Uppgörelse vid DC Corral när demokraterna gör sin sista uppgörelse

2021-01-04

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Den kommande veckan förväntas bli historisk eftersom motsatta styrkor kommer att möta i Washington DC den 6 januari. Resultatet kommer att avgöra den konstitutionella republikens överlevnad med Donald Trump att hitta sin plats i historien som en av dess stora hjältar. Det kan också signalera början på slutspelet som i slutändan kommer att göra honom till den sista presidenten för United States Corporation.

De ytterligare makter som erbjöd honom det nuvarande undantagstillståndet gör det möjligt att spela flera ”Trump-kort” för att sammanföra omkring 220 000 satanister som i hemlighet tog kontrollen över USA. De kommer sannolikt att föras till FEMA-läger och krigsförbrytartribunalerna likt dem i Nürnberg kommer att börja. Trump kommer att bli känd som en befriare för mänskligheten.

Ayatollah Khomeini har offentligt sagt att Trump kommer att dödas och nu har denna webbplats, kopplad till brittisk underrättelsetjänst, lagt ut följande fotografi:

Den visar Trump omgiven av berömda döda personer med bildtexten 2021. Har dessa människor viss insider-kunskap?

Om han – som fotografiet antyder – ska dödas i en olycka likt JFK Jr. eller prinsessan Diana, skulle en sådan avrättning definitivt inleda ett blodbad och förödelse.

I vilket fall som helst säger Pentagon-källor att om Trump dödas eller om kongressen och senaten röstar för att stödja det bedrägliga valet av Joe Biden, ”kommer folket att börja döda politiker och domare samt företagsledare, vaccingåpåare, lockdown-initiativtagare, etc.”

Situationen inom militären är sådan att överstar och underofficerare är redo att vidta åtgärder på egen hand om generalerna följer den uppenbara valstölden.

Vissa NSA-källor tror att vi har att göra med en förgrening av verkligheten. Detta kan vara en metafor för olika visioner av världen eller så kan den vara verklig.

När vi ser tillbaka på 2020 kan vi se hur Trump backades in i ett hörn av Deep State som ett resultat av den globala falska pandemin. De planerade att stänga av ekonomier som förberedelse för en finansiell återställning av Centralbankens fiat-penningsystem.

Expert om Trumputtalande: ”Oseriöst” | Aftonbladet

Som en motåtgärd – efter att initiala förslag om användning av förebyggande medel som Hydroxiklorokin blockerades det av Deep State-aktörer – har han pressats hårt för att tidigt släppa vacciner för att avlägsna allmänhetens rädsla och låta ekonomin återöppna helt. Den amerikanska gården är hem för många får som har programmerats under en livstid till att har en tro på vacciner utan att veta det skadliga innehållet. Även utan tillräcklig säkerhetstestning kommer de att ställa upp för vilddjurets-vacciner som kommer att förändra deras DNA.

Med tanke på begränsade alternativ under ett valår ansåg Trump kanske att de är en nödvändig ondska för adekvat offentligt stöd för att vinna valet och att stanna kvar vid makten samtidigt som man tar bort den rädsla som förlamar landet ekonomiskt. Han kan se det som en avvägning att låta människor återvända till arbetet och företag genom att öppna igen mot skuld och förtvivlan som leder till självmord och social oro, med i slutändan ger en större förlust av liv.

Deep State förväntade sig troligen aldrig att Trump skulle kunna få ut ett vaccin så snabbt för att motverka deras pandemi, låsta ekonomiska kollapsstrategi i frånvaro av stora krigsansträngningar som han spårade ur och fredsavtal han ingått i Mellanöstern.

Nu avslöjar han de inkompetenta statliga politikerna som inte kan komma tillsammans för att distribuera vacciner även när de har levererats. Detta var också tydligt bevisat med produktionen av ventilatorer som krävdes av psykopater likt Cuomo i NY, och som sedan aldrig använts.

Trump kan spela 5d schack genom att distribuera vaccinerna för att spola ut och eliminera hela nätverket av satanistiska vaccinförespråkare, vilket framgår av hans egna tweets.

”Den federala regeringen har distribuerat vaccinerna till staterna. Nu är det upp till staterna att administrera. Kom igång! .. Vissa stater är mycket långsamma med att inympa mottagare trots den framgångsrika och mycket storskaliga distributionen av vacciner från den federala regeringen. De kommer att få det gjort! ”

Samtidigt avslöjar Trump bedrägeriet där varje död, oavsett hur orelaterad, används för att blåsa upp Covid-siffrorna och samla enorma betalningar på 13 000 USD för erkännande plus 39 000 USD för användning av en ventilator.

”När du är osäker, kalla det Covid.” Fake News! ”

När det gäller desinfo skickade P3-frimurarna oss ett fotografi ”tillhandahållet av ryssarna”, som de hävdar att det föreställer mikrochippet i Pfizer-vaccinet.

När ryska FSB-källor kontaktades för bekräftelse av mikrochippet sa de att …

”En som används som en effektpedal på en elgitarr.” ”Vi skrattade mycket när vi såg det.”

Det är dock sant att så långt tillbaka som på 1950-talet då det upptäcktes att små elektriska pulser till specifika delar av hjärnan kunde orsaka extrem glädje, smärta eller illamående, etc. Det finns också omfattande bevis för att experiment med implantering av mikrochips i hjärnorna hos amerikanska fångar etc. har pågått i årtionden. Målet var att kunna manipulera människor med en fjärrkontroll som kan orsaka smärta, glädje eller andra känslor. Det finns nu mikro-RFID-chips som kan användas för att orsaka sådana effekter på människor.

Om du tycker att det här är främmande, ta en titt på patent som registrerats av en viss Richard A. Rothschild. Patenten tillåter en ”nätverksenhet … konfigurerad för att kommunicera biometriska data för individen … för att bestämma åtminstone ett tillstånd hos individen”, som sedan används för att ”utföra en viss åtgärd.” Detta är möjligt med ett injicerbart RFID-chips.

https://patents.justia.com/inventor/richard-a-rothschild

Icke desto mindre, eftersom det finns så mycket desinformation där ute, vad den här författaren kommer att göra, är att köpa ett mikroskop och skaffa ett prov av vaccinet och personligen kontrollera om där finns ett mikrochip. Vi rapporterar tillbaka till våra läsare när vi har gjort detta.

I alla fall pågår det också en mycket verklig maktkamp centrerad kring Covid-19-vacciner, inte bara i USA utan i Ryssland, Japan och på andra håll.

I förra veckan attackerade specialstyrkor i Ryssland ett kloster för att gripa en framstående munk, känd som Fader Sergei, i en Covid-relaterad kamp.

https://abcnews.go.com/International/wireStory/coronavirus-denying-russian-monk-detained-police-74948263

Ryska FSB-källor säger att problemen med Fadern Sergei ”började på sommaren när han förnekade existensen av coronaviruset.” Sergei fördömde regeringens order om att stänga kyrkor och kloster som en del av en ”satanistisk komplott” och sade: ”Alla som stänger kyrkor och kloster skulle bli fördömda.”

FSB-källorna säger emellertid att Sergei också uppmuntrade nunnor att själva fördöma och det förekom att barn misshandlades i hans kloster. ”I grund och botten skapade han en sekt. Hans anhängare betraktar honom naturligtvis som ett helgon”, avslutar FSB-källorna. Andra ryska källor säger att det var den khazariska satanistiska Chabad-kulten som beordrade hans arrestering och att det skulle utlösa en revolution mot den nuvarande ryska regimen.

Yuichiro Hata - WikipediaI förra veckan ledde Japan kampen om vaccinet och Covid till ett gråsprängt mord på Yuichiro Hata, generalsekreterare för rådets ledamöter i Japans största oppositionskonstitutionella demokratiska parti. Inledande nyhetsrapporter sa att han blev knivhuggen flera gånger, men nu har historien skrubbats från internet och de enda berättelserna som finns tillgängliga säger att ”han dog av Covid-19.”

Japanska militära underrättelsetjänster säger att Hata mördades för att han undersökte en vaccinproduktionsanläggning i staden Ueda i Nagano Prefecture. Hata undersökte också ett nätverk för barnhandel där, säger de. Specialstyrkor jagar nu Miura Haruna från talangbyrån Amuse i samband med denna händelse. Det är också troligt att premiärminister Yoshihide Suga kommer att avrättas i samband med detta brott, säger källorna.

En WDS-källa i Asien rapporterar att:

Where is Jack Ma? Alibaba’s billionaire founder is reportedly missing following China’s crackdowns on his companies

Jack Ma with his mouth open: Once China's richest man, Jack Ma's net worth has fallen by $12 billion in just two months. Wang HE/Getty Images

”Jack Ma har tagits bort av de kinesiska militära myndigheterna. Han har inte setts sedan i november. Han sågs som ett hot, eftersom han kritiserade den kommunistiska regeringens ekonomiska agenda för 2021 och därefter. ”

Detta kan vara ett resultat av att motåtgärder har införts av Trump och patrioterna mot ett kinesiskt övertagande av Amerika.

Det finns också intriger i Vatikanen relaterade till Covid och vaccinet. Kom ihåg att påven Francis försvann i flera veckor och endast ett hologram av honom var synligt. Plötsligt har en ny påve Franciskus dykt upp och driver hårt för Covid-vacciner.

Påven Franciskus har dock uteblivit från årsslutets Vespers och den högtidliga mässan Te Deum den 31 december 2020 i Peterskyrkan och från den heliga mässan för Maria, Guds Moders högtid den 1 januari, 2021.

Det betyder att den katolska hierarkin har räknat ut att han har ersatts med datorgrafik och snart kommer det att välja en ny påve, säger P3 frimurarkällor.

Vatican denies knowledge of $1.8 billion transferred to Australia

Den katolska kyrkan räknar också ut att stora summor skickades ut i deras namn av människor som inte är relaterade till kristendomen eller kyrkan. Till exempel talar den här nyheten om att 1,8 miljarder dollar som skickades till Australien av Vatikanbanken, men som Vatikanen var omedvetna om.

Det säger att detta är ungefär fyra gånger mer pengar än Holy Sees hela årliga budget på cirka 330 miljoner euro. ”En kyrkans tjänsteman sa att ”det verkar som science fiction”.

Octagon.swiss | LinkedIn

På tal om science fiction har vi ytterligare bekräftat källan till problemet kopplat till Octagon-förtroendet i Schweiz. Det här är vad P3 beskriver som ”utomjordingar” som kontrollerar mänskligheten.

Wilhelm Canaris - WikipediaTyska källor säger att det ursprungliga ”Octagon Trust”, som inrättades av nazisterna i Schweiz efter andra världskriget för att finansiera återuppbyggnaden av den nazistiska militärmaskinen under efterkrigstiden. Pengarna kanaliserades till admiral Wilhelm Canaris (bilden) chef för Abwehr, den tyska militära underrättelsetjänsten. Canaris tog över som Fuhrer 1957 efter att Adolph Hitler dog i en bilolycka i Argentina 1957, enligt flera källor. Canaris efterträddes av George Bush Sr. Bush efterträddes av Angela Hitler (Merkel), säger källorna.

Det här är människorna som i slutändan står bakom den pågående Covid- och vaccinkomplotten för att förslava mänskligheten. Deras mål är att dela upp mänskligheten i en super ras (de) och deras slavar (vi). Om vaccinerna innehåller RFID-chips som möjliggör fjärrkontroll av nöjes-, smärt-, etc.-vägarna i den mänskliga hjärnan och nervsystemet, skulle de göra denna uppdelning av mänskligheten till en mästare och en slavras av verklighet.

Kom ihåg att varje riktig läkare säger att Covid-19 inte finns. Till och med CDC och MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) medger att de inte har några prover av Covid. Så varför försöker de då vaccinera oss alla?

Orädda läkare från hela världen har uttalat sig. Dr. Heinrich Fiechtner sprängde nyligen den tyska regeringen gällande ”mördarvaccineringen”.

Tidigare i december varnade Roberto Petrella modigt sina landsmän för att Covid-19 handlar om kontroll och befolkningsminskning.

https://theresistance.video/watch?id=5fd11dee36e1a46b3ed9b7bc

Samtidigt avslöjar MSM-hjältar av pandemibedrägeriet sig själva en efter en. Fauci avslöjade att han aldrig tog ett riktigt vaccin genom att diskutera smärta i fel arm.

Det är därför vi systematiskt behöver jaga och döda den som driver Covid-lockdowns och lagstiftning för obligatoriska vacciner. Den nya tidslinjen för Covid-21-agendan läckte ut av patriotiska politiker i Kanada och Frankrike, vilket tyder på att en stor global lockdown är planerad till sommaren för att införa nya begränsningar. De nya ”corona-varianterna” dyker upp av en tillfällighet på platser i USA där det inte finns några nedstängningar och affärer återgår till det normala – ett tecken på att nästa omgång har börjat och vi måste fortsätta kampen och aldrig ge upp.

President Trump Signs Bill Giving Intelligence Agencies 180 Days To Reveal The Truth About UFOs

För att avsluta ett positivt undertecknade av Trump gällande ett lagförslag som gav underrättelsetjänster 180 dagar för att avslöja sanningen om UFO:n. Detta kan vara det första steget mot en bredare allmän medvetenhet som kommer att inleda en ny tidsålder för rymdutforskning och kolonisering av andra planeter.


Här var faktiskt Bakom kulisserna före: 

Pentagon har 180 dagar på sig att berätta vad de vet om UFO:s

https://bakomkulisserna.biz/2020/12/31/pentagon-har-180-dagar-pa-sig-att-beratta-vad-de-vet-om-ufos/
Kategorier:Hälsa, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: