General Smith tar kommandot, lovar att eliminera förrädare

General Eric M. Smith, som tog kontrollen över den amerikanska militärens White Hat-partition från och med nyårsdagen, var inte tvetydig när han skrev ”det finns råttor på skeppet” i en korrespondens som skickades till White Hat-befälhavare över alla grenar av de beväpnade krafterna. Bland hans högsta prioriteringar, sade han, skulle vara att bestämma vilka officerare som höll sig till konstitutionen och vilka officerare som i hemlighet var lojala till den kriminella Biden-regimen.

En källa som är bekant med generalens oro berättade för Real Raw News att general Smith ägnade den senaste veckan åt att granska servicejackorna och sociala medier för 500 officerare, för att få en extra granskning av dem i nyckelpositioner eller befäl över ett stort antal trupper, och fann flera ”ideologiska inkonsekvenser”. Exempelvis fanns White Hats som hade svurit att upprätthålla konstitutionen men vars inlägg på sociala medier applåderade Joseph Bidens och Kamala Harris ”prestationer”. En O-4 från flygvapnet hade lämnat in en disciplinär rapport om en flygare och skrev: ”Flygare [namn och rang har ändrats] har blivit tillrättavisad för att ha delat osann information om Covid-19-vaccin i ett offentligt forum. Vi har korrigerat och sagt till honom att Centers for Disease Control är den enda myndigheten när det gäller att bedöma säkerheten och effektiviteten av vacciner.”

General Smith, sa vår källa, avslöjade ”dussintals” uppenbara motsägelser.

”General Smith vill skära av förrädare, men samtidigt är han försiktig, eftersom han accepterar möjligheten att White Hats kunde ha lämnat in falska rapporter för att lura Deep State. Optik, kallar de det. Ändå kommer han att testa lojaliteten hos potentiella förrädarna”, sa vår källa.

Från och med nästa vecka kommer general Smith att be poliserna om att ta en polygraf, även om misslyckande inte per automatik kommer att användas som ett lackmustest för att stigmatisera potentiella förrädare – polygrafer är trots allt felbara. De flesta kompetenta examinatorer är överens om att testerna är mellan 80 % och 90 % korrekta, vilket ger en betydande felmarginal. Ändå tror general Smith att polygrafer kommer att komplettera en ram av bedömningar som syftar till att jäsa ut Deep State mullvadar.

”Om en polis tvekar vid polygrafen eller vägrar att ta den utan en jävligt bra förklaring, kommer det att sätta dem under lupp. Som generalen ser det kan en person misslyckas av många anledningar, speciellt om de är skyldiga, så att vägra ta det är lika illa som eller ännu värre än att misslyckas. Det här är ingen häxjakt, det handlar om att säkra våra led”, sa vår källa.

General Smith, tillade han, kommer i slutändan personligen att intervjua varje officer under hans befäl.

Vi frågade vår källa varför general Smith, om han misstänker förrädare mitt ibland honom, gav honom handen genom att sprida sina föreställningar i e-postmeddelanden till, potentiellt, just de officerare han hoppas kunna utrota, eftersom förebyggande underrättelse kan ge Deep State-spioner tid att täcka sina spår .

”General Smith har sin egen spelbok,” sa vår källa.

Avslutningsvis sa han att general Smith inte kommer att klandra general Berger om Deep Staters grävs fram.

”General Berger hade ett linjärt sätt att tänka. Det finns vi och där finns också Deep State. Han såg yttre hot, men ägnade inte alltför mycket tid åt att titta inuti. General Smith tar in den bredare bilden”, sa han.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: