Lena Hallengren blir uppläxad av Frihet Sverige och World Freedom Alliance

Den 30 november 2020 samlades nästan 100 aktivister mot Corona-hysterin. Maneka Helleberg från World Freedom Alliance och Frihet Sverige lämnade över hundratals vetenskapliga dokument att Corona just nu inte är farligare än en vanlig influensa och att det finns mycket bra medicin mot det, som förbjuds av det kriminella Läkemedelsverket och många ansvarslösa läkare. Kolloidalt silverH2O2 och hydroxichloroquine (HCQ) hälper mycket bra mot Covid-19.

Handlingarna bevisar också att vacciner är farliga och alla borde vägra att vaccinera sig. Risken för nanobots/nanochips i Coronavaccinet är överhängande. Detta i kombination med 5G kan göra oss till perfekta slavar.

Polisen gjorde sin plikt på ett optimalt sätt, vilket alla var tacksamma för.

https://m.soundcloud.com/ulf-bittner/maneka-om-livsavgorande-aktion-mandag-30-nov-13-00-i-stockholm

Stort Tack till Ulf Bittner!Kategorier:Svensk politik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: