2022 – Ut ur kaoset uppstod mer kaos

Information Briefing #181

Jag kommer att åberopa dominus privilegium och personligen tilltala dig i vad som kommer att bli den sista genomgången för 2022. Detta är mina ord, om inte annat beskrivs.

Året går mot sitt slut, och jag är säker på att det inte finns något behov av att sammanfatta det här, eftersom ni alla upplever det i första hand i era dagliga liv. Jag är helt säker på att beroende på hur var och en av er personligen befinner sig så påverkar kaoset på väldigt olika sätt. Det viktigaste är att man lär sig hur man anpassar sig till ett sätt och medel för att överleva allt. Och detta kommer verkligen inte att vara ett universellt tillvägagångssätt för alla. Hur du än gör din väg hoppas jag att du når dina mål genom att göra det, trots den nuvarande sjukdomen.

Låt oss gå igenom några viktiga intresseområden och kort diskutera vad jag skulle vilja uppnå nästa år.

De globala bosättningarna

För dem som inte vet, kommer World Global Settlements att vara de största finansiella transaktionerna i jordens historia. De är utformade för att uppnå den etiska infusionen av asiatiska dynastiska rikedomar utanför balansräkningen till världsekonomierna, föremål för strikt tillsyn och förvaltning, av ett kärnteam av förvaltare, inklusive en av våra viktigaste bidragsgivare.

Som de flesta av våra läsare vet ägde ett seriöst möte rum i New York i december förra året, vilket resulterade i att man misslyckades med att komma överens om villkoren för USA:s fördelaktiga tillgång. De amerikanska förhandlarna, får vi veta, har begått ett mycket allvarligt fel genom att inte acceptera villkoren som utformats för att skydda transaktionerna från tidigare förräderi vilka inte kunde tillåtas att upprepas. Nu väntar vi på en möjlig inledning av dessa monumentalt enorma transaktioner via ett BRICS-ramverk, vilket skulle lämna USA att göra det ensamt för att konkurrera med en värld som försöker komma bort från denna dollardominans.

Vi har turen att ha direktkontakt med den entitet som viktiga asiatiska dynastiska äldste rådgör med om GS, som nyligen sa följande i en intern diskussion:

” De potentiella nettokonsekvenserna som Amerika nu står inför kommer att bli drakoniska. En multipolär splittring där Amerika förlorar all dominans. Nationer släpper petrodollarn. Slutar globalt beroende av SWIFT. Slutet på energi och kärnråvaror prissatta i dollar. Globala leverantörer som vägrar att sälja energi eller råvaror för värdelösa dollar, kräver att USA betalar i alternativa valutor eller kraftigt diskonterar dollarn. 

Vi står inför att pensionsfonder blir insolventa. Banker som löser sig från kunders besparingar – stjäl från dig. Pensioner som försvinner och inkomstförluster i värde på minst 30 %. Skyhöga bensinkostnader, husvärme, sjukvård och matkostnader. Matbrist och välfärdens kollaps med kravaller som förväntas när tidigare mottagare gör uppror. 990 plus amerikanska krigsbaser stängdes utan pengar. Stora flottor till sjöss kan inte köpa bränsle eller mat eller betala för dockning. Ett flygvapen som inte kan köpa flygbränsle.

USA har exporterat jobb och industrier. Det har gjort tredje världen rik och Amerika fattigt. Gamla mamma Hubbard har ingenting i skåpet. Världen vet att USA styrs av horor. 

Är detta den nya inkommande inhemska Tea Party i Boston där världen säger ”Nu är det Nog!”? 

Ändå fortsätter de illegala att strömma in och brottsligheten ökar. DC är på väg, och korruptionen reglerar dårar.

Vad kan gå så fel? Världen frigör sig från DC! Att förlora 75 % av världen, vad är då Amerikas öde? Krig? WWIII? Alla förlorar. 

Tänk om och planera ut ur borgen. En räddningstjänst för dem som kan! Det KOMMER, och när det väl slår till kommer det att gå som med Rom. DC är oförmögen att planera genom detta. Scam stad. Varje nos söker en hand ut.

Information och kunskap är nu allt. Vi [WHA] är varnade för så mycket. Tänk på det.


Vi har upprepade gånger varnats för att en BRICS GS-release kommer att ha potentiellt skadliga ekonomiska effekter på den redan ansträngda, hyperuppblåsta USD.
När BRICS-länderna fortsätter att expandera, och med deras valutor som har hårdmetalltillgångar, kan den icke-metallbaserade USD komma att ersättas i traditionella långvariga handelsmedier. Detta kan resultera i ett Weimar ekonomiskt tillstånd i USA. Jag har vidtagit åtgärder för att personligen förbereda dig för detta, och jag föreslår att du undersöker hur du skyddar dina portföljer från sådana skadliga händelser.

Som jag skulle vilja tänka: Vi är på rätt plats, vid rätt tidpunkt, med rätt information, och känner rätt personer som arbetar med GS dagligen. Så våra uppdateringar om saken kommer direkt från källan, när det är möjligt. Jag tror inte att det kan bli bättre än så.

Sagor från Krypton

För en tid sedan la vi till en lista med föreslagna kryptoidéer som en artighet till alla läsare som ville utnyttja den, och vi kommer att fortsätta att göra det gratis in till 2023.

Jag fortsätter att påpeka att denna sektor verkligen är terra incognita , och kommer att vara föremål för mycket extrem volatilitet, lämplig endast för riskkapital. Den senaste tidens händelser har visat varför sådana varningar gavs, och fortsätter att vara.

Jag fortsätter att tro att vi inte har sett de ultimata topparna som ännu inte kommer i framtida cykler. Så den extrema volatiliteten vi har sett i år, med priserna nere där de är, bör inte ses som en slutgiltig kapitulation eller ett misslyckande för branschen. Långt ifrån! Det är i huvudsak priset vi kommer att betala för en mycket större framtida utdelning, med det slutliga målet att ackumulera transformerande välstånd.

Det här är en tid för att beräkna genomsnittet av dina innehav, om det passar dina omständigheter. Men man måste vara noga med att välja projekt som är väl undersökta och har giltiga användningsfall, och inte låna pengar för att köpa dem. Vår lista med förslag är att vägleda dig om det behövs. Det finns tusentals polletter och mynt. Vi har bara presenterat 13 av dem att ta hänsyn till.

Blockchain-ekonomin är fortfarande väldigt ny och kämpar för att hitta sina ben i ett regulatoriskt träsk av byråkratisk sumpighet. Men att hitta dem, det kommer de att göra.

Vi måste ha tålamod, eftersom jag är ganska säker på att när regelverket väl är utarbetat kommer Wall Streets intressen inte att gå miste om avgiftsintäkter de desperat behöver från att erbjuda kryptobaserade produkter till sina miljontals kunder med biljoner dollar att investera. När de väl bygger enkla ramper med ett klick för techno-dunces att använda, kombinerat med ny generationens ärvd rikedom som undersökningar visade är öronmärkta för detta nya utrymme, borde vi se en monumental ökning av efterfrågan på potentiellt knappa leveranser av BTC och ETH, och de många kvalitetstokens som gör transaktioner på ERC-20-blockkedjor, tillsammans med BTC-reglerade ETF:er. Endast SEC-inkompetens, bluffartister och nuvarande ekonomisk olust har försenat det.

Den nuvarande prisvolatiliteten beror inte på bristande intresse eller en defekt i tekniken. Inte ens i närheten. Dåliga, oreglerade mäklarhus finns. Men mäkleri och börser är inte krypto . De är i huvudsak speglar av gamla centraliserade monetära system som har Federal Reserve för att rädda bedrägerierna. Crypto har ingen sådan backstop, så dåliga skådespelare kommer att gå ner och stanna nere för alltid. Och det är så det ska vara. Det kommer att stärka de framtida aktörerna som kommer att tvingas verka med större transparens för att vinna förtroendet hos de smartare pengar som kommer att kräva dem. Så du kommer antingen att erbjuda den insynen, eller att bli bortskaffad och inte räddad.

Kommersiella intressen fortsätter att planera och adoptionen fortsätter. Vid sidan av det kommer vi att behöva utsättas för effekterna av bedrägerier, dåliga skådespelare, dåliga idéer, ekonomiska pisksnärtar, politisk inkompetens och fotsläpande för att komma dit jag vill se oss alla komma – livsförändrande välståndsackumulation genom att vara tidigt och vara disciplinerad att veta att vi är tidigt ute och vet precis vad som väntar. Det kommer att bromsa oss, men det kommer inte att förhindra det oundvikliga. Inget steg framåt i några tekniska framsteg har någonsin skett dränkt i glansen av perfektion.

För nu, när jag skriver, är min personliga uppfattning att priserna kommer att fortsätta ner ett tag till. Marginalanropen från FTX-debaclet orsakar tvångsförsäljning för att täcka hävstångssatsningar och andra liknande dumma spelares dårskap. Detta är dårskap av giriga spelare och vi kan dra fördel av det genom att lägga till våra positioner med rabatter med kontanter.

Återigen, vi är tidiga och ackumulering är spelet just nu . Det är vanligt i detta utrymme att priserna drar sig tillbaka 90 % innan de skjuter uppåt 5 000 % och mer. Om du bara kan köpa och hålla, tänk på vad som väntar dig. Men vi kan se BTC på $12000 och ETH på $500 innan vi är tillbaka på resan uppåt. Bear markets brukar sluta på en väldigt, väldigt ful kapitulation som är plötslig och utplånar de sista svaglingarna och dödsälskande berserkarna. Det har vi inte sett än. Du kommer att veta om och när vi gör det.

Tills vidare kommer vi att fortsätta att lägga till nya kvalitetsidéer allt eftersom de undersöks och granskas. Och förutom det finns det lite behov av någon förändring av vår specifika kryptostrategi för 2023.

Planer för 2023

Vi kommer att fortsätta med kommentarsektionen, tillgänglig för delning av information och allmänna diskussioner. Det är ditt forum för att ta fram allt du anser är viktigt, så snälla gör det.

Jag fortsätter att uppskatta de många värdefulla bidragen som våra regelbundna läsare gör om ett mycket brett spektrum av ämne, och jag är mycket imponerad över den geniala, värdiga toleransen när andra presenterar vitt skilda åsikter och åsikter.

För 2023 kommer jag att ägna mindre tid åt mina egna kommentarer och mer åt de nya portföljerna som jag har arbetat med ett tag nu. Jag kommer inte att gå in på detaljer om den slutgiltiga formen av de nya idéerna, som kommer att presenteras för er övervägande, men kan vara säker på att mycket noggrann planering kommer att göras för att navigera i osäkerheterna framåt under det kommande året, och göra tillgängliga alternativ för er att dra nytta av, om du vill. Jag känner att det är viktigt att erbjuda något konkret värde för att hjälpa till att överleva och förhoppningsvis frodas mitt i nya utmaningar, och inte bara prata om dem. Någon praktisk tillämpning, i motsats till bara den teoretiska, så att säga. Som alltid kan och kommer vi inte att ge individuell investeringsrådgivning.

Och om Global Settlements hittar en optimal miljö för att fortsätta, kommer vi säkert att vara redo att hjälpa till med administrativa uppgifter som hänför sig till eventuella finansiella produkter som är relaterade till efter utgivningen som kan göras tillgängliga för våra läsare.

Av alla indikationer kan nästa år bjuda på några allvarliga utmaningar, så som jag alltid påminner er alla: VAR REDO FÖR ALLT!

Jag uppskattar att du tillåter min personliga överseende med detta meddelande till dig. Tack alla för ert deltagande. Vi återkommer efter den 1 januari med en ny funktion och förhoppningsvis mycket mer.

PAX VOBISCVM

WHA
S*P*Q*RKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: