Gitmo-Nytt: C19 koordinatorn Jeff Zients arresterad; Miguel Cardona dömd, Chad Wolf förhörd…

Militären arresterar Covid-19-koordinatorn Jeff Zients

White Hat-uppdelningen av den amerikanska militären arresterade i måndags den kriminella Biden-regimens före detta Covid-19-responskoordinatorn Jeff Zients för förräderi och mord relaterat till att pressa experimentella och potentiellt dödliga vacciner på den amerikanska allmänheten, sa en JAG-källa till Real Raw News.

Jeff Zients, en affärsman vars CV saknar medicinska meriter, efterträdde den avlidne Dr. Deborah Birx och fungerade som Chief Corona Response Coordinator från januari 2021 till april 2022. Han hade tidigare varit Hussein Obamas Deputy Director for Management of the Office of Management and Budget.

Militären hävdar med bevis att Zients var en av arkitekterna bakom obligatoriska vaccinationsmandat, trots att de visste att blodproppsskotten gjorde tiotusentals medborgare sjuka och dödade, främst pensionärer och immunförsvagade. Zients hade berg av hårda bevis som visade orsakssamband mellan vacciner och överflödiga dödsfall, sa vår källa. Icke desto mindre argumenterade Zients för att få alla amerikaner, sjuka och friska, vaccinerade, dubbelvaccinerade och boostade.

JAG säger att bevis på Zients brottslighet kommer att göras kända när han ställs inför en militärdomstol.

Vår källa sa att JAG-utredare avlyssnade Zients när han var ute på en morgonpromenad nära sin herrgård i Wesley Heights-delen av Washington, D.C., en enklav för rika Deep Staters som Zients, vars nettovärde ligger på 160 miljoner dollar delvis tack vare blodpropparna. Zients verkade förvånad när utredarna närmade sig honom, sa vår källa och frågade: ”Vem…vem är du?” När Zients visades en militär arresteringsorder i hans namn uttalade Zients ”Åh, nej!” och försökte springa. Men den 56-åriga, sladdriga Zients sprang bara några meter innan utredarna grep honom och satte handbojor på honom och sedan slängde honom i baksätet på deras fordon.

”Jag förstår inte vad det här handlar om, jag gjorde ingenting. Tro mig, jag gjorde ingenting”, protesterade Zients.

”Jag skulle inte tro dig om du sa att regn är blött”, svarade en utredare. ”Och om du inte gjorde något, varför sprang du?”

”Vart för du mig?” frågade Zients.

”GITMO,” svarade en utredare.

”Åh, shit,” sa Zients.

Zients, sa vår källa, transporterades till en anläggning för att vänta på ett flyg till Guantanamo Bay.


JAG dömer utbildningssekreterare Miguel Cardona

En panel med uppgift att avgöra utbildningsminister Miguel Cardonas öde på måndagsmorgonen fann den pronomenälskande, könsbejakande dumbommen skyldig till fara för barn efter att ha övervägt i bara 15 minuter.

Som tidigare rapporterats arresterades Cardona Thanksgiving Day när amerikanska marinsoldater under general David H. Bergers befäl gjorde ett överraskande besök i Cardonas hem. Marines hade också tagit Cardonas fru Marissa i förvar, till synes som en medbrottsling till sin mans påstådda brott.

Klockan 10:00 eskorterade ett par muskulösa marinsoldater en handfängslad Cardona in i GITMOs södra rättssal och satte honom i en stoppad stol bakom ett böjt ekbord, ovanpå fanns ett dricksglas och en kanna vatten. Till höger om honom satt tre marinofficerare – panelen – vid ett liknande men mindre bord och bläddrade i en hög med papper; framför honom stod vice amiral Darse E. Crandall, som var klädd i en krispigt stärkt klass-A-uniform full av band, stirrades på Cardona bakom hans svarta glasögon.

”Fånge Cardona, du har valt att dyka upp i dag utan hjälp av ombud, är det korrekt?” frågade vice amiral. Crandall.

Cardona höjde rösten. ”Jag har inte valt någonting. Jag valde inte att vara här. Du drog mig hit. Var är min fru? Nej, jag vill inte ha en advokat. Tror du att jag inte vet vad detta är? Jag vet vad som händer här, i din lilla undre värld. Försvarsadvokater här är inget annat än rekvisita. Jag kan tala för mig själv.”

”Låt oss komma till det då,” sa vice amiral Crandall. ”Jag har en hektisk vecka.”

Han projicerade på en stor tv-skärm bilder av brev som Cardona hade skrivit och skickat till Los Angeles Unified School District Superintendent Austin Beutner. Texten uppmuntrade Beutner att implementera genusvetenskapliga kurser i Los Angeles-området – till 4:e klassare. ”Modern tid kräver transformativ utbildning”, skrev Cordova.

”Två köns eran är borta. Fluiditet är framtiden. [Biden]-administrationen och jag håller på att konstruera en sammanhållen plan för att införa jämställdhetskurser i grundskolor över hela landet. Du, en förespråkare för trangenderism, är i en nyckelposition för att föra detta framåt. Ditt deltagande kommer naturligtvis att främja din karriär.”

Cardona hade skickat liknande brev till skolföreståndare i Spokane, Seattle, New York City, Detroit, Chicago, Lansing, San Francisco, Austin, Houston, Dallas, Baltimore, Philadelphia, New Orleans och Denver – alla där de bad hans underhuggare att acceptera könsbekräftelsen , hormonblockerare och könsbytesoperationer som det ”nya normala” i ett progressivt samhälle. Ett brev till New Orleans Superintendent Dr. Avis Williams nämnde hur barn kunde dölja sexuella korrigeringar från sina föräldrar.

Vice amiral Crandall harklade sig. ”Nya normala. Nu finns det en term vi har hört förut, i ett annat sammanhang.”

Cardona inflikade, ”Detta är absolut absurditet. Att utforma en läroplan är inte ett brott, det är mitt jobb…”

”—Ditt jobb att korrumpera och indoktrinera små barn att anpassa sig till din ideologi,” avbröt vice amiral Crandall honom. ”När jag var liten hade jag en Cassio-klocka med en tryckknappsräknare. Det är fantastiskt vad barn har idag – klockor och glasögon som tar foton och videon.”

En video dök upp på storbilds-TV:n. Den visade Cardona tala till en klass 4 på Garden Grove Elementary School i Simi Valley, Kalifornien. I den höll Cardona en sax, de snälla barnen använder den för att klippa byggpapper, klippte dem  om och om igen när han sa till klassen ”Så här blir pojkar flickor” och sa att ”pojkar har en gudagiven rätt att vara flickor och flickor har en gudagiven rätt att vara pojkar.” Han förklarade för klassen att pubertetsblockerare, en ”säker och effektiv medicin som Covid-vaccin”, kunde hämma tillväxten av biologiska egenskaper tills pojkar och flickor bestämmer sig för ”vem de vill vara i livet.” Han sa att pojkar borde experimentera med att bära flickkläder och vice versa, och insisterade på att det var den naturliga ordningen.

Vice amiral Crandall förmanade honom. ”Tänker du inte på att detta barn är hotat? Förräderi? Detta är förräderi mot republiken och mot varje barn och förälder i USA.”

”Knappast”, sa Cardona.

Amiralen kallade ett vittne, Cardonas fru Marissa, till läktaren.

”Min älskling,” skrek Cardona. ”Vad är detta? Min fru kan inte tvingas att vittna mot mig.”

”Ingen har tvingat henne att göra någonting, fånge Cardona. Hon är ett samarbetande vittne, sa vice amiral Crandall.

”Fru. Cardona, kan du vara snäll och upprepa det du sa till oss i förra veckan, sa vice amiral Crandall.

”Jag är ingen Cardona. Jag spottade på det namnet. Jag är en Perez. Miguel, han var en gång en bra man, det var han verkligen. Men han ändrade sig. När våra barn var små sa han åt dem att bära varandras kläder. Han fick Miguel Jr att bära träningsbehå och rosa trosor och Celine herrtrosor. Han sa att han ville se hur hon såg ut med en penis och satte en groblad under hennes byxor. Sedan smeker han grobladen. Jag vet att det här var fel, men jag var rädd för att säga något. Miguel sa till mig att alla pojkar och alla flickor borde vara både pojkar och flickor samtidigt. Han sa till Miguel Jr. att han borde ha en slits där hans penis är, säger Marissa Perez till panelen.

Cardona protesterade. ”Vad gjorde du med henne? Hon använder mental gymnastik för att förvrida allt.

”Jag erkänner, det här är ett ovanligt fall för JAG och Office of Military Commissions. Vi brukar åtala mördare, pedofiler, Deep Staters skyldiga till uppviglande konspiration. Vi är på okänt territorium här, men den här mannen, Miguel Cardona, kommer, om han frigörs, att fortsätta att göra allt mänskligt möjligt för att korrumpera sinnen och kroppar hos vår nations barn. Det är min rekommendation att den tilltalade ska fängslas i åtminstone 20 år, säger vice amiral Crandall.

Panelen avvisade anklagelsen om förräderi men gick med på anklagelsen om fara för barn, och skrev en dom som sa ”Miguel Cardona utgör ett pågående hot mot barn i USA och mot premissen för en kärnfamilj. Därför är det kommissionens åsikt att Mr Cardona fängslas på Guantanamo Bay under en period av 20 år, oavsett existentiella omständigheter.”

Cardona, inte alltför glad, skrek smädelser mot domstolen och mot sin fru när marinsoldater eskorterade honom från rättssalen.


JAG ”Intervjuar” tidigare tf. DHS-sekreteraren Chad Wolf

JAG-utredare ”intervjuade” på lördagsmorgonen den tidigare tillförordnade Secretary of Homeland Security Chad Wolf, mindre än 12 timmar efter att journalisten Matt Taibbi, via Elon Musk, avslöjade att Twitters före detta Head of Trust & Safety Yoel Roth hade samarbetat med alfabetsbyråer – inklusive DHS och FBI – för att censurera, smutskasta och besudla president Trump både före och efter valdagen, i huvudsak för att iscensätta en digital kupp mot en sittande president.

Wolf hjälpte DHS under den omtvistade fasen.

JAG ville veta om Wolf deltog i eller hade kunskap om DHS-Twitter-konversationer.

Wolf, berättade en JAG-källa för Real Raw News, var varken formellt åtalad eller arresterad när utredare anlände till tröskeln till hans hem i Virginia tidigt på lördagsmorgonen för att ”intervjua” honom. Wolf och hans fru Hope bjöd glatt in utredarna och erbjöd dem till och med kaffe och croissanter. När utredarna frågade om Wolf hade sett Taibbis berättande Tweets, sa Wolf att han inte hade det och förnekade kategoriskt inblandning i eller kunskap om någon DHS-komplott som syftade till att störta president Trump.

”Om något sådant hände så hände det bakom min rygg. Jag har bara sagt bra saker om Trump. Han är min vän, sa Wolf enligt uppgift.

Utredarna undrade hur Wolf, som mikrostyrde DHS, kunde ha varit omedveten om förräderi under hans näsa.

”DHS sysselsätter någonstans runt 150 000 personer, men jag är säker på att du vet det. Jag kan inte vittna om vad 150 000 människor gjorde vid något tillfälle. Om du antyder att jag hade en roll i den här röran så har du fel. Ring Trump, fråga honom. Han kommer att säga att det inte finns något sätt att jag är blandad i vad du än tror pågår, sa Wolf.

”Vi ringde honom,” sa utredarna.

”Amiral Crandall granskade Matt Taibbis Tweets och kände att JAG hade motivering att intervjua Wolf. Eftersom Wolf och Trump är vänner gav amiral Crandall Trump förhandsmeddelande om att JAG-utredarna skulle förhöra honom. Trump gav amiralen carte blanch och sa ”Gör vad som behöver göras.” Gå till botten med detta. Du har min välsignelse”, sa vår källa.

När Wolf hörde att Trump godkände intervjun, gapade Wolf ett ögonblick på utredarna i förbluffad tystnad, och sa sedan: ”Som jag sa, jag vet ingenting, men ni kommer att ha mitt fulla samarbete.”

Utredarna tillbringade 30 minuter i Wolfs hus och ställde undersökande frågor men fick inga kränkande svar.

Utredarna önskade dem en god dag och sa att de förmodligen skulle ha ytterligare frågor inom en snar framtid, som Wolf svarade: ”När som helst. Jag har inget att dölja.” De skulle ge sig av när den ledande utredaren, med handen på dörrhandtaget, drog en Columbo: ”Bara en sak till. Direkt efter att Trump utsett dig hade du tre möten på tre dagar med Kirstjen Nielsen. Vi vet att hon arbetade under Bush och för World Economic Forum…”

”—vad har det med mig att göra,” inflikade Wolf.

”Förmodligen ingenting”, sa en utredare. ”Trump är anti-WEF, eller hur?”

”Jag tror det, och eftersom du uppenbarligen kommer att fråga, fyllde Kirstjen mig upp på jobbet. Det var därför vi träffades, sa Wolf.

Men hon var inte din omedelbara föregångare – det skulle vara Kevin McAleenan.”

”McAleenan fyllde rollen i bara sex månader. Han var inte positionerad för att ge mig råd, säger Wolf.

”Tack för att du klarade upp det”, sa den ledande utredaren och lämnade tillsammans med sin partner Wolf-residenset.

Avslutningsvis verkar Wolf på ytan vara den typiska republikanska konservativen – till skillnad från andra som tjänstgjorde under Trump, har Wolf inga band till demokraternas administrationer. Trots sin gamla roll som fyllnadsmaterial till DHS, en kriminell byrå som skapades i bränderna till 11 september, fick Wolf mycket beröm bland konservativa för sin roll i att hjälpa Trump att säkra landets södra gräns.

”Ingen här säger att Wolf är skyldig, men vi måste vända på varje sten. Många av Trumps folk vände sig mot honom. Vi skulle göra Trump och USA en otjänst genom att inte undersöka varje led, sa vår källa.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: