Ryssland presenterade i FN:s Säkerhetsråd ytterligare bevis på deras anklagelser om att US DNC skapat ett hemligt biovapenprogram i Ukraina

2022-05-14
Mikael Hagenbo

Idag, presenterade Ryssland vid FN:s Säkerhetsråd ytterligare bevis för sina anklagelser om att USA:s DNC skapat ett hemligt biovapenprogram i Ukraina. De har anklagat USA, flera gånger under det senaste året, för att ha brutit mot det internationella fördraget om biologiska vapen. Och USA ropar bara ”Desinformation” och lägger veto mot varje rörelse för utredningar.

Folk har frågat mig, vad händer härnäst? Hur skulle straffen se ut?

Och för att vara ärlig mot dig, jag vet inte säkert eftersom detta aldrig har hänt förut. Det internationella fördraget om biologiska vapen från 1972 har aldrig brutits. Ingen nation har någonsin ens anklagats formellt, förrän nu. Artikel I har aldrig åberopats.

Teoretiskt sett, i ett politiskt fritt vakuum, skulle det som SKA hända enligt fördraget vara att åberopa artikel VI och artikel VII. Artikelsammanfattningar är följande: (Jag kopierade inklistrad från Wikipedia):

Artikel VI: Rätt att begära att FN:s Säkerhetsråd utreder påstådda överträdelser av BWC och åtar sig att samarbeta för att genomföra en utredning som inletts av säkerhetsrådet.

  • Klagomål om ett påstått BWC-brott

Artikel VI tillåter konventionsstater att lämna in ett klagomål till FN:s Säkerhetsråd om de misstänker ett brott mot fördragsförpliktelser från en annan stat. Dessutom kräver artikeln att stater ska samarbeta med alla utredningar som Säkerhetsrådet kan inleda. Från och med januari 2022 har ingen stat någonsin använt artikel VI för att lämna in ett formellt klagomål, trots att flera stater har anklagats i andra fora för att upprätthålla offensiva biologiska vapenkapaciteter. Oviljan att åberopa artikel VI kan förklaras av Säkerhetsrådets högst politiska karaktär, där de fem permanenta medlemmarna – Kina, Frankrike, Ryssland, Storbritannien och USA – har vetorätt, inklusive över utredningar för påstådda fördragskränkningar.

Artikel VII: Att hjälpa stater som har utsatts för fara till följd av en kränkning av BWC.

  •  Assistans efter en BWC-överträdelse

Artikel VII ålägger konventionsstater att ge bistånd till stater som begär det om FN:s säkerhetsråd beslutar att de har blivit utsatta för fara till följd av en kränkning av BWC. Förutom att hjälpa offer i händelse av en biologisk vapenattack är syftet med artikeln att avskräcka sådana attacker från att inträffa i första hand genom att minska deras potential för skada genom internationell solidaritet och hjälp. Trots att ingen stat någonsin har åberopat artikel VII har artikeln rönt mer uppmärksamhet de senaste åren, bland annat på grund av ökande bevis på att terroristorganisationer är intresserade av att skaffa biologiska vapen och även efter olika naturligt förekommande epidemier. Under 2018 utfärdade BWC:s enhet för implementeringsstöd ett bakgrundsdokument som beskrev ett antal ytterligare överenskommelser och överenskommelser om artikel VII som har uppnåtts vid tidigare granskningskonferenser.”

Kort sagt är det meningen att FN:s Säkerhetsråd ska göra en gemensam utredning, och alla bistår den eller de nationer som har blivit utsatta för det eller de biologiska vapnen. Men jag tror bara inte att det kommer att hända på grund av FN:s struktur. USA kan helt enkelt lägga in sitt veto mot vilken utredning som helst.

Den enda andra världshändelsen som liknar denna situation var Nürnberg. Med vilka USA, Storbritannien, Frankrike och Ryssland, var och en försåg en militärdomare och ett team av militära åklagare, och gemensamt åtalade de nazistiska tjänstemän som fortfarande levde, i en ”internationell militärtribunal”.

Med tanke på att hela den här biologiska vapensituationen är oöverträffad kan jag inte riktigt prognostisera vad nästa steg kommer att bli. Speciellt med tanke på ett av namnen som direkt anklagas för att vara en ideolog för denna biovapenkomplott är den nuvarande överbefälhavaren för den mäktigaste militärstyrkan på planeten…

Det enda sättet detta löses på är om US MIL är olydig mot Biden, det vill säga ”Devolution”, och hjälper ryssarna och kineserna att hålla dessa människor ansvariga. Det skulle kräva ett fördrag mellan militärerna i Ryssland, Kina och USA. Det är det enda sättet.

Vilket annat scenario som helst och vi har fastnat i en biologisk orwellsk dystopi på gränsen till nukleärt nedfall tills status quo förändras.

  • Hemligt

Ukraine: Amid fresh Russian claims, no trace of secret bioweapons programme 

Abandoned buildings in Pripyat, two kilometres from the Chernobyl nuclear power plant, Ukraine.

Nu när ni alla har haft lite tid att smälta den inledande vågen, låt mig gå in på resten av detaljerna på bilderna och hur det hänger ihop med den större globala situationen.

Nu när ni alla har haft lite tid att smälta den inledande vågen, låt mig gå in på resten av detaljerna på bilderna och hur det hänger ihop med den större globala situationen.

Jag vill först titta på denna översatta bild. Ryska militären hävdar att detta är en veterinärklinik i Mariupol, Ukraina. Används som ett sätt att förvara och transportera ”mikrobiella kulturer”, vilket betyder att de växte och tvingade patogener att fortplanta sig.

Om det är sant, skulle detta vara mycket vettigt om varför de nazistiska styrkorna i Ukraina så desperat försökte hålla fast vid Mariupol, och varför det har varit ett sådant fokus för rysk militär under en tid.

Ryska militären har pratat specifikt om en veterinärinrättning i månader, och det visar sig att det är därför.

Efter att Ryssland tagit Mariupol och samlat in denna information, hävdade de att den särskilda militära operationen var klar och Putin ställde upp i en högtidlig militärparad.

Ni sa alla att ni ville ha bevis, och Ryssland gav det till er. Frågan är bara vems kommer att hålla USA ansvarigt?Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: