Panik i DC

https://forbiddenknowledgetv.net/panic-in-dc/

av

2023-02-18

• Den senaste veckan har vi haft ytterligare tre tågurspårningar över hela landet plus en lastbil med farliga kemikalier och en 5 hektar stor plastbrand i Florida

• Vilket fick dig att glömma de tre extra ballongerna som sköts ner den här veckan, efter den utanför South Carolinas kust, minns du det?

• Det kanske inte ser ut så men vi vinner. På grund av alla våra ansträngningar har vi vunnit en kamp mot de tyranniska vaccinpassen men kriget är inte över och vi har några fler enkla åtgärder som du kan vidta för att vinna det kriget.

Deep State får panik och de kastar verkligen allt plus diskbänken på oss, så vi måste hålla oss frostiga.

I en nyligen publicerad Tablet Magazine-artikel av Lee Smith där han ifrågasätter detaljerna i Sy Hershs Nordstream-artikel från förra veckan, skrev han:

…det styrande partiets ansträngningar att förorena det amerikanska informationsekosystemet genom seriepropagandaoperationer inte bara förvandlar deras bas till tanklösa zombies utan också påverka oppositionen. [Det skulle vara vi. Han fortsätter,] När allt som media trycker är falska nyheter för att tjäna en oligarkisk regim, och ett censurkonsortium bestående av pressen, Big Tech och amerikanska spiontjänster kallar fakta för ‘desinformation’, är det svårt att hålla saker och ting i en labyrint av lögner.

Lee Smith är tveksamma till att samma Joe Biden som lät en kinesisk spionballong turnera i det amerikanska hemlandet, korsade flera känsliga platser och lät kineserna slutföra sitt uppdrag innan de förstörde bevisen innan det var säkert oåterställbart över havet, är samma kille som Putin smutskastade på Rysslands bakgård – sprängde spargrisen i staten med den största kärnvapenarsenalen – och han drar slutsatsen att ”Kanske USA verkligen saboterade ryska rörledningar, men det hände verkligen inte så som Hersh beskriver den, ”denna smarta operation är utförd av en besättning av mycket kapabla taktiker”.

För det är ganska uppenbart att det INTE är vad de är. Vi pratade om en administration som avfyrade två $400 000 missiler mot ett $12 mellanstadieballongprojekt .

Samma regering som förklarade apkoppor som en nationell nödsituation har varit tyst angående det som nu kallas Amerikas Tjernobyl. Samma människor som sa till dig att COVID skulle döda dig och att vaxxen var säker berättar nu att vattnet och luften är säker i östra Palestina, Ohio.

Hela två veckor efter 50-bilars urspårning och massiva explosion, följt av det dioxinfyllda saltsyraregnet som enligt uppgift nu dödar fåglar 350 mil bort i Kentucky, var EPA-administratör, (EPA = United States Environmental Protection Agency) Michael Regan den första medlemmen av den federala regeringen som äntligen gör ett framträdande i östra Palestina. Regan hade sagt till invånarna att det var säkert för dem att återvända hem en hel vecka innan han ansåg att det var säkert nog att åka dit själv med medlemmar av hans avdelning.

Borgmästare Pete Buttigieg kommer att vara huvudtalare vid DPW State Convention 2018 ...Den kusliga tystnaden från Biden-regimen och deras anhängare i Fake News-media om denna händelse har varit anmärkningsvärd. Till och med Kinas utrikesminister Wang Wenbin verkade mer bekymrad över situationen för östra Palestina-invånarna än Biden-regimen som hans parti kontrollerar. Deras tystnad bröts äntligen i går, när transportminister Pete Buttigieg (bilden) äntligen dök upp och skyllde urspårningen på Trump. För självklart gjorde han det.

Daily Mail rapporterar att FEMA, Federal Emergency Management Agency sa till invånarna att de inte är berättigade till deras hjälp eftersom deras hem inte förstördes fysiskt – även om de kan vara kemiskt förorenade. Jag vet av personlig erfarenhet att det inte är den verkliga anledningen, eftersom jag bodde ett halvt kvarter från World Trade Center under 9/11 och FEMA gav mig 5 000 dollar för att flytta ut från min lägenhet och köpa nya möbler.

Min lägenhet förstördes inte men den var täckt av det vita dammet som jag är säker på att du har sett i videona från 9/11 och det fanns 3 fot av det radioaktiva dammet över hustaken och gatorna och min tunnelbanestation var krossad. Men som ett villkor för att få pengarna var jag tvungen att skriva under ett uttalande som hindrade mig från att någonsin söka pengar från regeringen för händelserna den 11 september igen. I grund och botten fick jag en förlikning på $5 000 vilket kan vara ett huvudsakligt syfte med FEMA. Invånarna i östra Palestina uppmanas att inte skriva under ett sådant uttalande, så jag antar att FEMA inte har något intresse av att ta itu med dem.

Vi lever i en enpartsstat, som Kina. Om du inte är demokrat kommer FEMA inte att hjälpa dig mitt i USA:s värsta ekologiska katastrof på 2000-talet, FBI kommer att kalla dig en inhemsk terrorist, du kommer att knuffas ut ur militären och man kommer att avplattforma av sociala medier på order av FBI, DHS och utrikesdepartementet. Vi lever nu i CCP:s Amerika och de gnuggar oss totalt i ansiktet. Det här är vad som kallas metodens uppenbarelse, som vi kommer in på mer en minut.

Med alla Chyna-ballonger och UFO:n på väg och ytterligare tre urspårningar runt omkring i hela landet den senaste veckan, tillsammans med en stjälpt lastbil i Arizona, ALLA lastade med mer giftiga kemikalier, plus fem tunnland plast som brinner i Florida, ovanpå det 96 matanläggningar som har brunnit ner till grunden sedan Joe Biden tillträdde, är vi redo för det offentliga samtalet om att USA:s medborgare är under attack?

Grafisk illustration med Intels varumärke

Tore Says podcast förklarar på onsdagen vad hon tror är det verkliga dubbla motivet för tågurspårningen och de giftiga explosionerna i östra Palestina, Ohio i förra veckan. De har att göra med organhandel och Intel Corporations planer för den ”största kiseltillverkningen ” som finns på planeten” .

Tore säger att berättelserna om tågets axlar är falska och att det kan ha funnits ytterligare last på tåget förutom de skadliga kemikalierna som beskrivits offentligt . Hon misstänker att draget inkluderade komponenter som behövs för att göra fentanyl, citerar ”specifika sådana som upprätthåller organens integritet” och hjälper till att säkerställa ”livsdugligheten hos mänskliga organ” för transplantation.

Tore tror att den explosiva förstörelsen på platsen för urspårningen i östra Palestinas tjänade det dubbla syftet att eliminera bevisen för tågets last, samt att tillhandahålla det ”problem” som det kommer att tjäna med att påskynda ”lösningen”, vilket är redan inskrivet i så kallad ”rent vatten”-lagstiftning som kommer att gynna Intel Corporation, vars föreslagna halvledarchipfabrik i Ohio kommer att kräva absurda 5 miljoner liter vatten per dag, vilket Intel vill att Ohios skattebetalare ska subventionera. Ja, urspårningen och explosionen var en öppning planerad i förväg, vilket är anledningen till att vi såg den förutsagda programmeringen av händelsen i Netflix-filmen ”White Noise”. Tore säger att de var tvungna att flytta upp den lite för att förstöra bevisen för den olagliga lasten.

Det är ganska häpnadsväckande, hur bilderna av urspårningen och plymen som vi ser från denna händelse är nästan exakt desamma som bilderna som förebådas i filmen. Och gissa var de spelade in filmen 2022? I östra Palestina! Många av de kemiskt bombade invånarna dök upp som statister i filmen.

Mina vänner inom American Intelligence Media frågar om urspårningen är en simulering för bankirer som arbetar med att lägga ner företag genom att tillverka katastrofer för att installera ESG. Låt aldrig en bra kris gå till spillo!

Lagarna som styr Agenda 2030 tillåter regeringar att lägga beslag på förorenad mark och flytta sina invånare till Smart Cities. Med andra ord, om marken och vattnet runt dig är helt förgiftat så får du inte välja bort Smart City-modellen som kommer ner för gäddan.

Läskiga telefonmeddelanden avslöjade i Jeffrey Epsteins dokumentdump

Vad är det som distraherar oss från alla dessa distraktioner? E-postmeddelanden har läckt ut från amerikanska Jungfruöarnas regering från deras rättegång mot Jeffrey Epsteins dödsbo med hänvisning till hur JP Morgan underlättade hans utpressningsoperation. JP Morgans dåvarande vd, Jes Staley var riktigt tight med Epstein och de utbytte över 1 200 e-postmeddelanden – åtminstone ett, där de bytte bilder på små flickor. De använde också ett läskigt kodspråk med Disney-filmtitlar, som Jack Posobiec förklarar.

Det kanske inte ser ut så, men vi vinner. För ett par veckor sedan meddelade den australiensiske senatorn Malcolm Roberts att WHO:s senaste försök att göra deras internationella hälsoföreskrifter ”obligatoriska” för medlemsländerna snarare än som ”vägledning” har misslyckats, men han varnar för att vi inte är ute ur skogen än.

De fascistiska nedstängningarna, maskmandat, social distansering, testning och vaccinmandat som vi alla har genomlevt under den falska pandemin var bara en ”vägledning” från WHO, som frivilligt antogs av olika jurisdiktioner. Tänk om de hade varit ”bindande” och kodifierade till lag!

Senator Roberts fortsätter med att förklara att samma tyranniska ordspråk finns i WHO:s pandemifördrag, som kommer att röstas om nästa år, 2024, så vi måste fortsätta att vara aktiva mot det.

Epoch Times Photo

Dr Joseph Mercola kom ut med en bombrapport i denna vecka om hur denna tyranni också har sipprat in i USA:s sjukvårdssystem. Han skriver att:

 • Den amerikanska regeringen har i hemlighet spårat dem som inte fick covid-vaxxet, eller som bara är delvis drabbade, genom ett tidigare okänt övervakningsprogram designat av US National Center for Health Statistics (NCHS), en avdelning av CDC.
 • Programmet implementerades den 1 april 2022 och antogs av de flesta medicinska kliniker och sjukhus över hela USA från och med januari 2023.
 • Under detta program har läkare på kliniker och sjukhus instruerats att fråga patienter om deras vaccinationsstatus, som sedan läggs till deras elektroniska journaler som en diagnostisk kod, känd som ICD-10-kod, så att de kan spåras inom och utanför av det medicinska systemet.
 • Dessa nya ICD-10-koder är en del av regeringens plan att implementera medicinskt tyranni med hjälp av vaccinpass och digitala ID.
 • Regeringen spårar också bristande efterlevnad av alla andra rekommenderade vacciner med hjälp av nya ICD-10-koder, och har implementerat koder för att beskriva VARFÖR du inte fick ett rekommenderat vaccin. Det har också lagts till en fakturerbar ICD-kod för ”vaccinsäkerhetsrådgivning.”

Nu, här är uppmaningen till handling:

 • Kräv att kongressen avslutar det som senaten började med att förklara som att folkhälsokrisen är över och klar. Den 17 januari 2023, HR 382, ​​remitterades ett lagförslag ”för att avsluta den folkhälso-nödsituation som förklarats med avseende på covid-19” till parlamentets kommitté för energi och handel. Detta lagförslag måste antas.

Kontakta din kongressrepresentant och låt dem veta att du:

 • Stöder den utvalda underkommittén för beväpning av den federala regeringens utredning.
 • Vill att kongressen avvisar alla försök från den administrativa staten, FN, WHO, Health and Human Services (HHS) och Biden Administration att kräva ett vaccinpass eller ett digitalt ID.
 • Räkna med att de arbetar för att säkerställa resefriheten för alla medborgare.
 • Förvänta dig att de skyddar konstitutionella rättigheter.
 • Förvänta dig att de skyddar alla rättigheter till integritet, inklusive och särskilt medicinsk integritet, och eftersom dessa nya ICD-10-koder bryter mot din rätt till integritet vill du att de ska vidta omedelbara åtgärder för att säkerställa att koderna återkallas.

Angående vad du kan göra för att skydda din medicinska integritet på ett personligt plan, kom ihåg att oberoende läkare inte är skyldiga att använda ICD-koder om de inte accepterar försäkringen. Så genom att välja en läkare som är i privatpraktik kan du undvika att bli taggad och instängd i systemet.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: