Pentagon har 180 dagar på sig att berätta vad de vet om UFO:s

DECEMBER 31, 2020
By John Vibes
https://themindunleashed.com/2020/12/hidden-covid-relief-bill-order-pentagon-disclose-its-ufo-files-within-180-days.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=hidden-covid-relief-bill-order-pentagon-disclose-its-ufo-files-within-180-dayshttps://www.activistpost.com/2020/12/hidden-in-the-covid-relief-bill-is-an-order-for-the-pentagon-to-disclose-its-ufo-files-within-180-days.html?utm_source=Activist+Post+Subscribers&utm_medium=email&utm_campaign=1de9c31730-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_term=0_b0c7fb76bd-1de9c31730-388317605

Dold i COVID Relief Bill finns en order för Pentagon att avslöja sina UFO-filer inom 180 dagar

Det 5 593-sidiga COVID-19-lagförslaget som nyligen undertecknades av USA:s president Donald Trump fylldes med orelaterade frågor och gynnar specialintressen, med mycket liten hjälp för de människor som är arbetslösa och kämpar ekonomiskt på grund av pandemin.

Bland de åtgärder som är fyllda i lagförslaget finns en 180-dagars nedräkning för Pentagon och andra underrättelsetjänster för att säga vad de vet om UFO:n. Åtgärden inkluderades inte i lagförslaget utan listades istället som en ”kommittékommentar”, bifogad den årliga lagen om underrättelsetillstånd.

Senatens underrättelsetjänst, under ordförande av senator Marco Rubio (R-Fla.), sa i kommentaren att den ”riktar sig till [direktören för nationell underrättelsetjänst] i samråd med försvarsministeriet och cheferna för sådana andra byråer … till överlämna en rapport inom 180 dagar efter det att lagen antogs, till Kongressens underrättelse- och väpnade tjänstekommittéer om oidentifierade luftfenomen. ”

Åtgärden kräver att underrättelsetjänster tillhandahåller en ”detaljerad analys av oidentifierade fenomendata som samlats in av:
a. geospatial intelligens; b. signalerar intelligens; c. mänsklig intelligens; och d. mätning och signalintelligens. ”

Det begärs också att US Federal Bureau of Investigation (FBI) tillhandahåller en ”detaljerad analys av FBI-data, som härleddes från undersökningar av intrång i oidentifierade luftfenomendata över begränsat USA: s luftrum … och en bedömning av om detta oidentifierade luftfenomenaktivitet kan tillskrivas en eller flera utländska motståndare. ”

Försvarsdepartementets talesman Sue Gough sa till The New York Post att byrån är medveten om rapporten.

”Vi är medvetna om att senatens utskott för underrättelsetjänstens rapport om underrättelsetillståndslagen för budgetåret 2021 innehöll ett krav för direktören för nationell underrättelsetjänst, i samråd med försvarsministeriet, att lämna in en rapport om oidentifierade luftfenomen (UAP) inom 180 dagar efter antagandet, sade Gough.

Chris Mellon, tidigare biträdande assisterande försvarsminister för underrättelsetjänst, berättade för The Debrief att ”den nyligen antagna lagen om underrättelsetillstånd innehåller Senatens underrättelsetjänstens rapportspråk som kräver en oklassificerad, all-source-rapport om UAP-fenomenet. Detta uppnåddes i det gemensamma förklarande uttalandet som åtföljer lagförslaget. ”

”Följaktligen är det nu rättvist att säga att begäran om en oklassificerad rapport om UAP-fenomenet åtnjuter stöd från båda parter i båda i Kongressen. Förutsatt att den verkställande filialen tillgodoser denna viktiga begäran kommer nationen äntligen att ha en objektiv grund för att bedöma giltigheten av frågan och dess nationella säkerhetseffekter. Detta är en extraordinär och försenad möjlighet, ”tillade Mellon.

Nick Pope, som drev ”UFO-kontoret” för Storbritanniens försvarsministerium, sa till The Post: ”Jag välkomnar detta drag, som visar hur allvarligt fenomenet tas i underrättelsetjänsten. Pentagons arbetsgrupp för oidentifierade luftfenomen håller förmodligen redan på att utarbeta en rapport för DNI att skicka till senatens underrättelsetjänst. ”Kategorier:Rymden, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: