Simon Parkes uppdatering, 2021.03.28

Jag hann nästan få videon klar innan youtube stängde ner den.


En hel del människor har frågat var är du? varför är du så tyst? har du tagit ledigt? Är inte här utan har dragit iväg till Mars eller är du inte intresserad? 

Inget av detta är aktuellt. Jag har varit otroligt upptagen, mer än normalt. Det pågår en hel del bakom kulisserna och jag tror att människorna inte förstår utan skulle inte hålla med mig om jag berättade för dem att det här är lugnet före stormen. När jag nämner stormen, vill jag att ni inte ska tänka på krig eller något sådant galet. Jag refererar till några stora saker som är planerade att ske ganska snart. Det här är den lugna perioden innan.


”The Storm” är nu mitt ibland oss! Allt stängs ner!


Det betyder inte, att saker inte har skett, det betyder att saker aldrig kunde ha införts förrän nu, och nu är de införda. Det betyder att det har varit bråda dagar, men det har inte varit bråda dagar för allmänhetens åsyn. Det har varit några saker som har gjorts offentliga, så vad jag nu vill göra är att ge er lite information som kanske inte är tillgänglig på annat sätt och vi får se hur vi reder ut dem. 

Kom ihåg att vi är utestängda från YouTube och vi tillåts inte komma tillbaka innan april. Vi är också utestängda från Facebook och vi vet inte om vi är tillbaka innan hela systemet förändras. Det är intressant runt omkring i världen, hur några regeringar som är väldigt pro-Trump nu vänder sig emot Facebook och YouTube, såsom Australien t.ex.

Australien stämmer Facebook för integritetsbrott

Ni känner till, att de har blivit förbjudna att använda deras egna sociala medier för att få tillgång till nyheterna, eftersom Australien vill åtala sociala medieföretag, stora storföretag för upprätthållandet av nyheter, eftersom andra privata sektororganisationer redan betalar för detta. Det finns ett antal länder likt Polen som också står i färd med att göra detta. Storbritannien håller på att skriva något till parlamentet osv. Ett antal länder, både inom Europa och utanför, har beslutat att de egentligen inte vill ha sociala medier som dikterar lagar och regler gällande nyheter. I början av denna process kommer de att skicka lagstiftning genom sina egna länder till att beskatta dessa sociala mediejättar. Vi får se var vi landar här. 

Five myths about voting machines - The Washington Post

Mycket intressant gällande Storbritannien – den kommitté som ser över valen – tydligen har människor problem med Boris Johnson men han är verkligen en pro-Trump. Kommittén som ser på valen i Storbritannien är mycket oroade pga Dominion valmaskinerna. De är mycket oroade över att denna kabbal, även om den tas ner, ändå kunde operera i någon form, så år 2023 kommer i Storbritannien för första gången i historien, så måste man ha ett foto-ID för att kunna rösta. Det är intressant. Så borde det alltid vara, man måste ha ett körkort, ett pass eller något liknande som har ett aktuellt foto. Vi har inga ID-kort i Storbritannien så vi måste använda oss av andra dokument, men under 2023-24 kan det bli obligatoriskt för att kunna rösta. Man måste kunna bevisa vem man är och som kommer att stå på den bristfälliga poströstningen. De måste ha ett ökad säkerhet av samma kvalitet.

Det är intressant att se att Storbritannien är mycket oroad över att kabbalen tar över valen nästa gång, så detta är värt det. Det har inte riktigt belysts i medierna och många människor känner inte till detta. 

Låt oss nu titta på USA. 

Mitch McConnell - WikipediaNaturligtvis var det ingen överraskning att han (Trump, red.anm) inte befanns skyldig. Det var ingen överraskning. Sju, om jag kunde kalla dem förrädare, skulle jag bli avstängd från youtube. Men sju republikanska senatorer beslöt att de inte kunde stödja presidenten och Mitch McConnell (bilden) sade alla dessa hemska saker om Trump och sedan  röstade han på honom. Jag förstår inte, varför skulle du stå om du är en man av anständighet, varför står du då vid ett podium och sprutar ur dig alla dessa hemskheter om någon och sedan röstar du för att stödja honom. Du förstår, det här visar just på svineriet i Washington DC hos politikerna. Om man tänker stödja någon, gör man det för att tror på den, och därför talar man positivt om personen. Om man inte tror på någon, då talar man negativt och röstar inte för den. Men det som McConnell gjorde, var att han talade negativt men röstade positivt. Det är helt galet. Det är ett spegel, tror jag, av vad som pågår där. 

Trump's Mar-a-Lago partially closed due to Covid outbreak - CNNPoliticsMar-a-lago, Florida

President Trump, och jag kommer alltid att hänvisa till honom som president Trump eftersom han fortfarande är det. Oberoende av vad MSM-media låter oss tro har han varit otroligt upptagen. Han har haft en sträng av besökare, vi kunde kalla dem gäster, men låt oss kalla dem besökare. En sträng av besökare som har åkt till detta vinter Vita huset i Florida och har tillbringat där 2-3 dagar och sedan fått sina marschorder och sedan åkte de iväg. Sedan kom ytterligare en person eller en grupp och de har fått sin information om vad som förväntas av dem att göra och ska utföra, och sedan har de lämnat. Så detta har hänt under de senaste två veckorna. Ja, presidenten har fokuserat sig mycket på att tvätta sitt namn efter åtalen om riksrätt, eftersom, och det är självklart  en svag punkt. Men hade kongressen och senaten följt upp med en övertygelse, då kunde det ha blivit väldigt svårt för de gemensamma stabscheferna att relatera till Trump som en president. I samma ögonblick som de anser honom vara en president, och de fortsätter med att se honom som en president, eftersom de ser honom som den legitima presidenten.

De ser inte Biden som den legitima presidenten, så de gemensamma stabscheferna, tror jag, har dragit en lättnadens suck att den fällande domen inte blev verklighet. Därför är de bekväma när det gäller konstitutionen och republiken och att fortfarande behålla den nära kontakten med president Trump.

Även om det inte har blivit självklart offentligt har en hel mängd information virvlat omkring angående Nasara / Gesara och det nya finansiella övertagandet, vilket vi brukade kalla ”återställningen” har det kommit mycket information om den. Ibland bra, några inte aktuella. Vad jag ville föra fram är att något som egentligen inte har förståtts eller det är åtminstone så att det inte har getts till folket för att förstås. Det är att Nasara / Gesara är bara en aspekt av det nya Quantum Financial System. Många människor hör bara det ordet Nasara / Gesara och de tar omedelbart allt ombord vad gäller det. För dem är det en epitop för förändring, men verkligheten är den morala aspekten, det är den som är Sargasso havet, eller vad du vill kalla det. Det har många namn sedan den ödesdigra dagen år 1963, så det är den morala aspekten om hur människor borde behandlas, vad som är rätt när det gäller debiteringsintressen, vad som är rätt vad gäller avgiftsskatter, där människorna blir blint rånade, såsom vi uttrycker oss i Storbritannien. Med andra ord, det enorma bedrägeriet med födslorätten för mänskligheten. Så det är egentligen frågan om den morala aspekten, men om vi tittar på quantum sidan av den är den helt ny när det gäller begreppet mänskligheten inom denna tidsram av ett Quantum Financial System. 

Om jag måste stoppa 100 människor och frågar dem: vad känner du till om detta Quantum systemet? Dessa som är rätt så kunniga skulle svara alla delar som tillhör det, men de skulle inte kunna berätta för mig vad det är. De kunde svara att det var den nya förändringen som ska komma och den kommer att bli mycket mer rättvis. Men det är inte många människor som egentligen förstår vad den går ut på. 

Så det jag vill göra är att jag vill förklara, men det är inte någon ny superdator, det är inte något underbart nytt system som tillåter att man trycker mer pengar eller något värdelöst som får ett slut. 

Det är ett system som är kopplat till den femte dimensionen. Jag vet förmodligen att du förmodligen hade blivit istadig. Jag hade nog tappat hälften av er åtminstone här på youtube. En hel del av dem som följt mig under en lång tid och andra som kunde förstå vad jag talade om. Men om du är en av dem som kämpar, då skulle du vara betjänt av att stanna upp och lyssna lite längre tid, eller hur? 

From hedge fund to sovereign wealth: Norway's investment chief eyes active  approach | Financial Times

Det nya Quantum systemet är frågan om ny energi som är kopplat till pengar men man kan inte anknyta ett Quantum fält till en fysisk typ av betalningsmedel såsom en sedel eller ett mynt. Eftersom detta kunde anknytas till, vad vi kallar, en lägre fjärde dimension, vilket betyder en babylonisk stavning av pengar. Det är därför människor förknippar girighet med pengar. Åtminstone i demonisk mening. Och det här var en koppling som sattes i verket för länge sedan. Ur en praktisk synvinkel när guldmyntfoten togs bort, tillät det naturligtvis dåliga människor att distansera sig från fysiskt välstånd i ett land, för de ville spela Monopol. Så det som komma skall, är ett system som inte är bara ett super duper teknologiskt system utan det är i verkligheten mycket mer spirituellt. Vad jag kan berätta för er är, att när det är aktiverat, när tiden är inne, men det handlar inte om att trycka på en knapp, eftersom det är något som var och en borde föreställa sig eller trycka på en knapp eller en serie koder. Du kan föreställa dig människor i vita rockar med blädderblock när de skriver formler på tavlan och när de går omkring med dessa skrivplattor och checkar av dessa 52 avbockade punkter för att sedan trycka på knappen. 

Egentligen handlar det om att matcha DNA. Det handlar om ett Quantum system som opererar med ljusets hastighet. Som du förstår kommunicerar DNA mycket snabbare än vad modern vetenskap kan tillåta. Det behöver sina egna professorer för att förstå. Så det kommer att bli en Quantum omkopplare som är en DNA aktiverad kontakt. Det påminner något om vad som finns i många länder, en lägg linje, ett energifält som matas över jordens yta och under jordens yta. Låt er inte störas av de underjordiska vattenvägarna som bär DNA information för jorden fram till ungefärliga energifält. När tiden är inne måste de bli aktiverade och det betyder att människor med det rätta DNA:et kommer att aktivera dessa fält som ligger vilande. Det är samma principer och vad händer när de aktiveras är att varenda en centralbank på hela planeten har redan satt in hårdvaran, de av er som är mycket kloka och sett på nyheterna känner till att de flesta banker i de flesta länder stängde ner för omkring två veckor, några av dem rätt snabbt, av vilka Deutsche Bank stängde ner under 10 dagar eller något sådant, men Bank of England stängde ner för två veckor.

What is a SWIFT code (BIC code)? - Market Business News

Penningsystemet som vi kallar Swift banksystemet, och det nya Quantum systemet håller egentligen på och snurrar vid sidan av Swift  men det kräver en aktivering. Så slutar Swift, och Quantum systemet går på, vilket betyder att planetens välfärd inte kan överskridas i produktion av siffror, vilket betyder att det blir omöjligt för kabbalen att ta telefonen och ringa ett hemligt samtal till någon och be den försätta det företaget i konkurs imorgon. Ta ut alla dina aktier och kollapsa det företaget och sedan går vår gode vän in och köper in dessa för en 10:de dels % av det normala priset.  Det kommer inte att ske mer bankrörelse, det kommer inte längre att förekomma manipulationer från dessa figurer och kom ihåg att dessa ädelmetaller styrs av bara fyra män. Det första de gör på morgonen brittisk tid, och detta måste få en förändring. Så det gäller inte bara kontrollen av pengar, för så nära som sagt känner du till krigskonsten, den uttrycktes genom politik. Den uttrycktes genom allt, och därigenom var pengar ett redskap, ett vapen man använde sig av för att få ner regeringar. Det skedde nyligen i Storbritannien på 1980-talet, med syftet att få ner företag, och du förstår, genom att förbättra sina hot om du tillhör dessa dåliga killar. Allt det här har pågått, men nu har de inte tillgång, och när detta verkligen träder i kraft kommer det att bli ett enormt häftig motreaktion från dessa hemska människor.

Will Bitcoin become ′millennial gold′? | Business| Economy and finance news  from a German perspective | DW | 08.01.2021

De är kanske medvetna men de tror egentligen inte att goda människor kommer att vara starka nog att genomföra detta. Så detta Quantum system är inte bara ett aktuellt banksystem, det är ett spirituellt baserat system som opererar med ljusets hastighet. Det är varför bitcoin, och varför Elon Musk har plöjt ner så mycket pengar och det är varför även andra organisationer, vad man känner till, har uppmuntrats till att gå med i detta Quantum penningsystem. Eftersom det kan ansluta direkt genom detta system och det kan inte bli manipulerat på samma sätt som nuvarande banksystem. Och när vi går igenom detta år, och när detta nya Quantum system blir aktiverat, kommer du att finna att en hel del organisationer öppnar något som liknar ett bitcoin konto. Men det blir inte bankerna, det blir inte hedgefonderna, det blir inte de samma gamla vanliga löparna. Man kommer att finna att det finns många fler organisationer med mänskligt centrerat värde som har blivit inbjudna till att öppna sin egen cryptovaluta, sitt eget Quantum penningsystem. 

Bill Gates Biggest Farm Land Owner Buying Up 242,000 Acres—Suspecting  Famine? - Signs Of The Last Days

Vi har alltid känt till att dessa killar i toppen som köper sig markområden, till vänster och höger och rakt framför dig. Det finns en person som äger mer landområden i Amerika än någon annan (Bill Gates, red.anm), helt enkelt för att han känner till att när man går över till det nya systemet är standardvärderingen ur hans synpunkt meningslös ur vår synvinkel. Du har fått 100 pund eller 100 dollars på banken så är det säkert. Folk behöver inte bekymra sig om det, jag fortsätter bara. Men de som är vana att spela på den internationella marknaden, deras dagar är räknade och förbi. Så det är en bra idé om man befinner sig i den situationen att man kan investera i guld, silver, eller landområden och det är det som människor gör genom att köpa upp landområden så fort som de kan och investerar i Quantum valutor eller så köper de guld och silver. Så behöver du ett tips eller en pekare om vad som kommer att ske, se på vad dessa miljard miljardärer gör. De sitter inte och lutar sig tillbaka och spelar på aktiemarknaden längre, de är inte förnöjda med att flytta pengar från vänster till höger. De avyttrar istället sina konton och rör sig över till något som de tror har ett värde inom det nya systemet. 

Så detta Quantum finanssystem är inte enbart en förändring av banksystemet, det är en förändring av människovärdet och det är därför det är så viktigt och varför de goda killarna har försökt göra detta. Men jag måste påminna åter och åter igen, att allt det som berör 911 var inte för att starta krig i främmande länder, det var inte ämnat att starta en polisstat, men ur de dåliga killarnas synvinkel var dessa aspekter väldigt användbara. Men egentligen var det för att stoppa guldet, som fanns i den byggnaden (byggnad 7) som egentligen inte föll ner, från att bli använt och så fanns det några dåliga spelare som stal guldet. Det har varit något av en jäkla resa för de Vita hattarna att få tillbaka detta guld.

Fake gold bars in Fort Knox! What´s next?

Och du förstår, när president Trump kom in var Fort Knox tomt. Målet var aldrig Fort Knox men banken var tom. Efter fyra år med hemliga operationer och inte så hemliga operationer, har Amerika nu de reserver jämfört med vad de har haft, vilket är fantastiskt för att kunna starta upp vårt nya system med, och naturligtvis hela världen. Man måste se på det som något som berör hela världen och den befinner sig i en stark position så att dessa pengar kan användas för att hålla den nya ekonomin flytande. Detta är mycket viktigt. Detta nya finanssystem handlar inte bara om banker och bankirer utan det handlar om oss alla. Och vi borde vara i stånd att se återverkningarna när den matas igenom ganska snart.

Fort Knox: Secrets, Fun Facts, and the Defense | DocumentaryTube
Fort Knox

Eftersom de människor som har styrt över oss, jag vet inte om det är ända sedan sumererna och ännu längre bakåt i tiden, kommer att finna att det finns ett nyckelelement i deras vapen som inte längre kan operera. Vi borde se något av detta mycket tydligt. Beträffande hur det kommer att påverka president Trump och hans möjlighet att komma tillbaka, och det är rätt så intressant, eftersom en hel del människor föreställer sig att president Trump är huvudaktören och jag gissar att han är det. Men jag tror att det är splittrat. Det finns några som anser att president Trump måste komma tillbaka innan detta nya Quantum system kan aktiveras, och sedan finns det de som säger att han inte behöver komma tillbaka. I själva verket skulle det vara lättare för honom att komma tillbaka efter att det har blivit aktiverat. 

Så jag och vi, har inte varit tysta utan otroligt upptagna. Senaste fredag, så när, blev detta nya Quantum finanssystem aktiverat och ni som har varit vänliga nog och lyssnat till mig vet att jag har pratat om de röda dragonerna och de vita dragonerna (WD). Vi kunde kalla dem de kinesiska äldre utan respekt. Så vi vill kanske inte prata om olika klaner. Men dessa kinesiska äldre är mycket angelägna om att påbörja denna process. För er som är nya inom det här området,  kan fundera vad i hela välden måste dessa kineser göra. Ja, det handlar om guldet som finns i Asien.

Vietnamkriget handlade om guldet i grottorna, det handlade inte om kommunismen. Koreakriget handlade om guldet i grottorna, så dessa krig handlade om guld i grottor i Vietnam och Korea. Inga andra orsaker. Kineserna har alltid backat upp Nord Korea och Vietnam. Nord Vietnam eftersom det var deras guld som de såg som asiatiskt guld. Men om vi spårar det tillbaka i historien, har jag alltid kallat det för Kung Salomons guld. Det är en intressant aspekt. Försök att tänk på det en stund. De kinesiska äldre säger, ni förstår, vi är inte så oroliga för om president Trump kommer tillbaka eller inte, eftersom vi – jag pratar nu här om dessa kinesiska äldre – vi ha en anslutning och en överenskommelse och ett samförstånd med den amerikanska militären. Med andra ord, är de kinesiska äldre övertygade om att avtalet som de har med den amerikanska militären behöver inte president Trump eller någon annan att vara vid rodret. 

Senaste fredag, (26.3 red.anm), tryckt de kinesiska äldre på för att aktivera detta Quantum system. Den amerikansk gemensamma chefen drog det tillbaka och sade nej. Vi har fått ett helvete med den inhemska politiska situationen, tyvärr. Här i Amerika och i grund och botten måste vi lösa det först. Så vad som hände, var att de kinesiska äldre drog sig lite tillbaka och här befinner vi oss nu. Kineserna kommer inte att fortsätta och fortsätta, utan fortsätter att samtycka till att hålla det tillbaka då det är överhängande. Det är överhängande, och enligt mig, behöver president Trump inte befinna sig som ledare för regeringen. Personligen tror jag att det vore enklare om han är ute ur vägen en tid, så att allt damm kan lägga sig och därefter kan han återkomma. 

Jag tror fortfarande att mars-april kunde vara en bra tid för president Trump att återvända. Troligtvis kommer han inte att återvända till Washington DC. Jag tror att det kunde bli Texas och jag kan tänka mig att det blir Texas och Florida. Jag kan tänka mig en förflyttning mellan dessa och låt oss nu tänka tillbaka till kung Salomons guld så tror jag att det finns en plats i Texas kallad Templet, som kunde användas för att bygga några stora guldvalv och förvara guldet där under. Eftersom det härrör sig från kung Salomons tempel, så det kunde vara någonting för dig också. … 

och här stängde youtube ner videon!Kategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: