Gene Decode: Australiens DUMB:s och NWO

Idag är det vår värd Rick som vanligt, som förestår Blessed2Teach, och så har vi Amanda som fungerat som koordinator för Australien och tagit fram de underjordiska Dumbs från Google Earth så att US Navy ska kunna hitta dem, gå in i dem och förstöra dem. Gene Decode, är känd från tidigare program där han presenterat Dumbs i USA och annorstädes. Gene är US Navy, numera pensionerad, men utför detta arbete på direkt order från president Trump.


Rick: Hej Amanda! Hur mår du och tack för allt ditt myckna arbete i samband med det här. Jag ska här överlåta detta till dig och du får göra dina färgstarka kommentarer samtidigt som du och Gene ger era kommenterar mm. 

Amanda: De flesta människor tror att Australien är en liten ö i södra Stilla havet och att vi är icke konventionella. Jag vill verkligen stöta på alla, att vi har befunnit oss framför ögonen på den nya världsordningen sedan tidernas begynnelse. Det var britterna som koloniserade Australien 1788 och de tillhör kabbalen, så vi har befunnit oss under deras välde under 232 år. 

Kännedom om landet

En av traditionerna som vi har här när vi träffas, och som skulle vara fel att inte beskriva, är att vi försöker öka kännedomen om landet som vi befinner oss i. Det är av respekt, fullständig respekt. 
Den röda färgen i flaggan symboliserar jorden (den röda jorden) och det gula symboliserar solen, det svarta symboliserar vår ursprungsbefolkning. Var och en ska i sitt hjärta visa erkänsla för detta.

Blessed2Teach-tittare och Genes team samt gäster har fått kännedom om de traditionella vårdnadshavarna runt om i Australien och deras anknytning till landet, havet och samhället. Vi visar vår respekt till våra äldres förflutna och nuvarande sammanslagning och utvidgar respekten till hela ursprungsbefolkningen och Torres-öborna av idag. Vi vandrar alla här tillsammans, på originalbefolkningens mark. 

Här kan ni se på bilden var vi befinner oss. I norr har vi Indonesien och på den högra sidan har vi Nya Zealand och strax nedanom i söder har vi Antarktis så vi har en hel med dem att göra. Det är ett stort land som flyter där och jag ska här visa er hur stort det är. 

Vi är inte någon liten ö utan en kontinent och vi ryms innanför den amerikanska kontinenten vid namn USA. Den största olikheten är den vi har i befolkningen. USA:s befolkning år 2020 var ungefär 330 052 960 invånare och Australien hade ungefär 25 499 884 invånare.

Här kan ni se territorierna. Vi har Western Australia, sedan har vi Northern Territory och vi har också South Australia, Queensland, New South Wales, Victoria och den lilla ön i söder, Tasmanien. Det är många som tror att Melbourne eller Sidney är huvudstaden, men det är Canberra. Det har sitt eget territorium (ACT = Australian Capital Territory) som har sin egen jurisdiktion. Så om du tänker på Holy See (Vatikanen) så tänker du också på City of London, och vi har vår egen huvudstad just där inom sitt eget territorium. 
Canberra betyder på origninalspråket mötesplats. Den går också under benämningen Bush capital (inte att förväxlas med de amerikanska presidenterna, red.anm)

Här kan ni se hur det egna territoriet befinner sig inom New South Wales, exakt mitt emellan Sidney och Melbourne i Victoria. Så vi ligger verkligen inbäddade där. Och som inbäddade är vi på en intressant plats, Canberra. 

Jervis Bay

Öster om ACT (Australian Capital Territory) har vi ytterligare en ficka bestående av militära baser, den ligger vid Jervis Bay och i sydost ligger Snowy Mountains.

Jervis Bay är en militärbas för Canberra. Det kallas ICT Australian Capital. Canberra grundades 1913, 123 år efter det att britterna antog äganderätten till Australien.

Här är en karta över staden och ni kan se triangeln där och att den sammankopplar tre cirklar. Detta är mycket viktigt eftersom det signalerar samma geometriska form av en pyramid med en toppsten som också finns i Washington. Många människor förstår inte riktigt att Canberra var speciellt utformat för att innefatta och bli högkvarteret för den nya världsordningen. 

Här kan du se hur det ser ut idag, och du kan se triangeln. Nu ska jag gå igenom och visa hela administrationen etc. etc.

Här får du länkar på videos som även förklarar:
Ta dig gärna tid att titta på dessa och du kommer att bli överraskad!

Symboler för parlamentstriangeln https://youtu.be/shGiZvxzfbw

Occult Symbolism Australia (pt 9) Canberra Parliament House Satanic Queen https://youtu.be/bmaVwcdMRCA

Occult Symbolism Australia (pt 10) Canberra Kabbalah Qabalah war memorial Brisbane https://www.youtube.com/watch?v=1i2Cg62isVs


9 platser av intresse i Canberra

Vi har fått vårt eget Capitol Hill, samma som i Washington. Här har vi ett nytt parlamentshus som öppnades 1988 och till höger ser ni den ”Parlamentariska triangeln”. Den ligger i själva verket inne i toppstenen till den parlamentariska triangeln och vi känner alla till den. Om vi tittar på den, så fick den sin försyn med horn och den innehåller hela symboliken. Den är fylld utifrån och in med frimurarsymboler, sådant som vi kallar för Illuminati. Sedan går vi till den nästa…

Allt sitter på en eller annan axel och här finns en hel del symboliker. Här är en tredimensionell toppsten på parlamentshuset i form av en pyramid. Som ni ser är den inte bara påhittad. Det är många som har undersökt detta.

Australian Eagle

Och här kommer vi till Australian Eagle (australiska örnen), obelisken, som vi kallar den för för den är så bisarr. Den finns utanför Försvarshögkvarteret (Defence Headquarters) Russell. Det var år 1948 som Australian-American Association beslöt att upprätta en minnesplats, Memorial, i Canberra i form av en staty för att föreviga tjänster och uppoffringar från amerikanska styrkor i Australien och för att symbolisera ”australiensiskt-amerikanskt kamratskap inom armén”. Australiensarna betalade 60 000 pund för det. 

Det är ett tema vi har här Australien, vi har alla dessa allianser med USA som är kabbalen och vi betalade för det. Titta här på den galna örnen.

Monumentet är 68 m högt och toppas av den 11 m höga örnen (totalt 79 m)

House of Parliament

Den gamla parlamentsbyggnaden är från 1927. Här ska jag visa er alla vad som har pågått i Australien. Det är byggt i en hage precis ute på vischan. Se den svartvita bilden ovan bredvid örnen. En rätt så omfattande byggnad. Den ligger framför det nya parlamentet.

I själva verket har den formen av ytterligare en toppsten som har formen av en pyramid och toppen befinner sig precis under det uppochner vända Y:et. Y symboliserar Rothschilds vilket Gene berättade för mig, och det finns överallt i Australien. 

Telstra Tower

Nu ska vi gå vidare till Telstra Tower för att titta på de märkliga sakerna där. Låt oss påminna oss om att ordet Telstra betyder tel main telecommunication network in Australia och det byggdes i Black Mountain 1980 när invånarantalet i Canberra var endast 220 400. Tornet är 192 m högt och berget består i huvudsak av kvarts och impregnerad sandsten. Det är ett massivt torn och som Gene sade, innehåller det en hel del frimurartecken. 

Fairbairn RAAF

Sedan har vi Fairbairn som är en fd RAAF Base och den här vill jag sätta i samband med Fiona Barnett så att alla kan identifiera var hon var och varifrån

https://bakomkulisserna.biz/2019/10/07/watergate-var-pedogate/

hon togs med flyg tillsammans med Nixon. Detta är en övergiven fd ruffig bas.  Det andra du kan se här och som är intressant, se på alla dessa golfbanor som finns här och som har hittats här. Här finns t ex 10 golfbanor i centrum men hela retreat området var lite som en uteslutningszon och det är där flygplatsen finns och varifrån Fiona fördes bort. 

Hmas Harmon och Hmas Creswell Jerwis Bay

Sedan har vi Signals Directorate Hmas Harmon som är kopplat med Hmas Creswell Jerwis Bay. Det var också försett med en hel del geometriska konstruktioner. Jag ska precis visa er att de hade en hel del teknologi som de också utplånade härifrån och de har nån form av sammankoppling med skolan vid kusten. Även om den är en inlandsstad har den en koppling till kusten också. Här finns telekommunikation också. Det finns en hel del teknologi i Canberra.

Man kan inte se vad som finns under marken, men här finns en massiv uppställning, men det är vårt signaldirektorat.

War Memorial Museum

Nu återvänder vi till den berömda triangeln igen. Här finns War Memorial Museum.
Här finns något som kallas Anzac Parade till minne av kriget. Det här har funnits sedan tidernas begynnelse i Canberra och Gene sade att det är ett tempel och det firar kriget. Vi brukar kalla det Department of War men idag är det Department of Defence (Försvarsministeriet). Här ska vi få en vy från luften

Här har vi fått ett upp och nervänt kors. Mitt emot Parlamentet på andra sidan vattnet finns det gamla parlamentet. Sedan har vi något som vi alla växte upp med. 

Deakin Telephone Exchange

Det är en liten byggnad som Tesla har, det kallas Deakin Telephone Exchange. Normalt sett kunde man se uniformerade försvarsmilitärer när de gick till dörren och tog av sig mössorna när de gick in. Det signalerade att här fanns en DUMB och vi kände alla till det och av det som människorna berättade var det en mycket, mycket djup Dumb där och de fanns även på andra platser. Den var också hemvist för Echelon i Canberra som var det stora avlyssningscentrat och medlem av Five Eyes. Det var alltså en del av Five Eyes. 

Så hela Canberra är en Dumb. Den går där under och är enorm. Vi får utsänd MK Ultra från tornet, där finns ubåtstunnlar där nere.


Vad pekar den där toppstenen på?

Om vi står bakom War Memorial och blickar ut över bergen mot Newhart Parliament House så kan vi dra en linje mot sydväst. Då går det som en speciell linje och det berättades för oss att den utgick från Canberras Parlament och toppyramiden där, till en utpekad plats i Mount Bimbery. Vad som har berättats för oss, så utgör den slutet av ACT och bakom den finns New South Wales. Men i själva verket signalerar den att här finns en DUMB. 

Mount Bimberi: Orroral Valley to Bimberi Peak - New South Wales, Australia  | AllTrailsToppen av Mount Bimbery

Vi har ett stort sortiment berg som heter Snowy Mountains så i själva verket finns här ett massivt Dumb. Snowy Mountains är omkring 170 km, eller 105 miles, långt och ligger i anslutning till Canberra och upptar till största delen trakten i nord-sydlig riktning på ostkusten ända ner till Melbourne. 

År 1959 beslöt man att bygga en kraftstation för nationen och man började bygga den i Snowy Mountains. Man hämtade in immigranter som fick bygga den och man byggde massor av tunnlar i berget för Hydro Electric för människor och bevattning. Man byggde dammar och man byggde in städer. 

Här är något av deras teknologi från 1949 men den ersattes fullständigt år 1974. Den ser rätt så futuristisk ut. 

Kartan visar att den berör en rätt så stor areal av Australien för att utveckla detta Sceme och det var för att sammanlänka båda sidor av berget. The Snowy Mountains Sceme eller Snowy Sceme är ett hydroelektriskt och bevattningsprojekt i sydöstra Australien. Systemet består av 16 stora dammar och 9 kraftstationer,
1 pumpstation och 225 km tunnlar, rör och akvedukter som byggdes mellan åren 1949 och 1974.

Människor måste fortfarande idag betala av för kostnaderna av detta Hydro Sceme så staten täcker inte för tillförseln.

Gene: Det stora projektet, när de tog in immigranter, var ett stort elefanttrick. Man tar in folk som ska bygga det här hydrotunnelsystem, men de byggde även andra tunnlar. Ursprungsbefolkningen byggde med andra tunnlar än immigranterna så att ingen skulle sakna någon ifall att någon försvann i slutet av jobbet.

Pine Gap – perioden för det Kalla kriget, 1947-1991

Låt oss nu förflytta oss till mitten av Australien. Till den mest kända anläggningén som heter Pine Gap. Det handlar allt om Kalla kriget och vad som utspelade sig i Australien efter det. Vi hade ett massivt inflöde av infrastruktur men allt var militärt. Det mesta av vad vi kommer att se har verkligen snyggats upp sedan det kalla kriget.

Den främsta från det Kalla krigets dagar var en av Australiens spionbyråer av vilka tre var kopplade till CIA. På en avlägsen plats i centrala Australien satt män och skålade för framgången med ett topphemligt projekt som i USA:s underrättelsekretsar kallades Rainfall.

Rainfall är en verkligen stor och djup anläggning vilket vi också kommer att märka. 

Det här är en vy från luften och som vi kan se har den en hel del antenner under jord. Denna CIA avlyssningsanläggning i Pine Gap kallades officiellt för Joint Defence Space Research Facility, men den hade ingenting med forskning att göra utan bara till namnet: Australiensarna anställdes som kockar och vaktmästare men de verkliga spionerna var amerikaner.

Satelliterna kontrollerades från Pine Grap och man avlyssnade sovjetiska missiltester. Medan australiensiska ministrar förnekade att Australien var ett mål för atomangrepp, förberedde byråkraterna i Canberra i hemlighet för Armageddon i förstäderna till Alice Springs. Nu när Pine Grap inte längre är en anlyssningsstation utan förvandlad till ett frontvapen i USA:s krig mot terrorn med australiensarna i rollerna vid frontlinjen. 

Utanför Pine Grap finns 38 radar diskar som är vända upp mot himlen, många av dem är dolda undertill med golfbollsliknande skal. 

Pine Graps underjordiska anläggning i flera nivåer upprätthölls av Romklubbens militärindustriella komplex som finns i närheten av Alice Springs. 
Sinneskontrollerade (mind control) arbetare fanns på de högre posterna, på de lägre nivåerna fanns olika nivåer av stordatorer över hela världen, ett potentiellt NWO-elektroniskt kontrollcenter kontrollerades av Club of Rome (Romklubben) och Bilderberggruppen som i dess kärna består av 39 medlemmar (13 malteserjesuiter, 13 Wicca frimurare, 13 Svarta adeln).

Partikel- och DEW-vapenforskning, genetik och black ops, O_A i 13 våningar, rymdspårning. https://supersoldiertalk.com/what-lies-below/


Vill ni se på anläggningar på månen och Mars?

Aktiva områden för utomjordisk aktivitet här på jorden … De gömmer sig i våra hav

Baserat på verbala och publicerade redogörelser av militära vittnen och ET-upplevare verkar aktiva områden för utomjordisk aktivitet på jorden omfatta regionen Great Lakes och Hudson River Valley, Mexikanska golfen, Arktis, Antarktis, Australien och Europa. Det är här vi har vittnesrapporter, men andra forskare kan tala om samma fenomen som förekommer i andra länder och regioner som Afrika, Ryssland, Ukraina, Turkiet och länder nära och i Mellanöstern. Forskare Debbie Ziegelmeyer avslöjar ett hemligt program som involverar världsomfattande utomjordiska baser här på jorden.

Varför Space Force skrämmer Deep State & Rogue Secret Space-program

Rymden har i decennier använts av Deep State och oseriösa hemliga rymdprogram (SSP) för att manipulera mänskligheten genom falska flaggoperationer, iscensatta ”främmande bortföranden”, riktad satellitbaserad beteendeförändring och genetisk modifiering, en galaktisk slavhandel och för att generera en enorm svart budget för finansiering av högt klassificerade företagsteknologiprojekt. Den senaste tidens skapande av den amerikanska rymdstyrkan skrämmer Deep States och oseriösa SSP:er eftersom rymdstyrkan hotar att upprätthålla dessa allvarliga metoder.

Pine Gap sedan 1966

Här kan vi alltså se Pine Gap, men 80 km västerut finns Mount Zeil. Men går vi 120 km västnordväst om Pine Gap hittar vi detta…


Stationen användes delvis av CIA, NSA och NRO (National Reconnaissance Office) och är en nyckel bidragsgivare till ECHELON-programmet. Det klassificerade NRO namnet för Pine Gap basen är Australian Mission Ground Station (AMGS) medan det oklassificerade namnet för NSA-funktionen av anläggningen kallas Rainfall.

Underjordiska anläggningar i Australiens norra territorium

Backstage med James Casbolt:
Enligt min NSA-kontakt ”X3” används Mt Zeil som är en tvillinganläggning till Pine Gap basen i norra Australien. Följande är endast för läsning och gavs till mig av X3:

”Pine Gap – Alice Springs – Australia. Basen är en massiv anläggning i flera nivåer och drivs av 33:dje gradens Zion som utgör framsidan av Bilderberg-organisationen. Den är kontroll- och kommandocentret för Rothschild-apparaten Illuminaterna. Pine Grap är ett viktigt kontrollorgan för den nya världsordningens diktatur och den är utrustad med nivåer av datorterminaler sammankopplade med de största huvuddatorerna i världen.”

Basen i Mt Zeil består av en blandning av personal från andra baser, medan den fjärde i Alaska, under Mount Heynes, är en väder- och geologisk anläggning.

North West Cape

Här har vi North West Cape som kallas Xmith. Det är ett stor komplex och kallas på militärspråk för North West Cape.

Learmonth / Exmouth / North West Cape Complex

Har har vi tre anläggningar på en 50 km:s sträcka.

Här har vi Learmounth RAAF Base som också går under benämningen Learmounth Airport, eftersom den används av Royal Australian Air Force och som civil flygplats. Så här har många limousiner åkt fram och tillbaka. 

Det här är vad man kallar VLF (Very Low Frequency). Den användes för extremt låga frekvenser för att kommunicera med ubåtarna när de befinner sig under vatten. T ex om det förekom ett kärnvapenkrig och man måste ge information om alla satelliter och om allt detta hade förstörts skulle det här vara ett system genom vilket de kunde kommunicera och koordinera missilavskjutningen ifrån eller vad annat de behövde. Men den här lågfrekventa signalen nådde också så mycket längre och den användes även för kommunikationer högre upp ovan jord.

Harold E Holt Naval Communication Station

I den obetydliga staden Exmouth i sydvästra Australien föddes denna plats under det Kalla kriget för att spela en kritisk roll i kampen mot kommunismen. År 1967 bemyndigade den dåvarande premiärministern Harold Holt den marina kommunikationsstationen i Exmouth som skickade krypterade meddelanden till USA och australiensiska ubåtar.

Här kan man se en hel del geometri. Här kan man se ”stjärnorna” vilka i det här fallet används inom det satanistiska som symboler och för att dra kraft till området från dessa Dumbs som finns där under. De lägger sig i vårt numerologikontors radar också.

Nullabor

Det är svårt att hitta bilder härifrån för det är så omfattande, men på bilden till vänster kan ni se tre vita prickar. Det är här de detonerade kärnvapenbomber. Så det här är ett enormt testområde.  

Här kan vi se att där finns en flygplats och den till höger är Emu Field som byggdes mellan åren 1956-1963 och här detonerade den brittiska kabbalen sex atombomber, av vilka en av dem hade en storlek av två Hiroshima-bomber, så man kan verkligen påstå att de har rumsterat om här i området. Det är förbudet område och här finns enorma installationer. 

Woomera Prohibited Area

Gene: Här finns också sk ”mindre försök” där militären bokstavligt talat sprängde plutonium med TNT – bara för att se vad som skulle ske. Du kan se det där gula strecket och det orange färgade området, det är här testerna skedde och de går ända från Woomera till Broome som ligger på Australiens västkust, det här är en lika lång strecka som mellan England och Ryssland, och här talar vi om ett massivt antal missiler. Men innanför det här området kan en del människor idka gruvdrift, och i det röda fältet du ser på bilden, har man haft Olympic Dam och Roxby Downs som definitivt har varit urangruvdrift. Den enda hamnen varifrån man exporterar det är Darwin. 

Angående dessa ”mindre försök” har vi en stor förklaring från SSBN: Upper Level Missile Compartment, att om vi hittar brutna missilnosar så har de innehållit plutoniumdosor. Det är möjligt för dem att nå 1 mc och varna var och en, och det enda man kan göra är att säga ”ta tag i knäna” så det är en erfarenhet, och eftersom plutonium är så giftigt och snabbt agerande, så är det en av de dödligaste och giftigaste ämnena som man känner till. Du har endast tid till att böja dig ner, omfatta knäna och säga adjö till din rumpa. 

Ja, som ni kan se har de verkligen hållit på här i Australien under en mycket lång tid. Jag kan nämna att de tog 1 ft (30 cm) fyllnadsmaterial och täckte över hela det här området där de sprängde plutoniumet och gav det tillbaka till ursprungsbefolkningen att bosätta sig på. Det är helt otroligt! Halveringstiden för plutonium ligger på
150 000 år så giftet kommer inte att försvinna under dessa 150 000 år och om man gräver en fot (30 cm) ner i den så dör man. 

Det här är alltså Woomera Range Complex

Det är det största landbaserade testområdet i världen och omfattar 122 000 km2. Det är större än staten New York och mer vidsträckt än Pennsylvania. 

Woomera Test Range - Alchetron, The Free Social Encyclopedia

Det är beläget 500 km norr om Adelaide och är en avlägsen och lugn elektromagnetisk omgivning och idealisk för komplexa luft-, rymd- och markaktiviteter. 

Woomera Range Complex omfattar både Woomera Test Range och RAAF Base Woomera.

RAAF Base Woomera erbjuder grundläggande operativt stöd och inkluderar ett flygfält, hangarer, tekniska områden och bosättningar. Området används i stor utsträckning av australiensiska och allierade makter och spelar en signifikant roll i försvaret av Australien som nation. Med ökat samarbete och samtida övningar och träningar med USA och deras säkerhetspartners, är behovet av sådana anläggningar som den i Woomera i ökande.

En gruva inom området

Här är en stor och några mindre gruvor. 

Joint Defence Facility Nurrungar

Sedan har vi denna Joint Defence Facility söder om Woomera som heter Nurrungar Woomera 1964 0(1).jpg(JDFN) i ändan på udden av Island Lagoon och det ligger ungefär 15 km söder om Woomera. Det var ett ”Earth Station” och samarbetade med Försvarsdepartementet i Australien och US Air Force mellan 1969-1999. Dess officiella område gällde rymdbaserad övervakning, främst för att tidigt upptäcka missilskjutningar och kärnvapendetonationer som använde sig av US Defence Support Program-satelliter i geostationärt omlopp. 

Namnet ”Narrungar” kommer från aborginernas språk och betyder ”lyssna”. Efter 1999 flyttades dess operationer till Pine Gap i Alice Springs och äganderätten överfördes till Woomera Test Range med huvudkvarter i Adelaide. 

Så låt oss ta en titt på det. 

Där finns en liten station och så har vi Taus kors som representerar ödets ande. Huvudkorset är Satanskorset. Om ni kommer ihåg när vi avkodade Washington DC så kan man se en del av samma symbolik där, vilket avbildar det brutna korset och nedtagningen av det korsfästa offret Jesus Kristus. Kabbalen säger att det har noll och inget värde för dem. 

Black Mountain, QLD

Nu ska vi titta på ett anti-gravitationsområde och jag tror att vi har hittat det här. Nu har vi flyttat oss till Queensland. 

Och om du går rakt ner till botten längst till höger så hittar du ett litet område som de kallar Black Mountain och det är såhär där ser ut. Det är den mest extraordinära platsen. Det ligger omkring 25 km från Cooktown. Arten av bisarra högar, det gör utseendet ledande för skrämmande historier och myter. På avstånd ser Black Mountain ut som fast monolit i svart, som tornar upp sig över den ursprungliga skogen runt den, men efter en närmare titt kan man se att det i själv verket består av enorma granitblock. Många av dem är upp emot 6 m långa och svävar 270 m över omgivningarna i landskapet. Dessa block har bildats av stelnad magma från omkring 250 miljoner år sedan. Den saknar spår och har en distinkt svart färg som kommer sig av ett tunt lager järn och manganoxid, liksom ett blå-grönt algöverdrag som täcker ytan.

Black Mountain har varit ”ground zero” med ett stort utbud av betydande konstigheter. Det påstås att djur spökar vid berget och att den utstrålar någon form av djävulsk makt och man har berättat om att navigationsutrustningen på flygplan har slutat fungera. I själva verket undviker flygplan att flyga i närheten av berget just på grund av dessa anomialiteter, samt oförklarlig turbulens som man har upplevt i grannskapet.

Darwin

Sedan går vi upp till Darwin. Det är staten som innehar Pine Gap och vi hittade ett massivt Dumb i Darwin. Titta på området till höger om Darwin. 

Soal Bay Naval Receiving Station

Och lite mer norrut från den basen ligger Soal Bay. Det liknar mycket Pine Gap men den är mindre. Den innehåller förstås kommunikationer och utgör frontlinjen för Australien.

Här har vi Darwin internationella flygplats som även är en RAAF Base Darwin och byggdes 1940. USA:s militär och marin finns här ständigt på ett rullande schema när de kommer hit för att utbilda oss. 

Det här är Coonawarra och tillhör Navy. Ni kan se ugglorna i sidled, det ser tillräckligt hårt ut. När vi nu fortsätter kommer ni att se hela deras symbolik och det kommer att bli deras fall. Den första sjöstridsdepån grundades här i januari 1940 i Darwin, HMAS Coonawarra. 

Vi har fått härifrån några installationer genom hela norra Northern Territory och jag ska visa er några av dem…

Sedan har vi Delamere Range, 1 1404 km2. Och ibland hittar man något när man söker. Här kan du också se symboliken. Kan alla se att ugglan har landat? Stora vingar och fullt av symbolik.

Jindalee Operational Radar Network (JORN) 

Nära Alice Springs finns ett massivt uppbåd av radar. Den verkar vara ett nav och det samarbetar med USA för att kontrollera hela jorden och man behöver en sådan anläggning på båda sidor om Ekvatorn för att kontrollera hela jorden. Och likt Canberra utvecklar man här också ett fri energi-system tillsammans med Falkland öarna.

Geraldton

Så har vi kommit till Geraldton. Det här är ett snabbt tillägg till tidigare presentation. Geraldton är ytterligare en plats med mycket aktiviteter. En bit bort från havet inne på land har vi The Australian Defence Satellite Communications Station som ligger i Kojarena, 30 km öster om Gerladton.

Det handhas av ADF Australian Signals Division (ASD). År 2013 inhyste den 16 satellitantenner inklusive 5 med slumpmässigt skyddande. Vi talar om Five Eyes här. Spioncenter, och här finns också ECHELON. Pine Gap Echelon, Canberra Echelon och Geraldton Echelon. Och vi kommer att hitta mer när vi fortsätter…

Echelon lyssnar av alla telefonsamtal, det översätter dem, det signalerar ifall människor använder sig av nyckelord och det gäller oss alla. Det här kollar av era mobiltelefoner osv. 

Peynesville / Black Range WA

Det är en diamant vid sjön vid Melbourne. Det är en saltsjö vid torrtid. Strax under den ligger Peynesville /Black Range. När den fick en utmärkt upptäckt utforskades den och här har förekommit avsevärd gruvdrift. En av de saker som människor, om man tänker tillbaka till det nya århundradet i USA, var planen att man skulle förvandla Australien till gruv och turism och förmodligen även militärt.

Gene: Den har en fantastiskt läge, en saltsjö, vart de drog en grusväg för att bevaka marken, likt i Los Alamos. När man har dessa saltsjöar så är det mycket enkelt att bygga dessa Dumbs i dessa. Man kunde ha en stor ingång och när de öppnade dem kunde de ösa kaskader av damm över dem. Det finns en annan saltsjö i nordost så de har två enkla ingångar/utgångar och när de stänger dörrarna tar de sanden och skyfflar den över, bakom och ovanför så att den ser ut som på bilden. Där finns inget som stör, bara en saltsjö, ingenting här…att se. Här finns en massiv dumb mellan dessa båda saltsjöar. Det är vad de fann när vi var på väg till Melbourne.

De förväntade sig att marinen skulle hjälpa dem genom att undervisa australiensiska militären om hur man förgör dem och man kom fram till att det kunde ske på en vecka. Det vi fann här var nivåer efter nivåer som var sammanbundna. De trodde de hade gjort klart på Nya Zealand, men de fann att det här var förbundet med Nya Zealand och under Christchurch, eftersom den här dumben gick från Melbourne och den hade så många nivåer. De kallade den Arachnid (Spindeln) för den var som ett spindelnät som spred ut sig.

Future of transport :: Maglev trains - SkedGo

Dessa konstant spridande spindelnät-tunnlar var sammankopplade med radiella linjer för Maglev-tåg (Magnetic Levitation Train). Så går man igenom alla dessa enorma radiella tunnlar och Maglev-tåg som kom in och ut ur dem i en enorm båge och fortsätter sedan över hela kontinenten Australien, så hela saken var att låta dessa Maglev-tåg gå runt omkring på hela kontinenten och de måste ta bort dem först. De visste det, men när de kom till Melbourne – och de pågår fortfarande – så har det tagit en oerhört lång tid nu, långt utöver en vecka.

Melbourne

Och här har vi alltså Melbourne. Här har man räddat barn. Om  människor kommer ihåg vad jag berättade angående China Lake och multiplicera det med 10… Det som hände här och det stora antalet fortsätter fortfarande att stiga och de uppskattar det till att bli tre gånger fler. Det de hittar här är så fruktansvärt! Som jag berättade tidigare hämtade de hit immigranterna för att arbeta i tunnlarna, men de hämtade också in för dem där Hydro Project och de grävde hemliga tunnlar och för att ingen skulle sakna dem och deras familj eftersom de bara försvann under projektets pågång och de togs härifrån till dessa vuxna. Detsamma hände med ursprungsbefolkningen. De svepte iväg med största andelen av dem, men de tog barnen först. De hade dem där nere för hundratals år, du förstår, deras avkommor under flera generationer, ända sedan britterna kom till Australien 1829, och de började bygga dessa redan då. De hade ju inte dagen teknologi, men de hade arbetskraft, de kunde betala med guld och diamanter. Och saker som människor inte förstår att Australien har, de har plundrat dem och tagit dem under en mycket lång tid, liksom alla heliga saker från ursprungsbefolkningen också. De har sedan fört dem till tunnlarna i Vatikanen och under staden London och Westminster Abby och Buckingham Palace. 

De har haft generationer under 200 år som har fortsatt med detta då de har haft arbetskraft, så du kan föreställa dig vad man kan göra med en sådan mängd arbetskraft under en så lång tid. Och under din absoluta makt och kontroll. 

Det är vad man har kunnat läsa om Cecil Rhodes och vad han gjorde i Afrika när de tog över landet. 

Alla krig och allt gällande det, och det är så lämpligt för det går direkt från öarna, upp till Nya Zealand och därifrån ner från Filippinerna och allt där runt omkring. Sedan tar den en båge över till Tasmanien, så från Hobart går det en dumb till Tasmanien. Hela ön är inte tättbebyggt, så det är mycket enkelt att ha ingångar och utgångar för att göra dessa sandtunnlar och sedan ger det en direkt tillgång till hjärtat för Antarktis. Det är mycket, mycket bekvämt för kabbalen. 

Melbourne – Dandenong

Amanda: Det här är Dandenong och det ligger omkring 40 km från Melbourne och placerar den i Silvan Reservoir. Den enda Intel som vi hade och denna dumb ligger omkr. 40 km från Melbournes centrum. Kolla in den gula punkten t.hö. den kallas Silvan Reservoir. De vill ha vattenkroppar för då kan de komma in i och ut där.

Går vi lite söderut från den gula punkten, och tack vare personer som informerade oss, kolla in dessa blåa punkter här. De kan se ut så här t ex. 

Leased Apartment G07/21 Rothschild Street, Glen Huntly VIC 3163 - May 22,  2018 - Homely

De representerar 10 olagliga fastigheter ägda av Rothschilds. 

Puffing Billy Australia - Steam Hauled Wood Train - YouTube

Den korta röda linjen är ett tuffande Billy-tåg för familjens resor, och punkterna runt omkring har jag kompletterat med, men jag har hittat några väldigt intressanta punkter som dessa punkter symboliserar. Dessa är barnlekplatser. 

Ja, det här är helt gräsligt. Vi har fått hela nätverket och vi ska gå under dem och under hela Melbourne. Du förstår de är deras genomgångskanaler plus alla Maglev-tåg. Det är ett verkligt stort nav. Tänk dig Rothschilds i en av skog omgivet område, och tänk dig det sedan det i alla andra länder också. Tänk på att kontakta logerna i ditt land och fråga, vilket vi gjorde gällande Black Forest. Man har hittat dumbs, så man har hittat ett perfekt ställe vart man ta in barn och så utför man sina jakter. Helt sjukt!

Tasmanien

Amanda: Det här är Tasmanien som Gene pratade om. Där finns inte så många baser på den, men där pågår en hel del aktiviteter vid de blåa punkterna, och de ser ut som dumbs. 

Sidney

10 things you probably didn't know about the Sydney Harbour Bridge |  Australian Traveller - Australian Traveller

Går vi söderut till Botany Bay, är det där kapten Cook lade sin trasa i sanden och förklarade landet som ett kabbal-land. Sedan följer vi floden, som är omgiven av en tät skog och innesluter Holsworthy Base och mitt emot vägen ligger Lucas Hights. 

Som man kan se, är det ett skogsområde. Det är ett 22 000 hektar stort tränings- och artilleriavskjutningsområde för den inhemska armén, grundat 1880. Men en eldsvåda brände ner 3 800 hektar den 14 april 2018 och 2 700 hektar den 27 juli 2018. Jag är ledsen, men jag kunde inte låta bli att känna att det var renande att de brände ner så mycket. Du kan se den blå punkten i kurvan, det här var här som elden tog vid. Och det var hit på Holswothy Base som Fiona Barnett brukade föras in och var de torterade henne mm. och förändrade henne. 

Här har vi Lucas Hights. I Australien har vi samma problem som överallt. De sätter en ”forskning” på dem och de är skyddade. Detta är ett enormt stort forskningsområde som bara det själv behöver en avkodning. Vår första kärnreaktor fanns här, det blev avvecklat men de tillverkar här alla kärnkraftsmedicinska skydd.

Först hade de High Flux Australian Reactor (HFAR) som var Australiens första kärnkraftverk. Det byggdes av Australian Atomic Energy Commission (senare ANSTO) Reseach Establishment vid Lucas Hights i Sidney. Kärnkraftverket var i gång under åren 1958 till 2007, när det blev ersatt av Open-pool Australian Lightwater Reactor, den också belägen i Lucas Hights.

Gene: Känner ni till historien om Botany Bay?

Amanda: Ja, det var där som kapten Cook lade sin trasa på sanden…

Gene: Egentligen hämtade man in här massor av fångar och offrade hela båtlasten satanistiskt för att helga marken till Satan och det är därför som den heter ”holds worth base” (”håller värt basen”) och den är i främsta rummet en MK Ultra-bas för hela Australien och det är därför som de förväntade sig att Sidney var värre än Melbourne och det var därför som Fiona Barnett togs hit. Den är helgad som ohelig mark. Helig mark för Satan, men ohelig för dem som följer Jesus Kristus och den sanna Guden. 

Amanda: För att hitta lösningar opererar ANSTO ofta med australiensiska landmarkslösningar inklusive en av väldens modernaste kärnforskningsreaktorer OPAL, en omfattande svit av neutronstråleinstrument; Australian Synchrotron, The National Imaging Facility Reseach Synchrotron och Centre of Accelerator Science. Och här har vi en bild på reaktorn.

Vi har högteknologi under forskningsbannern och den heter ”Opal of Will”. Naturligtvis känner alla till att opaler är en av de vackraste stenarna som vi har här.

Och då har vi gått igenom hela Australien avkodat. Jag hoppas att ni har gillat min gåva till er och tackar för mitt privilegium för att jag fick vara här. Tack så mycket!Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: