Från Min Åsikt

Förändringar i samhället påverkar nödnumret 112 - SOS Alarm

2021-01-04
Sandor Herold

Och vart kan vi ringa när vi känner oss hotade? I bästa fall 112 som kopplar till polis som skickar en bil om det finns någon ledig.

”Under tiden ni väntar så spelar vi musik. Välj den musik som passar det som ni blir utsatt för. Tryck 1 om ni håller på att bli mördad, tryck 2 om ni håller på att bli våldtagen, tryck 3 om ni håller på att bli rånad, tryck 4 om ni håller på att bli misshandlad, tryck 5 om ni håller på att bli sprängd i bitar, tryck 6 om det gäller annan kriminalitet ni blir utsatt för. Glöm ej att trycka fyrkant efter den passande siffran.

112 EMERGENCY SERVICE

Just nu är det många som ringer till oss men vi besvarar ert samtal så fort vi kan. Ni har plats 873 och ni behåller er plats i kön under förutsättning att ni inte avlider under tiden.

112 - Daron Jones, Michael Keith, Quinnes "Q" Parker and Marvin "Slim"  Scandrick | Soul music artists, R&b music, Good musicVi vill göra er uppmärksam på att om det brott ni utsätts för äger rum i eller i närheten av ett s k utsatt område så behöver ni inte ringa för dit vågar varken polis, ambulans eller brandkår åka. Med närhet räknas ett avstånd på minst 5 mil från det utsatta området. Håll ut och håll i, som kungen sa!”

F ö så vill jag be om ursäkt för mina försök till att vara rolig men jag kan snart inte ta något på allvar i detta dårhus till land och det bästa hade kanske varit att ställa sig bland dom andra idioterna och inte bry sig om någonting.Kategorier:Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: