MedBeds kommer när Trump är återinsatt!

90.10. MedBed free trial

2022-02-18

Jag har fått många förfrågningar från mina läsare ”När kommer dessa MedBeds?”

Så jag beslöt att fråga vår koordinator här i Sverige och fick detta till svar idag:

Simon (Parkes red.anm) säger att dessa kommer när Biden avgått och Trump är återinsatt. Medbeds har funnits så länge, men det är bara Trump som vill att folket skall kunna använda dessa och vi skall få tillgång till andra uppfinningar som funnits, några nästan 100 år. Det är så jag ser det.

Så vi får ännu ge oss till tåls, och invänta Bidens avgång. Hoppas det för allas väl och ve sker mycket snart!

Någonstans såg jag också kommentaren ”Vi kan inte ge Biden äran för detta”. Därför måste vi invänta Trump.

Däremot känner jag till att man gör redan intervjuer för framtida anställda.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: