EN TYPISK SVENSK REAKTION

Malmö 11-4-2021

Sverigedemokraterna Malmö - Home | Facebook

Till i första hand Andreas Schönström, sk ansvarig politiker i Malmö stadshus

Inom en snar framtid kommer alla gator att avgiftsbeläggas i Malmö vad det gäller att parkera sin bil på gatan.

Detta är redan på gång i bl a Limhamn där det numera i princip är omöjligt att parkera avgiftsfritt.

I dagens Sydsvenska finns det som jag ser det ett praktexempel på hur en svensk reagerar när avgifter införs på en gata där det tidigare var gratis att parkera sin bil,
sk dygnsparkering.

Detta exempel gäller i Östra Gamla Limhamn bakom Geijerskolan där det ligger ett antal gathus där dom boende inte har någon egen tomt att parkera på utan är hänvisade att parker på gatan.

Kommunen med Andreas Schönström (S), ordförande i Tekniska nämnden, i spetsen införde för en tid sedan plötsligt utan förvarning tvåtimmars parkering utanför bostäderna.

Fyra argument mot boendeparkering på Seved - Sydsvenskan

Detta upprörde givetvis dom boende som protesterade mot detta och nu i torsdags  fattade nämndens arbetsutskott ett nytt beslut om att sk boendeparkering skall införas i stället. Det kommer att kosta 450 kr i månaden att parkera och för andra som inte har boendeparkering blir det timpeng dygnet runt där det alltså tidigare var helt gratis att stå.

En boende vid namn Eva Andersson berömmer nu politikerna för detta och tycker att dom har gjort om och gjort rätt. Hon kommer tydligen gladeligen att betala över
5 000 kr om året för att parkera på gatan där hon tidigare kunnat stå avgiftsfritt. Betänker man att hon redan tidigare via vägtrafikskatten betalat för sin rätt att både framföra och parkera sin bil på allmänna vägar och gator så kan i varje fall inte jag instämma i hennes glädje att betala för samma sak flera gånger om.

Men tydligen är viljan att göra detta så stor hos svenskarna så jag föreslår Andreas Schönström och andra ”ansvariga” politiker att i hela Malmö införa parkeringsavgifter även för dom som bor i villa och har möjlighet att parkera avgiftsfritt på sina tomter. Antagligen kommer detta införande att mötas med samma glädje som Eva Andersson uppvisar så det är nog mer eller mindre riskfritt att införa detta i varje fall hos svenska villaägare. Är det någon som eventuellt kommer att protestera mot detta så är det sannolikt dom villaägare som är av utländsk härkomst. Alltså sådana obstinata typer som jag.

För att undvika dessa eventuella protester kan införandet bara gälla ursprungssvenskar och för att kompensera det ekonomiska bortfallet kan man ju ta i ordentligt med t ex den dubbla avgiften mot det som dom boende i Limhamn betalar, nämligen 900 kr i månaden. Svensken kommer säkerligen att acceptera detta också utan protester och det särskilt när pengarna ännu en gång säkerligen  kommer att gå till att finansiera välfärden för våra sk nyanlända i dom sk utsatta områdena. Det fina med detta förslag är ju att jag inte kommer att behöva betala eftersom jag ju också är av utländsk härkomst.

Kvinnlig p-vakt delade ut böter – blev misshandlad

I samma tidning, samma dag, kan man läsa att en p-vakt igår eftermiddag vid 16- tiden  blev slagen vid Bulltofta och man stal även vederbörandes dator.

Som tur skadades inte p-vakten så allvarligt så att sjukhusvård behövdes. Dylika incidenter kommer att bli fler i framtiden som en följd av politikernas införande av p-avgifter i hela Malmö.

Andreas Schönström om trafikplaneringen i Malmö. - YouTube

Jag vill härmed uppmana till att man inte skall misshandla eller slå p-vakterna. Eventuella känsloyttringar skall istället tas ut på Andreas Schönström (bilden) och det i så fall bara verbalt eller i text.

Men Andreas, om jag vore du, så skulle jag undvika att visa mig på Malmös gator omaskerad i varje fall under dygnets ljusa timmar. Måttet är kanske rågat nu även för vissa svenskar.

Avslutningsvis så undrar jag bara följande, du svensk, hur många gånger är du villig att betala för något som du redan har betalat för?

Sandor Herold,
villaägare av utländsk härkomst med gratis p-plats på tomtenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. Det finns olika sätt att få in pengar till [ineffektiv] offentlig verksamhet. Karlstads kommun skövlar träd i Rudsskogen, där det nu har gått så långt att det har uppstått barkborreangrepp på några platser. Vem såg det komma? Ja, inte beslutande politiker i alla fall. Även om jag inte tittade noggrant när jag passerade, så såg jag inget som indikerade något angrepp. I tider av ‘fake news’, utesluter inte möjligheten att det genererar en ‘ursäkt’ för att ta ner träd …

    Gillad av 2 personer

%d bloggare gillar detta: