Florida förbereder sig nu för krig! 72F-35A Strike Fighters aktiveras nu

2021-04-11

Om du inte läst Det händer så mycket, men som det inte berättas om… Del 9″
bör du göra detta innan du fortsätter att läsa detta för att förstå vad som pågår!


9 april, 2021

Just In! Florida Now Preparing For War? 72 F-35A Strike Fighters Are Now Being Activated! (newsview.gr)

Florida förbereder sig nu för krig med 72F-35A Strike Fighters. Dessa är små ensitsiga, enmotoriga allväders stealth multirole stridsflygplan, som är avsedda att utföra både luftövergrepp och anfallsuppdrag. Det erbjuder även elektronisk krigföring och underrättelse, övervakning och rekognoseringsuppdrag. 

Lockheed Martin är den främsta F-35 entreprenören med huvudpartners i Northrop Grumman och BAE Systems. Flygplanet har 3 huvudvarianter: konventionell start- och landning, kort och vertikal landning F-35B och bärarbaserade F-35C. 

Edmund Burke:
För som rikedom är makt, så kommer all makt ofelbart att driva rikedom till sig själv på ett eller annat sätt; och när man inte lämnar något sätt för att fastställa sina vinster utan genom deras sätt att få dem kommer dessa medel att ökas i oändlighet.

Det pågår en berättelse just nu i Nordamerika, att många saknas, kraftmäklarna har hånat nu under en tid men under de senaste två åren, och speciellt under 2020, har ledarna kommit fram och det är en ny värld på frammarsch. 

Det gamla gardet kommer att anamma denna teori om att makt är en form av samhället…

Rikedom är en form av makt i vårt samhälle. Med stor makt kommer stort ansvar. Om du har för mycket rikedom, ipso facto, har du för mycket makt – därför har du för mycket ansvar – och du är en slags diktator.
Will Self

… är en del av den, vilket förvirrar dem. Det är här frågan om människor som vill sörja för en perfekt värld. Jag föredrar att leva i en värld som finns just nu, som den enda jag kommer att leva i. 

Jag använde mig av den här bilden igår som miniatyr för videon som jag pratade om med guvernör DeSantis när jag nämnde staten Florida versus MSM-media. Den nationella MSM-median tillsammans med Washington DC, är den bästa analogin som jag har fått tidigare, med den lille mannen bakom gardinen. De ger ett avtryck av makt och ett bra sätt för att illustrera detta kommer egentligen från en serie som jag tror att ni flesta är bekanta med. Det var Game of Thrones. Och där fanns en oklar scen men det finns mycket att lära sig av den.

Peter Baelish och Cersei, dessa två skådespelare som har en konversation och Peter Baelish som är någon sorts spion säger till Cersei att den som var vid den här tiden kungamodern säger sig känna till makten, och hon svarar till vakterna här runt omkring vilka ser honom – skär halsen av honom. Stanna och vänta, jag har bytt åsikt låt honom löpa. Stig tillbaka tre steg, vänd dig om och slut ögonen medan han talar till vakterna. Sedan tittar hon bara på honom och säger, makt är makt. 

Staten Florida kommer att belysa den här idén mycket tydligt för världen och MSM-media mycket snart, genom något så enkelt som merkantilism.

Vad är merkatilism

Merkantilism – Idén att en nations existens är beroende av makt och makt är beroende av rikedom

Rikedom – pengar och tillgångar (saker värda pengar)

Tre minuter in är jag säker på att du möjligen frågar: Vad pratar du om? 

Tre nya F-35-skvadroner ska baseras på Floridas tidigare stormhärjade Tyndall Air Force Base

Lägg till dessa 72 Stealth Fighters till dess tjänstgöringslista så blir det en komplett och anmärkningsvärd kontroversiell omändring för basen som drabbades av en orkan. Många har frågat, är du inte rädd för HAARP vädermanipulering och orkaner såsom dessa andra vid namn Michael, Irma, Matthew, och alla de andra som har slagit till. Den kommer att bli framtidens bas. Vi har pratat om Tyndall tidigare i andra kontexter när vi nämnde dessa två lysande blixtar som vi såg över US och som täcktes av en kanal vid namn Chintz, men detaljerna härifrån är nyckeln. 

Guvernören kommenterade detta just igår i sin presskonferens:

Tyndall Air Force Base i Florida, som förstördes av orkanen Michael år 2018, är formellt inställd på att bli ett kritiskt nav i US Air Force:s F-35A Joint Strike Fighter-företag som tar emot tre nya skvadroner av Stealth Fighters under de kommande åren. Planer, som först uppstod bara några månader efter att stormen härjat basen, har godkänts så att 72 Lightning II kommer att stationeras på basens 325:e stridsflygel, med början 2023.

The Air Force meddelade sent i går att tjänstemän formellt hade valt Tyndall som värd för de tre F-35-skvadronerna. Fördelarna med basen, är den är belägen vid Mexikanska golfen i Florida Panhandle. Den inkluderar ”infrastrukturkapacitet, livskvalitet för flygare och luftrum”, säger ett officiellt meddelande från tjänsten.

Man kan fråga sig vad detta har att göra med Florida och makt, för det är orsaken till varför de kommer hit. Florida kommer att bli den mäktigaste staten, om än enligt mig, den mäktigaste republiken i Nordamerika. Det är helt enkelt det faktum att vi har råd att driva dem. Varför har vi råd att driva dem? Därför att beslutet för detta gjordes 2020 och man ansåg det i stort inte riktigt eller olämpligt, men nu kommer de tillbaka för att jaga var och en. Och här är vad Air Force även erkände.  Air Force tillkännagav sent i går att tjänstemän hade utsett Tyndall för att härbärgera tre skvadroner F-35. Fördelar som erbjuds basen är att den ligger vid Mexikanska Gulfen och Floridas landtunga som inkluderar ”möjlighet till infrastruktur, dräglig tillvaro för flygarna och luftrummet och här är länken till uttalandet.

Det handlar egentligen om pengar, det är så enkelt. 

”Att lägga F-35-skvadroner till Tyndall säkerställer att flygare kommer att fortsätta att ha en strategisk fördel eftersom 325:e Fighter Wing förbättrar stridsträning och stridsberedskap”, säger flygvapenöverste Greg Moseley, 325:s befälhavare.

Det här är verkligheten:

Många människor som inte bor i Florida inser inte hur stor den militära närvaron är i Florida. Vi har en enorm infrastruktur och med särskild känsla kan vi operera enkelt i vår egen republik, vårt eget land. Vi har F-22 och F-35. Här ska du få ett hum om hur en formation ser ut även om det saknas 20 enheter av dessa 72 som ytterligare ska komma till det vi redan har. 

Och ni som är bekanta med vad F-35 betyder, att om man skickar ut fem F-15 för att ta i anspråk endast en F-35, så skulle alla F-15 misslyckas. De är så kraftfulla. Dessa kostar enormt mycket pengar att driva och upprätthålla och att träna i den enda sammanslutningen just nu. Att de kan göra det i Florida är för att vi är de enda som kan erbjuda dem att fortsätta. 

Såsom guvernören åberopade igår kommer ytterligare en kvarts miljon dollar per månad in i inkomst beroende på beslutet man gjorde då år 2020. Så allt detta behöver bränna pengar och man kan översätta det med MAKT, och som vi kan se

är makt MAKT. Någon har frågat hur vi han översätta all denna rikedomskraft i något som kan påverka MSM-media. Det är mycket enkelt. Vi kunde stänga av CBS i Florida och för CBS skulle det innebära en enorm förlust i reklamintäkter. Många reklambyråer skulle förmodligen gå fullständigt i borgen för CBS. Människorna som sänder ”60 Minutes” slog till mot guvernören. CBS har en hel del att förlora, genom att förlora sitt avtal till dessa 22 miljoner invånare. Vi har inte så mycket att förlora genom att bli av med dem. 

Vi har också en enorm infrastruktur av veteraner och civilbefolkning klara att försvara vår stat. 

Här är varför och vi ska göra en vänstersväng. Jag är säker på att en hel del att sett detta, men vänta lite. Det här något overkligt från Star Trek, eller hur.

Ja, det är det, men det är illustrativt för det misstag som vänstern gör varje gång och det är såhär vi ska fälla dem. Ni av er som känner till Star Trek så är det  här Frankie. Det var vänstern som skapade Star Trek. De försökte skapa en värld så som de ser den, myopiskt. De skapade den här speciella rasen bestående av rymdvarelser som var välbärgade, men de tillverkade även mindre karaktärer i liten skala och små till storleken och inte huvudspelare på scenen. De var mer till åtlöje. I verkligheten vet vi att detta är sant. De rikaste har den största makten, och låt oss gå tillbaka till familjen som Cersei Lannister var en del av, hon tillhörde de mest välbärgade i alla länder och det översattes med MAKT. 

Det fanns också en annan grupp, kallad Orions. De var lite mörkare än Ferengi. Jag är säker på att ni sett bilder på dessa med grön hud. De var också otroligt rika. Men vi ser också att dessa var till storleken små. För vänstern försökte med detta löjliga Star Trek, och lita på mig, jag tror att många finner detta helt galet men det är såhär de ser på världen. Den verkliga massan bestående av vänsteranhängare som befinner sig vid makten just nu, växte upp med den här versionen av vänstern, där rikedom eventuellt leder till att du är en liten spelare utan makt och sann dygd, där dygd signalerar allt detta. Det ger dig makt och gör dig till en storspelare, det är helt galet. De skapade denna låtsasvärld som inte har någon motsvarighet till i verkligheten. Planeten Orion var en gång en högt utvecklad civilisation. Kulturen nådde samma höjder som planetens förenade federation som åtnjuts idag. Samhället ruttnade sedan med ökande kriminella karteller och deras mäktiga inflytande som behövdes för den svarta narkotikahandeln och prostitution, innehöll dessa ämnen, och de är alla varumärken för vänstern. I kombination med social acceptans för dessa saker såsom normala, hjälpte de att kombinera det med att störta regeringen vid en osynlig kupp, Orions syndikat tog över driften av planeterna och satellitkolonierna som sitt eget skuggimperium med presidenten och regeringen för Orion som det förmodade legitima publika ansiktet för syndikatet. 

Ganska märkligt att Mitch McConnell talade om just det här. Inte om Orion i speciella ordadrag men han släppte uttalandet och jag är säkert på att många av er har sett det. Han nämner ett företagsamerika som agerar som någon form av en pseudo regering genom att engagera sig i politik. 

Här vill jag visa er riktigt snabbt denna karta över Florida här till höger. Den visar alla nationella vaktenheter som vi har. Här finns alla dessa militärbaser i Florida 

bara för att backa upp mitt påstående om den enorma militära närvaron i Florida, vår militär. Jag kunde fortsätta och fortsätta. 

Här är alla dessa National Guard enheter. 

Vad sker hos våra nordliga grannar när de säger slit ut husbonden, MLB, Delta och coca-cola för att ge lite uppmuntran till våra nordliga grannar. Det kommer förmodligen att vara någon form av kortvarig plåga när man ska lämna dessa saker, men förlita dig på mig. Andra makter, andra influenser kommer att träda in i deras ställe. Och om de nångång säger, vi kommer att återvända, så kommer du att befinna dig på chaufförsplatsen och du kommer att säga OK två gånger fler än senaste gången. För er som inte har hört det, talar de om att de drar ut på golf Master-serier. 

Här ser ni Augusta, Georgia, ni känner väl alla till berättelsen om MLB, Delta, Coca-cola och allt sådant. Det kokar verkligen ner till detta: 

Makt är MAKT, och hur du kommer dit så finns naturligtvis rikedom. Man kan känna till allt möjligt, men om man inte kan tillgodogöra sig det för att berika sig själv på något sätt och använda det till att parlera det till mera makt så är det oanvändbart. Många oerhört rika människor har dött maktlösa och fattiga samt utan röst. Jag tänker inte bli en av dessa människor, jag tror mig inte tillhöra dessa människor som tror att världen roterar runt dem och pengar. Jag känner världen vi lever i och Florida och vi kommer att visa det just nu. Det är roligt, för när de tar bort restriktionerna från folket och lämnar dem att göra sitt eget bästa beslut för sig själva. Det ger resultat. 

Det troliga resultatet blir att tyrannerna som vi ser i andra stater, och jag fortsätter här snällt, men detta är viktigt att belysa. Tyranner likt guvernör Withmer, som guvernör Gavin Newsom, guvernör Evers i Wisconsin, guvernör Wolf i Pennsylvania, de kom till makten för att folket var rädda. För de säger, vänta, jag ska göra det här och det där, jag ska skydda dig och andra grejer. Det är såhär man känner igen vänstern när de har ansvaret. De är de naturliga tyrannerna, de är ett resultat av en räddhågsen befolkning. Men som guvernör DeSantis är han ett resultat av en befolkning som inte handlar utav rädsla, de gömmer sig inte under Irak. Vi vill ha guvernörer som låter oss göra våra beslut på gott och ont, och hittills har det varit för det bättre. 

Det här är sanningen och verkligheten om vad som pågår i Florida just nu. Deep state ska tas ner (red.anm).Kategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: