Satanismen avslöjad

Det här är ett utdrag ur dagens, 2022-12-14, uppdatering av Återställd republik av Judy Byington.

https://p.feedblitz.com/t3/1100403/74442147/9029902_/~operationdisclosureofficial.com/2022/12/14/restored-republic-via-a-gcr-as-of-december-14-2022/


Publicerad 11 november 2022

The War on Crimes Against Humanity Trump och Q Team har skickat ut en armé för att rädda så många offer som möjligt. Glöm aldrig varför vi började – det har alltid handlat och handlar fortfarande om Guds dyrbara barn, vars oskyldiga liv stals från dem i händerna på de onda satanistiska barnhandlande pedofilerna i världen. Militär är det enda sättet: https://rumble.com/v1phh6j-the-invisible-war-never-fqrget-why-we-started-.html

Beware of the Globalist Elitist Adrenochrome Junkie Lizard People" Drawstring Bag for Sale by RKasper | Redbubble

The Adrenochrome Agenda – Human Baby Farms:

https://rumble.com/v1tjk42–designerbabies-artificial-wombs-human-cloning-created-in-the-image-of-the.html

 • Skapa Pandemic (Plandemic), introducera BIO-VAPEN VACCIN och döda befolkningen. Allvarliga dödsfall kopplade till vaccin, långsam död genom blodproppar, skada på centrala nervsystemet och avstängning av immunsystemet och orsaka hjärtinfarkt eller död, är en tortyrteknik. Kroppen plågas av Adrenochrome i denna dödsprocess.
 • Sjukhusen beordras att säkra allt blod omedelbart efter döden, pumpa ut allt blod och mellanvätska och ersätta dem med en balsameringslösning.
 • Blodet som räddas vid dödsfallen skickas till flera länder såsom Kina och Schweiz för medicinska studier (säljs faktiskt, som detsamma när människor donerar blod över hela världen. 100 miljarder dollar operation under tio år. Endast mindre än 15 procent av donerade blod används i lokala samhällen).
 • När de dödas blod har samlats in och transporterats till okända anläggningar över hela världen, skördas blodet som innehåller Adrenochrome.
 • Men detta är en långsam process och mycket fler döda bebisar behövs, barn extraherar mest adrenochrome.
 • Skapa Super Pandemic II 2023: En mycket starkare version av BIO-VAPON-virus som riktar sig till spädbarn och yngre barn.
 • Bill Gates planerar ”Catastrophic Contagion” som dödar barn och unga vuxna.
 • Denna sjuka AGENDA är kopplad till att säkra Adrenochome direkt från dödsfallen (aka tortyr från blodproppar och hjärtinfarkt, och neurologisk attack på centrala nervsystemet före döden vilket skapar stora mängder Adrenochrome hos barnen.
 • Det ena av de flera slutmålen för vaccinets biovapen är att skapa folkmord (använd de döda kropparna för att extrahera blodet Adrenochrome efter att ha lidit svårt och plågsamt från vaccindöd. Låt sedan vaccinets biovapen skapa missfall, stoppa reproduktionen system samtidigt döda kvinnan genom cancer att de som har HPV och biovapenvaccinets spikeproteiner använder HPV-viruset som ett leveranssystem för att förstärka CANCER-epidemin.
 • Allt detta leder till hundratals och hundratals miljoner dödsfall, kanske eftersom Deep State Cabal Bill Gates har utfärdat ett öppet uttalande för att få ner civilisationen till 500 000. Det innebär att man behöver döda över 7 miljarder människor i det största planerade folkmordet som äger rum.
 • Denna Deep State Cabal Satanic operationer för att döda befolkningen är ansluten till att Adrenochrome skörd som äger rum. Och kopplad till 2023 Super Plandemic.
 • Den SLUTLIGA planen är att DÖDA så många kvinnor som möjligt (de heliga kvinnorna som föder barn till denna värld) och döda så många människor globalt som möjligt.
 • Sedan vill de sataniskt kontrollerade ELITERNA och etablissemanget skapa mänskliga födelsefält. Ett system där spädbarn odlas efter behag genom att världens mänskliga jordbruk använder teknologi som tar emot nyfödda barn som är avlade genom superteknologi som inte behöver en mänsklig livmoder eller mänsklig vård.
 • Dessa mänskliga babyfarmer var den sista agendan för att kontrollera massproduktionen av Adrenochrome.

Adrenochrome History: Epstein, Rothschilds, Freemasons, Benjamin Franklin,
Blackrock, Rockefellers, CIA

Eppstein – Wikipedia  Eppstein in hesse Stock Photos, Royalty Free Eppstein in hesse Images | Depositphotos

 • I Hessen var herrarna av Eppstein en familj av tysk adel under medeltiden. Från 1100-talet och framåt styrde de omfattande territorier i regionen Rhen Main från sitt slott vid Eppstein, nordväst om Frankfurt. Men deras linje dog ut 1535 och Eppstein-namnet fanns inte längre med i det området. Istället har Epsteins efternamn haft judiskt ursprung.
 • Efter den judiska utvandringen från Spanien 1492 flyttade en linje till Ebstein i Steiermark och tog Ebstein-namnet. Ebstein blev Eppstein och sedan Epstein. Under loppet av de efterföljande århundradena antogs namnet av många judar, inte nödvändigtvis på grund av någon speciell linje eller släktskap, utan helt enkelt för att det var en välkänd
  efternamn.
 • I slutet av 1800-talet beslöt ROTHSCHILDS i Tyskland att plundra sitt eget judiska folk som var rikt i Tyskland med hjälp av ELITES of Bush (farfar) familj och Bohemian Grove ELITES som kontrollerade alla amerikanska medier och influencers och amerikanska banker. Idén om att skapa 1 och 2 VÄRLDSKRIGET  föddes.

Moloch Drawing by Alaric Barca - Fine Art America

 • Den satanistiska frimurarens teori om kaos och världsoffer till CABALS Gud Moloch. Det 3:e riket var faktiskt KABBALEN och kontrollerades av jesuiterna från Bayern som kom ut ur VATIKANEN som kontrollerade KHAZARIANSKA maffiasystemet …(The Knights Templar var faktiskt den första militären som installerade banksystem genom Europa… Vilket intill denna dag är Världsbanksystemet kopplat till Blackrock, Rothschild, Soros, CIA, Rockefellers.
 • Redan 1766 reste Benjamin Franklin en nationell skatt och en amerikansk ikon till Tyskland, Schweiz.. Italien och träffade Europas elit, det gamla landet… I denna resa introducerades han för ADRENOCHROME och hur man extraherar binjuren från kroppen!

Benjamin Franklin's House, London | Historic Houses

A Dozen Bodies Were Found In Benjamin Franklin's Basement. - YouTube

Was Benjamin Franklin A Serial Killer? 1200 Human Bones Discovered In A Pit In His Basement

The Chilling Story Behind the Skeletons in Benjamin Franklin's Basement

 • År 1998 avslöjade ett team av renovatörer som arbetade med att återställa Franklins tidigare bostad med över 1 200 människoben i källaren till Benjamin Franklins hus. Media som kontrolleras av Blackrock Freemasons – som Benjamin Franklin var en del av som 33:e gradens illuminati – var snabba med att täcka över historien och skylla på en vän till Benjamin Franklin och sa att det var en kadaverstudie och att Franklin inte visste? SANNINGEN i historien om arvet efter Benjamin Franklin var. Han var ADRENOKROME-ÅTERFÖRSÄLJARE och knuten till alla stora sällskap i USA på sin tid.
 • Nu försöker FN hårt med Davos Group World Economic Forum för att dölja Epstein-historien – som kopplar ihop allt. FN vill skapa digitala regler mot att tala om att Rothschilds Soros Elites kontrollerar världen kopplat till människohandel och pedofili.

Satanic Elites Exposed:Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: