”Vårt mål är att alla länder ska vaccineras och vara med på den ekonomiska omstarten”

2021-04-11
Anonym

Hon ser ju inte precis glad ut… Något som tynger?

Joint Press Conference by IMF Managing Director Kristalina Georgieva and IMFC Chair Magdalena Andersson

Magdalena Andersson skriver så här:

Vårt mål: Alla länder ska vaccineras och vara med på den stora omstarten.

 • Hoppsan!

Vilken och vems stora omstart?

 • Är det minimilönen som gör sig påmind?

Den universala basinkomsten, eller den mirakulösa medborgarlönen?

 • Magdalena borde ju veta om att kärt barn har många namn.

Den stora omstarten är INGET annat än den stora dödsstöten för den finansiella strukturen.

Jag skrev tidigare (www.korsfrukt.com) bevis nummer 14.

att 666 (Satan) är VÄRDET på den finansiella (Riksbankens) utpyntande av en minimilön.

som gör att alla slipper arbete (eller i alla fall de som är i behov av ett sådant).

Dvs vaccinerade (krävs för att arbeta).

Dvs vaccinerade (krävs för att få minimilön).

Dvs vaccin-plåstret (krävs för att bära hans namn, ett allt-i-allo Bank-ID system).

Magdalena vet såklart om allt detta (även om hon inte läser Bibeln), så har DE (politikerna) fått lära sig detta på Davos, CFR, och nu IMFC, där hon har huvudrollen som ordförande.

 • Detta mina vänner är något att hålla utkik på!

Speciellt när Bibeln varnar att ALLA ska bära dess namn, dess tal, ELLER dess märke.

Stay cool stay frosty!…Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

4 svar

 1. Bekanta er med NWO marionett och sagoberättare…
  https://www.weforum.org/about/klaus-schwab
  Detta kriminella globala gangsters som just nu med kriminella handlingar av internationell media och Tech. Företag kapade USA ledning och som hoppas att skapa global koncentrationsläger med samtidigt eliminering/mord av 90% av mänskligheten… där Påven, Vatican apparat, Jesuiter, Rothschild’s klanen, globala Bankirer och Tech. Företag kidnappande maffia som i nuläge alla består av psykopater med genetiska störningar i generationer – genomför genmanipulations injicering av dödliga substansen under falska namnet ”vaccin mod Covid-19” globalt som leder till enorm KATASTROF!!!!

  Gillad av 1 person

 2. Nä. Hon ser inte precis glad ut, men det är väl så när man är under totalitär kontroll och lyder order. Hur de kontrollerar just henne vet jag inte, men den totalitära djupa staten, som helt tydligt arbetar tvärt mot folkviljan, har givetvis en hel arsenal med skit för sig.

  Rädsla är ofta effektivt har jag upptäckt. Det är helt sant. (Pravda). Det kan få folk att tänka om och tänka ”rätt” kvickt, hö hö hö. Kanske är hon hotad till livet om hon inte samverkar ”rätt”?

  Farbror Adolf provade att märka judarna och spruta in en massa skit i dem, samt tog bort deras rättigheter. Hon kanske vet hur det här kommer sluta p.g.a. det? Farbror Josef kommer sätta punkt för dem snart.

  Tanken på Nürnbergrättegångarna som kommer skapar nog ingen direkt munterhet. Stackars Magdalena. Nåväl. Josef får väl ta hand om henne på något lämpligt vis när väl folket väl vaknar och gör farbror Josef till gud. Hon är ju väldigt söt, tycker jag. Kanske kan hon få arbeta hårt i min datja? ;oD

  Gillad av 1 person

 3. Med egna ord genom åren har Bill Gates otaliga gånger erkänt att hans mål är att minska jordens befolkning genom Vaccin, Abort och kontroll över Sjukvård; ett AvfolkningsProgram.
  https://www.vaken.se/bill-gates-erkanner-sitt-avfolkningsprogram/

  Gillad av 1 person

  • Farbror Adolfs ordentliga krigsförbrytelser var nog bättre än vaccinpass om man skall se det objektivt. Spridning av genmanipulerade virus, samt insprutning av kaninhjärna och kemikalier, är en tveksam metod om man vill avfolka planeten åt de vilda djuren, för man vet aldrig hur det där kan sluta, för virusarna kan plötsligt mutera på ett sätt som man inte kunde förutse, vilket kan skada djuren, men får ändå medge att det var kreativt att sätta komponera ett korona-HIV-rabies-virus och det är ändå intentionen som räknas …

   … men visst kan vi få krig i Europa snart igen som kan göra mig till gud igen. Farbror Vladimir gav nyligen klartecken för krigsförbrytelser med USA-stöd i Ukraina såg jag i en intervju med en snygg amerikansk blondin på tuben. De satt symboliskt nog i Kaliningrad när han sade det. Farbror Vladimir lovade att inte skjuta atomvapen om väst inte hotade Ryssland, och Ukraina är ju inte Ryssland. Viola!

   Så man får ändå ha hoppet uppe att det blir inkallelseordrar i Europa och i Ryssland! Farbror Adolf började ju på liknande vis att märka upp judarna och spruta in skit i dem, men han lyckades inte kuva eller spruta dem alla, och om man inte lyckas kuva/spruta precis alla och lyckas få nästan total död/sterilitet i populasen genom duktig repression, så kommer ju hela operationen undergrävas av underkuvade kvinnor som kommer skaffa 12-barnsfamiljer och då är man, med exponentialfunktionens logik, strax tillbaka på ruta noll.

   Skillnaden blir nog enbart mängden afro-frisyrer i allmänhet, längden på näsorna och den utropade propagandan om vad som är störst bäst och vackrast, men visst kan det bli fint också. Se här!

   Estetik är ju något personligt, som jag sade till en kvinna som absolut ville ha barn med afro-krull. Afro-krull hade högre värde för henne och skulle ge henne PK-status i människorätts-kretsar. Alla människor har ju inte lika värde där. Vit hud är ju helt förfärligt för dem. Vissa är mer värda än andra.

   Jag räddade tack-o-lov ett eller flera stackars barn från att kidnappas från Afrika, genom att istället föreslå avel med en person med afrokrull. Det kommer producera barn med låg d-vitamin i arktiskt klimat som blir känsligare för influensavirus, hö hö hö. Skitbra!

   Gilla

%d bloggare gillar detta: