Förtryckarnas verbala våld

Oron växer – hyresgäster flyttar in i rika stadsdelen

Limhamn

Malmö 20-9-2020
Sandor Herold

Till Katrin Stjernfeldt – Jammeh med s k ”ansvarigt”anhang i Malmö stadshus

Kan bara instämma med Paul Nilssons rader och därför vill jag tacka honom för att han vågar skriva sanningen om er svekfulla bostadspolitik.

Det går inte att blanda in slödder i ett bostadsområde där det bor normala människor med normala levnadsvanor. Det kan bara sluta på ett sätt, katastrof för dom normala invånarna.

Det ni håller på med är ett direkt svek och hån mot alla dom som nu har köpt sig en lägenhet för surt sparade pengar och kanske även tagit lån för att kunna bosätta sig i Limhamn och komma från slödder i sitt gamla bostadsområde. Och vad möts dom av där, jo tydligen av precis samma slödder som dom flytt från!

Kriminaliteten har ökat sedan hyreskomplexen kom upp. Men det får man inte lov att säga för då är man rasist

Och detta tack vare er politik där slödder som varken kan eller vill stå för sina egna kostnader skall lyftas upp till samma bostadsnivå och standard som dom som fullt ut själva vill och kan stå för sina kostnader såsom hyra och annat.

Hur underbart är det inte att kanske bo granne med ett slödder vars boendekostnader betalas via försörjningsstöd och andra bidrag medans man själv betalar allt fullt ut av egna medel? Och ännu underbarare blir det när slöddret kanske håller ett jävla liv långt in på nätterna så att man är helt färdig  p g a sömnbrist när man stiger upp för att bege sig till jobbet för att även fortsättningsvis arbeta ihop till sin skatt som till stor del går till att betala slöddrens fortsatta liv i sus och dus. Och när man har jobbat några timmar så stiger slöddret upp yrvaket och går ut på balkongen och tänder sin första cigarett och njuter av havsutsikten.

Det är mycket ungdomar som är ute och hänger, och även om det inte hänt något så skapar det ändå en otrygg känsla på kvällarna

Aldrig i mitt liv skulle jag köpa en bostadsrätt när man kan bli utsatt för sådant som det omskrivna paret Marinus har blivit utsatta för. Man kan bara hoppas att paret kunde sälja sin bostadsrätt utan förlust när dom ”flydde” från Limhamns sjöstad. Risken när det blir känt att denna stadsdel också håller på att bli förstört av era slödder är ju att dom som inte länge står ut med era telningars livsstil får sälja med förlust.

Eran bostadspolitik är bara ännu ett exempel på att skötsamt folk som inte ligger samhället till last på något sätt inte kan förvänta sig något annat från er politiker än skattehöjningar och avgiftshöjningar på allt medans parasiterande slödder kan förvänta sig allt i form av bidrag i alla dess former.

Som t ex ett exklusivt boende med havsutsikt som till stora delar är finansierat med försörjningsstöd och bostadstillägg. Eller kanske t om är finansierat fullt ut av allehanda bidrag i olika former. Det är ta mig fan direkt kränkande att ännu en gång få ta del av hur ni värnar om allehanda slödder och hur ni ställer upp med allt för att dom skall få en behaglig tillvaro på bekostnad av andra. T om med havsutsikt skall förunnas slöddren!

Vi kallar det här nya området för ”Rosengård by the sea”

Men det är väl detta som ni kallar för ”alla människors lika värde”.

”Rosengård by the sea” är ett mycket träffande namn på Limhamns sjöstad.

F ö så är det väl bara en tidsfråga när liknande upplopp inträffar i ”Rosengård by the sea” som vi fick ta del av i original Rosengård för någon månad sedan.

Det skall också bli intressant när den första skjutningen äger rum i ”Rosengård by the sea”. Eller den första våldtäkten , eller det första förnedringsrånet av en svensk som mot förmodan ännu bor kvar i ”Rosengård by the sea”.

När dylika händelser har inträffat så kan ni politiker känna er nöjda fullt ut med att ni lyckats förstöra ännu en stadsdel i Malmö.

Sandor Herold, invandrare boende i MalmöKategorier:Svensk politik

2 svar

  1. https://www.di.se/nyheter/bill-gates-sveriges-strategi-var-ett-misstag/
    — ”Kill Bill” – än snabbare desto fördelaktigare för världen och vår civilisation

    Gilla

  2. Här säger Sabuni öppet vilket folk är hennes och detta är förklaring och bekräftelsen att S. skall inte representera svenska folket och öht vit folk och borde sparkas bort från politisk ledning som hon icke passar att representera !!!!
    https://www.dn.se/sverige/sabuni-mitt-folk-ar-ocksa-en-klan-inte-klanerna-som-ar-problemet/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: