att ställ till dig. Du har inte blivit klar med bara Dumbs i Syd Amerika utan nu har du också dessa i Beirut. 

G: Ja, jag har lite vad gäller dem.

De känner till att här finns en labyrint av underjordiska tunnlar (DUMBs) och en av dem öppnades här. 

Det här är taket till en av dessa tunnlar, och det här ger ett hopp till de föräldrar som håller dem vid liv att det var någon deras nära o kära som konstruerade dem i smyg. 
 

Här får ni en inblick i dem och killarna bakom dem. Det översvämmades också och de har vägar ut för ett ubåtssystem så de undersökte dem. Där finns ett enormt nätverk som går under ett rotnätverk av tunnlar och som en av dina tidigare gäster berättade om, var det taktiska kärnvapen som tog ut dessa. Här fanns varuhus fulla av taktiska missiler med kärnvapenspetsar. Hezbollah trodde att Vita hattarna inte kunde förgöra dessa eftersom de befinner sig bredvid en nitratgödselbombfabrik så de trodde att detta kunde döda ett par hundra personer. Men de Vita hattarna insåg att man måste titta på lång sikt. Ifall de har kärnvapenbestyckade missilplattformar inne i varuhuset, hur många miljoner människor skulle då dödas ifall att de avfyrar dessa. Så man måste se på lång sikt och inte vara vad hon säger att föräldrarna hoppas att utrymningen av dem där nere i dess dumbs och i dessa varuhus är Hezbollah. Man känner ju till att de kan avfyra en kärnvapenattack mot städer och länder runt om i hela världen. Jag sörjer inte deras död, tyvärr, för de har velat döda miljontals oskyldiga människor runt om i hela världen. Vi hoppas att de kom in i tunnlarna och jag tror att de mötte det de förtjänade. Det är min åsikt. 

De (Vita hattarna) kontakta oss om att vi kunde fortsätta i Syd Amerika, vilket framgår redan på Blessed2Tech och det är redan klart. 

Covid-19

Det finns en sak jag kunde berätta gällande Covid-19. När dessa som använder sig av adrenochorme, speciellt under det första och andra året, så förstör det mitokondrierna i njurarna och kroppen kan inte uppta järnet ur blodet. Det förorsakar en toxisk chock vilket förorsakar dessa skakningar och darrningar som vi har sett hos Merkel och Hillary. Och det visar sig, vilket vi har sett i deras fall, att om man då får Covid-19 och du får detta dolda virus och därefter behandlas med Hydroklorokin (HCQ) dödar det dig! 

C: Wow! Det dödar dig för det dödar alla celler som är dåliga. 

G: Det är därför som de inte vill använda sig av HCQ och det är därför som Trump spred chemtrail över hela den nordamerikanska kontinenten med det. Det är därför som du såg Tom Hanks och alla de andra som lämnade kontinenten för en tid, för HCQ är dödligt för dem. Om de har tagit adrenochrome har de smittats av detta virus. 

C: Men han är väl död? Varför lämnar han då landet?

G: Ja, det var därför han lämnade landet säger de. Detsamma gäller Lady Gaga och hela bunten för om de exponeras för HCQ och om de redan hade exponerats för Covid-19 och de har tagit adrenochrome så hade det här varit direkt dödande. Det som sker är, att järnet som byggs upp inte är Fe3 (det finns Fe2 också) så blir det ”fefe” + covid, och då heter det COVFEFE. Det här upptäckte de faktiskt redan i Kina och tog patent på det. 

C: Ahaa! 

G: Men det betyder också att ”Vi står upp för de fallna”. Det här upptäckte de faktiskt redan i Kina och tog patent på det. Om det finns en kraftig magnetisk komponent som du kan kalla cobolt vanadium och båda dessa är bundna med järn vilket gör att det liknas vid en kylskåpsmagnet. Och om man då släpper på Huaweis 5G Apple mobilmaster och om det inte är dödligt för dem utan helar människorna, då förbyts de till ett Tesla torn. Folk är dumma. Kategorier:Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: