Deep State slog till mot GITMO på juldagen

Beväpnade styrkor lojala till den kriminella Biden-regimen iscensatte ett angrepp på juldagen i Bay of Pigs-stil mot Guantanamo Bay men stöttes tillbaka av White Hats som hade befäst öns fäste i väntan på ett Deep State-tillslag, berättade källor vid GITMO och på general Bergers kontor för Real Raw News.

När solen gick ner och skymningen sänkte sig fick flygledare (ATC) vid Leeward Point Airfield omedelbar primär radarkontakt med ett okänt flygplan 20 miles söder om marinstationen. Spöket dök upp, försvann och dök upp igen och sände inte läge C, vilket betyder att den hade en inaktiverat eller en inaktiverad transponder, en elektronisk enhet som svarar när den tar emot en radiofrekvensförfrågan. Flygplan har transpondrar för att hjälpa till att identifiera dem på flygledningsradarn. Flygledningsenheter använder termen ”squawk” när de tilldelar ett flygplan en transponderkod, t.ex. ”Squawk 7421”.

ATC sände på militära och allmänna flygfrekvenser och bad spöket att aktivera sin transponder och identifiera sig, för den närmade sig ett begränsat luftrum. En kontrollant skämtade och sa att tomtens släde gjorde ett GITMO-pitstop, men hans skojfriskhet försvann när kontakten delades upp i två, sedan tre, individuella kontakter. ATC fick inget digitalt eller ljudsvar på sina frågor. Kontakterna flög för långsamt för att vara militära jetplan eller kommersiella flygplan; helikoptrar försökte undvika radar genom att flyga lågt vid horisonten. ATC slog larm och sirener vrålade över hela basen.

På andra håll såg spotters på södra strandhalvan tre mekaniserade attackfarkoster, som var och en innehöll ett okänt antal trupper, rusande emot dem. Vid fören på varje farkost fanns dubbla 0,50-kaliber maskingevär. Deras närvaro innebar att ett moderskepp, troligen ett amfibiskt anfallsskepp, 840-fots monster som kan bära
2 500 män och en enorm nyttolast, skymtade osynligt någonstans i fjärran.

File:Lt. Gen. Andrew A. Croft.jpg - Wikimedia CommonsDå hade GITMOs ställföreträdande befälhavare, generallöjtnant Andrew A. Croft, (bilden) fått reda på den förestående invasionen. Han och den ledande personalen som var kvar på basen under julhelgen drog sig tillbaka till en ointaglig ledningscentral och planerade ett motanfall. Fyra tusen, femhundra stridshärdade marinsoldater tog sina poster, förberedda på anfallet. På basen, på lån från US Army White Hats, fanns också två MANPADS-plutoner beväpnade med Stinger yt-till-luft axelavfyrade missiler. De blev tillsagda att förbereda sig för att engagera tre CH-53 sjöhingstar, nu bara några mil från basen, kanske med order om att beskjuta GITMO eller landa trupper på White Hat-territoriet.

Den blygjorda sjöhingsten, fortfarande över vattnet, träffades två gånger och exploderade i ett rött eldklot. Manglad metall och sprängda kroppar föll i havet. En tredje missil träffade den andra helikoptern, träffade nära avgasrören och fick rotormasten att separera från flygplanet; den störtade i vattnen söder om Guantanamo Bay.

Den tredje sjöhingsten hamnade under och innanför Stingers förlovningskuvert. En dörrskytt öppnade eld och träffade fyra marinsoldater och MANPADS-besättningsmedlemmar som sökte skydd medan de satte in helikoptern med handeldvapen. Kulor genomborrade deras kroppar och de föll ner döda.

När fågeln försökte sträcka sig för att göra en ny passning, pepprade två marinsoldater den med skott från sina gevär och truppautomatvapen. Dörrskytten föll framåt och ramlade från helikoptern när plymer av svart rök strömmade ut från motorn. Den träffade marken intakt.

Under tiden klämde marina plutoner fast mekaniserade landstigningsfarkoster som försökte landsätta trupper bredvid McCall Field, basens nedlagda landningsbana, och sköt bakom ifrån stålbarriärer, klippväggar och sandvallar. Två tappra marinsoldater offrade sig själva genom att rusa fram och lobba in granater i en av farkosterna. De höggs ned, men granaterna träffade sitt märke; all skottlossning som härrörde från farkosten upphörde omedelbart under rop på hjälp och dödsklagande ljud. De återstående farkosterna vände om sina motorer och började dra sig tillbaka.

Generalen beordrade alla styrkor med eldupphör och sa att tillräckligt med blod hade spillts.

Wasp-klass – Wikipedia

När röken lättade, lyfte en V-22 Osprey från Leeward Point Airfield med order om att lokalisera vilket fartyg som än hade utplacerat den mekaniserade landningsfarkosten. Piloterna upptäckte sitt mål, ett Amphibious Assault-fartyg av Wasp-klass på väg sydost mot Venezuelas kust. De skickar ut varningar på militära frekvenser, ”Fiendens krigsskepp, fiendens krigsskepp, ni varnas för att lämna närheten. Vi har två, jag upprepar två, jagare av Arleigh Burke-klass till vårt förfogande som kommer att anlända om flera timmar”, och återvänder till basen efter att ha släntrat efter nära fartyget i 30 minuter.

En GITMO-källa sa i måndags till Real Raw News att trots förlusten av människoliv presterade basens styrkor beundransvärt och lyckades avvärja ett väpnat intrång.

”Jag tror att de hoppades fånga oss sovandes, du vet, eftersom det var jul. Att våra magar skulle vara fulla och vi skulle rulla runt. Tja, de hade fel. Våra befästningar höll.”

GITMO har ägnat månader åt att stärka sig inför en förväntad attack; personal började stärka försvaret och öka personalstyrkan efter att FB olagligt ockuperade president Donald J. Trumps egendom i Mar-a-Lago. De gjorde ytterligare förbättringar i början av december, efter ett ultimatum från regimens försvarssekreterare som krävde att White Hat-officerare skulle överlämna sig till honom senast den 22 december.

Källan sa att ”några” fientliga styrkor överlevde den tredje helikopterkraschen och har tagits till fånga.

– Deras sår har behandlats. De kommer att hållas som krigsfångar, fientliga kombattanter. Vi har ännu ingen siffra på deras döda. Om de andra havshingstarna hade laddats till fullo, kunde det ha varit 55 trupper på varje. Just nu kan vi säga 47 döda, inklusive det handikappade fartyget. Vi förlorade sju män, med 14 skadade. Sammantaget var vi enormt framgångsrika, säger han.

En källa på general David H. Bergers kontor hade dock en annan uppfattning: han sa att general Berger, efter att ha granskat efterhandlingsrapporten, kallade White Hats ansträngningar för ett grymt misslyckande. Det amfibiska anfallsfartyget, sade generalen, borde ha upptäckts visuellt och på radarn långt innan helikoptrar lämnade sitt cockpit och landningsfarkoster dök upp från dess brunnsdäck. Förlusten av en enda marinsoldat var oacceptabel.

Dessutom borde GITMO se över dess försvarsmöjlighet, eftersom ett massivt sjöbombardemang skulle utplåna det på några minuter. Stationens personal har bara två utrymningsvägar, antingen sjövägen eller fly norrut över muren in i Kuba, vilket kan leda till en internationell incident.

Avslutningsvis undrar Real Raw News om den begränsade attacken var avsedd att befria Nancy Pelosi, som är planerad till hängning imorgon.

”Nancy Pelosi kommer att hängas i morgon oavsett,” sa en GITMO-källa.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: