Benjamin Fulford 2/17/23: Q – White Hats Intel Drop!

2023-02-17

https://rumble.com/v29vevu-benjamin-fulford-21723-q-white-hats-intel-drop.html

Vi har hört att antalet döda har stigit till mellan 80 och 200 000 i jordbävningen i Turkiet/Syrien.  Det här är naturligtvis relaterat till det faktum att den khazariska maffians dåd har ett betalningssaldo till resten av världen då de håller på att bli nedstängda den 13 februari. De här jordbävningsattacken var avsedd för att både terrorisera och pressa på pengar och den här jordbävningen var med andra ord ämnad för att pressa oss på pengar. Det skulle dra igång en omfattande nödhjälpsaktion där man skulle säga, oj, vi måste hjälpa Turkiet, de turkiska jordbävningsoffren, och naturligtvis skulle inte ett endaste penny av dessa pengar gå till detta ändamål. Det andra är att Red Cross Foundation i Schweiz har en hel del pengar där och dessa kan de få tillgång till endast om det är fullproppat med katatastrofstöd. Så det här är ett försök av Röda korset att få ut sina pengar härifrån.

En fråga man måste ställa här en tillåten intervall för avslöjanden i de officiella medierna. Du förstår, regeringens nyhetsagenda och material om jordbävnings-vapen. Här vill jag påminna dig genom att gå till tidningsdatabasen för den 18 juni 1976, och här kommer du att hitta att Sovjetunionen och USA gjorde en överenskommelse om att inte attackera varandra med jordbävningsvapen. Det här berättades det om i resten av världen i alla tidningar. Ju fler av denna teknologi som existerar, desto viktiga är det, vid den här tiden kommer den turkiska regeringen ut och säger hej, det här var en attack med jordbävningsvapen. Det här öppnar upp vägen för grejer där de Vita hattarna har en allmän regel, det här gäller inte för massmord mot oskyldiga människor med avsikten att utföra grejer. Vi föredrar att precisionsbomba er, ni förstår att dessa attacker ska ske på de faktiskt skyldiga, så fast jag minns flera år tillbaka, när vi blev attackerade med jordbävningsvapen, kanske du inte ska skicka in och vårt svar om att ni inte kan stoppa avrättningar med jordbävningsvapen. 

Dessa enskilda personer som anstiftade denna attack kommer att identifieras och de kommer att fällas. Det kommer att ske, men det kommer kanske att ske en brutal attack mot Kalifornien. Det är ingenting som är under kontroll, men det är något som ryssarna kanske kan göra. 

Den andra stora nyheten är att Rothschild Bank har avnoterats. Den har blivit privat och det skedde i förra veckan. Jag tittade på det här, och förmodligen har familjen Rothschild gjort sin bank till en privat bank för att kunna mörka sin balansräkning, eller så sker någon form av stor rekonstruktion av familjen, men någon form av stor förändring pågår. Det här får en hel del effekter på många platser, men kom ändå ihåg att när den här jordbävningen drabbade Turkiet, befann sig Macron, Netanyahu och Zelensky i Paris där de träffade den franska Rothschild om kontroller så här finns ett starkt samband. De träffades och en annan sak som vi har noterat är den stora kampanjen i propagandamedierna som säger oj, Erdogan är inkompetent i sitt närmande till jordbävningskatastrophjälpen. Vi och dess tydliga del av politisk kampanj ska fråga honom och ersätta honom med någon mer pro-israelisk regim, eller en mer khazarisk maffiatyp-regim. Så det här är ytterligare en sak som man har sett här. Men det viktigaste i den här avstängningen, du förstår, den falska Rockefeller administrationen i staterna. Anthony Blinken sade att han vill åka till Kina för att visa dem. Kineserna svarade, broder, låt bli att komma och därefter ville den falska fösvarsministern Austin ringa till sin kinesiska motsvarighet men de svarade att de inte vill prata med er och de är nu avstängda. Jag hoppas att det kommer att vara deras verkliga överenskommelse. Jag hoppas att detta inte kommer att förändras och sedan såg vi en uppenbarligen äkta Hillary Clinton (måste vara en klon, red.anm) i Indien. Ja, hon var på  tiggeriuppdrag efter att hon blev nekad pengar från Kina. Jag hoppas att också Indien använder sig av den allmänna överenskommelsen och inte finansierar dessa massmördare längre. 

Ett annat tecken på att något fundamentalt håller på att hända inom kontrollen av det finansiella systemet, som jag kallade flocken kring bankkardinalen Pell som dog och där finns någon form av Vatikanbank. Jag tänkte bara lägga fram ett dokument på måndagen för att visa en lista på bedrägerier utförda av människor såsom Obama, Bush, och sådana människor i Vatikanbanken. Det här har varit något som man har använt sig av för att kontrollera alla så kallade ledare inom den så kallade regelbaserade världsordningen som vi ser och om detta har strypts nu, så kommer det att förändra allt. Vi får vänta och se vad som kommer att ske men det verkar som att BIS, FN, EU, Världsbanken och IMF kommer alla att falla. Men det är ännu inte över, och tills det är över så är dessa väldigt, väldigt farliga människor. 

En annan sak som har förändrats är vad jag hörde om från några iranska källor om att iranierna har nu tillgång till valutaväxling. Det här betyder, och speciellt då för euron, så det betyder det att det verkar som att européerna gör ett uppehåll med sina kolleger i USA samtidigt som de gör någon form av överenskommelse med Iran. Det här också viktigt och utgör ett tecken på något fundamentalt har förändrats, men vi vår se mer av det senare.

Ett annat tecken på att Rockefellers håller på och förlorar sin kontroll är att företagen som de pumpar in sina fiat-pengar i genom sina fans, ni vet, Facebook, Meta, Alphapet, Google, Apple, Microsoft, alla dessa människor förlorar sina pengar. De har inte längre tillgång till sina pengar från Fed. Det här är en stor förändring och och ett tecken på att något har förändrats, och sedan vet jag att deras huvudman i Japan, jag måste säga att han sjöng något om att de har förlorat massvis med pengar och ni vet, han samarbetar med dem genom att distribuera dessa glada pengar till Asien och nu verkar det som om även detta har avskurits. Det är det bästa, att ett stort bolag påverkar också på regeringen i Japan. Vi förväntar oss en regimförändring här igen och nu har det kinesiska nyårsfirandet avslutats och vi kommer att få se en hel del som händer.

Jag tror, men igen har en asiatisk kunglig uttryckt sig något kryptiskt, så ha ögonen på mars månad, det kan ju hända att det sker ett tillkännagivande från någon ledare kopplad till planeringen för världens framtidsbyrå, eller något liknande. Jag tror ingenting, förrän jag ser det, men jag har hört positiva kommentarer, men jag hör också att det talas om juni, så fixera dig inte vid datum eftersom datum kommer och går, det pågår krig, så man kan inte vara säker men det är vad jag har hört talas om. 

Ytterligare en sak som jag har noterat är om det så kallade ”övertonsfönstret”, den tillåtna politiska diskursen. Det förekommer en hel del ljusning här vad gäller MSM-media. Man har nu börjat tala om det faktum att Israels första premärminister David Ben Gurion var den som beordade mordet på John F. Kennedy och att det här  kommer ut nu är ett tecken på att någon form av återkallelse är på gång.

En annan sak som jag har noterat, är att Seymore Hirsch som är en välrespekterad journalist som verkligen baserar sin information på fakta och undersökningar, likt många andra, och han har nu väldigt detaljerad information om hur North Stream rörledningen förstördes av CIA, och det här bekymrar mig. Seymore Hirsch skriver om det här men han nämner inte något i den här stilen om att han fruktar att det är den khazariska maffian som sprängde North Stream och att det var ett försök till att starta WWIII mellan Ryssland och Shanghai Corporation organisationen inom G7, men jag vet att det här kommer inte att ske. Människorna som sprängde North Stream kontrollerar inte ango-saxerna och militärapparaten som använder anglo-akten inom den militära apparaten. Det kommer inte att leda till ett WWIII mellan Ryssland och Kina, så det spelar ingen roll vilka provokationer eller händelser de skapar så kommer det inte att leda till ett tredje världskrig. 

Men andra saker händer förstår jag, såsom den tidigare så eftertraktade vaccinationshändelsen håller på att spricka. De är nu formellt anklagade för kriminella handlingar och dessa kriminella, såsom Mr Bourla från Pfizer och alla andra däromkring kommer att fångas in och de kommer att ställas inför krigsrätt. Det är vad som nu pågår. Det finns ingen möjlighet för dem att stoppa det och de kommer inte att använda sig av jordbävningsvapen för att ta sig ur detta. De kommer inte att kunna mörda för att ta sig ut ur detta. De kommer inte att kunna muta sig ut ur detta. Vi kommer att komma efter dem, de är massmördare och planeten är sjuk och trött på dem. Jag har också nämnt att det här är så mycket större än dessa förändringar inom FN, BIS, i takt med att vi får allt mer bevis på att vår livstid har avsiktligt förkortats eller att vi har blivit dödade till en bråkdel av vår naturliga livstid.

Som ni vet av exemplen jag har gett er tidigare. Jag åkte till en grisfarm i Japan för en TV show och där har de dessa 80 år eller 7 år gamla galtarna vars jobb är att befrukta dessa honor. Dessa honor levde i 40-50 år. De är konstant gravida eller ammar sina ungar som suger mjölk och äter och sedan avlivas de på dessa stora farmer. Ni vet vad som händer med dem, och jag tycker att det liknar lite vid vår livstid där den har förkortas. Det finns nu bevis från Nevada där vi har har odlats för någonting och det kommer nu att få ett slut. Fler och fler upptäckter har gjorts för att förhindra åldrandet eller återställa åldrandet och här läser jag fortfarande dessa kryptiska anteckningar om bioetiker som trätt in och sagt ”ni kan inte göra så”. Tja, vi vill inte dö och du är ute och cyklar, och jag tror att de av oss som försöker leva längre, och fan ta dig, deras kontrollsystem sträcker sig ända till Vatikanen och till Octagon Group och Schweiz, men de håller på att avväpnas. Vi kommer inte att tillåta att de håller våra liv artificiellt korta och det är väldigt, väldigt historiskt. Det här är förmodligen något av de viktigaste slagen sedan civilisationens gryning, eftersom odödligheten i världen inte är densamma som du känner den som döden och som vi inte exakt vet vad den är, men här på denna jord – om de Vita hattarna vinner kommer vi att vända den här planeten till ett paradis och vi kommer att ha en odödlighet istället för att vänta på döden, och därefter löften om vad som sker efter den. 

Det är vad det hela handlar om i verkligheten och naturligtvis en världsfred och sist och slutligen ett slut på denna skrämselbaserade skada mot den mänskliga rasen. Du vet, vem kommer att attackera Iran?, vem ska anfalla oss från NordKorea med alla deras kärnvapen? Oj, en ny sjukdom har precis brutit ut…

Sådana saker kommer vi inte att fortsätta med längre. Nu gäller det att tänka på hur vi kan bygga upp en bättre värld, hurudan vill vi ha den. Hur vill du se till att den förverkligas, hur kan vi skapa den bästa möjliga av världar som vi kämpar för? Och vi kommer att vinna!

Vi kommer att stå inför en mängd allvarliga omtumlande händelser eftersom ett stort nedtagande kommer att äga rum i nästa vecka. Förhoppningsvis kommer det att lyckas och vi kommer att få uppleva hela tjurrusnings-showen när den imploder, och det kommer att bli uppenbart att Kamala Harris finns bakom den falska masken, så att människorna bakom dem är också på vår sida, så någonting kommer att hända och kabbalen kommer att försöka förhandla sig till ett överlämnande, men jag tor inte att de fortfarande exakt förstår vad de måste göra innan vi kan gå vidare.

Jag är på samma gång både optimistisk och oroad eftersom vi har att göra med några speciellt farliga människor som nu är motade in i ett hörn och de måste agera trädgårdsmästare innan vi kan avsluta dem, men vi kommer att avrätta dem. Mänskligheten kommer att bli befriad.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: