Är Corona-virus skämseln en psykologisk operation? (psy-op)

Is The Coronavirus Scare A Psychological Operation (psy Op)?

Många av de särdrag och resultat som man ser i kriget mot terrorismen och kriget mot kommunismen är tydliga i detta nya ”dödskrig”.

Därför är det rimligt att undra om det extrema svaret på COVID-19 och dess tillhörande virus SARS-COV-2 kan vara ytterligare en psykologisk operation mot allmänheten.

Att beakta fakta om sjukdomen och det oproportionerliga svaret understryker möjligheten.

Om COVID-19 har valts för manipulation av allmänheten, genom att höja hotet och driva exploaterande lösningar, vem står då bakom det och vem gynnar det?

Låt oss först granska vilka funktioner och resultat som ”coronavirus-skrämseln” delar gemensamt med ”rysskräcken” som drev det uppfattade hotet om kommunism och ”muslimskräck” bakom det uppfattade hotet om terrorism. Här är ett dussintal egenskaper som dessa uppfattade hot delar.

 1. Rädslobaserad och globalt riktad
 2. Mediamättnad med partiskhet mot rädsla
 3. Datamanipulation och propaganda
 4. Censur av motsatta åsikter
 5. Underrättelsetjänster, kontroll av information
 6. Föregås av övningar som härmar hotet
 7. Serie med anspråk som senare bevisats vara falska
 8. Svar hotar demokratin
 9. Stor ökning av rikedom och makt för några; ökning av social ojämlikhet
 10. Ökad regeringskontroll av allmänheten och minskade individuella friheter
 11. Svaret dödar mycket mer än det ursprungliga hotet
 12. Bevis för tillverkade händelser (se nedan)

Det finns också skillnader mellan COVID-19-pandemisvaret och ”kriget” mot kommunism en och terrorismen. En skillnad är att viruset har byråer som är dedikerade till folkhälsa, vilka har tagit ledningen. Även om de centrala karaktärerna som förespråkade kommunisthotet och terroristhotet ibland var samma människor, tenderade de att representera militära, diplomatiska eller underrättelsebyråer.

De primära aktörerna som driver coronavirus-nedstängningarna och tillhörande kontrollmekanismer är politiska ledare. Direktiven som följs kommer emellertid från Världshälsoorganisationen (WHO), en FN-byrå som anses ha ansvar för internationell folkhälsa.

Andra som kontrollerar coronavirus plandemin är nationella hälsoorgan, särskilt US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) och Storbritanniens National Health Service (NHS). Handlar dessa organ enbart i folkhälsans intresse?

WHO
Det vanliga intrycket är att hela saken började som en reaktion av händelserna i Kina men till och med det är inte klart. Till exempel sägs viruset ha sitt ursprung i staden Wuhan och den första, begränsade nedstängningen inträffade i det området från januari till mars.

France says no evidence Covid-19 linked to Wuhan research lab set ...

Laboratoriet i Wuhan

Kina har sedan dess sagt att de varnade WHO om viruset under den första veckan i januari. Det är emellertid känt att amerikanska underrättelsebyråer var medvetna om det potentiella utbrottet redan innan detta, i november 2019. En kinesisk talesman föreslog senare att den amerikanska militären kanske kunde ha fört viruset till Wuhan under de militära spelen som hölls där i oktober.

Ricciardi (Oms): Si deve dire la verità: siamo ancora nel pieno ...Den första instansen av att ett helt land stängdes för coronavirus var i Italien. Detta inträffade den 9 mars baserat på råd från den italienska regeringens coronavirus-rådgivare Walter Ricciardi, som sa: ”Situationen riskerar att gå utom kontroll och dessa åtgärder är nödvändiga för att hålla spridningen i fjärran.”

Ricciardi, en WHO-kommittémedlem, medgav senare att Italien hade blåst upp dödsantalet från viruset och uppgav:

”Det sätt på vilket vi kodar dödsfall i vårt land är mycket generöst i den meningen att alla människor som dör på sjukhus med coronaviruset anses dö av coronaviruset.”

Många har noterat det överdrivna inflytandet från miljardären Bill Gates på WHO:s verksamhet och inriktning. Från och med 2017 sågs detta inflytande som oroande, med hälsoeffekter som fruktade att:

”Eftersom Gates-stiftelsens pengar kommer från investeringar i stora företag kan de tjäna som en trojansk häst för företagens intressen för att undergräva WHO: s roll i att sätta standarder och utforma hälsopolitiken.”

Gates har kallats för en hänsynslös intrigmakare av sin Microsoft-grundaren Paul Allen och Allen är inte ensam i den bedömningen.

Trots att de deltar i ett kostsamt ”offentligt charmangrepp” betraktas Gates av många som ett rovdjur och monopolistisk opportunist som gömmer sig bakom en falsk front av filantropi. När det gäller coronavirusskräcken och Gates uttalade mål ”att vaccinera hela världsbefolkningen”, bör människor dock vara mest bekymrade över att han har arbetat hårt med mekanismer för befolkningskontroll.

Trump's Twitter letter to Tedros full of political threats - CGTN

Naturligtvis är det ingen som kontrollerar världen mer än så vem ska driva WHO, bortsett från Bill Gates? WHO:s ansikte är Dr. Tedros Adhanom, organisationens generaldirektör. Tedros har en dålig etikhistoria i ledarskap, med många anklagelser som har gjorts mot honom inklusive att han fördjupade epidemier tidigare.

Larm om Tedros började omedelbart efter hans utnämning 2017, då han utnämnde Robert Mugabe, den före detta diktatorn i Zimbabwe, som en goodwillambassadör för WHO. Mugabes styre över Zimbabwe dominerades av ”mord, blodsutgjutelser, tortyr, förföljelser av politiska motståndare, skrämsel och omröstning i stor skala.” Denna utnämning indikerade på att Tedros bedömning av goodwill i bästa fall var tveksam.

Ett brev från en grupp amerikanska läkare samma år beskrev varför Tedros har blivit känd som ”Dr. Skyla över.

De skrev:

”Din tystnad om vad som helt klart är en massiv koleraepidemi i Sudan blir dagligen allt mer förkastligt. Den oundvikliga historien som kommer att skrivas om denna koleraepidemi kommer säkert att kasta dig i ett oförlåtande dager”.

De tillade att Tedros var ”fullständigt medverkande om det fruktansvärda lidandet och döendet som fortsätter att spridas i Östra Afrika.”

Problemen hos WHO började dock inte med Tedros.

Efter H1N1-pandemin 2009 kom bevis för att WHO hade överdrivet faran och hade spridit rädsla och förvirring snarare än användbar information. Senare fick man veta att ”Italien, Tyskland, Frankrike och Storbritannien hade träffat hemliga avtal med läkemedelsföretag” som ”tvingade länderna till att köpa vacciner endast om WHO höjde pandemin till en nivå 6.”

WHO fortsatte sedan med att ändra sina riktlinjer för att definiera en pandemi för att uppfylla dessa kontrakt, och därigenom ökade allmänhetens rädsla trots att pandemin aldrig blev ett allvarligt hot.

threat

Även om WHO har fått beröm för sitt arbete med att minska vissa sjukdomar som polio, har det också visat sig att läkemedel och vacciner som rekommenderas av WHO, har ”visat sig vara skadliga och utan betydande klinisk effekt.”

Dessa ingår i GAVI:

Our Alliance - Cloned

En heltäckande uppfattning tyder på att WHO är mer en företagsintressebyrå än en organisation som har åtagit sig att bevara folkhälsan. Det är inte förvånande på grund av att 80 % av WHO:s finansiering kommer från ”frivilliga bidrag” som tillhandahålls av privata givare inklusive läkemedelsföretag och industrigrupper som Bill Gates Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI).

Eftersom det globala svaret på COVID-19 har riktats och samordnats av en organisation som arbetar på uppdrag av multinationella företag som kommer att gynnas verkar tanken trolig, att coronavirus skrämseln vara en psykologisk operation.

CDC
I USA påverkas CDC också starkt av företagens och politiska intressen. Detta blev tydligt när en grupp äldre forskare inom CDC 2016 lämnade in ett etikklagomål mot byrån som gjorde det exakta påståendet. De skrev:

”Det verkar som att vårt uppdrag påverkas och formas av externa parter och skojarintressen.”

Forskarna noterade att ”för att eftersträva politiska mål” ändrades och definierades data ”vid CDC, till och med till felaktiga uppgifter för Kongressen.

Liksom WHO har CDC en historia av att driva skadliga vacciner. Ett exempel behandlades i ett avsnitt på 60 minutes som avslöjade skadan som orsakades av svininfluensavaccinet 1976 och CDC:s uppmaning att alla amerikaner skulle injiceras med det skadliga vaccinet. Rapporten avslöjade att sjukdomen överdrevs, baserat på mycket tveksamma data och vaccinet orsakade neurologiska skador.

CDC Director Warns Second Coronavirus Wave Could Be WorseDen nuvarande direktören för CDC är den pensionerade amerikanska arméläkaren Robert Redfield (bilden), som är känd för att ha lett Pentagons katastrofala svar på HIV-AIDS på 1980-talet. En from katolik, Redfield såg AIDS som en produkt av ett omoraliskt samhälle. Under många år kämpade han för ett mycket överdrivet botemedel som misskrediterades i test. Detta sammanbrott ledde till att han avskedades från jobbet 1994.

”Reportrar för folkhälsan Laurie Garrett kommenterade:

”Redfield handlar om den värsta personen du kan tänka dig att ha på CDC för närvarande. Han låter sina fördomar störa vetenskapen, vilket du inte har råd med under en pandemi. ”

We can get back out there': Trump's top health official upbeat on ...

Alex Azar, HHS

CDC är en byrå inom avdelningen Health and Human Services (HHS). Alex Azar, advokat och tidigare läkemedelsföretag, utsågs till sekreterare för HHS 2017. Azar har djupa kopplingar till läkemedelsindustrin och är känd för att ha engagerat sig i prissättningen med sin tidigare arbetsgivare.

Edward Jay Epstein: The Anthrax Attacks Remain Unsolved - WSJ

Azar är också känd för att ha lett HHS-svar på mjältbrandsattacken 2001, den första kända bioterroristattacken mot USA. Mjältbrandsattackerna var riktade mot medlemmar inom Kongressen och media, vilket ledde till röster för den nationella diskussionen om Patriot Act, den förtryckande lagstiftningen som infördes omedelbart efter attackerna den 11 september.

Även om muslimer först beskylldes genom mycket tvivelaktiga bevis, konstaterades det i slutändan att den beväpnade mjältbrandsattacken kom från amerikanska militära laboratorier.

John Bolton - WikipediaAzar bidrog till att definiera National Biodefense Strategy 2018 och arbetade nära John Bolton (bilden), Trumps nationella säkerhetsrådgivare. Bolton, en neokon och medlem av Project for a New American Century (PNAC), har en lång historia av att driva autoritär politik och krig.

I USA är den person som är mest förknippat ansvarig för COVID-19-Anthony Fauci, som är sedan länge chef för National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID). Liksom Redfield är Dr. Fauci katolik och har sagt att de värden han lärde sig inom sin jesuit-utbildning har fortsätt att vägleda honom.

Watch live: Dr. Anthony Fauci to testify on coronavirus responseEfter veckor med Fauci (bilden) som ledde coronavirus-ansvaret i USA, fick man veta att hans NIAID hade finansierat ”vinst av funktion” -forskningen på Wuhan-laboratoriet där SARS-COV-2-viruset misstänks ha sitt ursprung.

Faucys svar på frågor om den oförklarliga slumpen var helt enkelt att peka ut ”konspirationsteorier” snarare än att ställa frågorna direkt, precis som andra gjorde när de tillfrågades om en förhandsbekännelse gällande 9/11.

Huruvida SARS-COV-2 var genetiskt konstruerad i ett laboratorium, likt det NIAID-finansierade Wuhan-laboratoriet, är ett ämne som har blivit intressant för många forskare.

Media Tweets by EcoHealth Alliance (@EcoHealthNYC) | Twitter

Wuhan-laboratoriet är inte det enda stället där USA stöder arbete likt det här, eftersom Pentagon finansierar sådana laboratorier i 25 länder över hela världen. Dessa laboratorier ligger på platser som Östeuropa, Mellanöstern, Sydostasien och Afrika och isolerar och manipulerar virus som fladdermus coronavirus från vilka SARS-COV-2 härstammar. Detta fladdermusforskningsprogram koordineras vidare av en grupp som heter EcoHealth Alliance.

Manipulering av virus för att gagna funktioner vid amerikanska finansierade laboratorier är, liksom ursprunget till den beväpnade mjältbrandsattacken vid amerikanska laboratorier, bevis på att bioterrorism och pandemier kan vara tillverkade händelser. Detta är ett annat sätt på vilket coronavirusskräcken kunde återspegla kriget mot terrorismen och kriget mot kommunismen, som båda drevs av tillverkade terroristhändelser.

780 Best hankpannell _ YouTube images in 2020 | Youtube, Youtube ...

Det är anmärkningsvärt att Fauci finansierade arbetet för att manipulera coronaviruset och sedan blev rösten för coronavirus-pandemi ansvaret samtidigt som han arbetade nära Bill Gates initiativet från GAVI. Fauci har skrutit med att NIAID och GAVI arbetar tillsammans med att driva på för vacciner med ”direkt samarbete mellan oss för att sätta standarden på vad som behövs.”

Detta gör det lättare att se att ett nytt mönster av uppskruvade pandemier resulterar i ökad befolkningskontroll och globala vaccinationer gör det inte bara möjligt utan skulle även vara en mycket lukrativ affärsmodell.

NHS Och företagsländer
Vid det här laget är det välkänt att de initiala prognoserna för dödsfall på grund av COVID-19 överskattades massivt och en akademisk uppsats var ansvarig för paniken.

COVID-19: Imperial researchers model likely impact of public ...

fergusonHuvudförfattaren till detta papper, är Neil Ferguson (bilden) från Imperial College, har sedan avgått pga bedrägeriet från sin rådgivande ställning. I likhet med den amerikanska regeringens förklaring till förstörelsen av World Trade Center-byggnaderna, var hans uppskattningar baserade på datormodeller som inte kan delas med allmänheten.

Liksom i USA har brittiska underrättelsetjänster intagit en ledande roll i hanteringen av coronavirus-skrämseln. Terrorexperten som förväntas bli nästa chef för MI6 valdes till att leda ett nytt ”biosäkerhetscenter” för att utvärdera hotet om coronaviruset och för att ”möjliggöra snabba ingripanden.”

Dessutom beviljades den brittiska underrättelsetjänsten som kallas Government Communication Headquarters (GCHQ) befogenheter över NHS:s datorsystem. GCHQ är känt för att bedriva olagliga aktiviteter relaterade till befolkningskontrollmekanismer likt massövervakning.

Palantir Wins New Pentagon Deal With $111 Million From the Army ...

Totalitära resultat möjliggörs ytterligare genom att miljardären Peter Thiels CIA-initierade företag Palantir hanterar databaserna som används av både CDC och Storbritanniens NHS som driver COVID-19 beslutsfattande.

För perspektiv, sa Thiel 2009, ”Jag tror inte längre att frihet och demokrati är kompatibla”, vilket ger en annan ledtråd om att folkhälsa och medvetenhet inte är de viktigaste prioriteringarna bakom coronavirus skrämseln.

Uppgifterna bakom COVID-19-pandemin var aldrig tillförlitliga, med testsatser som var felaktiga, regeringens politik blåser upp dödsfallen och media fokuserade enbart på rädsla-baserade förutsägelser som upprepade gånger har visat sig vara falska.

Nyligen har forskare och regeringsledare från andra länder, inklusive Ryssland, Tyskland och Danmark, börjat tala om hur coronavirushotet har överdrivits.


Tysk tjänsteman läckte rapport: Coronaviruset är ”ett globalt falskt alarm”. NU BÖRJAR SANNINGEN LÄCKA UT!

https://bakomkulisserna.biz/2020/05/31/tysk-tjansteman-lackte-rapport-coronaviruset-ar-ett-globalt-falskt-alarm-nu-borjar-sanningen-lacka-ut/


Resultaten av coronavirusskräcken har inkluderat i enorma vinster för miljardärägare, finansiella institutioner och företag. Lagstiftning som antas som svar på COVID-19 är till stor del gynnsamt för företagens intressen. Resultaten för alla andra har varit rädsla, arbetslöshet, fattigdom, förlust av friheter, allvarliga risker för demokrati och död.

Hur detta är möjligt är relaterat till det faktum att regeringar och nationerna de representerar inte längre är vad de varit. På många sätt har företag ersatt regeringar som drivkrafter för den allmänna politiken och, liksom med Peter Thiels Palantir, är allmänhetens intresse inte deras oro. Under tiden har över två dussin företag blivit större och kraftfullare än många nationella regeringar.

Som ett resultat är regeringar nu falska fronter för företag och de beslut de fattar, till exempel för att låsa in medborgare och göra om sina ekonomier, drivs av vinstbaserade strategier som är likgiltiga mot allmänintressen.

Sammanfattningsvis återspeglar sig funktionerna och utfallet av coronavirusskräcken funktionerna i tidigare psykologiska operationer, inklusive kriget mot terrorismen och dess föregångare, kriget mot kommunismen.

De människor och byråer som driver coronavirus-skrämseln har en historia av oetiskt beteende, inklusive skrämselpandemier för att driva på för vacciner, och verkar söka långsiktiga vinster genom implementering av ett mycket kontrollerat samhälle. Därför kan svaret på COVID-19, om inte viruset självt, ses som en psykologisk operation som används för att driva dessa intressen.

 

 

 

 

 Kategorier:Hälsa, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: