Vita hattarna informerar 2022-05-14

Källa; Telegram White Hats Army


Telegram meddelade just att TRUMP COIN (https://bit.ly/3pvAWDT) kommer att läggas till som deras officiella betalningsmetod från och med den 31 maj 2022!

Skyrocket till 10 000 $ kommer snart att ske.

De är slut i lager och här är de senaste mynten, nästan 60 miljoner mynt såldes i USA de senaste dagarna.

Vi är hedrade att vår president Trumps ansikte kommer att vara på det mäktigaste myntet som kommer att förändra världen.

Trump-myntet (https://bit.ly/3pvAWDT) har godkänts som det ENDA MYNTET som kommer att förändra HISTORIEN och allt du behöver göra är att LITA PÅ PLANEN.

Skaffa minst 50 mynt till dig och din familj och var redo för en ny början.

Kontrollera tillgänglighet och få din här:

President Donald Trump 2021 Coin


Uppgifter om MORDET kommer ut???

>> Svar <<

INNE i filerna som inte släpptes 2017 finns Sanningen>>> Vem skapade CIA… och varför tog då CIA:s direktör Allen Dulles och CIA-agenten George Bush order från UK Majesty, Israel$, China CCP (ROTHSCHILDs/Rockefellers BANKS) )….

INNE i de KLASSIFICERADE filerna ansluter CIA OPERATIONS och FULL OMFATTNING av hur man använder Mockingbird-operationer för att kontrollera nyheterna. Användandet av psykologiskt trauma var avsiktligt för att döda JFK för att se svaret från nationen och testa Mockingbird OPERATIONER. >Och för att testa den militära responsen och rensa bort White Hat-operationerna som var en del av Q Clearance OPERATIONS och SLEEPERS som var kopplade till de HÖGSTA INTEL-KLASSIFICERADE dokumenten/operationerna och militära specialstyrkor.

>Det finns flera anledningar till JFK-ASSASSINATION och de pågående KRIGEN som skapats av CIA och genomförandet av centrala världsbanker i alla länder runt om i världen.

>DET MEST STÖRANDE AV DE KLASSIFICERADE JFK-DOKUMENTEN som uppdaterades 1999 är de relationer som CIA, CENTRALBANKER, FEDERAL RESERVE kontrollerade genom Mockingbird media och medicinska hälsoindustrier och indoktrinering av utbildningssystemet….. Alla dessa grenar av CIA kontrollerade systemet skapade DARPA (The Defense Advanced Research Projects Agency) som fortsatte med att skapa MICROSOFT, GOOGLE, GOOGLE MAPS, FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE….. Och WORLD HEALTH ORGANISATION, NIH,WEF , GPMB, ECT ECT. ECT.OCH ALLA BIG PHARMA. BIG TECH INDUSTRY OCH VACCININDUSTRIN<<<

Den långa KLASSIFICERADE rapporten…. Kommer från
Q Röjningstjänstemän som har dokumenterat underrättelserapporterna SEDAN LINCOLNS DAGAR och hans skapande av UNDERRÄTTELSETJÄNSTEN.

>>>>
…..
,,

> INNE I STORMEN

DU VET MER ÄN DU VET…

NCSWIC
Q


TELEGRAM:;
Deep State gör stora steg efter att läkare/politiker/podcastare/och många människor som har stora följargrupper i miljontal som delar VERKLIG INFORMATION MOT VACCINER/EFFEKTER OCH PLANDEMIN…
__________________________
vi går verkligen in i gropiga tider….

ett krig som vi aldrig sett förut///
Även soldater som har rört vid stridsområdet har aldrig sett ett KRIG som detta….. INFORMATIONSKRIG ..
>>> INDELNING AV LÄNDER<<<

FORTSÄTT DELA INFORMATION TROTS MANDATEN, VACCINER OCH NEDSTÄNGNINGAR…
__________________________
Spikproteinerna är VERKLIGA.. Och vardagliga läkare varnar för VACCINER<<<

__________________________
NÄRA< död civilisation HÄNDELSER

Vidta alla lämpliga försiktighetsåtgärder och förberedelser///

HA FÖRTRÖSTAN
,> RID UT STORMEN

{Ask things change}}} ⏰


TRUMPS KOMMENTARER: Kina + kabbalockupationen avslutades av militärstyrkan den 19 januari

Trump bekräftar att den 19 januari var 11.3 – slutet på ockupationen (vi fick höra att bevis kommer senare). Anons verkar ha varit förvirrade över att 11.3.2 innebar att militärstyrkan kunde användas efter 1 års ockupation. Falskt. Militär styrka kan användas för att avsluta ockupationen när som helst.

Trump lade upp två olika omslag till Time-tidningen med rubrikerna: DAGS ATT BLI AV MED JOE = 196 = SLUT PÅ KINA-OCCUPATIONEN; och DAGS ATT TA TILLBAKA TRUMP = 237 = DEN NITTONDE JANUARI.

Lägg till frasen I AGREE (= 45) + 196 + 237 = 478 = KINA OCKUPATION AV U.S.A. AVSLUTADES DEN NITTONDE JANUARI = 1.19.22 – SLUT PÅ OCKUPATION OCH VARAKTIGHET AV GC OBLIGATIONS of War 1 (den exakta formuleringen av krigslagen 11.3). .

För att bekräfta detta meddelande postade Trump kl. 12:18 => TOLV ARTON = 160 = Occupy Force = Borttagning med våld. Och 12:18 => 218 = Borttagen fiende med våld = War of War Elva Tre. Och 12:18 => 318 = US MILITÄR FRÄLSARE AV MÄNSKLIGHETEN.


Nästa steg FÖR DAVOS GROUP, WEF, Klaus ass Schwab, GATES, Rockefellers FN-skapande och hela DEEP STATE CABAL börjar…

I detta skede skapar de KRIG med RYSSLAND…. Använd CCP:s kommunistiska regim (hjälp finansierad av Rothschild/Rockefellers Banker i Kina som också finansierar Wuhan-laboratorier) och skapar en planerad försörjningskedje [KOLLAPS]….

I detta skede av den planerade KOLLAPSEN. De kommer att inrikta sig på distributionen av >>GÖDNINGSMEDEL RUNTOM I VÄRLDEN<< Ryssland, den näst största gödselproducenten i världen kommer att stoppas (sanktioneras), CCP kommer att vilja stoppa Exporten…>>> dessa DEEP STATE-rörelser KOMMER att påverka USA och EU. Sydamerika. AFRIKA .. Och alla nationer från att odla mat (Det här hade Bill Gates velat göra under flera år och även köpt ut mark i USA för att stoppa matodlingen)//

Detta STEG i Deep State-planen kommer att försäkra att skulden går till KLIMATFÖRÄNDRINGAR<< (konstruerad kontrollerad förstörelse av odlad mat, konstruerad väderkrigsföring med patent som kontrollerar vädret ( Google} , .. smältning av inlandsisarna och skyller på fruset virus ( falska virus) som tinas under isen i ANTARKTIS>>
DET FINNS FLERA SKÄL TILL ATT ANVÄNDA KLIMATFÖRÄNDRINGAR FÖR ATT TA IN DET NYA GRÖNA PASSET .. DET ÄR DEN NYA VÄRLDSORDNINGEN [DS] pass som är kopplat till ditt bankkonto.. Din e-post.. Spårar allt du gör och när du reser (beskattar dig för varje mil)…
Detta gröna pass kommer att få de sovande fåren under full kontroll.

Så just nu… Du ser FULLSTÄNDIG störning av de bästa GÖDNINGSMEDELstillverkarna i världen som stoppas!!!
_______
Denna Near Death Civilization _EVENT >>>KOMMER att gå djupt….
…..
Men det finns ETT LJUS VID SLUTET….

Spänn fast er maskrosor
Q____________

6 000 år gammal CABAL deep state kämpar för att behålla kontrollen över mänskligheten……. Djupt inuti SMÄRTA
MÄNNISKORNA KOMMER ATT RESA SIG OCH VAKNA

SMÄRTA
SMÄRTA
SMÄRTA
SMÄRTA


Det rapporteras att Ryssland ”har börjat flytta Tor-kortdistans yt-till-luft missilsystem till gränsområdet mot Ukraina.”

Ukraina har chockat världen genom att öppna skyddsrum i Kiev…
Ukraina har öppnat bombskydd i landets huvudstad när rädslan för en rysk invasion ökar. På onsdagen varnade en ukrainsk minister och före detta toppspion att konflikten kan spridas globalt.

Banker i Vitryssland förbereder sig för att byta till Rysslands version av SWIFT på grund av förestående sanktioner från väst…

Vitryska banker förbereder sig för hårdare västerländska sanktioner genom att skriva under på Rysslands alternativ till SWIFT, det internationella nätverk för finansiella meddelanden som stöder det globala banksystemet, har ryska tabloiden Moskovsky Komsomolets rapporterat.

ABC:s Martha Raddatz rapporterar att efter Joe Bidens senaste samtal med Vladimir Putin, flyttade ryssarna ytterligare 10 000 soldater till gränsen MOT Ukraina.
________________________________
Kina> TAIWAN
Mellanöstern>mellanöstern

Nordkorea>>>>> var tyst ett tag…

Indiens gräns.> Kina> Pakistan

Genom all uppståndelse..>Afrika kommer att antända statskupper </// Sydamerika kommer att hamna i tunga konflikter, 🔥

Sydeuropa>>> SERBIEN.<<<
______________________________________
Århundradets storm
______________________________________
Jag gav så mycket information jag kunde det senaste året, om vad som var på väg att bryta ut…. De flesta trodde att jag var rädslopådrivare och att detta inte skulle hända..///
_________________________________
Militären är det enda sättet

Världen är sammankopplad
__________________________________
De flesta kommer inte att förstå vad som händer förrän dammet lagt sig….. Och de världsomfattande operationerna är klara och MASSarresteringar äger rum under, efter ARRANGEMANG. PLANERAD _EVENT…..


[DEEP STATE] [DS] låter OMVÄNT KRIG bli UPPENBART<<<

[DE] låter de sovande fåren veta att ett KRIG kommer och [De] gör sig redo att spela sin BERÄTTELSE <<<<

(LÅT DIG INTE LURAS I MSM-BERÄTTELSERNA, ATT KUPPEN, INBÖRDESKRIGET KOMMER 2024 >>> DETTA ÄR BARA BÖRJAN PÅ INFOGAD [DS] FELINFORMATIONSKAMPANJ <<<
///FÅ FÅREN ATT BLI RÄDDA FÖR 2024 OCH BÖRJA MED BERÄTTELSEN TIDIGT >>
>SKYLLA PÅ TRUMP
>SKYLLA PÅ MILITÄRA LEDARE SOM ÄR KONSERVATIVA
>SKYLLA PÅ PATRIOTER SOM FLYTTAR MILJONER MÄNNISKOR INOM SOCIALA MEDIER OCH I LIVE RALLY

>>>>> DEEP STATE GÖR SIN FÖRFLYTTNING<<<<
[DE] KOMMER ATT FORTSÄTTA MED ATT TRYCKA PÅ TRUMPA UNDER FLERA VECKOR OM ATT TRUMP <<
>>SKURAKTIGA MILITÄRA LEDARE BÖRJAR STARTA SIN KUPP TIDIGARE ÄN FÖRVÄNTAT<<))
__________________

Vi visste alla att det här ögonblicket skulle komma 😂…

INNE I DC/CIA/PENTAGON
FBI/HAR PANIK<<<<[DE] VET> 11.3 _(UPPENBARA) HÄNDELSER BÖRJAR<

/_ Allt fram tills nu var HEMLIGA Ops. >>>VERKSAMHETENS KONTINUITET <<
/_DEVOLUTION


DAN KOMMENTERAR: Det är jaktsäsong, jakten pågår, är du redo att se arresteringar

Dan slog till igen Q2344. Är du redo att se arresteringar? genom att posta klockan 11:44 (vrid upp klockan).

Videon är om en ren som jagar ett tåg när ”Sleigh Ride” spelas i bakgrunden. SLÄDFÄRD = 96 = JAKTEN. Renen har horn som Rothschilds har i Q196, och videon är TOLV SEKUNDER = 166 = JAKTSÄSONG = RothsChildsOld (filnamn på Q196) = THE SATANIC FAMILY = DÖDA VIRUSET.

Dan dubbelbekräftar kopplingen till Q196 via REN JAGAR ETT TÅG = 196 = OFFENTLIGA ARRESTERINGAR.

Och den första raden ur låten ”Sleigh Ride” bekräftar kopplingen till Q2344: JUST HEAR THOSE SLEIGH BELLS JINGLING = 361 = ARE YOU READY TO SE ARRESTS AND PAIN = The Hunt Is On For The Old Hunters.


EBS ÄR REDO: BlackSky-satelliter är till för att åsidosätta falska nyhetssatelliter

SpaceX:s uppskjutning den 12-2 (122 = SATELLITER = LAUNCH EBS/EMS), handlade om att åsidosätta Fake News-satelliterna. Två typer av satelliter utplacerades: BLACKSKY = 84 = FAKE NEWS och 48 Starlinks. 84 omvänt är 48, vilket betyder att ops mål var att åsidosätta Fake News Medias satelliter.

Avlyftningen skedde kl. 18:13 => 316 = NÖDSÄNDARSYSTEM (EMS) = UPPHÄVANDET AV SATELLITER ÄR KOMPLETT = VI VIDTAR ÅTGÄRDER BAKOM SCENEN. Och 6:13 => 136 = UPPHÄVANDET AV SATELLITER = STORT UPPVAKNANDE.

Klockan 19:20 (72 = MEDIA SAT), 1 timme och 7 minuter efter uppskjutningen, sattes BlackSky-satelliterna ut. 1:07 => 107 = EBS ÄR KLAR. Och 7:20 ansluter till Q720 EMS/EBS-aktiveringar, blackouts… Frasen: Utplacering av BlackSky-satelliter bekräftad = 443 = Patrioter kontrollerar alla [sina] satelliter.

Klockan 19:45, 1 timme och 32 minuter efter start (132 = The Media Offline), utplaceras 48 Starlink-satsningar. 48 = EBS GO.


Jesuiternas, Vatikanens nya världsordning

Kortfattad bakgrund
Jesuit/koppling till den nya världsordningen /

Jesuitkopplingen till den nya världsordningen. Det har försummats av även dem i de så kallade ”alternativa medierna”. Vi känner till deras namn. Hur som helst, dessa fakta är till för andra som vill veta mer detaljerad information om jesuiternas ondska och resten av Vatikanen (särskilt i deras ledarskap).

Detta arbete är också en guide för dem som inte har förstått denna information tidigare. Det här är 2000-talet och det är dags för oss att vara män och kvinnor. Jag kommer att göra detta på ett utmärkt, roligt, korrekt och seriöst sätt på samma gång. Eftersom människor har massor av intresse för denna fråga, är det dags att konsekvent beskriva detta samband.

Nu ska inte alla romerskkatoliker beskyllas för allt ont i världen. Jag vill göra det perfekt. Om jag har trott på det, kommer jag inte att vara annorlunda än en trångsynt person som hatar människor av olika raser. Vad som är sant, är att Vatikanens ledning (inklusive den romersk-katolska kyrkan) följer doktriner som inte är i enlighet med Bibeln utan är i linje med den nya världsordningens agenda. Det råder det ingen tvekan om. Med påvedömets framväxt uppstod omoral och falska doktriner. Katolicismen lär att Petrus är kyrkans klippa, men Jesus Kristus har alltid varit kyrkans verkliga klippa: ”…Och alla drack samma andliga dryck, ty de drack av den andliga klippan som följde dem, och den klippan var Kristus. (1 Korintierbrevet 10:4).

Gamla testamentet säger tydligt: ​​”Min själ, vänta bara på Gud; för mina förväntningar är från honom. Bara han är min klippa och min frälsning: han är mitt försvar; Jag kommer inte att bli rörd.” (Psaltaren 62:5-6). Det har funnits kontroverser om Priory de Sion. Enligt Mary Ann Collins arbete om Priory de Sion, kallades den riktiga Our Lady of Sion. (På franska stavas namnet ”sion” ”Zion.”) Den var gjord av katolska munkar som vördade Maria. Den falska skapades av Pierre Plantard. Han var ockultist och hyllade Hitler. Han uppfann det 1956. Ändå trodde frimuraren Michael Baigent (en redaktör för tidskriften Freemasonry Today), Richard Leigh och Henry Lincoln på berättelserna om Priory of Sion. De blev lurade av Plantards förfalskade dokument. De skrev boken med titeln ”Heligt blod, helig gral”.

Man kan inte prata om hemliga order utan att nämna Tempelriddarna. Tempelriddaren grundades 1111 e.Kr. för att skydda pilgrimerna längs vägen från Europa till de heliga länderna (Jerusalem). De avlade ett fattigdomslöfte som var sällsynt för riddare som var tvungna att försörja sig. Nio riddare gick med i början och tog inga nya medlemmar förrän 1118 e.Kr. Det var året då den blev offentlig och fick påvlig sanktion som en katolsk orden (eller Order of the Poor Knights of Christ) år 1128.

Tempelriddarna erkändes snart som romersk-katolska korsfarare. Tempelherrarna var de första internationella bankirerna i Europa. På grund av deras rikedom och tävlingar försökte monarker och den romerska kyrkan förgöra dem. Vid den här tiden existerade islamerna. De var muslimer som slogs samman till islam (en religion som har många likheter med katolicismen, både har pärlor för tillbedjan, prisar Fatima, har en historia av att hata judiska människor och tror att verk har en roll i mänsklig frälsning) och mysterierna. En radikal utlöpare var känd som mördare. De använde droger och mördade människor. Många ordnar var influerade av ismalerna. 1314 lät kung Filip bränna Tempelherrarnas stormästare Jacques DeMolay på bål för kätteri.

Inlägg: 21/1


”Internet i 🔥 BRAND

Cybersäkerhetsexperter har slagit larm om en tidigare okänd kritisk brist i ett vanligt använt mjukvaruverktyg som potentiellt kan tillåta hackare att äventyra miljontals enheter anslutna till internet.

Felet känt som ”Log4Shell”, är ”det senaste decenniets enskilt största, mest kritiska sårbarhet” – vilket gör att de är i jakten på en plats bland de största felen i modern datorhistoria.
Forskare har varnat för att felet påverkar servrar som drivs av teknikjättar som >>Microsoft, Apple, Amazon och Twitter.
_____________________
Microsoft, Apple, Amazon, Twitter, Facebook, Yahoo, Google, YouTube…>I PANIK< eftersom de är kopplade till barnhandelsringar, penningtvätt, världsomspännande valinblandning i alla länder och konspirerar med WHO, WEF, DAVOS GROUP, CDC, VÄRLDSBANKER, ROCKEFELLERS, ROTHSCHILDS, ECT ECT ECT …
>>>>> EXPONERINGEN AV DET TILLVERKADE VIRUSET OCH EXPONERINGEN AV VACCINERNA KOMMER TILL UPPFÖLJNING NÄR MILJARDER MÄNNISKOR IFRÅGASÄTTA BERÄTTELSEN OCH MANDATEN. <<<<
____________________
De riktiga TELEGRAMMEN:
>TIMME NOLL < är nära och World Wide Military ALLIANCE Operation är PÅ KOMMANDERANDE >>
Den mest omfattande INTEL-insamlingen av Deep State MEDIA/nätverk/servrar<<<

(Denna som trodde att KRAKEN var ett skämt….kommer att bli förvånad…
VI HAR ALLT)////


Stödjande kanaler:

Elon Musk var rådgivare till Trump-administrationen (detta var bara till synes… The MiL bad Musk att lämna in år 2016 / skälen var enorma och ansluter till det aktuella ögonblicket> köper största aktieägaren på Twitter)//

Deep State har länge känt till att Musk är en placerad White Hat. Han blir aldrig inbjuden till stora evenemang som [DS] är värd för, ständigt attackerad av de demokratiska partiledarna. I DC håller sig DNC fri från MUSK…

Jag hade tidigare sagt att MUSK skulle göra ett STORT drag i sociala medier och Joe Rogan skyddades av MUSK och de har andra planer för framtiden.
> Du såg precis ELON MUSKs schack ♟
_ om du inte vet… MUSK är en stor förespråkare för YTTRANDEFRIHET… Och det finns en anledning till att Jack Dorsey togs bort<

>The White HATS-draget för att skilja MUSK från Trump-administrationen som rådgivare var han ett placerat drag för framtida HÄNDELSER (från Star Link till att få kontroll över Twitter för ett framtida drag [ DECLAS ] ….)/// Som sagt för flera månader sedan kom MUSK till sociala medier…..
>>> & Funderar på att köpa ut de större NEWS org. runt om i världen såsom CNN eller en motpart bredvid också<

Det finns många anledningar till att TRUMP , White HATS, MiL. Skyddar MUSK

”Vi måste skydda vårt geni”, ”Musk är ”en av våra mycket smarta människor, och vi vill vårda dessa människor”, sa Trump
____
MUSK hade inget behov av de 600 000 000 000 miljonerna$$$
Han tjänade på några dagar på Twitter…. Om han ville ha pengar kunde han bara starta ytterligare ett företag och tjäna miljarder direkt< ​​… Men NEJ!…. MUSK har andra planer!!!///> Och ja, han stöds av MILITARY INTEL.
….

Hej då @jack.. Hej EM

>PANIK i SOCIALA MEDIERS NÄTVERK////
Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. Har ett Donald Trump-mynt men från 2018, kanske det också kan bli värt något?
    Mvh Krister.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: