Drottning Elizabeth och prins Philip besökte Bohemian Grove år 1996; prins Philip var också en stor kvinnotjusare

Image result for bohemian grove

https://bohemiangroveexposed.com/

Bohemian Grove är en begränsad 2 700 hektar (1 100 ha) campingplats belägen vid 20601 Bohemian Avenue, i Monte Rio, Kalifornien, USA, som tillhör en privat San Francisco-baserad herrklubb, känd som Bohemian Club. I mitten av juli varje år är Bohemian Grove värd för ett mer än två veckor långt lägertillfälle med några av de mest framstående männen i världen.

”Vem som helst kan vara USA: s president, men väldigt få kan någonsin ha något hopp om att bli president för Bohemian Club.”

– President Richard Nixon, 1972

De träffas i hemlighet i sjutton dagar varje juli månad i en avlägsen ”helig lund” av gamla Redwoodskogen i de djupa skogarna som omger San Francisco. Cirka 1 500 i antal, deras medlemsrulle hålls hemlig, men inkluderar de superrika, bloddynastiska medlemmarna i Illuminati; tungt vägande företagschefer och höga statliga tjänstemän. Bland dem blandas ett antal Hollywood-filmstjärnor, Broadway-producenter, kända underhållare, musiker, författare, målare och poeter. Stora statsmän och – så vi säger det – herrar.

Bohemian Grove: Illuminati Meet This Week for Satanic Rituals

Namnen kommer du att känna igen: Tidigare amerikanska presidenter som William Howard Taft, Calvin Coolidge, Herbert Hoover, Dwight Eisenhower, Richard Nixon, Gerald Ford, Ronald Reagan, George Bush Sr. och Jr. De flesta av våra nuvarande Bush-administrations högsta tjänstemän, som Colin Powell, är också medlemmar i denna exklusiva herrklubben. Kaliforniens guvernör Pete Wilson, borgmästarna i Los Angeles, San Francisco och andra större städer; astronauterna Wally Schirra och Frank Borman; tidigare FBI- och CIA-direktörer; tidigare statssekreterare George Schultz och Henry Kissinger; internationella bankirer; chefer för stora oljebolag (ARCO, Mobil, Pennzoil, Texaco) och företagets VD:s troll i Redwoods med några av de mest berömda kreativa människorna i historien: Mark Twain, Ambrose Bierce, Bret Harte, Jack London, Will Rogers, Douglas Fairbanks , Charlie Chaplin och Art Linkletter ”släpper alla hår” här.

Till och med Storbritanniens drottning Elizabeth dök upp 1996. Hennes majestät hedrades med en extasisk hednisk dansceremoni, komplett med dyr, detaljerad scenrekvisita som egyptiska pyramider och babyloniska ziggurater. Ändå kunde inte ens drottningen av England gå med i denna klubb om hon så ansökte om medlemskap. Varför? Eftersom den här klubben uteslutande är bara för män. Kvinnor har aldrig varit tillåtna sedan klubben grundades 1873.

Så vad är den här ultra-elitklubben med den bisarra Druid-seden? De är bohemerna, formellt kända som Bohemian Club. De äger praktiskt taget sitt eget län norr om San Francisco, ett 2 700 hektar stort sommarläger som de kallar Bohemian Grove. Sedan 1890-talet har ”Grovers” (är kända för att vara intima) samlats bland dessa redwoodträd för att ”komma ifrån allt”, ha en liten sommarlovsfest och undviker affärskontakter helt och hållet under dessa två veckor. Åtminstone, är det den officiella historien.

Image result for bohemian grove

Sedan finns det de andra berättelserna … några av dem är för konstiga att tro på. Berättelser om världsledare som smider världens öde där i hemliga ”krigsrum”, med handplockande presidenter och framtida ledare från Böhemian Grove. Rapporter om ockulta ritualer som bedrivs av dessa samma mäktiga män, klädda endast huva och röda, svarta och vita klädnader, som erbjuder en effekt av att ett barn ska offras genom eld till den högställande 45-fots stenugglan – Gud, ”den stora ugglan av Bohemia” i en ceremoni som kallas “Cremation of Care” . Ibland kastar de av sig kläderna, iklär sig kvinnokläder och paraderar runt på scenen i teaterproduktioner eller – om andan så faller på – bär de inga kläder alls!

Saker blir ännu skrämmande. Berättelser har kommit ut från Grove om vilda homosexuella orgier, manliga och kvinnliga prostituerade engagerar sig i det som bara kan beskrivas som extrema sexuella spel, unga barn utnyttjas på otaliga sätt, till och med i kallblodiga rituella mord. Det finns berättelser som handlar om faktiska mänskliga offer på ”altaret” i Uwl God-statyn. Det är förståeligt att det är mycket svårt att tro på.

book_coverMen är något av detta sant? Efterliknar Bohemian Grove de forntida mysteriekulterna i Babylon, Rom och Grekland? Firar dess medlemmar de gamla gudarna som Molech, Ishtar, Lilith, Attis, Mithra, Apollo, Zoroaster och andra? Eller är det ett västligt hemligt sällskap för frimurarna och Yales exklusiva Skull and Bones? Har de bara ”kul” på Grove? Eller planerar de att i hemlighet överta världen? Varför möts våra världsledare här för att dela en fascination med konsten och alla bohemiska saker? Varför denna besatthet av det ockulta och antika Babylon? Den här boken försöker svara på många av de vanligaste frågorna om Bohemian Grove, undersöker rykten, dokumenterar fullt ut vad som är känt för att vara sant och förhoppningsvis förstör några av missuppfattningarna.

Nu kan sanningen äntligen avslöjas. Mike Hanson är det första ögonvittnet som har varit i Bohemian Grove. Sommaren 2000 ”infiltrerade Mike” sig i det hemliga Grove med radio talkshow värden Alex Jones. De filmade flera timmars bilder, inklusive hela offerceremonin ”Cremation of Care”, som kommer att publiceras i sin helhet här för första gången. Han kikar bakom det djupa, gröna bladverket och de snodda vinstockarna och de mossbetäckta bruna grenarna och stammarna till gamla, knotiga träd för att upptäcka vad som verkligen händer vid Bohemian Grove..


The Sun-Herald, 28 Jan. 1996
JAMES ORAM rapporterar.

Den kungliga flickjägaren

En ny biografi om drottningen ifrågasätter prins Philip trohet och hävdar att han har en
kringflackande blick.

Han var inte hertigen av Edinburgh då. Bara en grekisk prins som föddes på ett matbord i ett hus på ön Korfu. Hans förnamn var Philoppos och han löd under efternamnet Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glucksburg. En marinlöjtnant under andra världskriget, och hans uppgifter har tagit honom till antipodernas bortre hörn. Sydney var prins Philips favorithamn.

Han var i början av 20-talet, stilig med sandigt hår och kvinnorna ”stod i kö” för att introduceras. Hans bästa vän, Michael Parker, då en första löjtnant i Royal Australian Navy, beskrev hans inverkan på australiska kvinnor: ”Det fanns alltid en famn”.

Philips kusin, drottning Alexandria av Jugoslavien, skrev i sin biografi om prinsen: ”Philip fångade kvinnliga hjärtan, först i Melbourne, sedan i Sydney, med fantastisk inverkan”. Ytterligare bevis på att Philip fångade många hjärtan i Sydney erbjuds av den brittiska journalisten Nicholas Davies i sin bok Drottning Elizabeth II, en kvinna som inte är road.

Davies skrev: ”En värdinna, en medelålders Sydney-kvinna som var engagerad i välgörenhetsarbete, uttryckte det otydligt: Flickorna stod i kö för att lägga beslag på honom. Han var underbar och kunglig.” På frågan om Philip faktiskt gick till sängs med henne, svarade hon: ‘Naturligtvis gjorde han det; han var en riktig damernas kavaljer. Han älskade sin tid i Australien. Han hade en fångstrik tid”.

Under en lugn natt på Rocks greps Philip av den legendariske polisen Frank (Bumper) Farrell för att ha urinerat på gatan.

Image result for Elizabeth, A Biography Of Her Majesty The QueenPhilip gav ett kallt svar och det var inte förrän flera år senare när Farrell såg ett foto av Philip, som hade förlovat sig med prinsessan Elizabeth, som han insåg vem han hade haffat. En snygg ung man av kungligt blod, en tjänande sjöofficer som levde i tider med extrem fara, kunde förlåtas för att ha så flängt omkring så mycket som kroppen tillät. Nästa gång kunde vara hans sista. Det som har återupplivat berättelserna är en ny bok om drottningen som har ifrågasatt Philips otrohet. Boken Elizabeth, A Biography Of Her Majesty The Queen, är inte skriven av en skruttig sensationsmakare på jakt efter snabba pengar utan av historikern Sarah Bradford, alias Viscountess Bangor, som hade tillgång till privata dagböcker.

Jag har delat en drink med Philip, skrattat med honom, argumenterat med honom, har haft äran att få det berättat av honom på det saltaste språket för att skriva berättelser som han inte har hållit med om. Han är en konstig man, ibland grymt arrogant, mot andra vitsig och charmig, besatt av ett snabbt humör och har gett utskällningar.

Han kan vara konstigt okänslig, inklusive tidpunkten för, när han besöker Paraguay, då han sa till den onde diktatorn, Alfredo Stroessner: ”Det är en trevlig förändring att vara i ett land som inte styrs av dess folk”.

Eller som vid tillfället under ett besök i Folkrepubliken Kina, när han sa till brittiska studenter där: ”Om du stannar här mycket längre kommer du tillbaka med sneda ögon”. Detta fick en tidning till att producera rubriken som kallade honom Den stora dumskallen i Kina. Äktenskapet mellan Elizabeth och Philip är inte ett ämne som ofta tas upp i den brittiska pressen, man är mer angelägen om att jaga de yngre kungligheterna.

Related imageUnder de tidiga dagarna av deras äktenskap omnämnde någon offentlig tidning Torsdagsklubben, som ofta hölls i den lyxiga Grosvenor Square-lägenheten i David Milford Haven. Philip togs ursprungligen till klubben av Mike Parker. Frekvenserna av rika dagdrivare och andra som är väl anslutna började nätterna med att dricka och spela kort.

Men sedan, enligt författaren Nicholas Davies, ”skulle flickor föras in. De cirka åtta männen på festen, började satsa på kvinnorna i spel … Den som vann kunde gå till ett av de angränsande sovrummen med vilken kvinna han gillade … ”Genom tidningarna väckte Torsdagsklubbens och Elizabeths uppmärksamhet, men hon skulle bli lugnad av sin jungfru och stora förtroende, Bobo Macdonald: ”Oroa dig inte för sådana saker. Vi vet alla att pojkar kommer alltid att vara pojkar”.

En annan klubbaktig plats var Bohemian Grove-reträtten i Kalifornien, där så mäktiga figurer som Ronald Reagan, George Bush, Richard Nixon och Gerald Ford, såväl som några av USA:s rikaste affärsmän, samlades för viktiga diskussioner och kamratskap. Kvinnor förbjöds vid Grove. De rika och mäktiga tog sig ibland till den närliggande staden Guerneville, där 10 barer förstärktes med glädjeflickor. Enligt Manu Kanaki, som driver en sådan anläggning i Northwood Lodge, var prins Philip en av besökarna och sågs i sällskap med flickorna.

Image result for Helene Cordet,

Helene Cordet

Namnen på många kvinnor har kopplats samman med Philip, inklusive Pat Kirkwood, en musikalstjärna, och Helene Cordet, en nattklubbsägare. I sin självbiografi från år 1961, Born Bewildered, förnekade fröken Cordet all inblandning med Philip.

Hennes son Max är Philips gudbarn. År 1988 tillkännagav Max att han inte var Philips barn. Andra namn som skvaller har kopplat samman med Philip är den brittiska TV-personligheten Katie Boyle och skådespelerskan Merle Oberon. Det sägs, och inte i viskningar, att Philip tillbringade två veckor i Oberons hem i Acapulco . En berättelse som kvarstår och aldrig kommer att blekna, för att den är den ljusaste tråden i Storbritanniens underhållande gobeläng bestående av sexuella politiska skandaler, där Philip har en roll i Stephen Ward-affären.

Ward var en sofistikerad och elegant man, en osteopat och skicklig konstnär som målade av prinsessan Margaret, hertigen av Kent, hertiginnan av Kent och prins Philip.

Image result for profumo affair  Image result for profumo affair
Christine Keeler och Mandy Rice-Davis                               John Profumo

Ward var också lite sexuellt avvikande. Han höll diskreta middagar där ”modeller” som Christine Keeler och Mandy Rice-Davies deltog. Det var mycket uppstyltat och flott i grunden. Men det blev smutsigt. I arbetet för den brittiska underrättelsetjänsten introducerade Ward Keeler och Rice-Davies för en rysk marinattaché i London, Eugene Ivanov, i hopp om att den sovjetiska byrån skulle hoppa av. Han presenterade också Keeler för John Profumo, då Tory-regeringens krigsminister. Det avslöjades i parlamentet, Profumo avgick av skam och Ward begick självmord eller mördades, som  den brittiska underrättelsetjänsten har påstått.

Några konstiga saker hände. I deras bok, Secrets Of The Royals, säger Gordon Winter och Wendy Kochman att flera av Wards målningar visades på ett konstgalleri i Bloomsbury.

”En lång, elegant och vältalig man gick in på galleriet, valde varje målning av kungafamiljen, inklusive prins Philip, betalade 5 000 pund och bar dem sedan bort utan att uppge sitt namn,” hävdade författarna.

Image result for anthony blunt

Anthony Blunt

”Mannen identifierades aldrig, även om vissa journalister insisterar på att han var Sir Anthony Blunt, den brittiske underrättelseagenten (senare exponerad som en dubbelagent för KGB) som sedan arbetade i Buckingham Palace som ”Keeper of the Queen’s Pictures”.

En mer allvarlig anklagelse gjordes år 1987 av Anthony Summer, medförfattare till Honeypot, en detaljerad redogörelse över affären. Han sa att fotografier som togs borta i Wards hem visade en bild med prins Philip tillsammans med nakna flickor. När det gäller Keeler har hon hållit tyst. Jag har frågat henne om drottningens man var inblandad. Hon svarar med ett leende. Hon behåller hemligheterna – om det finns några.

 

 

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: