Gitmo-Nytt: Angriparna identifierade; militären arresterade FDA-kommissionären Stephen Hahn

Fiendens stridande som belägrade Guantanamo Bay juldagen var en hop av förrädiska trupper och fuckless federala agenter som hävdade att de hade fått order om att rädda den nu avlidna Nancy Pelosi och om möjligt befria flottbasen från oseriösa militära element som agerar i strid. i USA:s konstitution, berättade källor på general David H. Bergers kontor för Real Raw News.

GITMO-personal, sa han, tog krigsfångar från en fientlig helikopter som marinsoldater sköt ner nära McCall Airfield; 13 män överlevde kraschen, medan 20, inklusive piloterna, omkom när Sea Stallion-helikoptern föll från himlen och träffade terräng. GITMOs sjukvård behandlade de överlevandes sår – hjärnskakning, sammansatta frakturer, rivsår och sticksår ​​- innan de bestämde vem av dem som kunde stå emot förhör.

Enligt källor bar varje helikopterpassagerare militära utmattningar, enhetsplåster och insignier, även om endast 5 av de 33 tillhörde de väpnade styrkorna. Tio överlevande bar insignier från 10 :e bergsdivisionen, en lätt infanteridivision baserad på Fort Drum, New York, men bara tre — en 2 :a löjtnant och två E-5:or — var knutna till enheten. De andra sju, sa vår källa, var agenter för Federal Emergency Management Agency.

”De var väldigt ovilliga att prata”, sa vår källa. ”Konventionella förhörstekniker visade sig vara meningslösa, så vi var tvungna att ta till okonventionella, oortodoxa tekniker för att få dem att öppna sig.”

De berättade alla en liknande historia: De tillhörde en gemensam insatsstyrka organiserad av deras överbefälhavare, Joseph R. Biden, för att befria amerikansk gisslan från militära separatister som har kontrollen över Guantanamo Bay. Varken FEMA eller soldaterna hade en rationell förklaring till varför de hade blivit ombedda att tjänstgöra sida vid sida. ”Det var våra order”, var det enhetliga svaret. FEMA kunde inte heller förklara varför de var förklädda till amerikanska armésoldater. ”Konstiga order, men det var vad de var. Och vi följde våra order”, sade den högst rankade agenten, en regional handledare, under förhör. Hans order, sa han, kom direkt från FEMA-administratören Deanne Criswell.

Han gjorde ett annat chockerande erkännanden: Han hävdade att FEMA befälhavde den amfibiefarkost som övervakade operationen och att militär personal ombord på fartyget var närvarande för att utöka FEMA:s antal. Femtonhundra FEMA-agenter och 350 ”militära rådgivare”, sa han, var ombord på Wasp-klassens fartyg. Han avslöjade under press att deras primära uppdrag var att rädda Nancy Pelosi och iscensätta ett storskaligt överfall endast om GITMO verkade underförsvarat.

Han verkade omedveten om fartygets ursprungliga ursprungspunkt och sa att utrikesdepartementet hade flugit FEMA från Dulles internationella flygplats till Caracas, Venezuela, varifrån de reste 300 km med buss till sjöfartshamnen Guanta, där den delvis bemannade behemothen låg förtöjd.

”Han sa, och han var inte i någon position att ljuga, att FEMA- och Biden-lojalister redan var på fartyget när hans team kom dit. Han tror att fartyget just nu förmodligen ligger förankrat någonstans längs den venezuelanska kusten. Soldaterna underbyggde mycket av hans historia”, sa vår källa.

På frågan om White Hats hade hittat lik eller överlevande från de andra två helikoptrarna och den handikappade mekaniserade landningsfarkosten, sa vår källa att han snart skulle få fler svar.

Real Raw News har ombetts att hålla tillbaka namnet på skeppet tills White Hats avslutar sin undersökning.

Rättelse: I den här artikelns originaltext felidentifierade vi helikoptern som en Sea King. Det var den större sjöhingsten, som det stod i den första artikeln. Texten har korrigerats.

Deep State slog till mot GITMO på juldagen


Militären arresterer tidigare FDA-kommissionären Stephen Hahn

US Navy JAG-utredare arresterade i torsdags den tidigare Food & Drug Administration-kommissionären Stephen Hahn för att ha begått förräderi mot nationen och dess folk medan han tjänstgjorde under president Donald J. Trump under hela coronavirusplandemin, säger JAG-källor till Real Raw News.

En JAG-källa som är bekant med operationen berättade för Real Raw News att Hahn, som Trump namngav på ett förseglat åtal innan han lämnade Washington 2021, tjänade enormt på att stödja och driva experimentella vacciner som dödade hundratusentals medborgare. JAG hävdar att vaccintillverkaren Moderna (och möjligen andra) erbjöd Hahn lukrativa kvantiteter kontanter i utbyte mot att ha missvisat koagelskottets säkerhet och effekt.

Utredarna kastade sig över Hahn, 62, när han lämnade ett gym nära sitt hem i Silver Springs, Maryland. De ska ha visat honom en militär arresteringsorder, satte honom i handbojor och slängde honom i baksätet på en civil SUV. ”Jag skulle ha immunitet,” gol Hahn.

JAG sa att Hahn var en del av en bred konspiration för att lura president Trump till att tro att Covid-vacciner var ofarliga, vilket fick honom att starta Operation Warp Speed, ett program där FDA luckrade upp – eller avskaffade – protokoll för vaccinadministration. Den 18 december 2020 beviljade Hahn personligen uppkomsttillstånd för Modernas skott. JAG sa att Hahn gick vidare med EUA trots att han hade konkreta bevis på att vaccinet hade dödat eller allvarligt gjort sjuka fas I- och fas II-studiedeltagare, av vilka några dog plötsligt efter att ha fått en enda vaccination.

Hahn, sa vår källa, hade obegränsad tillgång till Modernas databas, som visade att 45 av 600 fas II-deltagare (7,5 %) utvecklade onormala blodproppar inom 14 dagar efter att de blivit vaccinerade. Tjugoen av dem fick dödliga hjärtinfarkter. Dessa bevis tyder på att minst 3,25 % av de vaccinerade dog – en stark motsägelse till CDC:s påstående att endast 0,002242857142857143 % av de vaccinerade personerna får myokardit eller andra allvarliga biverkningar.

Hahns motivation för att delta i konspirationen, sa vår källa, var pengar: Han fick en Moderna-utbetalning på 2,7 miljoner dollar tre veckor innan han beviljade EUA, och ytterligare en välsignelse på 2,2 miljoner dollar en månad efter att blodproppsskott började komma in i armarna på en naiv allmänhet.

”Vi har beviset, och det kommer att göras känt vid hans militärdomstol”, sa vår källa. ”Vi vill stänga dörren för covid-kriminella, men det är en lång lista. Det går mycket djupare än bara Fauci, Birx, Collins och Hahn. Hundratusentals, om inte miljoner, amerikaner dog på grund av dem – inte sjuka av Covid utan dödades av vaccinet. De måste alla möta rättvisa.”Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: