Enorm seger för mänskligheten när den khazariska maffians långtplanerade ”666 Revolution” brakar samman

Benjamin Fulford, Veckobrev
2020-06-08
https://benjaminfulford.net/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ljusets makter gjorde en enorm seger mot de khazariska satanisterna eftersom deras sedan länge planerade offensiv 2020/06/06 /.06 stoppade döden i dess spår, menar flera källor. I stället för massiv blodsutgjutelse där väpnade demonstranter (miljoner män skulle ockupera Vita huset) och den amerikanska militären, pågick det en liten fredlig marsch mot rasism. Detta berodde på att de väpnade sabotörerna och deras ekonomiska stödjare samlades tillsammans före deras planerade klimax av förödelse, säger Pentagon-källorna.

Även de av oss som inte är religiösa noterade att ett väldigt ovanligt blixtnedslag träffade minnesmärket i Washington omedelbart innan offensiven 6/6 blev ett fiasko.

Detta påminde många människor om hur blixten slog ned i Vatikanen år 2013 omedelbart efter att påven Maledict (Benedict) avgick.

Planen som stoppades, (med eller utan gudomligt ingripande) syftade till att använda massiv blodutgjutelse för att ersätta Republiken USA med en drakonisk totalitär regering. Som Rothschilds frontman, berättade George Soros, för Bild Magazine i september 2014:

”Jag kommer att ta ner USA genom att finansiera svarta hatgrupper. Vi sätter dem i en mental fälla och får dem att skylla på vita människor. Det svarta samhället är det enklaste att manipulera.

”Obs! Försök med att märka detta citat som falskt visas högst upp vid internet-sökningar som ”Lead Stories” men NSA-källor säger att de är sanna.


Informationskrig på hög nivå

https://bakomkulisserna.biz/2020/05/29/informationskrig-pa-hog-niva/


Planen fungerade nästan när afroamerikanen George Floyds död utlöste enorma, samordnade plundringar och vandalism över hela USA. Ta en titt på den här videon, till exempel, för att se skadorna i New York City.

Amerikansk militärunderrättelse säger att upploppen stoppades först efter att över tusen beväpnade plundrare skjutits. Dessutom gick amerikanska och ryska specialstyrkor runt och jagade och dödade finansiärer och khazariska agenter som tuttade på bränderna. Den 5 juni hittade och avväpnade även de amerikanska militära Vita hattarna tre kärnkraftsanordningar, desarmerade otaliga rörbomber och arresterade två krypskyttar, berättar NSA:s källor.

För er som fortfarande tror att USA:s president Donald Trump är ansvarig för räddningen av Republiken Amerikas Förenta Stater, kom ihåg att han som affärsman blev räddad av Rothschilds varje gång han gick i konkurs. Detta är en fråga om offentligt register. Dessutom har hans svärson Jared Kushner sitt kontor på det satanistiska
666 5th Avenue och han har försökt märka ut vilddjurets mikrochip till alla.
Kontrollera fakta själv.


https://bakomkulisserna.biz/2019/02/27/revolutionen-kan-starta-i-frankrike-da-de-galna-sionisterna-forsoker-starta-www3/


I vilket fall som helst förorsakade Trumps försök att använda militären för att skjuta ner civila en försenad Pentagon-revolt mot hans styre. ”De 11 pensionerade 4-stjärniga som kritiserade Trump för att ha använt militären för att undertrycka protesterna,” återupptog Trump-ordförandeskapet, säger Pentagon-källorna. ”Ledd av generalerna James Mattis och John Kelly med före detta gemensamma stabschefer, ordförande Mike Mullen och Marty Dempsey, förklarar dessa vidare kristna soldater jihad mot sionisterna och höjer sin profil vid en kritisk tidpunkt före den globala återställningen av den globala valutan”, tillägger källorna .

General Kelly gick också okarakteristiskt ut offentligt för att säga:

”Det finns en oro, jag tycker att det finns en väldigt stor oro, att partnerskapet har gått dem ur händerna, släktskapet har gått dem ur händerna … Jag tror att vi borde titta på människor som ställer upp i valet och filtrera dem: Vilken karaktär har de? Vad är deras etik?

”Översättning: Varken Trump eller Joe Biden är lämpliga att bli nästa president. CIA-källor säger för sin del att utlösaren för det senaste kaoset var verkligen …

mordet på George Floyd

George Floyd var en fullträff. [Hans mördare] Derek Chauvin kontrollerades av smutsiga PD & organiserad brottslighet involverad i sexhandel. Unga flickor / tonåringar såldes. Klubben där Floyd & Chauvin arbetade var en täckmantel. Floyd försökte komma undan. Han pratade. Chauvin är redan död. Det är därför de brände klubben och polisbutiken.”

Rep. Gardner gets aid from Soros in St. Louis circuit attorney ...

Så enligt dessa källor var hans död verklig och inte en iscensatt psy-op som många tror. I vilket fall som helst betalade Antifa = Al Qaida = ISIS-agenter med döden som utlösare för deras planerade uppror, säger CIA-källorna.
Som en del av detta, började de släppa härdade brottslingar ut på gatan och betala dem för att orsaka förödelse. ”Varenda en av dem som arresterades i St Louis släpptes tillbaka ut på gatorna av den lokala åklagaren Kim Gardner (bilden),” konstaterar CIA:s källor.

LJUS OCH LJUD. - ppt video online ladda ner

NSA-källor tillägger att de elektromagnetiska våglängderna som är kända för att uppröra människor pumpades i förra veckan genom TV-stationer, särskilt till dem med stora afroamerikanska publik.


https://bakomkulisserna.biz/2020/06/07/ericsson-stoppar-installationer-i-helgen-pa-grund-av-5g-protester-varnar-investerare-om-potentiellt-ansvar-for-exponering/


De militära Vita hattarna kunde vända denna situation omkring den 6 juni. Så att protesterna på fyra kontinenter i slutändan ”Black Lives Matter”, i Nordamerika, Europa, Asien och Australien kan ha lett till en verklig polisreform, ”säger källorna i Pentagon.

”Nu förbjuder staden, länet, staten och de nationella politiska förändringarna den israeliska ”knä-mot-hals-utbildning” som tillämpats av lokala och federala brottsbekämpningar,” säger de. Dessutom, tillägger de, har Pentagon förbjudits att donera överskott av militär utrustning till polisavdelningarna.

The murder of Iyad al-Hallaq is the face of Israeli annexation - + ...

Dessutom sätter ”Palestinian Lives Matter”-protester i Israel och USA grunden för ekonomiska sanktioner och åtal för krigsförbrytelser mot israeliska brottslingar likt brottsminister Benjamin Netanyahu, säger källorna. Israel kommer att tvingas till att ”inte bara avbryta annekteringen [av Västbanken] utan även att avsluta ockupationen och apartheid,” lovar Pentagon-källorna.

När hans sionistkontrollörer imploderar verkar Trump tappa alltmer kontakten med verkligheten. I förra veckan tweetade han ”Jag byggde världens största ekonomi, det bästa USA någonsin har haft. Jag gör det igen! Wow! 96 % godkännandebedömning i det republikanska partiet (jag tror också att det var före de “STORA” antalen jobb igår). Tack!”

may-job

(klicka på rubriken för att läsa artikeln)

Någon borde ha talat om för Trump att han tagit sin tillflykt till de falska ekonomiska nyheterna som inte kommer att förändra verkligheten. Det visade sig vara det ”STORA” antalet jobb i maj som var falska. Uh!”

Och i denna ”största ekonomi i världen” säger en av fyra amerikaner (26 %) att de eller någon i deras hushåll har hoppat över måltider eller förlitat sig på välgörenhets- eller regeringsmatkuponger sedan februari. Tre av tio vuxna (31 %) säger också att de ligger efter med att betala räkningar eller har haft problem med hushållskostnaderna sådana som livsmedel eller sjukförsäkring. En andra amerikansk revolution behövs nu.

americans

I verkligheten befinner sig Trump i en situation som har degenererat till den grad att
80 % av amerikanerna känner att landet snurrar utom kontroll, enligt en undersökning i Wall Street Journal / NBC News.

På tal om verkligheten börjar läkarna äntligen säga sanningen om det så kallade coronaviruset

enraged

clinically

Sir David Norgrove – UK Statistics AuthorityDet är nu klart att ingen dör av det så kallade viruset. Även experter som den brittiska statistikmyndighetens ordförande Sir David Norgrove (bilden) säger att regeringens dagliga testresultat för coronaviruset är ”långt ifrån fullständiga och begripliga.”
Översättning: Det är BS och fikonspråk.

Det har uppmärksammats att Google har tagit ner youtube-inlägg (inklusive några av denna författare) som visar att hela coronavirus-bedrägeriet är en psy-op. Google säger att de endast kommer att tillåta information om coronaviruset som är godkänt av Center for Disease Control (CDC).
CDC är en kriminell organisation. Vi kommer inte att djupdyka i det här, men om du söker efter termen ”CDC-skandalen” (CDC scam) hittar du över 5 miljoner länkar som beskriver CDC:s långa, kriminella historia. Det faktum att Google censurerar på deras vägnar gör dem också straffrättsligt ansvariga. Kom ihåg att president Trump undertecknade en verkställande order (Executive order) den 28 maj vilket gör Google juridiskt ansvariga för censur och felinformation.


Trumps ”Executive Order” drabbar Deep State och öppnar för fullt avslöjande

https://bakomkulisserna.biz/2018/12/29/trumps-executive-order-drabbar-deep-state-och-oppnar-for-fullt-avslojande/


Google har också under flera år aktiverat vildvuxen, systematisk piratkopiering av denna webbplats. De har vidare systematiskt och medvetet förvrängt webbsökningar relaterade till oberoende journalister, inklusive denna författare. Vi vet att 50 statsadvokater och Justitiedepartementet utreder Google.

eu-calls

EU vidtar också åtgärder. EU:s anti-monopolschef Margrethe Vestager säger: ”Behovet i Europa för stramare regler för amerikanska internetjättar har blivit ”brådskande”…
Vi vill ha konkurrens, men vi vill ha demokrati och vi avvisar de negativa konsekvenserna av oreglerad kapitalism.

Om myndigheterna inte gör dem rättvisa kommer White Dragon Society att jaga och döda de tio största aktieägarna och cheferna för Google och andra monopol gällande desinformation.

På tal om desinformation, låt oss prata om Elon Musk och hans så kallade rymdutforskning. Videon nedan, hämtad från en officiell release av SpaceX, visar att det finns en MUS (som i djuret) synligt i rymden under NASA SpaceX Dragon Launch. Det ser ut som att Musk snart kommer att fängslas för bedrägeri. Det påminner mig om vad Paul Laine från Defense Intelligence Agency en gång sa till mig: ”NASA står för Not A Space Agency.”

Det är viktigt att komma till botten med vad NASA verkligen står för och det finns tecken på att de planerar att använda ”asteroider” för att utlösa elektromagnetiska pulsincidenter nästa gång. Detta kan förorsaka förödelse för internet och telekommunikation över hela världen.

asteriods

I alla fall distraherar all denna oro runt omkring västvärlden och världens uppmärksamhet riktas bort från viktiga nyheter som händer någon annanstans. Till exempel rapporterar WDS-källor i Sydostasien:

”Det finns ingen mat i Kambodja. Gränsen är stängd mellan Thailand och Kambodja och därför får ingen mat passera gränsen till Kambodja. Den kambodjanska sidan (Hun Sen) stoppade gränsövergången för att svälta och döda människor. Vi måste stoppa lagen om Covid-19. Detta är mycket allvarligt. Det pågår ett folkmord igen mot det kambodjanska folket.”

Dessutom förstörs Amazonas också i en snabbare takt medan dess infödda invånare förföljs, konstaterar flera medierapporter. Khoi San-folket i Sydafrika är också under attack, säger Khoi San-företrädarna. Allt detta måste hanteras.

Tillräckligt med de dåliga nyheterna, låt oss nu titta på ett par goda nyheter.

solenergi

Den ena är att solenergi nu är den överlägset billigaste energikällan på planeten eftersom priserna har sjunkit med 82 % sedan 2010.

suspend

En annan är att Kina har avbrutit återbetalningar för 77 länder.

Valutaåterställningen

Slutligen är det ett möte inplanerat denna vecka mellan företrädare för österländska och västerländska hemliga sällskap som syftar till att slutföra den globala valutaåterställningen. Om mötet går bra kommer praktiskt taget obegränsad finansiering att göras tillgänglig för att få ett slut på fattigdom, stoppa miljöförstörelse och främja mänsklig kolonisering av universum.

Det är emellertid troligt att det inte kommer att finnas något omedelbart tillkännagivande även om ett avtal nås. Detta beror på att mycket tekniskt arbete kommer att behövas för att förvandla ett principavtal till verklighet på marken. Kom ihåg att det verkliga målet inte är att ”få” de dåliga killarna utan att rädda planeten och starta en ny tid.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: