COVID 19 – SATANISTISK RITUAL

 
https://www.eyeopeningtruth.com/covid-19-satanic-ritual/

Har du någonsin funderat över vad Covid-19 och denna pandemi egentligen står för? Få av oss ser kopplingarna till satanism och ockultism. Här ska vi gå igenom detta steg för steg.


GUD avslöjar SANNING, missa inte det. DITT LIV och DINA BARNS LIV BEROR PÅ DET! Jag (Cyntia) är så exalterad över att se hur GUD talar till så många av oss, samma budskap, men i olika delar. Jag måste berätta att det kommer så mycket information fram att INGEN kan hänga med. Jag vet att sedan GUD sa åt mig att lämna mitt jobb, på grund av vad som skulle komma, har jag inte gjort något på hela dagen och natten, varje dag, 24/7, förutom att arbeta på den här webbplatsen och ägarens hemsida. Självklart slutar jag för att äta då och då, sover lite när mina ögon eller kropp behöver det. Jag har varit och shoppat några gånger. Jag stannar för att städa köket när vi precis har slut på disk. I övrigt är jag här. Det är omöjligt för en person att täcka en del av det som händer helt. Det är bara för mycket.  

Det gläder mig att upptäcka att andra gör inlägg om de OCULTA RITUALerna kopplade till masker. Jag har inte ens hunnit titta på de andra aspekterna av detta, som låsningarna och handtvättningen. Även om jag var medveten om att de också var ritualistiska. Så här ska jag dela med mig av några bröders och systras arbete. Jag ber att du tar emot sanningen med öppna hjärtan och sinnen. Vi kämpar för våra liv, inte bara i den här världen, utan för den kommande världen. 
VAKNA! Ta din position och gå med i striden. 

Ockult rituell transformation och Coronavirus: Hur maskbärande, handtvätt, ”social distansering” och låsningar använder uråldriga ockulta ritualer för att initiera människor i en ny global världsordning

I tidigare bibelstudier och kommentarer har jag dokumenterat många gånger nu att våra globala ledare idag till stor del är ockultister. (Se  här ,  här ,  här  och  här .)

Så är ägarna till många av vårt lands största företag och sportfranchises. (Se  här  och  här .)

Även kändisar driver ockultism konstant. (Se  här .)

Och ärligt talat har många kristna  kyrkor  infiltrerats av utövare av kabbala, som är en bok om judisk mystik, magiska trollformler, förtrollningar, konstgjord numerologi och andra esoteriska och ockulta metoder som de ortodoxa rabbinerna använder under sina dagliga liv, och lär nu också kristna ledare att använda. (Se  här .)

Så, med så många av världens ”top tier” ledare som driver ockultism – inklusive de Kristi fiender som driver de fyra dolda dynastierna inom politik, utbildning, ekonomi och religion – borde det inte komma som någon överraskning för dig att hela den globala coronaviruskrisen är fylld av ockult symbolik och rituella ockulta initieringsteman.

I själva verket, som du kommer att se under resten av denna kommentar, är hela den tillverkade coronaviruskrisen en gigantisk, ockult ritual från början till slut, uppdelad i fyra miniritualer, var och en med det distinkta ockulta syftet att initiera och transformera världen och dess människor in i en ny global ordning.

Så låt oss börja med att undersöka de fyra distinkta, men relaterade, ockulta ritualerna som utgör denna massiva globala ockulta rituella initieringsceremonin:

  1. Rituellt Maskbärande
  2. Rituell Handtvätt
  3. Rituell ”Social distansering”
  4. Rituella Låsningar

Under loppet av att undersöka dessa fyra ockulta ritualer kommer jag att göra mitt bästa för att förklara för dig hur var och en är en del av ett utarbetat scenspel utformat för att symboliskt initiera den här världens människor till sina nya positioner i en ny global  ordning  – en ny ordning som förkastar Jesus Kristus och kristendomen och sätter människorna i denna värld under den ultimata kontrollen av en global elit vars gud är djävulen själv.

Under loppet av att undersöka dessa fyra ockulta ritualer kommer jag att göra mitt bästa för att förklara för dig hur var och en är en del av ett utarbetat scenspel utformat för att symboliskt initiera den här världens människor till sina nya positioner i en ny global  ordning  – en ny ordning som förkastar Jesus Kristus och kristendomen och sätter människorna i denna värld under den ultimata kontrollen av en global elit vars gud är djävulen själv.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

1 svar

  1. Tack för sprängstoften 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: