General Bergers kontor bekräftar att personer som dödats av marinsoldater var riktiga amerikanska armésoldater

Efter att marinsoldaterna under general David H. Bergers befäl hade slagit ner sex personer från den amerikanska armén lojala mot den kriminella Biden-regimen i en blåsig eldstrid vid vägkanten, funderade generalen på om de avlidna verkligen var soldater eller kanske, Deep State-federationer som gjorde sig själva till martyrer i hopp om att sätta eld på ett nytt militärt inbördeskrig.

De döda bar dock hundbrickor, vars namn tillhörde faktiska amerikanska armésoldater stationerade i Fort Carson, Colorado, fem minuters bilresa därifrån det dödliga skottet ägde rum. När röken lättade, transporterade marinsoldater, som drabbades av ett eget dödsfall, kropparna till en White Hat safehouse nära Vail, en tillflyktsort vintertid för ivriga skidåkare. Där röntgade en rättsmedicinsk tandläkare de avlidnas tänder och korsmatchade resultaten med DOD-register. För övrigt har militären ett tvetydigt förhållningssätt till tandhygien: vissa tjänstemän får röntgenstrålar när de sätter sin fot i en militär ingångsprocessstation (MEPS), medan andra inte får det, och får en omfattande tandundersökning omedelbart före en utplacering.

I det här fallet fick rättstandläkaren dock positiva matchningar som bekräftade det otänkbara; liken var en gång levande soldater från 4:e infanteridivisionen, Fort Carson.

General Bergers kontor släpper inte soldaternas namn, rang, militära yrkesskicklighet (MOS) eller tid i tjänst.

Han hade, sa vår källa, kontaktat 4:e infanterichefen generalmajor David M. Hodne för en förklaring.

Enligt vår källa förnekade Hodne kännedom om händelsen men sa att han står i tacksamhet till den enda sanne överbefälhavaren, Joseph R. Biden.

”4:an står för cirka 32 000 aktiva tjänstemän. Om de alla är lojala mot Biden, utgör de ett hot mot vår verksamhet, säger vår källa.

RRN kommer att tillhandahålla mer information när vi får dem.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: