Sossarna köpte Kakabavehs stöd för 376 miljoner

2022-06-07

Idag har vi fått bevittna vilket inflytande Turkiet har på svensk inrikespolitik i Riksdagen. Amina Kakabaveh, får avgöra en misstroendeomröstning i kammaren. Här står hon och håller ett tal gällande Nato och YPG och PYD. Vad har det med en misstroendeomröstning att göra? Hennes röst, var en ”köpt” röst för att inte fälla Morgan Johansson.

Vid pressträffen står Magdalena Andersson och ljuger om att Socialdemokraterna inte stöder henne ekonomiskt. Men detta hittade jag på Rebecca Weidmo Uvells hemsida:  https://uvell.se/2021/12/16/kakabavehs-pris-betalas-nu/


Amineh Kakabavehs krav för att stötta Magdalena Andersson som ny statsminister var att regeringen lovade att stödja hennes kommunistkompisar YPG, som är en väpnad kommunistisk milis i Syrien. I grunden vill de upprätta en självständig stat i Kurdistan men just nu har IS stått i vägen i Syrien och de har förtjänstfullt krigat mot svinen i Islamiska Staten. 

Men det gör inte att de är rimliga i allt de gör. De är nära kopplade till terrorgruppen PKK, också en kurdisk grupp. YPG är den militära grenen av PYD.

Dagen för omröstningen publicerade Socialdemokraterna överenskommelsen på sin sida och Amineh Kakabaveh, som själv aktivt deltagit i militära strider för kurderna och kommunismen, stod i plenisalen och berättade om vad Socialdemokraterna lovat henne.

Nu infrias löftet. Regeringen skänker bort en stor summa pengar av landets skattebetalare till YPG, med förevändningen att de ska gå till kriget i Syrien.

Artikeln publicerades den 13 december men jag inte hitta något om det i svenska medier. Socialdemokraterna köpte Kakabaveh röst för 376 miljoner dollar fram till 2023. Vi har hittills gett 210 miljoner dollar och detta höjs nu en totalsumma fram till 2023 på 376 miljoner dollar.

Så ska man sammanfatta är den korrekta summan för just Kakabaveh röst den där dagen 24 november explicit drygt en miljard fem hundra tusen skattekronor (166 miljoner dollar) då detta är höjningen av anslaget efter den 24 november. Men varför det redan anslagits 210 miljoner dollar har jag svårt att se att Kakabaveh inte haft något med att göra innan, hon har suttit som vilde sedan 2018.

Kommunistiska YPG jublar garanterat över den generösa gåvan sossarna köpte en (1) röst för i statsministeromröstningen. Själv tycker jag att det är tragiskt att de inte ens skäms, att det här angränsar till korruption att öppet köpa röster men så kommer jag på att det är ju så här politik fungerar……. I praktiken har Magdalena Andersson rent tekniskt inte gjort något fel. Men personligen ställer jag ju frågan om sossarna gjort så här förut? Att med enskilda donationer till etniska grupper med egna miliser köpa politikers röster?

Sedan kommer jag på att Margot Wallström skänkt miljarder till terrorklassade Hamas och vi fortfarande gör det. Och att sossarna har en massa, både politiker och stöd, bland just palestinierna så never mind.

Det är helt enkelt så här de brukar göra.

Kom ihåg – En sosse ljuger så snart de öppnar munnen!Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: