Carl Norberg 2020-08-12 – För att se kring hörn måste man välja fågelperspektivet!

Irans utrikesminister menar att där inte är någon skillnad på John Bolton, Brian Hook och Eliott Abrams, vad menar han egentligen med det?

Explosionen i Beirut har visat sig avslöja hemliga utrymmen under hamnen, vad har dessa möjligen använts till? Turkiet erbjuder sin hjälp för återuppbyggnaden av hamnen, samtidigt som massprotester mynnat ut i att den Libanesiska regeringen har avgått!

Trump undertecknar nu en sorts medborgarlön i kölvattnet av Corona-krisen, men löser det verkligen problemet med skuldmättnaden? USA drar sig mer eller mindre ur Afghanistan, vad blir det för konsekvenser av detta för de som profiterar på opiumvallmo?

Och på tal om narkotika har man funnit synnerligen sofistikerade tunnlar under den amerikansk-mexikanska gränsen… DEA verkar få allt mer att förklara framöver! Hunter Biden visar sig allt mer vara den skojare han utpekas för att vara, och vi har inte hört det sista i det här heller, det är helt säkert.

Försäljningsrekord på bostadsmarknaden, men hur ser egentligen prisbilden ut som skapat denna ökade efterfråga just nu? Alexander Lukasjenko vann det vitryska valet, och direkt uppstod där massprotester och upploppslikande kravaller, vad beror egentligen detta på?

Kan möjligen underrättelsetjänstkollektivet ha med saken att göra? Hans motståndare passade i vart fall på att fly landet samtidigt och det beror inte på det som denna handling pekar åt. Politisk teater är som vanligt melodin för att skapa ett opinionsmässigt känslopåslag!

Benjamin Netanyahu är uppassad i sitt residens av massiva protester, och det är som vanligt samma kockar bakom detta som alltid nu sedan Nettis börjat spela emot den djupa staten! I Venezuela straffas människor som bryter mot karantänsregler om vi skall ta de ägardirektivstyrda på orden, vilket man ju till mer regel än undantag bör vara försiktig med!

Och på tal om ägardirektivstyrd skräckporr ökar fallen av Corona i våra grannländer Norge och Danmark, vän av ordning undrar ju hur detta kan komma sig efter de betydligt större restriktioner man infört där än i Sverige! Detta samtidigt som där nu råder alkoholförbud efter midnatt i Norge, det jublar man säkert åt.

Carl Bildt kallar Israels ambassadör för lögnare, varför gör han egentligen det? Detta samtidigt som Annika Strandhäll skänker en blygsam summa pengar till Expo för att bekämpa rasism 😉

Hollywood-kärringen Gunilla Persson kommer med kritik mot Donald Trump som släpps fram i de ägardirektivstyrda, det verkar som att både Expressen och Gunilla således sadlat om till satir och komedi.

Dag Detter, f.d statsminister Göran Perssons polare lägger grunden för att kunna börja privatisera egendom i Libanon efter explosionen där tillsammans med Libanons f.d centralbankschef, det gäller som vanligt att bara leta upp svensken.

Vladimir Putin och Alexander Lukasjenko verkar vara betydligt bättre vänner än vad man vill göra gällande i de ägardirektivstyrda, att de ens orkar hålla på med sin vilseledningspropaganda i dagens informationsklimat.

Den djupa staten i Kina har blivit påkomna med att förfalska amerikanska körkort, är det verkligen något man sätter sig ner och gör med en färgkopiator?

Spionskandalen med avseende på Christoffer Steele och hans fejkade dossier växer och växer samtidigt som vi mest nu väntar på att Michael Flynn skall bli av med sin munkavle och på lagliga grunder kunna börja prata.

Här hemma i Sverige hyllas den svenska slavhandelns och Stockholmsbyråkratins fader Axel Oxenstierna av alternativa partier och vi undrar ju smått violblygt om detta verkligen är så genomtänkt.

Ryssland blev först ut med ett vaccin mot Covid-19, men vad är det egentligen för något? Svensk media anar ugglor i mossen det är helt säkert i vart fall!

Krav kommer på att Julian Assange skall få komma till tals i amerikansk domstol, och det handlar naturligtvis om ren priming om vad som komma skall, tror ni han har glömt svensk del under sitt decennium i fångenskap?

Detta och mycket mer avhandlas i dagens mys! Se till att dela som vanligt för att öka medvetenheten i samhället, det drar onekligen ihop sig för världens bästigaste humanitära stormakt!

 

 Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

<span>%d</span> bloggare gillar detta: