HEMLIGHETEN MED DE UKRAINSKA MILITANTERNA MED GRÖNA ARMBAND OCH DERAS BROTT

05.07.2022 
https://southfront.org/secret-of-ukrainian-militants-with-green-armbands-and-their-crimes/

Ytterligare en video som bekräftar den ukrainska militärens terroristkrigföring delades online. Ukrainska militanter besköt civil byggnad i en av bosättningarna i Donbass-regionen. Det exakta datumet och platsen för händelsen är fortfarande okänt, liksom om det fanns civila inuti.

I videon ses militanterna bära gröna armbindel. Vissa enheter av Ukrainas territoriella försvarsstyrkor sågs tidigare med sådana skyltar. Deras uppgifter är inte klara. De sågs begå brott i olika städer i Ukraina.

En övervakningskamera registrerade hur de fångade en civil bil med våld i Kiev.

Senare filmades de på det femstjärniga hotellet Premier Palace, där de hotade hotelladministrationen och krävde att de skulle tilldelas rum gratis för deras boende.

Hemligheten för ukrainska militanter med gröna armband och deras brott

Vissa rapporter antar att dessa grupper av militanta beordras att utföra illegala handlingar mot civila, pro-ryska aktivister och affärsmän. Vissa enheter inom den ukrainska territoriella försvarsstyrkan var troligen märkta med gröna armbindel för att identifiera dem bland andra brottslingar som nu är aktiva runt om i landet och inte för att öppna brottmål mot dem.

Senare sågs gröna armbindlar framtill. Ukrainas president Volodymyr Zelensky undertecknade en lag som tillåter utplacering av militära enheter från de territoriella försvarsstyrkorna till stridszonen den 11 juni. Vissa av dem har dock redan kämpat vid frontlinjerna redan innan lagen undertecknades. Det verkar som att de ökända militanterna med gröna armbindlar har samma uppgifter längst fram som baktill, inklusive terrorattacker mot den lokala civilbefolkningen och andra möjliga krigsförbrytelser.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: