DE ONDA: Regeringens ivriga villighet att mörda sina egna

evil the eager willingness of government to murder its own

17 Februari 2022

Av Gary D. Barnett , gästskribent
https://humansbefree.com/2022/02/evil-the-eager-willingness-of-government-to-murder-its-own.html

Framför allt bör vi inte glömma, att regeringen är de onda, som tillskansat sig av mänsklighetens privata omdöme och individuella samvete.” ~ William Godwin (1793) ”En undersökning angående politisk rättvisa och dess inflytande på allmän dygd och lycka”, s.143

Så att vi inte glömmer, det är inte en falsk eller mystisk sjukdom eller ett ”virus” som är ansvarigt för den onödiga döden och förstörelsen som har drabbat mänskligheten, det är den avsiktliga elimineringen av dem som tros vara oönskade av den kontrollerande klassen av monster och deras bönder i regeringen. Det här är inte ”konspirationsteori”, som de mäktiga och deras media förespråkar, det är en verklig konspiration.

Det finns metoder för galenskapen hos denna härskande kabbalen, eftersom de äldre bland oss var svårt ansatta initialt, följt av sammanbrottet och splittringen av samhället, övergreppen mot unga män, och nu hotas barnen och riktas mot med den experimentella bio-vapen-injektion för att stärka framtidens kontroll. För att förstå denna utveckling krävs bara logik, och naturligtvis ett öppet sinne.

De gamla och etablerade, de som också av staten anses vara ett föredöme för samhället, anses vara en fara för de styrande eftersom de har levt och förstår historien, och historien och historisk redovisning är tänkt att förstöras av dem som försöker att skapa ett nytt paradigm baserat på vad som kan betecknas som progressiv postmodernism. Uppdelningen av samhällen är nödvändig för att hålla folket distraherade och för att kämpa sinsemellan tillräckligt så att de inte utgör ett hot mot staten.

Den uppenbara attacken mot unga män genom negativa effekter på grund av giftig injektion, är ett försök att inaktivera nuvarande eller framtida uppror av män i ”stridsåldern”, vilket framgår av regeringens aggression mot den nuvarande Trucker’s freedom i Kanada och andra delar av världen, av vilka de flesta är yngre män. Att förstöra alla barns kroppar och sinnen, åtminstone ur statens perspektiv, är det yttersta målet som eftersträvas, för att fånga och kontrollera barnen idag, såväl som den yngsta generationen, är att kontrollera framtiden.

Med denna bakgrund i åtanke är det viktigt att förstå att ingen pandemi har inträffat, och påstådda dödsfall på grund av ‘Covid’ är historiskt unika genom att vissa områden framför andra hade betydligt högre dödstal på grund av så kallad Covid;’ så mycket för att vara mycket misstänksam till sin natur, eftersom detta aldrig har hänt innan denna felaktigt påstådda ”pandemi.” New York och sydstaterna är utmärkta exempel på dessa motsägelsefulla påståenden. Det är faktiskt ingen anledning, och det finns ingen giltighet när det gäller ”Covid”-förklaringen för dessa oerhörda anomalier, annat än bedrägeri och svek.

En sak är säker, statens reaktion på denna falska pandemi har varit ansvarig för mycket skada och ett otaligt antal dödsfall; dessa dödsfall har medvetet använts för att stärka dödlighetssiffrorna för ”Covid” för att föra fram en falsk berättelse som syftar till att skapa och generera ännu mer allmän rädsla.

De uppenbara motsägelserna bortförklaras oftast med gissningar, falska ursäkter och lögner, men varför skulle det vara någon överraskning för någon tänkande individ? Mönstret av dödsfall som rapporteras idag, med tanke på alla ”virala” luftvägssjukdomar, har aldrig inträffat, vilket omedelbart borde utlöser svåra frågor och mycket kritisk analys av allt det ogrundade svinet som övergår till ”nyhets”-rapportering i denna miljö av bedrägeri.

För att ge ännu mer bränsle till elden för de likgiltiga och lydiga dårarna, och de i manipulativa medier, är det tydligt att avfolkningsagendan lever och mår bra. Även om många kommer att håna detta påstående, varför skulle annars den härskande klassen och regeringen vara villiga att mörda så många människor med smutsiga medel, som antingen står i vägen för statlig totalitarism eller är ett hot mot det önskade status quo som skulle bestå av en befolkning som består av okunniga och frivilligt följsamma medborgare?

Tänk på det faktum att denna kommunistiska maktövertagande kupp från början baserades på ett falskt ”virus”, som krävde den mest anti-frihet, frihetsförstörande och dödliga reaktion som någonsin vidtagits här i landet och globalt. Vi kommer aldrig att veta exakt hur många som har och kommer att dö på grund av detta onda drakoniska svar på en världsomvälvande, terroristisk och falsk flagg-händelse som är avsedd att uppnå ett totalitärt resultat.

Många har sagt att responsen var värre än hotet, men detta är en rökridå och en hycklande reaktion, eftersom det aldrig fanns något legitimt hot i första hand, annat än statens democidala tendenser mot folket.

Detta pågår bokstavligen ett krig mot den vanliga människan och en ivrig vilja från makthavarna att förstöra eller folkmörda vissa individer, grupper, etniciteter, utvalda medlemmar av vissa demografiska sammansättningar, de fattiga och missgynnade, hela medelklassen, de psykologiskt svaga, och de mest utsatta bland oss; helt enkelt för att få total makt och kontroll över alla monetära, finansiella, ekonomiska, geopolitiska och samhälleliga system världen över. Med detta mål i sikte är nästa uppenbara steg att få fullständig kontroll över alla barn genom injektioner med biovapen som är avsedda att underkuva framtida generationers sinnen och kroppar.


Den här komplotten är redan igång…

Läs också: World Economic Forums ”Young Global Leaders” är ett massivt nätverk av kungligheter, politiker, stora tekniska moguler, miljardärer och andra ”eliter”.


Genom att helt enkelt titta på de behandlingsprotokoll som efterfrågas och implementeras kan man bara komma till den säkra slutsatsen att döden för många i denna befolkning på grund av svaret på ett falskt ”virus” inte bara har planerats och eftersökts av de mäktiga och deras lakejer, den har avsiktligt satts på plats under de senaste två åren. Detta är ett länge planerat system som är avsett att uppnå ett visst resultat av död och kontroll. Att argumentera för detta är att ignorera verkligheten och att inta en ståndpunkt baserad på villfarelse.

Tänk på Remdesivir, en mördardrog som främjas medvetet av den onde Fauci. Det blev i princip den enda sjukhusbehandlingen för bedrägeriet som kallas ”Covid-19” tidigt i denna bluff. Det var välkänt för att vara extremt giftigt och dödligt. Det godkändes för akutanvändning av FDA den 1 maj 2020 och godkändes därefter fullt ut av FDA för att behandla ‘Covid-19’ den 22 oktober 2020. Alldeles nyligen den 22 januari 2022 beviljade FDA ett påskyndat godkännande av en ny kompletterande läkemedelsansökan för Remdesivir, baserad på rekommendation från Fauci och NIH. Nio av personerna på NIH som rekommenderade detta gift hade ekonomiska band till tillverkaren av Veklury (Remdesivir), Gilead Sciences.

Tänk på massanvändningen av ventilatorer, särskilt i New York. De flesta så kallade ”Covid”-patienter som sattes i dessa maskiner för ”Covid”-behandling dog. Enligt en studie som gjordes tidigt av American Medical Association Network: 

”Dödligheten för dem som fick mekanisk ventilation i åldersgrupperna 18 till 65 och äldre än 65 år var 76,4 % respektive 97,2 %. Dödligheten för de i åldersgrupperna 18 till 65 och äldre än 65 som inte fick mekanisk ventilation var 19,8 % respektive 26,6 %.

Tänk på att stress är en känd stor mördare, och extrem stress orsakad av det falska svaret på ett icke-existerande ”virus” orsakade många dödsfall; inte bara i USA utan över hela världen. Detta berodde på nedstängningar, karantän, förlust av kontakt med familj och vänner, självmord, isolering, distansering, maskbärande, förlust av jobb, konkurs, företagsnedläggningar, reserestriktioner och mycket mer tyranni riktat mot den allmänna befolkningen. 

Tänk på begränsningen av behandlingar för alla sjukdomar på grund av det faktum att nästan alla sjuka och varje symptom var adjungerade och sades vara ”Covid.” Sjukhus vägrade att behandla patienter, medicinska anläggningar stängde sina dörrar, vissa mediciner och naturliga behandlingar förbjöds, nödvändiga operationer avbröts och till slut eliminerades många, om inte de flesta, medicinska tjänster för dem som vägrade att ta en experimentell injektion med biovapen. Människor dog i sina hemfängelser eller vårdhem utan sympati eller uppmjukning av restriktioner från den onda staten.

Regeringen och dess chefer var och är villiga att begå mord, och deras verkställande guvernörer och politiska allierade är villiga att hjälpa till med detta mord på oskyldiga, allt i namnet av statlig kontroll och tyranni, men det har skett en förändring i hjärtat nyligen av större antal människor, mycket på grund av de som är villiga att slå tillbaka för att återfå lite frihet. Detta händer över hela världen av inte bara lastbilschaufförer utan av andra också.

Vi kontrollerar vårt eget öde, och om vi alla som individer säger nej och stöder de som är villiga att sätta sig själva i fara till förmån för alla, kan vi besegra denna fiende som kallas staten, och stoppa galenskapen som har förtärt denna planet. Det är upp till varje individ att kämpa för sin egen frihet; det kommer inte att säkras åt dig; du måste agera för din egen räkning.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

%d bloggare gillar detta: