Det händer så mycket, men som det inte berättas om… Del 9

2021-04-10

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18

Här ska jag försöka sammanställa vad som har hänt den senaste tiden


Situation Update: Podesta Arrest, Trump Inauguration, Mask Indoctrination! – Must Video (newsview.gr)

Donald Trump kommer att göra en firad återkomst till Vita huset den 4 juli, på Independence Day, när de sista resterna av Deep State-korruptionen har samlats in i ett massivt operation och skickas till GITMO för att möta militära domstolar, säger en källa från Mar-a-Lago involverad i Trumps operation för att ogiltigförklara det illegala valet 2020.  

Från sitt kommandocenten på Mar-a-Lago, har Trump och hans rådgivare arbetat oförtröttligt med att lägga detta pussel – genom att gräva upp namnen på alla de valda eller utnämnd tjänsteman som bröt mot sin tjänsteed gentemot Amerika och dess folk. Trump känner till de främsta och sekundär spelarna under dem, som ljög en invecklad väv av nätverk av tertiära Deep State-operatörer som ännu inte har blivit namngivna eller förseglade åtal av vilka vem som helst kunde potentiellt ha försvårat hans planerade återkomst till makten.

Trump och hans män har suttit på Mar-a-Lago och försökt bena ut denna röra. De går efter fler personer än Pelosi, Alexandria Ocasio-Cortez och Adam Schiff. Han tar in även deras tjänstemän, javisst, de kommer också att falla. Det är total rensning. Det gäller avskaffandet av liberala eliter och en plundring av Hollywood. Varför tror ni att pedofilen Tom Hanks sökte medborgarskap i Australien? De visste vad som skulle komma, berättar källan. 

När man frågade hur Trump planerar att samla tillräckligt med makt för att anta sin plan, sade vår källa följande:

”Trump har militärt stöd. Tro inte på MSM-mediernas berättelse om att militären stöder Biden. Trump är en patriot. När han ger order, svarar militären omedelbart, och de kommer att arrestera Joe Biden omedelbart. Det kommer att bli som ”Order 66 from Revenge of the Sith” jag förmodar att det den här gången kommer att vara de goda killarna som ger denna order”. 

Visa källbilden  Visa källbilden
Mark Milley                   Karl L. Schultz

Sex av åtta gemensam chefer stöder Trump. De som står bi är ordföranden för de gemensamma cheferna, general Mark Milley och kommendanten för sjöräddningen Karl L. Schultz, vilka två Trump kommer att ge en möjlighet att ompröva sin trohet. Om de sticker iväg med Biden, då kommer de också att erhålla enkel biljett till Guantanamo Bay. 

Ingen kommer att få fri passage, sade vår källa.

President Trump kommer förmodligen att utlysa en krigsförklaring när arresteringarna börjar, eftersom han inte önskar att enfaldiga, laglydiga patriotiska amerikaner hamnar i skottgluggen ifall att Deep state beslutar att stå emot utrensningen. Trump anser att han har tillräckligt med militärt stöd för att möta ett motvärn, och tror att utrensningen av Deep state kommer att ta 10 dagar. Han förklarar inte krigslag som strider mot konstitutionella rättigheter utan för att skydda amerikanerna under dessa farliga dagar. Trump älskar Amerika. Han vill inte förorsaka skada för oskyldiga åskådare. Deep States desperation visar inga gränser, om de vet att de faller, är det möjligt att de tar med sig oskyldiga, sade vår källa. 

Efter utrensningen kommer Trump att upphäva krigsförklaringen och ge USA åter till folket, eftersom han med rätta har svurits in till ämbetet. 

Innan vi lämnade, frågade vi varför Trump inte fullföljde sitt löfte för den 4 mars, vilket många hade förutsett. 

”Trump uppgav aldrig detta datum, sade vår källa. Om det var tänkt att det skulle ske, hade det varit på Independence Day. 

Mike Flynn: Det här är en konstitutionell republik.

Fd Clinton medarbetaren Huma Abedin och John Podesta kommer snart att få ett nytt hem på Guantanamo Bay interneringsanläggning, där de likt Clinton, kommer att möta militära tribunaler där de ska svara för sina avskyvärda brott gentemot Amerika och dess folk. 

En tillförlitlig källa bekant med Trumps plan att ”Drain the swamp” (dränera träsket), och återställa amerikanskt välstånd berättade för RRN att US Special Forces som arbetar under Trumps befäl genomförde simultant ett ”haffa och grip tag i” uppdrag för att gripa Clinton medarbetarna. Trump använde Påskdagen till att arrestera dessa förrädare för han trodde att den dagen passade bäst för att fånga in dem omedvetna och hemma, tillade källan. 

Trumps taktiska beslut gav resultat. 

Omkring kl 14 åkte Special Forces ut från Fort Bragg och fångade in Abedin i sitt föräldrahem nära Lansing, Michigan, där familjen hade samlats för att äta påskmiddag. Även om Abedin är en radikal islamistisk jihaddist med förmodade kopplingar till Muslimska brödraskapet, tillbringade hon sitt politiska liv med att påstå att hon var kristen. 

Trump fick veta att Abedin kunde vara hos sina föräldrar under påsken. Som du redan känner till befinner sig Clinton på Gitmo och inväntar rättegång. Hon har getts en hel del info – även om  man avslöjade om Abedin enligt uppgift till henne, att hon och Abedin lät sig behandlas med adrenochrome infusioner av barn från Haiti. När Navy Seals fångade in Clinton, hittade de bevis på detta i hennes laptop och nu har hennes egna ord anklagat henne och hennes kriminella konspiratörer, sade källan. 

När Abedin arresterades och eskorterats till en byggnad i syd Florida, gjordes även en simultan räd mot John Podesta i hans sommarhus utanför Bethesda, MD. Operatörer ur Special Forces 3rd Group steg ner på hans hem i Friendship Village och använde sig av icke-dödligt vapen för att dämpa två bodyguards som skyddade Podesta och hans fru Mary. 

En preliminär rapport sade att US trupperna led ingen skada.

Visa källbildenMan lät även förstå att president Trump hade klarat upp operationen med general Richard D. Clarke (bilden), kommendör för US Special Operations Command. 

Detta är en fortlöpande historia. Mer kommer när de anländer.

Här är en del av bevisen på övriga arresteringar som gjorts:

Cabal Arrests Absolute Proof!! (newsview.gr)

Nu ska vi göra sökningar på dessa personer i California Arrest Records and Warrans Search:

Först söker vi på Dianne Feinstein, politiker. Jadå, här hittar vi henne.

Sedan söker vi på Adam Schiff och hittar honom här:

Sedan tar vi Maxine Waters:

Sedan söker vi på Kaliforniens guvernör Gavin Newsom

Sedan söker vi på Mark Zuckerberg och hittar honom här:

Nu söker vi på Jeff Bezos, Amazon, och hittar honom här:

Sedan söker vi på Nancy Pelosi och hittar en hel del på henne:

Vita Huset har fått en ny flagga och fyra nya träd

National League of Families POW/MIA Flag

National League of Families POW / MIA-flagga, även känd som POW / MIA-flaggan eller helt enkelt POW-flaggan, består av en silhuett av en krigsfånge framför ett vakttorn och taggtråd i vitt på ett svart fält.
Wikipedia

Ligans POW / MIA-flagga är den enda flaggan som någonsin visats i USA:s Capitol Rotunda där den stått som en kraftfull symbol för Amerikas beslutsamhet att redogöra för amerikansk personal som fortfarande saknas och inte redovisats från Vietnamkriget.

Fortfarande saknas: totalt 1 973 i Vietnam och 90 i Kambodja

Nya trän planterade i parken till Vita huset

Dessutom har man planterat 4 nya julgransliknande trän i parken vid Vita huset.
Lyckades inte hitta någon bild på detta, men sett dem avbildade i en video. 

Så visst händer det en hel del som det inte berättas om…Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: