Dödar europeiska kungliga nakna barn för skojs skull på människojaktfester?

David Mikkelson
Publicerad 10 juni 2015

https://www.snopes.com/fact-check/hunting-license/

I juni 2015 återcirkulerades en ganska bisarr och långsökt artikel från ett år tidigare – som ursprungligen publicerades på ett antal ansedda webbplatser – som hävdade att medlemmar av europeiska kungligheter, regeringstjänstemän och högt uppsatta präster tog del av ”mänskliga jaktfester” under vilka de spårade upp och dödade nakna barn:

Tonåringar drogades, kläddes av, våldtogs, jagades i skogen och dödades av europeiska kungliga familjer enligt veckans senaste ögonvittne att vittna inför Internationella Common Law-domstolen i Bryssel. Kvinnan var det fjärde ögonvittnet som berättade om dessa mänskliga jaktpartier i den globala eliten Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult-nätverket. En före detta medlem av det nederländska kriminella narkotikasyndikatet, känd som Octopus, vittnade om att offer erhölls för dessa människojaktpartier från ungdomsfängelser i Belgien och Holland.

På ytan låter den sammanfattningen grotesk och skrämmande, men ändå imponerande: fyra olika ögonvittnen gav detaljerade vittnesmål inför en internationell tribunal och uppgav att de hade direkt kunskap om en sådan aktivitet? Hur kunde det vara om det inte fanns något med det här?

”2004 var jag ett ofrivilligt vittne till tortyr-, våldtäkts- och mordsessioner av drogade barn som utfördes för en grupp högt uppsatta personer i Nederländerna”, sa en kvinna. ”Jag togs till en jaktfest i Belgien nära Bryssel där jag såg två pojkar och en flicka i åldrarna 14 till 16 jagade och dödade av globala eliter. Det mänskliga jaktpartiet bevakades hårt av de nederländska kungliga gardet. Jag fick veta att kung Albert av Belgien var närvarande.”

Fyra ögonvittnen bekräftade att de som barn och ungdomar tvingades gå på människojaktfester där de och andra barn våldtogs, med några dödade och den avlidne pojkens penis skars av. Det påstås ha funnits ett holländskt palats på landsbygden där pojkars penisar visades upp som troféer på en vägg. Några jaktfester hölls på området för Belgiens drottning Beatrix palats.

International Tribunal into Crimes of Church and State (eller ITCCS) är en enmansblogg som utger sig för att vara en domstol inrättad för att upprätthålla allmän lag. Trots påståenden om att vara baserad i Bryssel, är det hela skrivet i Kanada av Kevin D. Annett, en avsatt minister i United Church of Canada.

I hjärtat av ”organisationen” är något som Annett kallar International Common Law Court of Justice (ICLCJ), som ganska liknar de ”common law domstolar” som ibland inrättas av frimän-på-landet, ända ner till ”medborgarjurister”. Denna domstol finns bara på Annetts blogg.

Med ITCCS försöker Annett efterlikna äkta internationella organisationer, och är faktiskt tillräckligt bra på detta för att ha lurat några normala människor (och många rabbiga konspirationsbenägna galningar) att tro att det finns något alls med detta. Han producerar mycket snyggt formaterade dokument som ser officiellt ut och allt. Annett har ”dömt” två påvar i rad för folkmord och barnhandel, och utfärdat ”internationella arresteringsorder” för dem. Han har också utfärdat en proklamation om att upplösa Kanada, som han har ersatt med Republiken Kanata.

Samma källa hävdade felaktigt redan 2013 att påven Benedikt XVI  avgick från påvedömet eftersom Vatikanen hade fått besked från en europeisk regering att de planerade att utfärda arresteringsorder för hans del i att ”skydda pedofilpräster”.


Vad är sant och vad är falskt?

Det där skrevs 2015 och mycket vatten har hunnit rinna sedan dess under alla broar. Idag vet vi att detta är sant. Jag har under årens lopp samlat på mig en hel del i detta ämne och här är några av dem:

Brittiska kungahuset

Åtalet mot drottning Elizabeth II för folkmord i Canada

SEXÖVERGREPP PÅ BARN – Länkade till den brittiska kungliga familjen

Prinsen och pedofilen: Prins Charles kopplingar till pedofilnätverk

Prins Andrews kopplingar till påstådda pedofilen- och våldtäkts-modetykonen Peter Nygård

Kung Charles beordras att inställa sig inför internationell domstol 1.11 2022 gällande William Combes och andras död

Kanada

D. Massgravar för indiska barn i Kanada, Kevin Annett: (Se hela rapporten halvvägs nedanför)

https://bakomkulisserna.biz/2022/06/02/aterstalld-republik-via-en-gcr-fran-och-med-2-juni-2022/

Nederländerna

Märkliga kopplingar mellan Vatikanen, påven Francis och Hollands drottning Màxima. Varning till känsliga läsare!

Gene Decode: Nederländerna (Holland) Hem för toppen av Kabbalen, Del 1

Sverige

Sveriges kungahus och dess kopplingar till Adolf Hitler/nazismen

Marley Henemark är kungens hemliga son

NYA OKÄNDA NAKENBILDER PÅ SOFIA CHOCKAR HOVET

Epsteins kopplingar till Sverige – och kungahuset…Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

%d bloggare gillar detta: