Charlie Ward: Sverige + 16 andra länder ska befrias med general Flynns styrkor. Militärtribunaler

Charlie Ward diskuterar med Janine Marigeau och Ania Konieczek

Det här är en fri översättning av ovannämnda video.


Charlie: Det är så mycket information som kommer in idag att det har hållit sig utanför skalan. Vårt senaste veckoslut har varit vad jag skulle kalla ”helt galet”. Det började med veckoslutet, när kongressen tillkännagav att Biden inte var den valda presidenten. Sedan har vi funnit att valet har blivit riggat i Amerika. Vi känner till det angående Dominion i Kanada. Vi har nu funnit att Dominion är delägt av Nancy Pelosis man, men det blir ännu värre. Servrarna fanns i Tyskland och företaget  delägdes där av Angela Merkel och gjorde att det fysiskt fanns i Barcelona och det i sin tur delägdes av premiärministern i Spanien, Hugo Sanchez. Så har vi funnit att inte bara årets val utan även valet för fyra år sedan var även det riggat, men de fick inte siffrorna rätt. Så fann vi att de riggade valet i Venezuela så att Maduro kom in, men han förlorade med 70 %. Så riggade de valet i Kanada så att de försäkrade sig om att Trudeau kom in, men han förlorade med samma procenttal, men de fixade ändå så att han vann. Så har vi det som hände i Brasilien i går och idag när de riggade resultaten där. De försökte även rigga Brexit-resultaten men det gick fel, igen. Men de har alla bevisen, nu har de servrarna också så de har allt. Men en annan sak som man inte kunde kompensera var det faktum att antalet
Covid-19 fall som man har presenterat över hela världen har kommit ut från Dominion i Kanada.

Janine: Det förvånar mig inte Charlie. 

Charlie: Det har varit rätt kul. 

Ania: Charlie, jag ska berätta för dig en sak. Systemet i Dominion förstår du, har förbindelse med Spanien. Där finns ytterligare en person som är starkt sammankopplad med detta. Du vet vem, Mitt Romney. 

Charlie: Mitt Romney, är han intrasslad i det? 

Ania: Yepp.

Charlie: Ja, du har absolut rätt! Det var ytterligare ett namn! 

Ania: Du vet, Charlie, jag är så glad att du äntligen vet att jag aldrig ger upp, eller hur? 

Charlie: Ja, det är sant. 

Ania: Charlie, det här är Janine och jag tycker mycket om henne, för sedan jag började följa Janine; hon har sysslat med tarottydning under de senaste 35 åren och jag såg en video när hon hade så rätt med det där quantum valsystemet, kan du berätta något om det, och Janine med sin tolkning var så träffsäker. En annan sak som jag kom att tänka på var att jag är så glad att vi alla tre kan prata om det. Kommer ni ihåg senaste gång när jag pratade med er och jag frågade dig Charlie, vad tror du om det här valsystemet. Jag tror inte att de kommer att göra det här quantum valsystemet. Jag minns exakt att du nämnde det och du vet vad jag tror om det, att de kommer att tillåta dem att fuska så att de kan avslöja dem, och var och en bar sig åt som, nej, Charlie säg ingenting, och det var exakt det som skedde. 

Charlie: Ja, han måste få dem avslöjade för Trumps anhängare kunde hålla med om det. De som hatar Trump måste låta dem se vad de står för, för att de ska tro det. Och han avslöjar dem med det, och hans nästa drag kommer att vara om vaccinet. Det är för dem…men det finns ännu en sak…

Ania: Ursäkta om jag avbryter, jag pratar för mycket och måste vara tyst. Men det finns ännu en sak med Dominion systemet, det finns så många lager i det, och det är banksystemet, för banksystemet använder sig av samma liknande system som Dominion maskinerna, så nu engång när han avslöjar detta, valsystemet, banksystemet, allt tillsammans…

Janine: Det verkar som som att han vill avslöja MSM-media också. 

Ania: Alla som hoppade över till Biden som president redan innan det var officiellt tillkännagivet och därmed gör de bort sig. 

Charlie: Ja, jag sade redan från första början på den här resan, att MSM-media kommer att bli den sista som de tar ner. 

Janine: Och jag kan inte vänta tills de faller. 

Ania: Det här är den slutliga nedräkningen. Det sista paketet. 

Charlie: Vi kommer ännu dit. De kommer ännu att falla. Jag känner till början för den här resan och jag känner också till slutet för den. Jag njuter bara av resan på väg dit, men för tillfället är rutten lite annorlunda än vad jag hade förväntat mig, men det är rätt kul.  

Janine: Ja, det är därför som jag gillar att se på Charlie. Varje gång som jag känner mig nedstämd brukar jag se på Charlies video för det hjälper mig verkligen. Ditt sunda förnuft, och jag uppskattar dina kommentarer och ditt sunda förnuft. 

Charlie: Det tackar jag för. Det uppskattar jag. Jag uppskattar den support som jag kan få. Jag ska berätta för er något mycket intressant som jag har lärt mig, men jag har inte slutat med det. Allt emellanåt, och igår var en sådan klassisk dag. Vi gick ner till stranden och vi började med ”mojitos” sedan tog vi oss en flaska chateau minuti big magnum och sedan avslutade vi en Remy Martin brandy och några andra bitar. Och naturligtvis, när jag vaknade upp i morse, var jag inte på en hög dimension, utan jag var kvar på den tredje dimensionen, och då var det svårt för mig att resa mig upp och jag insåg inte hur mycket alkoholen kan sänka din dimension. Den sänker dig till botten och du kan inte se någonting klart innan du rensar din skalle och återinfinner dig i den femte dimensionen och du börjar se klart igen. 

Ania: Du förtjänar att ha lite roligt för den goda sakens skull. Du är fast vid det är skrivbordet varje dag under flera timmar. 

Charlie: Ja exakt, nu var det mycket roligt så länge det varade men i morse kunde jag känna hur min dimension kraschade.

Ania: Vad skulle du Charlie, vilja fråga Janine för du vet att jag alltid har frågor att ställa, och Janine är så skicklig med sina kort att det är fantastiskt hur rätt hon har.

Charlie: Det är inte min fråga, utan en fråga man har ställ mig. För folk bruka fråga, de använder sig av terminologin, om att de ”vill komma tillbaka till ett normalt liv”, men egentligen vill de inte gå tillbaka till ett normalt liv utan gå vidare till en bättre värld. Det här min känsla, att de har frågat, och den gäller de kommande närmaste två veckorna. Vi kommer att få klarhet i när det gäller att förstå vad som händer så dessa nedstängningar kommer att vara över, och det tror jag kommer att ske inom ett par veckor. Och jag förmodar, och jag kan fråga på deras vägnar, tror du att nedstängningar kommer att vara över innan jul. 

Janine: Låt oss se. (blandar tarotkorten). Inom en kort tid. Det är något av en stor röra just nu. Vi fick djävulen så det skulle vara som den djupa staten och vi får några krigare som kämpar mot den djupa staten. De hade en hel del tur och det har de haft under en rätt så lång tid nu. Mycket längre än de flesta människor känner till, jag och Charlie känner till det. Bara på den nakna tiden, för att du frågade om tiden kring jul, det här kortet står för organiserat kaos i elfte timmen. Det här kortet betyder ytterligare sju veckor för att se den andra sidan av nedstängningarna. Så de kommer att dra ut på det fram tills dess, Charlie. Det är så det ser ut och jag hoppas att jag har fel och att det gäller sju dagar för jag har fått nog av det här. 

Charlie: Jag har inte blivit nedstängd. Jag har haft en vacker fru och en underbar son, det är ynnest för mig, men jag vet att alla inte har samma möjlighet. Det är svåra tider nu och jag känner en sorg i mitt hjärta att det går ut över människor i våldsamma förhållanden under sådana omständigheter, och barnen blir missbrukade när de är instängda eftersom spänningarna blir höga. Det är som en fräsande kruka så mitt hjärta går till dessa människor som kämpar med denna nedstängning fullständigt. För mig är det härligt att resa runt omkring i världen och härligt att vara hemma, men för många människor kan det vara mycket svårt. Det fanns en intressant punkt som jag fångade upp igår. Inte en enda person som är hemlös och lever på gatan har drabbats av Covid-19. 

Janine: Ja, jag har noterat det och det är mycket intressant. 

Ania: Jag ska nu berätta för er något om Santa Barbara. Där finns en hel del hemlösa, men du Charlie vet vad jag vill fråga Janine om. Jag vill utveckla det här lite. När jag tittar på situationen med Trump verkar det som om de påminner om som när man skapar en berättelse, som med en hjältes resa så finns där en struktur. Man börjar med att presentera huvudpersonen, hjälten, sedan har du nästa steg där hjälten stöter på hinder och förändringar, förlorar kampen och fälls och har nästan förlorat. Det är i samma situation som vi befinner oss i nu. Sedan har vi det tredje steget där hjälten återvänder, han är starkare och klokare och han vinner. Jag tycker att det verkar som att folk inte verkar förstå att Trump utför väl beräknade risker, han tar inga godtyckliga risker, han kalkylerar med riskerna, han är en strateg. Jag har en stark känsla, genom att lyssna till starka människor såsom Tori som är min absoluta favorit: Det man verkligen vill att ska hända är att man ställer Obama inför domstol, att de fråntar honom hans presidentskap för alla dessa förräderier. Det finns inte bara ett enda förräderi utan det finns flera och de måste ge tillbaka Trump den tid som han har lagt ner på detta riksrättsförfarande, så han har kanske inte bara ytterligare fyra år utan möjligen ytterligare åtta år. Det är vad jag känner. Så dessa rallies, ni minns, där folk skrek ”ytterligare fyra år”, ”ytterligare fyra år” och han betedde sig som när man gör någon riktigt upprörd, säg ”ytterligare tolv år”. Därefter började människorna skrika ”ytterligare tolv år” så jag vill fråga Janine om hon kan se i korten om han kommer att få ytterligare fyra år. 

Janine: (tar korten o blandar dem) Ok låt oss se. Eftersom en hel del, vilket också Charlie säger, sammankallar han till ett nytt val om Nasara/Gesara fortsätter. Hur fungerar det, Charlie?

Charlie: Av vad vi förstår har Nasara använts den 3 november inför valet. Om du ser på Executive Order så står där mycket tydligt och om man sedan kopplar det samman med det faktum samma dag vad gäller de social medierna och lyssnar, blev han presenterad som president på morgonen och sedan var han politisk kandidat på eftermiddagen. Det kunde mycket väl betyda att han tillkännager eftersom han måste dra sig tillbaka och de måste utlysa ett val inom 100 eller 120 dagar, och jag tror att de gör saker mycket diskret utan att förorsaka massiva vågor och han tar bort all skada som de har gjort under årens lopp bit för bit. Och jag kommer att berätta för er om vilket motbjudande smutsigt jobb det är med skador som dessa människor har gjort för Amerika och hela världen. 

Janice: Jag får fram här att det kan bli en mycket unik tid som vi går fram emot. Det kommer inte att bli en normal fyraårsperiod. Det kommer att vara upp till president Trump om han vill stanna längre, men för närvarande ser det ut som om han har den möjligheten, så det är intressant. Jag vet inte vad han kommer att göra. Man vet aldrig om han arbetade tillräckligt hårt, det kommer att komma fram under de närmaste fyra åren och han kommer att erbjudas mera tid, eller på något sätt har tiderna förändrats och han kan ställa upp igen om han önskar någonting sådant. Men någonting kommer att förändras. Det är mycket unikt och det fortsätter inte såsom det har sett ut hittills. De kommer att ta bort den bestämmelsen där han inte kan ställa upp för omval i fyra år och sedan är det upp till honom vad han vill göra. 

Charlie: Det hänger ihop med vad jag känner till om Nasara eftersom han inte skulle ha ett politiskt parti likt demokrater och republikaner, man kommer att ha en Nasara-regering, och jag vet inte om det var han som sade det – ja, det var det nog – och det har sagts av någon annan också, att han kommer att vara den sista presidenten. 

Janice: Så saker kan verkligen förändras i framtiden…

Charlie: Ja

Janice: … så ingenting kommer att se ut som det varit, så det är inte vidöppet hur det såg ut. 

Charlie: Ja, det är så jag ser det. Eftersom de negativa människorna ser det negativt och de positiva kommer att finna att varje stat styrs bokstavligt talat självständigt, för varenda en stat har olika behov, beroende på om det är frågan om staten New York, eller om du befinner dig i North Dakota eller i Alabama eller någon annanstans, så har de alla olika behov. Florida har väldigt olika behov jämfört med
t ex Nevada. Så jag tror att de lokaliserar det, och jag tror att folket i den staten kommer att få välja mellan ett urval av människor som de känner att representerar dem. Det behöver inte vara frågan om ett politisk parti, och mitt förslag är att inte se tillbaka mot samma träsk som vi precis har dränerat, utan se fram emot pensionerade människor som verkligen bryr sig om folket och det bästa som finns och sedan kommer man att ställa människor till svars, och toppen kommer att träffas regelbundet för att diskutera hur man ska komma vidare och arbeta tillsammans i olika stater. Formatet kommer att vara mycket enkelt.

Ania: Du förstår Charlie, många människor glömmer att förenta staterna egentligen betyder att varje stat är självständigt, inte helt men till en del som ett självständigt bolag. Det är som en företagssatsning, jag menar, att han inte kan åsidosätta vissa beslut från guvernörerna, men där finns en viss maktpunkt som guvernören har. Folk funderar, varför gör han inte si eller så, men där finns vissa steg som man först måste gå igenom och sedan kan han överskrida dem. Men Charlie, vad jag tänker här, det borde inte gå så långt som det gick med valet. Det finns så många gåvor i den här smärtan som många människor inte ser. Först avslöjade han valsystemet, och då talar vi om det i hela världen, så han förändrar hela planetens valsystem. Sedan visar han vem han har egentligen haft bakom sig och vem som är fienden som är tvåfacetterad. Där finns så många människor som vänder sig runt och är inte fullständigt korrekta och sedan avslöjar han dessa ledare i dessa länder, likt den polska presidenten som inte visar någon värdighet, och sedan alla dessa människor som gratulerade, det är helt ofattbart när man ser på. De exponerar sig själva så mycket.

Charlie: Ja fullständigt, och MSM-media 

Ania: Ja, naturligtvis jag nämnde inte ens dem för de är som ett plask i toalettvattnet.

Charlie: Ja, det stämmer. 

Ania: Vad vet du om general Flynn, Charlie. Tror du inte att han kommer att återinträda i tjänst och snart bli en del av regeringen. 

Charlie: Jag fick precis ett meddelande om honom. Jag fick precis ett djupgående meddelande om Flynn. Här har vi det. General Flynn kommer att leda 17 militära nationer till den största militära operationen i världen i Hague, återställande av frihet och mänskliga rättigheter runt om på planeten Jorden via den Internationella domstolen genom att leda en global massarrestering av varje korrupt kriminell, utan undantag. Det kommer att ske under amerikansk lag, för att de ska följa lagen som inrättades 1776, och varje nation kommer då att bli fri. De 17 länder som ingår i koalitionen är USA, Kanada, Australien, Ryssland, Tyskland, Polen, Nederländerna, Frankrike, Spanien, Kroatien, Rumänien, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Schweiz och Nord Korea. 

Det verkar som att det finns 70 hemliga agenter och ytterligare italienska anställda som är involverade i Obama Gate. Därtill finns den 850 italienska militärpolisstyrkor som redan tilldelats till Guantanamo Bay sedan oktober 2019 som ett logistiskt språkligt stöd till den amerikanska styrkan och för fångarna. Italien, kommer att se arresteringarna av de korrupta först uteslutna, eftersom det är intrasslat ända upp till öronen i Obama Gate och därför anses vara för korrupta och helt opålitligt eftersom Italien alltid har varit korsningen för varje internationell intrig i tiden. Sedan finns Vatikanstaten och den har befunnit sig under den rättsliga gruppen sedan 1989 i 31 år. PS. Vi har också en svart adel i Italien.

Det här fick jag nyss i kväll. 

Janice: Wow! Det var verkligen bra information. 

Charlie: Ja, vi får ibland bra information, något som är intressant. 

Ania: Det här är som Charlies högkvarter. Vilken kommer hans position att vara vid sidan av denna. Tror du att han kommer att bli vicepresident eller någonting? 

Charlie: De flesta människor känner till general Flynn, var och en känner till något om general Flynn. Han är en man av ära. Han är till 100 % pålitlig. Trump visste det, Putin visste det, och den djupa staten fruktade honom absolut, för han är en man som inte känner fruktan, men de var rädda för honom och idag när vi lever i det stora uppvaknandet, eller som några människor upplever det som en uppenbarelse, som betyder att allt kommer att uppenbaras. Vi håller på att se hur allt uppenbarar sig. Jag hoppas verkligen att general Flynn är domaren. 

Ania: Det kommer att bli högst rankat på TV, även för dem som inte har nån TV. Vi måste skaffa oss en TV för att kunna se allt detta. 

Charlie: Ja, det sker en hel del positiva saker. 

Janine: Charlie, berätta om du kan, för oss vad du vet om Putins inblandning för när jag tittade på dem på TV såg det ut som om den verkliga Putin hade ersatts. Låter det vettigt för dig?

Charlie: Ja, ja. Jag tror att Putin har 10 kroppsdjävlar eller något liknande. En sak som är mycket tydlig, i samma ögonblick som Trump tillträdde makten, såg jag som en man på honom, och på Putin, och tänkte att dessa två kommer att bli de bästa vänner. De samarbetar, de kommer bra överens och de tänker i samma banor. Trump har allt som Putin behöver, och Putin har allt som Trump behöver. Putin vill desperat överta makten över världen, Trump har till 90 % stöd av sitt land vilket han förmodligen har fått nu. Putin har också lärt sig hur han kan behålla makten för resten av sitt liv om han behåller hälsan. Så han håller på med det. Med dem tillsammans kan det bli trevliga samtal vid middagsbordet.

Janine: Jaha, det kommer säkert att bli intressanta samtal vid middagsbordet. Jag hörde nämnas, att det finns någon högt uppe i den kinesiska regeringen som också har nära samband med Trump. 

Charlie: Javisst, Xi Jinping har även nära band med Trump. Men han är inte en del av CCP som är den elaka sidan av dem och är kommunistpartiet. De har ersatts av det republikanska partiet och det största vad gäller dem, är att eftersom de är kommunister vill de inte ha det, de vill inte erkänna att de har blivit utsparkade från tjänsten. De kommer att fortsätta kämpa, det att båda dessa kombinationer som finns idag. Så de tror fortfarande att de fortfarande har ansvaret men deras makt kommer att fråntas dem. Därefter går vi ner till första början, till basen, till gräsrötterna, till de äldre kineserna, till förfäderna i Himalaya. Där finns landets gudfader och det är hit tillbaka vi ska gå. Vi ska återställa, återvärdera allting och gå tillbaka. Ordet ”åter” betyder att vi går tillbaka. Så om du är t ex en australiensare så går vi tillbaka till aboriginernas basrot och du är tillbaka i en tid för alla ”Mary’s”. Vi går tillbaka för vår riktning har varit fel i hela världen, och vi kan inte gå vidare om vi inte först går tillbaka till den tid då vi förlorade vår riktning. Vi har fått all hjälp här och vi har ofta sagt, tror du på Gud så fråga honom. Om du tror på Allah, så fråga honom. Eller fråga mormor eller farmor, eller någon som har god moral.

Janine: Du Charlie, den kompass som vi alla har, den har alltid programmerat oss människor ända från tidernas begynnelse. Om du glömmer att gå in i dig själv och ditt eget hjärta så finner du här svaret på alla dina frågor.

Ania: Det visar dig alla dessa bilder och ideologier, hela trossystemet. Se till exempel hur många människor på den här planeten, som vid dagen slut och oberoende av vilken tro de innehar, så finns det ett leende. Oberoende av om du är kines, indier eller pakistanier, polack eller kanadensare eller britt, eller så kan du inte språket, men du kan alltid le. Du kan sammankoppla det med dina ögon och man kan göra det i en stad med mångfald. Med det vill jag säga, att vi går tillbaka till ursprunget för vem vi är. 

Charlie: Ja, det stämmer precis. 

Janine: Ja, och de försöker täcka över var och ens leende och hålla oss isär från varandra. Vi ska inte komma samman i grupper och det är så uppenbart det de håller på med. 

Charlie: Det är mycket intressant det du säger Janine, det är så uppenbart. Men det är inte uppenbart för dem som befinner sig i den tredje dimensionen. Befinner du dig däremot i den femte, kan man se detta klart som om du befinner dig ovanför dem. Varför kan inte andra människor också se det? 

Ania: Ja, det är frustrerande men jag vill fråga er om en sak. Eftersom Trump har tid på sig till den 14 december att presentera allt som har hänt i samband med valet. Vad tror du, för jag är en stor beundrare av Sidney Powell. Hon är som ett kraftverk den kvinnan och hon visar det. Tror du Charlie, att hon kommer att avslöja allt nu eller måste vi vänta till den 14 december. 

Janine: Är det OK om vi frågar korten? Det verkar som om de redan har gjort en stor sak. Det är redan klart. Det är en icke-fråga. De går igenom rörelsen för att avslöja allt. Varje spelare inom den djupa staten verkar bli utrökt. Det pågår som en pantomim. 

Charlie: De har alla bevisen. Han har mer än tillräckligt. Och det som pågår just nu är en ren show. Jag kan berätta här nu, de människor som utförde det kriminella har varit arresterade redan, sedan en lång tid tillbaka. 

Ania: Ser vi dubbelgångare nu, eller hur?

Charlie: Vi ser ett pantomim. 

Janine: Det finns så många sätt med falska videon och naturligtvis med allt det som pågår är det enklaste sättet att använda sig av falska videon. 

Charlie: Någon påpekade nån gång när Biden befann sig på scenen och kameran som befann sig framför honom, växlade om till en kamerabild från sidan och då befann sig ingen där på scenen. 

Ania o Janine: Oh herre gud ändå! 

Janine: Det är svårt att säga, men alla förutsägelser som jag gör med korten gällande de kungliga, Meghan och Harry, politiker och vatikanmänniskor, så får jag fram att allt är förfalskat. 

Ania: Charlie, är drottningen fortfarande vid liv? 

Charlie: Nej. 

Janine: Jag fick fram att prinsen (Philip) har avlidit för länge sedan och prins Charles. 

Charlie: Han dog i mars (Charles). 

Ania: Vem lever ännu inom den kungliga familjen?

Charlie: Det är en hel del som pågår just nu. När ni pratar om prins Charles, har ni sett hans kända öron? De är inte hans egna öron. Om man gör en klon av prins Charles måste man förvissa sig om att öronen inte ser ut som hans. Han fick ju stora öron. Allt det där kan man se där och det ingår som en del av en show. Jag önskade det här väckte upp folk, men de sover så djupt. De tror att det är han. 

Ania: Charlie, vad gäller vaccinerna. Det kommer att gå samma väg som valet, det går till utkanten.

Charlie: Ja, han lade ut en fälla för dem alla, så de producerar alla detta vaccin. De berättar för honom att det redan är färdigt, det kommer, det kommer! Så han berättar för värden att det kommer, det kommer… och när de är i färd med att släppa det, frågar han dem efter bevisen på att de följer det korrekta protokollet, vilket de inte har. Han vet att de inte har det. Och det är därför som ordföranden för Pfizer  precis har sålt 62 % av sitt aktieinnehav. Men om du nu hade ett botemedel för Covid-19 så skulle du inte göra så. Han har insett att han har fångats med byxorna nere och nu försöker han komma ur det här. Men se här, några människor vill bli vaccinerade och låt oss hoppas att det är just demokraterna.

Ania: Men hur ser du på det, när några stater såsom New York, Kalifornien, och dessa ytterst drakoniska stater, de vill inte ens känna till vad Trump administrationen har gjort med dessa vacciner. Så tror du att de kommer att implementera deras eget vaccin?

Charlie: Det vaccin som de har framställt tills idag har inte testats tillräckligt. Det dödar människor. Så enkelt är det. De dödade 35 000 barn i Indien och det finns en pågående process i fallet från den indiska regeringen mot dem. Problemet är att den föregående administrationen i Amerika förändrade lagen så att man inte kunde väcka åtal mot dem. Idag har vi samma situation när lagen säger att dessa människor kan tillverka ett vaccin och när det går väldigt fel så finns det ingenting att göra. Man kan inte stämma dem. Om man förändrar lagen så att man inte kan stämma dem, så hur i hela friden, kunde någon med fungerande hjärnceller ta ett vaccin? Om man ser på vad som just nu pågår och tittar på vad som finns i dessa vacciner kommer man ner till 2-3 ämnen som finns i dem. Där finns aborterade foster och är det något som du vill få in i din kropp? Jag tror inte det. Problemet är denna hjärntvätt och indoktrinering från MSM-media, och när folk får in det i sina hjärnor tänker de, om vi tar det så blir vi fria. Intervjuerna som jag gör för tillfället med läkare, framhåller att polio, smittkoppor, cancer, Aids, är alla tillverkade. DE ÄR ALLA TILLVERKADE! och de sätts in i människorna med hjälp av ett vaccin. Det ger stora pengar till Big Pharma. Det var en som sade till mig, vet du vad, du har rätt! Du behöver inte tro på mig och jag bryr mig inte om ifall att du inte bryr dig om mig.

Gör lite efterforskning, men använd inte Google. Google är en del av problemet. Du måste gå till en annan sökmotor för att finna sanningen (t ex www.duckduckgo.com/ eller https://www.torproject.org/download/ eller brave red.anm) det är som att hitta guld i sin toalett, man måste söka på rätt plats och med rätt produkter. Man måste lära sig den hårda vägen. Eftersom jag har tre datorer, satte jag dem alla bredvid varann och sökte. Det var väldigt intressant. De gav alla olika resultat. 

Janine: Det är som att snoka när man ska kolla fakta. Allting är så riggat så det är helt otroligt. Det är som nån jävla faktakontrollmaskin, om du förstår var jag menar. Det är inte baserat på aktuella fakta. 

Ania: Charlie, tror du att vår regering står på fallrepet innan vaccinet blir implementerat? Runt om i världen.

Charlie: Säkert. 

Ania: Det är vad jag också tror. Det kommer att gå så långt när de flesta människor får nog av detta och det har de redan. Vad kommer att ske?

Charlie: En av orsakerna kan vara vaccinet. De testade det på 100 studenter vid universitetet. Alla dog inom en vecka, de flesta av dem dog samma dag. De hade alla samtyckt. 

Ania: Var det i UK? 

Charlie: Ja, det var i UK och det är fullständigt nedtystat. Så de är mycket tysta, men det tyder på hur komplicerat det är. 

Ania: Men hur är det med föräldrarna och familjerna till dessa. Protesterar de inte, startar de ingenting. 

Charlie: De undertecknade alla en dementi, och ett sekretessavtal innan de testades. Jag är helt säker på att någon förälder där under linjen kommer att öppna munnen, men jag vet inte. Det är fullständigt helgalet. Och det faktum att MSM-media inte tar upp detta, vilket visar på att de är en del av det. Vi måste få den informationen ut genom bakdörren. Jag har lovat att inte nämna namnen. 

Ania: Känner du till fler varningar som du inte kan avslöja?

Charlie: Massor! Jag känner även till namnet på din nästa pojkvän. 

Ania: Va, berätta det för mig. Det skulle verkligen vara nyttigt att känna till. Låt henne berätta namnet.

Janine: Jag berättar inga namn, men jag beskrev honom för henne. 

Ania: Sättet varpå jag kom i kontakt med Janine var genom youtube. Som du vet rekommenderar de ju något som du gillar. Så en dag fick jag en video om Meghan Markle som hade ett barn och ett sexuellt surrogat som inte var hennes barn, och jag tänkte, vad fan är detta? Så jag klickade på det och tittade på den och därefter på ytterligare en och ytterligare en… Jag känner till att både Janine och Charlie känner till adrenochrome, men jag kände inte till det. Jag hörde för första gången ordet adrenochrome från Janines skriverier, så jag tycker alltid att Janine är fantastisk och modig när hon talar om alla dessa ämnen och att hon finns där fortfarande på youtube. Jag är så glad för det. Att de inte har stängt ner henne. 

Janine: Jag vet inte vad som fortfarande är magiskt där, att jag fortfarande finns där, men ta i trä. Tills jag hittar en annan plats att vara på finns jag där. 

Charlie: Vad tror du om Meghan Markle, för ur min synvinkel, och jag har gjort en hel del research, men jag är inte intresserad av det. Hon är så hungrig efter berömmelse att ingenting kan stoppa henne från att bli berömd utan att tänka på konsekvenserna av något annat. Sättet hon gjorde, att vända ryggen till sin pappa och hur hon fick sin man att vända ryggen till sin familj. Det ser kanske ut som att hon gör honom en tjänst genom att komma bort från stormen i England inom den kungliga familjen.

Janine: Jag har tittat på henne och pratat om henne och läst om henne under två års tid. Min uppfattning är lite annorlunda än många andra människors. Jag tror hon är en planta. En deep cult eller deep state och de finns båda två i samma planta. Och hela hennes familjs bakgrund är falsk. Alla bilder som finns, verkar som att de var fullständigt photoshoppade. Jag tror inte att någon av dem är äkta och att de är egentligen ingen familj, de är falska, precis som det var med Barack Obamas hela bakgrund som var falsk. De förfalskade hennes och hon är faktiskt känd för att ha kopplingar till Epstein och jag tror att hon har vuxit upp speciellt för att infiltrera sig med den kungliga familjen, från en av de 14 familjerna inom kabbalen och Deep state och hon placerades där var hon nu befinner sig. Allt är bara en enda stor show. Meghans och Harrys show för att avleda uppmärksamheten från allt annat som händer. Jag tror inte, att mycket av det som vi tror om henne, hon har blivit förändrad i hjärnan (mind controlled) genom MKUltra. Hon verkar inte vara äkta. Mycket av henne verkar inte vara riktigt äkta. 

Charlie: OK. Det ger en helt annan betydelse för mig. Jag har inte intresse, den enda som intresserar mig är Harry och från den synpunkten när han var ung och när man tänker på vad han har fått gå igenom när han var yngre, var han oavbrutet pressad, men dagens Harry har ingenting med originalet Harry att göra. Om det nu ens är samma person. 

Janine: Jag känner inte till om det är så, men jag tror att hon skickades dit mestadels för att hantera honom. På samma sätt som de har hanterare.

Ania: Är det inte just såhär som CIA arbetar? 

Janine: Ja, men det är så manipulerat att nästan allt som man vet om henne eller deras äktenskap, för de har ju inte egentligen varit tillsammans. Hon är inte någon i L.A hon är bara vem som helst. Hon har varit i Storbritannien och mesta delen av tiden gömt sig. Man måste gå tillbaka till de gamla fotona, men på sistone verkar det som om båda har samlat ihop sig i roundups, om du förstår var jag menar. Jag säger, vita hattarnas roundups, och jag hoppas det. 

Charlie: Ja, vi lever verkligen i en fantastisk tid. Jag gillar det. 

Ania: Kan jag fråga dig om en sak, för jag vet att du vet det. Företaget Kodak, du känner till det, hur mycket känner du till vattenmärkningen och quantum röstningssystemet, jag tror att det också har någonting att göra med Kodak, eftersom de har en säker tryckning och detta i sin tur är förenligt med Spaceship program, spårningen, och Trump nämnde Kodak i samband med vaccinet och jag känner att hela den här situationen i valet med dessa valsedlar, de lagliga alltså, att de var tryckta med Kodak. Det är vad jag tror. Så jag tror att det har någonting att göra med quantum, de spårar det från rymden, känner du till något om det här företaget för jag tror att det är rätt så avgörande. 

Charlie: Jag kan försöka ta reda på. 

Ania: Om så är fallet kan de ju spår allt. De kan spåra om du går på toaletten och de kan spåra dig överallt. Så ingen i framtiden, kan begå ett bedrägeri. 

Charlie: Jag tror inte att någon kommer att utföra något bedrägeri i framtiden. Det här har varit mer än tillräckligt för var och en. Enda orsaken till varför människor stjäl, är för att regeringen har lärt dem det. För att regeringen har stulit från dem under hela deras livstid och det har lönat sig för dem att göra så, och därefter är det för var och en att följa mönstret. Det är som att uppfostra ett barn, om det ser sin förälder göra något hela tiden börjar de också med det. Och regeringen har stulit från folket under hela deras livstid. Så när man pekar finger på människor som stjäl och dödar, så vad har inte regeringarna hållit på med om inte stulit och dödat. Sedan vi var barn, har de pekat finger mot oss och sagt, du har fått allt, de har gjort det under hela ditt liv. När man har en regering på plats som ger allt tillbaka som de har stulit från dig, kan de nödvändigtvis inte ge livet tillbaka.

Jag har ofta tänkt på Afrika som en kontinent. Om man gör alla självförsörjande och välbärgade så att de kan göra vad de vill, blir det ett fint land och trevliga människor. Du behöver bara gå till en afrikansk kyrka en söndag för att se en harmoni som du aldrig har upplevt någonstans i världen. Svart gospelmusik är någonting annat. De kan sjunga och dansa, de kan allt. De lever i ett land som är rikt på naturtillgångar, guld, olja, diamanter, ja allt. De har blivit bestulna på allt och sedan undrar vi hur de har blivit plundrade på deras liv och dödade. Och sedan undrar vi vad de gör mot andra människor. De känner ju inte till någonting annat, men i samma minut som du visar dem kärlek och tillgivenhet, så får du tiofallt tillbaka från dem för det är sådana människor de är. 

 
 


Kategorier:Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:

1 svar

 1. To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” — Voltaire.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_MacDonald_(evolutionary_psychologist)
  – MacDonald, K.B. The Culture of Critique: An Evolutionary Analysis of Jewish Involvement in Twentieth-Century Intellectual and Political Movements (Praeger 1998);
  – MacDonald, K.B. Separation and Its Discontents Toward an Evolutionary Theory of Anti-Semitism (Praeger 1998);
  – MacDonald, K.B. A People That Shall Dwell Alone: Judaism As a Group Evolutionary Strategy, With Diaspora Peoples (Praeger 1994);

  https://www.investmentwatchblog.com/cnn-explains-why-they-wont-air-trump-speach/
  – Trump Speaks From White House On Vote Fraud: ‘This May Be The Most Important Speech I’ve Ever Made…’
  http://www.informationliberation.com/?id=61938 https://www.youtube.com/watch?v=720O_yBLrTs&feature=emb_title

  Gilla

%d bloggare gillar detta: