Bryssel calling

Europaparlamentets kontor i Sverige - Bryssel calling | Facebook

Malmö 30-11-2020

Vill påminna om det intressanta programmet Bryssel Calling som sänds i morgon kl 21.00 på TV 1 och som visar våra EU – parlamentarikers otroligt tunga arbetsbörda i Bryssel.

I programmet får vi stifta bekantskap med Fredrick Federley, Alice Bah – Kuhnke,  Sara Skyttedal och Jytte Guteland och har vi tur så skymtar även den rödhättade nötskrikan Helene Fritzon förbi.

Säkerligen får vi även stifta bekantskap med våra EU – ledamöters betjänter som i programmet av någon anledning kallas för politiskt sakkunniga.

Deras uppgifter är att på alla sätt bistå våra hårt belastade ledamöter med allehanda uppgifter som dom har svårt att hinna med.

Har vi tur får vi se när Saras betjänt hjälper henne med hennes  make –  up vilket verkar vara mycket viktigt för henne. Jytte verkar ha svårt att hinna med att lämna in sina barn till parlamentets förskola, för en sådan finns minsann också till förfogande, så där får vi kanske se när en av betjänterna träder in.

Vad det gäller Alice , som ju alltid vill dyka upp i moderiktiga kläder till dom viktiga och tunga omröstningarna som avlöser varandra får säkert hjälp av en av sina betjänter att välja rätt samt att se till att hon inte har samma kläder på sig två gånger i rad.

F ö så skulle det inte förvåna mig om våra EU – parlamentariker efter avslutat toalettbesök bara behöver sitta kvar och ropa ”färdig, färdig” ett par gånger så kommer en specialutbildad s k sakkunnig på området med toapapper och avslutar besöket på ett proffsigt sätt.

F ö så finns det mycket att läsa om Fredrick på sajten ”Stoppa pressarna” där Fredricks festande på olika , ska vi  säga, specialinriktade klubbar beskrivs både i Bryssel och i andra storstäder tillsammans med sina kompisar som ju har s a s specialinriktade intressen vad det gäller småbarn.

Troligtvis så är det Fredrick som stått för fiolerna eftersom han ju med sin lön på ca 200 000 kr i månaden har råd med detta.

I slutet av april 2019 så föreslog Fredrick att matpriserna i Sverige borde höjas eftersom vi slängde så mycket mat och att detta skulle tyda på att maten var för billig i Sverige. Detta förslag kommer alltså från en man som knappast behöver spara in på gåslevern och den ryska kaviaren och champagnen som troligtvis inmundigas till frukosten när man vaknat på ett lyxhotell i Bryssel, Paris, Monaco eller någon annan världsmetropol  efter ett sent klubbesök med vänner som delar ens intressen för amorösa äventyr. Amorösa är nog fel beteckning, perversa skall det vara.

När man har tagit del av dom program som sänts av Bryssel Calling samt tagit del av Fredrick Federleys livsstil samt tagit reda på EU – parlamentarikernas löner och andra förmåner och på vilka sätt dom utöver detta kan fuska sig till ännu mer så kan jag bara gratulera engelsmännen som tog beslutet att lämna denna perversa sammanslutning vars enda syfte verkar vara att tillfredsställa den girighet och frossa som kännetecknar dom som har haft turen att bli invalda.

Jag röstade för ett svenskt inträde men sedan har jag aldrig efter att jag har blivit mer och mer varse vad det hela går ut på aldrig röstat i ett EU – val och kommer aldrig heller att göra det. Jag kommer aldrig att förnedra mig själv till att gå och rösta in personer i denna organisation så att dom efter fem år går därifrån som mångmiljonärer. Ännu mindre kommer jag att gå och rösta när jag betänker på vilket sätt dessa delegater har förstört hela Europa med sin i främsta hand flykting och invandringspolitik samt fria rörlighet som bara gynnat kriminellt slödder från när och fjärran att ta sig hit och förgifta vårt samhälle.

Som vanlig medborgare och löntagare har jag inte kunnat finna något som gynnat mig varken ekonomiskt eller socialt när det gäller ett medlemskap i EU.

Jag undrar  bara hur många Fredrick Federleys det finns inom EU – parlamentets väggar och vilka perversiteter dessa håller på med och hur mycket av våra skattepengar går till att sponsra deras lyxliv och nöjen. Skattemedel som skulle kunna användas till mycket mer välbehövliga ändamål.

Det har tillkommit ytterligare ett skäl till att jag bara känner avsky för denna församling och det skälet är Ylva Johansson som blivit s k EU – kommissionär med ”ansvar” för flyktingpolitiken inom EU. När jag ser henne på en bild där hon i princip sitter och gapflabbar vid en utfrågning så undrar jag hur en dylik person kan ha 300 000 kr i månadslön och vad är det hon åstadkommer för denna lön? Hur kan man med denna lön ha moral till att gång på gång spotta ur sig fraser som jämlikhet, solidaritet, rättvisa och alla människors lika värde utan att skämmas?

En skurhink och en tiondel i lön hade varit det rätta för denna simpla s k arbetarrepresentant.

Till sist Fredrick, jag har aldrig gillat dig och din falskhet och jag skall ärligt och uppriktigt också erkänna att din sexuella läggning finner jag onaturlig och efter att det nu har framkommit att du har öppnat upp ditt hem för pedofiler trots att du har barn hemma så är onaturlig ett verkligt milt ord att använda.

Vedervärdigt är nog det rätta!

Sandor Herold, MalmöKategorier:Svensk politik

Etiketter:,

1 svar

%d bloggare gillar detta: