Antigravitationstekniken som Kabbalen undertryckt

Peter B. Meyer
7-6-2022
https://finalwakeupcall.info/en/2022/06/07/antigravity-technology-cabal-suppressed/

Flygande maskin

Kraftfulla elektromagnetiska framdrivningsvågor

Allt som behövs finns i rymden

Hitlers hemliga antigravitations-UFO, stals av USA

 

Antigravitation är en teknik för att övervinna gravitationen

Antigravitation,  även känt som  icke-gravitationsfält, är ett fenomen att skapa en plats eller ett föremål som är fritt från tyngdkraften. Det hänvisar inte till bristen på vikt under gravitation som upplevs i  fritt fall  eller  omloppsbana, eller till att balansera tyngdkraften med någon annan kraft, såsom elektromagnetism eller aerodynamisk lyft.

Antigravitation är ett återkommande koncept inom vetenskapen, särskilt i samband med framdrivning av  rymdfarkoster. Vad som vanligtvis misstolkas är att medan antigravitation är upphävandet av gravitation, är den inte en frånstötande gravitation eller negativ gravitation.

Termen ”antigravitation” löst tillämpad täcker all teknik som används för att övervinna gravitationen; att flyta, flyga eller på annat sätt undkomma jordens ”gravitationskälla”. När det används i ordets strängaste bokstavliga mening, hänvisar det faktiskt bara till omvända gravitationsfält som förmodas stöta bort normal gravitation. För bättre förståelse; den lösa tolkningen tillämpas.

Thomas Townsend Brown  (1905 – 1985) var en amerikansk uppfinnare vars forskning om udda elektriska effekter ledde till att han upptäckte ett samband mellan starka elektriska fält och gravitation, Brown upptäckte antigravitation, en idé som var populär bland det  oidentifierade flygande objektet  (UFO) och skapade många konspirationsteorier.

Elektrogravitik kan spåras tillbaka till Nikola Teslas arbete med högspännings-urladdningar i slutet av 1800-talet. När Thomas Townsend Brown upptäckte att elektrostatiska och gravitationsfält är tätt sammanflätade förändrades världen.

I astronomiska termer dominerar gravitationen kärnkrafter och elektromagnetiska krafter, som, om de implementeras i relaterbar, jordbaserad teknologi, skulle skapa ekonomiska och vetenskapliga paradigmskiften.

Det har gjorts tusentals försök att producera mätbar och skalbar ”antigravitation”, en futuristisk teknik som teoretiskt  producerar obegränsad energi  för användning i framdrivning och andra kategorier av teknologi.

Flygande maskin

Andra fantastiska uppfinningar uppfanns av ett av de mest otroliga genierna som har levt på jorden, Nikola Tesla. Hans uppfinningar hade inga gränser, hans fantasi gjorde det inte heller, han katalogiserades av många som en ”galen vetenskapsman”, men han var mer än så. Idag kan vi säga att Nikola Tesla utan tvekan är den moderna teknikens fader.

Bland hans icke-konventionella uppfinningar kan läggas två som är superduper avancerade: Antigravity-teknologi och Teslas UFO, eller snarare IFO.

Tesla hade ett stort intresse för flyg, rymden och specifikt Antigravity. 1928 registrerade Tesla patentnummer
1 655 144
för en flygande maskin som liknade både en helikopter och ett flygplan. Han hade allt i tankarna och satte sin design på papper. Tesla hade som mål att skapa den ultimata flygmaskinen, driven av energi som finns runt omkring oss.

Före hans död hade Tesla utvecklat ritningarna för framdrivningssystemet för hans flygplan. Han kallade det ” Space Drive ” eller det anti-elektromagnetiska fältframdrivningssystemet.

Tesla hade stora idéer och han gick snabbt framåt med sina teorier. 1938 talade han om tre otroliga upptäckter.

  • Den dynamiska gravitationsteorin – som antog ett kraftfält som står för rörelserna hos kroppar i rymden; antagandet av detta kraftfält avstår från begreppet rymdkrökning (ala Einstein);
  • Etern har en oumbärlig funktion i fenomenen universell gravitation, tröghet, rörelsemängd och rörelse hos himmelska kroppar, såväl som all atomär och molekylär materia;
  • Miljöenergi – Upptäckten av en ny fysisk sanning: det finns ingen annan energi i materia än den som tas emot från miljön. Vilket motsäger Einsteins E = mc2.

Kraftfulla elektromagnetiska framdrivningsvågor

I en artikel, ”Människans största prestation”, beskrev Tesla sin dynamiska gravitationsteori.

Teslas antigravitationsteknik skulle hjälpa honom att skapa det ultimata flygande tefatet… rymdskeppet, genom att dra fördel av de elektromagnetiska fälten som skulle tillåta hans uppfinning att resa från marken mot himlen med extrem hastighet och lätthet. Han var väldigt nära att nå sitt mål: Tesla utförde många tester och experiment genom att applicera högspännings- och högfrekvent växlingsström på objektet.

I ett av hans tester, när han applicerade högspänning och högfrekvent växelström till ett par parallella metallplattor, märkte han att ”utrymmet” mellan plattorna förvandlades till vad han kallade ” solid-state ”. Detta betyder att området som ligger mellan plattorna uppvisade egenskaper som massa, tröghet och momentum, vilket förvandlade området till ett tillstånd där ett mekaniskt tryck kunde utövas.

Ännu bättre, Tesla fick reda på att kraftfulla elektromagnetiska vågor kunde användas för att trycka eller dra föremål in i vad som verkar vara ”tomt utrymme” . Drivprincipen är baserad på Hall-effekten som används i magnetiska halvledarsensorer och kallas den magnetohydrodynamiska (“MHD”) effekten.

Allt som behövs finns i rymden

Tesla förstod i ett avlägset förflutet att vi kunde få universum att fungera för oss. Allt vi behöver finns där ute, i rymden och till och med på vår planet, och det bästa med det är att allt är gratis . Det blev tydligt för Tesla att universums natur har obegränsade potentialer, det var upp till oss att förstå och dra nytta av de gränslösa möjligheter det har att erbjuda. Till exempel; Användbar, ren och obegränsad energi finns där ute, och i väntan på dig, allt vi behöver göra är att sträcka ut handen och radera de gränser som de flesta vanliga vetenskaper har satt upp.

”Jag har tränat i alla detaljer och hoppas kunna ge till världen mycket snart. Den förklarar orsakerna till denna kraft och de himmelska kropparnas rörelser under dess inflytande så tillfredsställande att den kommer att sätta stopp för vilsna spekulationer och falska föreställningar, som det krökta rummet. Endast förekomsten av en kraftsvets kan redogöra för kropparnas rörelser som de observeras, och dess antagande gör att rymdens krökning undviks. All litteratur om detta ämne är meningslös och avsedd att glömmas bort. Så är alla försök att förklara hur universum fungerar utan att inse existensen av etern och den oumbärliga funktion den spelar i fenomenen.”  – Nicola Tesla

Tesla upptäckte att den elektrostatiska emissionsytan hos en ledare alltid kommer att koncentreras där ytan är krökt eller där den har en kant. Även om kurvan eller hörnet är brantare, desto högre är koncentrationen av elektronemission. Tesla noterade också att en elektrostatisk laddning kommer att flöda över ytan på en ledare snarare än att penetrera den. Detta kallas för Faraday-effekten eller hudeffekten upptäckt av Michael Faraday.

Detta förklarar också principerna för Faraday-buren, som idag används i högspänningsforskningslaboratorier för att skydda människor och den elkänsliga utrustningen från skador.

Viktiga regeringstjänstemän har sagt att militären har använt antigravitationsteknik i flera år. Även om konspirationsteoretiker älskar ämnet, säger vissa att antigravitationsprat är billigt och helt består av oprövad hype. Vilket det inte är!

De innovativa antagandena och teorierna inom elektrogravitik och elektrokinetik, grundkoncepten för antigravitation, pekar på  potentialen för enorma tekniska framsteg.    https://www.gaia.com/topic/secret-space-program

Enkelt uttryckt, om du testar dessa teorier mot naturliga utvecklingar, kan de troliga framstegen inom transport- och militärteknik inte bara förändra mänskligt liv som vi känner det, utan avsevärt förbättra det.

Vetenskapslaboratorier i både Europa och USA har bekräftat och mätt en kraft (Brown Effect) på laddade kondensatorer, även när man använder kondensatorerna i vakuum.

Detta tar bort möjligheten för joniska luftströmmar.

Tillsammans med Dr PA Biefield fann Brown att om de högt laddade kondensatorerna var ordentligt upphängda visade sig en tendens att röra sig motsatt gravitationskraften. När polerna på en fritt upphängd laddad kondensator (även i vakuum) placerades på en horisontell axel, skulle detta orsaka en framåtdragning som skulle flytta kondensatorn i riktning mot den positiva polen. När polariteten ändras kommer framdrivningsriktningen att ändras. Detta är fenomenet som kallas Biefield-Brown Effect.

Antigravitation demonstrerades genom att placera kondensatorn på en strålvåg och ladda den. När den positiva polen pekade uppåt, skulle kondensorn flytta till en jämviktspunkt, när den positiva polen pekade nedåt, skulle balansen visa en nedåtgående avböjning.

Elektrogravitik förknippas oftast med 1918 års arbete av professor Nipher, som föregick 1921 års experiment och eventuella patent av Thomas Townsend Brown (1905-1985), 1952 års flotta specialutredning om ”Electro-Gravity Device of Townsend Brown” och 1956. Aviation Studies Ltd. rapporterar om ”Electrogravitics Systems” och ”The Gravitics Situation.”

Den unga blivande vetenskapsmannen vid namn Thomas Townsend Brown, som också föreställde sig namnet ”Electrogravitics”, började experimentera med röntgenvakuumrör 1921.

För sina experiment använde Brown Coolidge-röret, ett av de första praktiska rören som användes för termionisk emission, emission av elektroner från uppvärmda källor. En lindad tråd (volframfilament) användes som rörkatod (en elektrod som avger elektrisk ström), som producerar glödlampa eller ljus.

Eftersom Browns Coolidge-rörs massa verkade minska när dess elektrod var vänd uppåt, och den tenderade att öka när den var vänd nedåt, drog Brown slutsatsen att han hade påverkat gravitationen med elektroden, och därför gravitationen.

Brown fortsatte med att bygga stora kondensatorer som producerade liknande fluktuationer i form av dragkraft. Han började tro att han hade avslöjat en mystisk kraft som kunde interagera med gravitationen och därmed förbättra dess förmåga  att autogenerera energi och framdrivning

Brown publicerade,  ”How I Control Gravitation”  i Science and Invention Magazine, där han rapporterade att eventualiteten av hans teknik skulle skapa exponentiell framdrivning för ”framtidens havliners.” Medan vissa har sagt att den amerikanska regeringen finns det få offentligt tillgängliga bevis som stöder dessa påståenden. Med mening.

Brown separerade inte antigravitation (att övervinna gravitationen) från framdrivningstekniker, som också kan användas för att övervinna gravitationen.

Brown tillbringade sitt vuxna liv med att bekämpa en mur av missförstånd, på bekostnad av sig själv och sitt familjeliv. Hans mål var att få vetenskapen om avancerad framdrivning till allmän egendom, inte gömd bakom Secrecy Act från 1951 och en vägg av hemliga dokument. Han dog i känslan av att han hade förlorat slaget.

Hitlers hemliga antigravitations-UFO, stals av USA

Nazistiska forskares rykte efter kriget är deras förmåga till nästan vilken teknisk bedrift som helst. Även om nazisterna förlorade andra världskriget kom de ur kriget med ett nästan mytiskt rykte om högteknologiska vapen.

Nazistiska stridsvagnar var ofta tekniskt överlägsna allierade stridsvagnar; Luftwaffe flög stridsflygplan i strid innan de allierade gjorde det; och V (for Vengeance)-serien av terrorvapen, inklusive V-1 kryssningsmissilen och V-2 ballistisk missil, gjorda för skrämmande, men strategiskt tvivelaktiga, vapen.

Motståndare ansåg att nazistiska vetenskapsmäns och ingenjörers prestationer var så avancerade att den amerikanska armén skickade spaningsteam in i Tyskland i krigets senare skeden för att säkra forskare och militär teknologi innan andra makter, särskilt Sovjetunionen, kunde fånga dem. Insatsen, känd som Project Paperclip, säkrade V-2-missiler och viktiga figurer som Werner von Braun, den ökända flygingenjören Werner von Braun som uppfann V-2 och senare designade Saturn V-raketen för NASA:s Apollo-program.

Enligt legenden var Die Glock ”flygande skiva” enligt uppgift ett sådant tyskt ”wunderwaffe” – ”undervapen”.

Medan de allierade skickade hem en massa tyska supervapen under Project Paperclip, inklusive jetplan och missiler, finns det inga uppgifter om att någon version av Die Glocke någonsin har fångats. Läs mer om här .

Du är inbjuden att bli medlem i FWC, klicka på denna  LÄNK

Håll dig informerad och  prenumerera gratis , utan dolt kommersiellt intresse, det är på vår bekostnad att du kommer att hållas informerad.

Plejadianerna Vi deltar i att rena erKategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: