Den anti-humana agendan för NWO påskyndas av operation Coronavirus

I ÖVERSIKT …

BERÄTTELSEN: COVID scamdemic restriktioner, medan frihetsförnekande och livsförstörande, är ett tecken på en djupare agenda.

KONSEKVENSERNA: Alla avhumaniserande aspekter av plandemin och den nya världsordningen reflekterar den anti-mänskliga agendan, som har ökat fart när den försöker förändra mänsklighetens väsen – för alltid.

anti-human agenda

Den anti-mänskliga agendan

som ligger till grund för NWO (New World Order) blir kraftigt synligt vid tillkomsten av COVID-scamdemic (Operation Coronavirus) och dess experimentella nano-infungerade mRNA-verktyg för förstörelse, genom vad de kallar ”vacciner”. Under allt kaoset finns en kallt beräknad och kylande plan som är en helt anti-mänsklig agenda. Jag har antytt den här agendan tidigare i mina tidigare artiklar, till exempel i min 2015-artikelserie ”Allt är falskt” och i min artikel 2016 ”Den syntetiska agendan: Det förvrängda hjärtat i den nya världsordningen” där jag beskriver samma grundkoncept, nämligen att vårt tillstånd av att vara, och den naturliga världen som attackeras och utnyttjas av en falsk syntetisk version av verkligheten som försöker ta över och ersätta den. COVID har satt denna anti-mänskliga agenda kraftigt i fokus. Hattips till David Icke för hans senaste video i detta tema.

Bill Gates Biggest Farm Land Owner Buying Up 242,000 Acres—Suspecting  Famine? - Signs Of The Last Days

Bill Gates: Leder anklagelserna

Bill Gates har inte bara blivit den fullbordade NWO-frontfiguren utan har också blivit en skurk av tecknad film-liknande proportioner, med fingret i till synes varenda syltburk. Gates investerar antingen i, finansierar eller kontrollerar direkt GMO-grödor, GMO-djur (t.ex. myggor), syntetisk mat, eugenikdriven forskning om fertilitet (t.ex. testiklar som krossar preventivmedel), chemtrails / geo-engineering, vacciner, media, konstgjord klimatförändringspropaganda, pandemisimuleringar (dvs. pandemiplanering och orkestrering), organisationer som modellerar pandemier som The Imperial College och IHME (Institute for Health Metrics and Evaluation), stora internationella hälsoorganisationer som WHO, GAVI och CEPI och mycket mycket mer – samtidigt som han köper upp mer jordbruksmark i USA än någon annan enskild person. Gates senaste galna idé är att kombinera GM-myggor och vacciner för att producera flygande sprutor – genetiskt modifierade myggor som skulle injicera dig. Hans hyckleri är häpnadsväckande när man tänker på hur han flyger runt i hela världen i privata flygplan samtidigt som han föreläser för människor om deras koldioxidavtryck, precis som många andra NWO-bedragare gör. Gates hade till och med fräckheten nyligen att visa upp sin kärlek till nötköttburgare medan han berättade för alla att de snart måste äta syntetiskt, labbtillverkat kött istället. Under tiden, vad tror du Gates kommer att göra med all den jordbruksmarken?

Alla dessa saker som Gates berör är involverade, på ett eller annat sätt, med att ersätta det verkliga med det falska. I stället för riktig mat främjar han falsk mat. I stället för verklig hälsa främjar han falsk hälsa eller enklare sjukdom. I stället för verklig information främjar han falsk information eller enklare propaganda. I stället för verklig vetenskap främjar han den falska vetenskapen om AGW (antropogen global uppvärmning) eller konstgjorda klimatförändringar. I stället för livsbekräftande forskning om förbättring av fertiliteten främjar han livsförstörande forskning för att öka infertiliteten.

carbon

Anti-Mänskliga Agendan: Förstörelsen av kolet

En talande reflektion av den anti-mänskliga agendan kan ses i den oupphörliga demoniseringen av kolet. Mänskligheten är en kolbaserad livsform. Datorer kallas ofta för kiselbaserade livsformer. Jag har till och med sett schackmatcher mellan människa och maskiner inramade som ”kol mot kisel” -turneringar. Kolet är centralt för vår identitet, men ändå utgör den en måltavla emot och baktalas. Varför? Artikeln gällande FN:s anti-mänskliga tryck på för att avkarbonisera världen, och man diskuterar hur de som driver på klimatförändringskulten (och driver på den ovetenskapliga idén om AGW) demoniserar allt koldioxid – inte bara koldioxid eller CO2 – genom att rikta in sig på alla ”koldioxidföroreningar” och driva på en värld där ingen sådan koldioxidförorening existerar. Artikeln rapporterar om FN-chefen Antonio Guterres och hans nya fras:

”Chefen för FN uppmanar länder att avsluta det han kallar ett krig mot naturen och istället omfamna en framtid utan koldioxidföroreningar som utlöser global uppvärmning. Som ett extremt år med orkaner, löpeldar och värmeböljor får det ett slut, utmanade FN:s chefen världsledarna att göra 2021 till året då mänskligheten avslutar sitt ”krig mot naturen” och förbinder sig för en framtid fri från planetuppvärmande kolföroreningar.”

Technocracy.news redaktören Patrick Wood gjorde följande kloka kommentarer:

”FN:s irrationella krig mot kolet är ett krig mot mänskligheten självt. Men om avfolkning är det yttersta målet, är det meningsfullt eftersom människokroppen består till 12 % av kol. Kolcykeln i livsmedelsproduktionen och mänsklig näring kräver koldioxid, och så i överflöd”.

Det är absurt att förklara krig mot ett element i det periodiska systemet, särskilt ett sådant som det finns rikligt av och är väsentligt såsom kol, såvida det inte ses ur det anti-mänskliga perspektivets agenda. Koldioxid är långt ifrån att vara en fiende; det är väsentligt för allt växtliv (det är dess motsvarighet till syret), och ju mer CO2 vi har, desto grönare blir planeten, vilket resulterar i fler fördelar för oss.

Prof. Wm Happer, Sept. 12, 2017 ICON Lecture, in Chapel Hill, NC

Det finns många forskare som sprider denna information, till exempel Dr. William Happer, professor i fysik vid Princeton University. Happer har avslöjat argumenten från klimatalarmistförsvararna – ”kolkulten” som han kallar dem. Vi måste ÖKA koldioxidnivån på planeten och inte minska den. Happer förklarar varför koldioxidföroreningar är den huvudsakliga myten som ligger till grund för alarmisternas argument. Data från miljoner år visar att klimatet alltid har förändrats (antingen uppvärmning eller nedkylning). Ju mer CO2 du sprutar in i ett slutet område med växter (t.ex. ett växthus), desto mer växer växterna. Växter älskar CO2 och trivs med det; när befolkningen växer ökar koldioxiden, genererar en grönare planet och mer mat. Det är ett fantastiskt och hållbart system om vi bara tillåter det snarare än manipulerar det.

Global Dimming by Duncan Copp 2005 - Films for the Earth

Solen demoniseras också

Det är inte bara kolet som man riktar sig emot; andra aspekter av den naturliga världen, såsom solen själv, demoniseras också. Ja, en överdriven exponering för solens strålar kan vara skadlig, särskilt i tropiska regioner, men en avsiktlig rädsla för solen skapas hos människor. Solen får skulden för att orsaka cancer och global uppvärmning. Ett av Gates galna geotekniska experiment involverade försöken med att blockera solens strålar.

Sanningen är att människans hud förvandlar solljus till vitamin D via syntes från kolesterol. Det är inte av en tillfällighet som kolesterol, trots att det är ett viktigt fettnäringsämne i människokroppen, också har demoniserats under årtionden. Jag täckte den galna propagandan mot kolesterolet i den här artikeln 2015 Plastic Oils vs. Saturated Fats: Busting the Propaganda där jag påpekade att det är en fettmolekyl som syntetiseras av alla djur eftersom det är en avgörande strukturell komponent i våra celler. Kolesterolet hjälper till med andnings- och mag-tarmproblemen, skapar D-vitamin och är en del av vår helande mekanism. Eftersom vissa av oss låter oss luras att vara rädda för solen, uppmuntras vi till att använda cancerframkallande kemikalier (solskyddsmedel) på vår hud; eftersom vissa av oss luras till att frukta kolesterolet, uppmuntras vi till att använda giftiga statiner. Hur som helst, resultatet är detsamma: sjukdom, smärta och till och med för tidig död som härrör sig från att vi vänt ryggen till det verkliga och omfamnat det falska.

2019 AI Hype Countdown #5: Transhumanism never grows old | Mind Matters

Transhumanism

Denna anti-mänskliga agenda försöker förändra människokroppen inifrån och ut. Det är drivkraften bakom transhumanismen, sammanslagningen av människan med maskinen för att göra Human 2.0, till en påstått förändrad övermänniska med speciella förmågor, men i själva verket till en lägre stående som har avskurits från sin naturliga kraft. En vetenskaplig studie från 2015 fann kol-nanorör (små rör mätta i nanometer) i lungorna hos varje enskild testad person. Dessa nanorör kan lätt användas som biosensorer och spårar dig inifrån. En vetenskaplig studie från 2017 med titeln ”New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro- and Nanocontamination” fann att vacciner redan var mycket förorenade (eller mättade) med nanopartiklar. Sedan finns det ytterligare alla partiklar som har regnat ned på grund av chemtrail-sprutning i årtionden nu, som säkert har kommit in i lungorna hos många om inte nästan alla människor på jorden. Det verkar som att mänskligheten redan har infiltrerats i viss utsträckning. Finns dessa nanorör, nanosensorer och nanopartiklar inte bara i oss utan i allt biologiskt liv? Och detta leder oss till gen-redigerande, DNA-omkopplande COVID ‘vacciner’ som inte är vacciner …

COVID band practice

COVID: Ett påskyndande av den antimänskliga agendan

Det är verkligen förvånande att bevittna hur många sätt COVID-bluffen har framskridit för att avhumanisera världen. Experimentella mRNA COVID-icke-vacciner slår till i hjärtat av den anti-mänskliga agendan, transformerar våra gener och manipulerar vårt DNA, planen för vår mänsklighet. Lockdowns är anti-mänskliga, eftersom de hindrar oss från att vara helt i vår mänsklighet genom att vidröra, umgås, mingla och interagera. Misstänkta hjärnanfallande COVID-tester kan också påverka vår mänsklighet när den får tillgång till vår känsliga cribriformplatta som leder till hjärnan. Masker är en del av den avhumaniserande COVID-kulten och ritualen, genom att beröva vår kropp och hjärna väsentliga nivåer av det livgivande syret, tar det bort vår individualitet, förstör det fria och unika uttrycket, får oss att se ut som robotar och så mycket mer. Det finns så mycket av den anti-mänskliga agendan i Operation Coronavirus, oavsett om det gäller de avhumaniserande aspekterna av masker, social distansering, beröringsfria interaktioner genom att täckta in oss i plast, tvinga oss i karantän på din bekostnad eller att förbjuda oss från att vara med de äldre när de dör.

COVID band practice
COVIDs antimänskliga agenda: skolbarn tvingas täcka in sig i plast för musikbandövning. Hur absolut förnedrande och absurt är inte allt?

Varför skulle de göra det?

Vid denna tidpunkt är det logiskt att fråga: varför i helvete skulle NWO-konspiratörerna göra allt detta när de också lider? Varför skulle de förstöra sin egen hälsa, ge sig själv förfalskad mat (eller ”fusk”), försämra sin egen fertilitet och förgifta sin egen luft?

Det bästa svaret på denna fråga ges av David Icke och andra, och det är helt enkelt detta: den inre kärnan av NWO är inte helt mänsklig, så all förstörelse av världen påverkar dem inte på samma sätt som den påverkar oss. Detta perspektiv ger också trovärdighet till teorin om att, under loppet av att bli alltmer falsk och syntetisk, blir jorden terraformerad för att göra den mer frekvent matchande för den kraft som ligger bakom den, och ger mindre livsstöd för mänskligheten.

Avatar (2009) - Movie Review / Film Essay

Icke förklarar det genom att jämföra vad som händer på jorden i filmen Avatar, där det lokala blåskinnade Navi-folket invaderades, och metoden för invasionen var för det invaderande folket (människorna) som skulle bebo Navi-kroppar (kända som avatarer) så för att bli vän med och accepteras av lokalbefolkningen, innan man använder fotfästet för att förgöra dem:

”En icke-mänsklig kraft, med en yttre tillsynes mänsklig form, har infiltrerat det mänskliga samhället, har kapat maktpositionerna och beslutsfattandet och befinner sig i slutspelet för att ta över hela det mänskligt samhället och förvandla människor bokstavligen till sin AI -anslutna, AI-uppfattande levererade slavar på en skala [där] ordet slav inte räcker för att beskriva det”.

Jag har gett en viss bakgrund för att förstå denna icke-mänskliga kraft, med människor som har kallat sig Archons, Djinn och mer, i denna tvådelade serie här och här. Det räcker med att säga att roten till den här anti-mänskliga agendan är denna anti-mänskliga kraften, och den här kraften har ingen kreativ gnista eller egen vilja, men likt en parasit kan den bara hänga fast vid den existerande kreativa energin hos andra organismer, då kapar man dem. Om denna styrka kunde ha gått in och tagit över hade den redan gjort det. Den måste lura oss och kapa vår uppmärksamhet, vilket kräver vårt samarbete och samtycke på någon nivå – och det är en exakta nyckeln till att besegra den.

Slutsats: Erkänn agendan

Shamaner och andliga ledare från olika kulturer över hela världen genom tiderna har pratat om denna kraft i olika ord och symboliserat den på olika sätt, men det är samma kraft. COVID-plandemin har otvivelaktigt avancerat denna anti-mänskliga agenda i snabb takt. Vi måste känna igen elementen som spelas här och den större bilden. Marionett-show nivåns vanföreställningar och distraktioner, såsom vänster mot höger, mördarvirus eller påstådda förestående massarresteringar av pedofiler bleknar till glömska när man tänker på den fruktansvärda livsförnekande avhumaniseringen som bluffen har accelererat. Den anti-mänskliga agendan är kärnan i NWO. Det som betyder mest, är att vi kan se den, och göra allt som står i vår makt för att försvara och upprätthålla vår grundläggande mänsklighet.

 

 

 

 

 Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Rymden, Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , ,

1 svar

  1. Odjuret Bill Gates -den mänsklighetens globala fiende måste ELIMINERAS!!!! – till varje pris….

    Gilla

%d bloggare gillar detta: