Trumps ”Executive Order” drabbar Deep State och öppnar för fullt avslöjande

trump-executive

SKRIVEN AV DR MICHAEL SALLA

Något mycket djupt hände i USA den 21 december med passagen av president Donald Trumps ”Executive Order Blocking Property av personer som är involverade i allvarlig misshandel eller korruption” Den order förklarade ett tillstånd av nationellt nödläge om mänskliga rättigheter och korruption, och namngivna enskilda individer och organisationer som skulle ha sina bankkonton och tillgångar frysta oavsett var i världen dessa övergrepp hade skett.

Medan de vanliga medierna i stor utsträckning har ignorerat Trumps verkställande order har de alternativa medierna haft noggrann uppmärksamhet. Många har noterat att verkställande ordern är betydligt mer betydande än vad den verkar vara på ytan. I stället för att bara frysa de utländska medborgarnas ekonomiska resurser i samband med det ryska inflytandet, som det ytligt verkar göra, är det riktigt riktat mot medlemmar av ”Deep State” (aka Cabal eller Illuminati) som har varit involverade i människohandel , pedofili och systemisk korruption över hela världen.

Språket i Executive Order är mycket öppet slutade i termer av hur internationell korruption och brott mot mänskliga rättigheter hotar USA:s nationella säkerhet:

Jag, DONALD J. TRUMP, USA: s president, konstaterar att förekomsten och allvaret av de mänskliga rättigheterna, missbruk och korruption som har sin källa, helt eller i stor utsträckning, utanför USA, såsom de som begås eller styrs av personer som förtecknas i bilagan till denna order har nått sådan omfattning och tyngdpunkt att de hotar stabiliteten i de internationella politiska och ekonomiska systemen … USA försöker införa konkreta och betydande konsekvenser för dem som begår allvarliga människorättsmissbruk eller bedriver korruption , samt att skydda Förenta staternas finansiella system mot missbruk av samma personer.

Jag bestämmer mig därför för att allvarliga övergrepp mot mänskliga rättigheter och korruption runt om i världen utgör ett ovanligt och extraordinärt hot mot USA:s nationella säkerhet, utrikespolitik och ekonomi och jag härmed förklarar en nationell nödsituation för att hantera det hotet. 

I bilagan identifieras nyckelpersoner och organisationer, av vilka flera är tydligt förknippade med Ryssland. Verkställandebestämmelsen är kopplad till den globala Magnitsky mänskliga rättighetsansvarslagen som uppkom ur mordet på en framstående dissident som utsätter de mänskliga rättigheterna och korruptionen i Ryssland.

Denna koppling kan enkelt leda läsarna till att falskt tro att förordningen endast avser att rikta sig mot korrupta ryska tjänstemän och korruption och kränkningar av de mänskliga rättigheterna av länder med Rysslands inflytande.

Men som ett antal alternativa mediekällor påpekar, går Trumps verkställande ord långt utöver det ryska inflytningsfältet. Det riktar sig speciellt mot Deep State och därmed uppfyller han sin 2016-kampanjs åtagande att ”tömma träsken”.

Till exempel skriver Jim Stone, en frilansjournalist :

Verkställande ordern presenteras som en nationell nödsituation framför, precis i början. Först låter det som att han går på utlänningar som finns direkt i en bilaga i slutet. Det är inte vad det här är. Den första delen av ordern cementerar endast den andra delen av ordern, för att förhindra amerikanska brottslingar att fly till utlandet och stödjas av utlänningar.

För att sammanfatta detta:

Ingen kritiker kan acceptera hjälp från en annan träskkrävare att komma undan … Barnmänniskor och andra kränkningar av de mänskliga rättigheterna omfattas, stölder och missbruk av statliga medel är bekräftade, alla saker är bekräftade för utlänningar och amerikanska medborgare, alla utlänningar som har tillgångar i USA eller som har gjort någonting mot USA för att stödja det amerikanska träsket kommer att få dessa tillgångar beslagtagna, kommer någon som bryter mot någonting i denna verkställande order kommer de att få sina tillgångar beslagtagna …. 

En anonym whistleblower som använder pseudonymen MegaAnon säger att verkställande ordern har lett till att många kraftfulla medlemmar i Deep State vaknar utan några ekonomiska resurser.

Gissa vad? Swamps financials FROZE OVER medan de alla sov i går kväll, ja. 
Det kommer att bli ETT LÅÅÅNGT JULLOV för dem … de var alla drabbade före soluppgången …

Detta gäller barntrafficing / människor, droger, arméer / vapen, WMD / kemikalier / uran, organ etc. 
Nu om du vill veta vem i vårt träsk som har vaknat till frusna konton, stiftelser, ”välgörenhetsorganisationer” LLC s, etc. gräva i bilagan på listan …

Executive Order och språket det använder  markerar verkligen en viktig händelse. Helt enkelt markerar den en överföring av politisk makt från Deep State till USA:s militär när det gäller vem som verkligen har kontrollen över USA:s republik.

Det är ingen hemlighet att Donald Trump har omgett sig med senior militära officerare som delar hans lust att ”dränera träsken”. Hans stabschef, John Kelly, är en pensionär fyrastjärnig USMC general; hans försvarsministern, James Mattis, är också en pensionär fyrastjärnig USMC general; hans nationella säkerhetsrådgivare, James McMaster, är en aktiv plikt trestjärnig amerikansk armé general; hans chef för National Security Agency, Mike Rogers, är en aktiv plikt fyrastjärnig marinadmiral; Huvudet för den hemliga tjänsten, Randolph Alles är en pensionär tvåstjärnig Marine General; och listan fortsätter.


Mike Rogers

Admiral Mike Rogers roll är särskilt betydelsefull eftersom han bröt kontakterna med den amerikanska underrättelsetjänsten i slutet av 2016 för att varna Trump om en djupstatslig insats för att undergräva och till och med hindra honom från att komma till makten genom att spionera på sitt övergångsteam. Medan Trump blev vald, reste Rogers till Trump Tower den 17 november 2016 för att varna honom om Deep State-planerna.

Nästa dag rapporterade Washington Post på rekommendation av Intelligensgemenskapen och Pentagon i oktober 2016 för att besegra Rogers. President Obamas direktör för nationell intelligens, James Clapper och försvarsministern Ashton Carter var enligt uppgift otillfredsställda med Rogers prestation, inklusive hans besök hos Trump:

I ett drag som uppenbarligen var ovanligt för en militärofficer , reste Rogers, utan att anmäla överordnade, till New York för att träffa Trump på torsdag på Trump Tower . Det orsakade upprördhet på höga nivåer av administrationen, enligt tjänstemännen, som pratade på villkor av anonymitet för att diskutera interna personalfrågor.

CIA-chefen John Brennon var en nyckelaktör i försöket att avlägsna Rogers, såsom framgår av Washington Post- artikeln vilket är det traditionella officiella nyhetsorganet som främjar CIA-intressen. Till president Obamas fördel vidtog han inte åtgärder mot Rogers.

Nu mer än ett år efter dessa manövreringar bakom ryggen, fortsätter Rogers med att gå till botten med NSA, som noggrant övervakar Deep States globala verksamhet och ger råd till Trump och hans nationella säkerhetslag.

Detta har varit särskilt viktigt när det gäller Central Intelligence Agency som länge varit den viktigaste amerikanska institutionen för finansiering och verkställande av Deep State-staten.

CIA: s clandestine Services and Counterintelligence-divisioner var framför allt avgörande för att skapa en inofficiell ”svart budget” för att  finansiera högklassificerade projekt och operationer sedan CIAs skapelse 1947.

Dessa två avdelningar inom CIA har länge fungerat som hemliga enheter för Deep State och beskrivs bäst som involverade i mordet på Kennedy. James Jesus Angleton, chem för CIAs counterspionage enhet spelade en aktiv roll där Richard Helms ((Deputy Director of Plans) erbjöd sitt deltagande i operationen.

Trumps förhindrande av att den fd kongressledaren, Mike Pompeo, blev CIA chef, var avsedd att föra CIA under direkt presidentiellt inflytande. Pompeo blev emellertid effektivt förhindrad från att utöva någon verklig makt inom CIAs hemliga verksamhet. Det var Pompeos mer balanserade förhållningssätt till förbindelserna mellan USA och Ryssland som gjorde honom lämplig för  CIA-gruppernas skumma affärer.

Situationen förändrades dramatiskt lördagen den 18 november när ett antal USMC-helikoptrar flög över CIAs huvudkontor i Langley, Virginia. En före detta FBI-agent, Hal Turner, bekräftade genom trovärdiga källor att helikoptrarna hade hovrat över CIA HQ i ungefär 30 minuter.

Avsikten var tydlig, USMC helikoprarna hotade CIAs hemliga serviceavdelning att komma ombord med Trump-administrationen eller något annat. Det här är inte första gången som CIA har hotats av en amerikansk president med att släppa lös den amerikanska militären mot dem.

År 1958 hotade president Eisenhower CIAs Area 51-anläggningar i Nevada med invasion av USAs första armé, stationerade i Colorado, om CIA inte fullständigt avslöjade alla dess klassificerade program där. I en videointervju från maj 2013 avslöjade en tidigare CIA-operatör vad han hörde Eisenhower säga till sin chef angående den mystiska MJ-12-kommittén med ansvar för Area 51, för vilket CIA tillhandahåller operativ säkerhet.

Det tydligaste tecknet på att CIA nu är fast under Trumps kontroll är att president Putin tackade president Trump och Pompeo för att de hade motverkat en planerad terrorattack mot en framstående katedral i St Petersberg. I ett pressmeddelande från den 17 december uppgav Kreml : Vladimir Putin tackade Donald Trump för hans information om att Förenta staternas Central Intelligence Agency (CIA) hjälpte till med att fängsla terroristerna som planerade terrorexplosioner vid Kazan-katedralen i St Petersburg och andra offentliga platser i staden. Uppgifterna från CIA var tillräckliga för att lokalisera och anhålla brottslingarna.

Den ryska presidenten bad amerikanska presidenten att förmedla sin uppskattning till chefen för Central Intelligence Agency och till operatörerna för den amerikanska underrättelsetjänsten som mottog denna information. 

Det är ovanligt för en rysk statschef att offentligt tacka CIA. Det underliggande budskapet var klart, CIA befann sig nu under kontroll av White Hats inom det amerikanska säkerhetssystemet och Putin var mycket tacksam.

Vad vi bevittnar med Trumps December 21 Executive Order är den slutgiltiga lagen av en genomtänkt plan för att sidsteppa Deep State, ”tömma träsket” och återställa presidentens direkta kontroll över det amerikanska säkerhetssystemet. Effektivt bevittnar vi nu en överlåtelse av verklig makt från Deep State till USAs militär via Donald Trump som befälhavare.

Det som är särskilt anmärkningsvärt för Executive Order är att denna överföring av makt sker tyst bakom kulisserna med mycket liten allmän uppmärksamhet. Nyckelpersonerna inom Deep State finner att deras globala finansiella resurser är frusna och hålls hemligt kvar via förseglade anklagelser som nu har en global påverkan på grund av Trumps Executive Order.

I slutet av november fanns det över fyra tusen förseglade federala anklagelser som har spåras av den alternativa nyhetsjournalister som Hal Turner. Många av dessa verkställs av Special Operations Command-personal som går runt planeten och griper personer kopplade till Deep State.

Allt detta leder till att man frågar sig, vad betyder allt detta för allt undertryckande av sanningen om utomjordiskt liv och teknik som har skett under de senaste sju årtiondena, och förekomsten av en utbredd tysk koloni på Antarktis och förekomsten av flera hemliga rymdprogram?

Det sätt på vilket Executive Order har utformats för ett visst mål, har i tysthet genomdrivs, är för att den amerikanska militären vill hålla mycket av vad som händer utanför den offentliga radarn. Den främsta orsaken till detta är tydligt, man vill minimera alla störningar inom det amerikanska politiska systemet, medan överföringen av makt äger rum.

När överföringsprocessen är klar kan vi förvänta oss att några av de förseglade anklagelserna offentliggörs och avslöjas, och att Trump offentligt förklarar sin seger i sitt försök att ”dränera Deep state”. Vi kan förvänta oss många oväntade avgångar från anklagade individer som för närvarande gör prövningsavtal i avsikt att undkomma fängelse. Personer som är involverade i de mest allvarliga kränkningarna av mänskliga rättigheter som barnhandel kommer sannolikt att offentliggöras och ställas till svars.

I takt med att makten övertas, kan vi förvänta oss att fler sanningen om hemliga rymdprogram, Antarktis och utomjordiskt liv kommer att avslöjas. Baserat på hur den amerikanska militären hanterar nyckelpersonerna från Deep State, kan det man förutse att avslöjanden kommer att ske gradvis, i den takt att den inte stör samhällsstrukturen i USA och stabiliteten i det globala samhället.

Upplysningar är oundvikliga, men med den amerikanska militären som nu mer och mer ansvarar för det amerikanska övertagandet i processen kommer man sannolikt att upplysa om händelserna i en rad stegvisa steg som sedan kulminerar i svepande förändringar över hela världen, såsom avancerad teknik som inbegriper nollpunktsenergi, antigravitation och framdrivning samt holografiskt helande kommer att strategiskt släppas uppgifter om. 

Medan man tar bort Deep State och dess korrosiva globala inflytande genom att mänskliga rättigheter har missbrukats och korruption, vilket är en välkommen utveckling, är den amerikanska militärens ageranden bakom kulisserna på Trump-administrationen en anledning till oro på lång sikt. Förutsägbart är att under resten av tiden för Trump-administrationen kommer det att inträffa saker som främjar amerikanska säkerhetsintressen, som i stor utsträckning sker genom en militär insats.

President Eisenhowers största beklagande över hur klassificerade projekt som involverar avancerad teknik förvaltades i USA, var att överdriven sekretess var att de bäst lämpade uteslöts från beslutsprocessen. Endast ett fullständigt avslöjande kommer att förhindra att liknande problem återuppstår i framtiden med en ny Deep State, en som domineras av militära intressen, med kontroll över avancerad teknik, såsom den idag används för att dominera resten av mänskligheten.

Fullständigt avslöjande är väsentligt för att mänskligheten ska kunna övergå till en kärleksfull planet som inte domineras av antingen kriminella syndikat eller av en militär tankegång, till ett mer informerat, fredligt planetariskt samhälle som är värd att bli en fullvärdig medlem av en galaktisk gemenskap.

Vidare läsning

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

3 svar

Trackbacks

  1. Mitt nyårstal till det svenska folket – Bakom kulisserna
%d bloggare gillar detta: