Watergate var Pedogate

Detta är bara ett utdrag ur boken som kan läsas i sin helhet här under.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Image result for fiona barnett 2019  Image result for fiona barnett 2019

Fiona Barnett
Augusti 2019

https://fionabarnettblog.files.wordpress.com/2019/08/eyes-wide-open-_fiona-barnett_first-edition_august-2019.pdf

I oktober 2016 representerade jag på Colin Ross Trauma and Dissociation-konferensen i Seattle, USA. Efter mitt föredrag kontaktade en deltagare mig i hotellobbyn där mina medarbetare satt vid sina bokstånd. ”Allt detta!” Skrek hon medan hon svepte sin arm över stånden av dyra böcker, klistermärken och kylskåpsmagneter, ”Allt detta är skit! Du har de riktiga grejerna! Var är din bok ?! ”Tårar vällde från hennes ögonen. ‘Skriv en bok! Var snäll,  skriv en bok!

Ja, jag har de riktiga grejerna. Jag är inte någon dominerande akademiker med vänster-hjärnan som låtsas förstå hur man blir ett offer för de mest avskyvärda brotten. Jag levde med det. Jag tillbringade mina utvecklingsår fångade i en labyrint för mind control. Jag tillbringade mina vuxna år med att fundera ut en flykt. Jag uppnådde så småningom vad få offer för det mest extrema missbruket gör, integration. Jag får därför med kunskap förklara vad som fungerar och inte fungerar.

Så om Newcastle Herald inte skulle publicera min berättelse, tänkte jag, skulle ingen annan tidning göra det. Jag ringde Ian Kirkwood för att begära att han skulle undersöka och publicera hela historien. Om bara en mainstreamjournalist publicerade mitt vittnesbörd mot Antony Kidman, resonerade jag, skulle det spränga det internationella nätverket för handel med barn. Under vårt samtal vidarebefordrade Kirkwood ett samtal som han en gång hade med ”ett par spooks” som berättade för honom att alla äldre politiker är pedofiler eftersom det är så de kontrolleras. Kirkwood frågade mig om det var min berättelse.

”Ja, just precis! Det stämmer överens med min erfarenhet. ”Jag försökte hålla inne med min spänning. ”Mainstream-medierna har länge dokumenterat CIA: s engagemang i narkotikahandel och vapenhandel, eller hur?”

Kirkwood instämde i det och noterade att det just hade funnits en annan historia om det i mainstream-pressen.

‘Tja, är det så svårt att föreställa sig att de också är involverade i handel med barn, vilket är mycket mer lukrativt än vapen och droger? ASIO och CIA arbetar tillsammans för att handla med barn mellan Australien och Amerika. Det är de som handlade med mig.

Jag hade kommit så nära. Min presskonferens från oktober 2015 – levererade som svar på senator Bill Heffernans tillkännagivande att den före detta premiärministern var en pedofil – var statistiskt sett den mest populära artikeln på Sydney Morning Heralds webbplats den dagen (även om nyhetssidans datortekniker hindrade den från att visas som den mest lästa artikeln).

Image result for nicole kidman 2019

Nicole Kidman

En annan av premiärminister Bob Hawkes sexövergrepp, mot dottern till Hawkes arkitekt Kevin Borland, gick med på att ta upp en uppföljande presskonferens med mig men drog sig ur i sista minuten. USA:s National Enquirer hade för avsikt att driva en första berättelse om att Antony Kidman var pedofil tills de fick ett ondskefullt juridiskt hot från hans dotter Nicole Kidman (Hollywood-skådespelerska, red.anm)

Nicole Kidmans PR-team stängde av min mainstream-exponering i media genom att dra på sina lukrativa kontrakt med Australiens media. Så jag vände mig till internet. Beväpnad med en enkel meme-app och en högerhjärna för lyrisk skrivning, startade jag min egen sociala mediekampanj. Jag tillbringade fem år framför datorn och kommunicerade med hundratals offer och supportrar, många falska, många äkta. Jag träffade jackpottens konspirationsteori när David Icke presenterade ett enormt fotografi av mig och min berättelse under hans australiensiska turné.

Image result for antony kidman

Nicole med sin pappa Antony Kidman

Min taktik fungerade. Online-artiklar om Nicole Kidman, där publiken var fri att lämna negativa kommentarer, åtföljdes av strömmar av intelligenta attacker på hennes starkt orkestrerade stjärnstatus. Jag insåg min inverkan när Kidmans PR-team betalade Daily Mail plus ett tv-program för att på morgonen publicera en artikel med den berättigande titel: ‘Skäms, Australien!”. Sluta hata på Nicole Kidman”. Människor hatar inte Nicole Kidman som en individ. De hatar vad Harvey Weinstein-skandalen efteråt avslöjade, att Hollywood belönar något annat än bara förmågan att sjunga, dansa eller spela teater.

Trots allt som pedofilnätverket kastade på mig kom min berättelse fortfarande ut, så om du googlar på Antony Kidmans namn kommer orden ”övergrepp mot barn” snart att följa. Ändå kan inget antal alternativa medier med framgång matcha ett fullständigt genomslag i mainstream nyheterna. Så jag erkände mitt nederlag. Jag slutade posta och  kontrollerade inte mina bloggsidor.

Pedogate

Dagar före USA:s presidentval år 2016 fick jag en spärr av sms-texter från gamla vänner som frågade om jag var okej. Folk började fråga mina barn om vår familjs välbefinnande. Jag hade ingen aning om vad som hände. Sedan kollade jag min bloggsida. En topp på 100 000 visningar på en dag härstammade från en artikel som aktivistgruppen Anonymous publicerade om att jag hade sålts till amerikanska VIP-personer som barn. De använde min berättelse för att avslöja Hillary Clintons engagemang i en ring för handel med pedofili. Clinton Foundation var en front för handel med barn inklusive jordbävningsoffer från Haiti.

Bill och Hillarys nätverk för människohandel innefattade kampanjordförande John Podesta, miljardären Jeffrey Epstein och Heliga Moder Theresa. År 1995 öppnade Nobels fredsprismottagare ett Mother Teresa Home for Infant Children adoptionscenter i Washington DC tillsammans med Hillary Clinton som tyst lade ner det år 2002. Men Theresas romersk-katolska orden, Missionaries of Charity, kom under indisk regerings utredning för handel med barn, med en nunna som arresterades för att hon sålt barn.
Moder Theresa accepterade donationer från Haiti-diktatorn Jean-Claude Duvalier.

Image result for lolita express

Jeffrey Epstein handlade med minderåriga barn till VIPs inklusive Harvards rättsprofessor Alan Dershowitz, prins Andrew, Kevin Spacey och Bill Clinton som flög ombord på Lolita Express till Epsteins pedofilö ”Little St. James” i Karibien. Bilder från övervakningskameran som påstås ha läckt ut från ön visade barn som var inlåsta i underjordiska rum.

Image result for little st. james island

Ön tog bekvämt eld på grund av en massiv explosion i början av 2019, vilken förstörde alla bevis. Jeffrey Epstein är bland de många VIP-medlemmar och regeringschefer som medvetet donerade pengar till Clinton Foundation-handeln med pedofili. Clinton
Foundation fick 88 miljoner dollar från australiensiska skattebetalare mellan åren 2006 och 2014 och toppade under den walesiskfödda australiensiska ALP-premiärministern Julia Gillards mandatperiod.

Image result for madeleine mccann

Hillary Clintons kampanjordförande John Podesta och hans bror Tony Podesta bodde i en portugisisk villa som ägs av den brittiska politikern Sir Clement Freud, på samma ort där det brittiska barnet Madeleine McCann var när hon försvann. Clement Freud var Sigmund Freuds sonson. Brittiska medier beskrev Clement Freud som en våldsam pedofil. John och Tony Podesta matchade perfekt identifikationsbilderna som Scotland Yard släppte på mannen som förde bort Madeleine.

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/03/08/fallet-madeleine-mccann-har-fatt-ett-slut/

Pedogate-skandalen blev känd, och kom upp när Wikileaks släppte e-postmeddelanden från John Podestas konto i oktober 2016. E-postmeddelandena som utsågs särskilt var till Hillary Clinton som själv bekände sig till ‘Molek’ dyrkan och fångade politiker som beställde barn för pedofila partyn med påstådd snabbmat som kodord. Innehållet i Podestas-e-postmeddelanden överensstämmer med följande läcka från ett CIA-företag som heter STRATFOR:

epost.jpg

Ett besläktat e-postmeddelande från STRATFORs president informerade Aaric Eisenstein (om SVP Publishing): ‘Aaric, du kan också delta!’ ‘Om vi får samma’ servitriser, ‘är jag allt för det !!!’ svarade Aariac Eisenstein.

Om STRATFOR-personalen talade om en Vita Huset-orgie, placerades ordet ”servitriser” i omvänd betydelse för att indikera dess alternativa betydelse. Servitris betyder vanligtvis prostituerade, troligen barnprostituerade.  Enligt detta e-postmeddelande (spridd av Anonymous och Wikileaks) beställde president Barrack Obama snabbmat för $ 65 000, en handling som strider mot Vita Husets-policy som dikterar att all mat ska tillagas på plats med råa ingredienser för att motverka säkerhetsrisken för externt beredda livsmedel. De läckta e-postmeddelandena fick Hillary Clinton att offentligt förklara den australiensiska prisbelönta journalisten och visselpipan Julian Assange som en ”dead man walking”.

Barnprostituerade som besöker Vita huset är gamla nyheter. Den 29 juni 1989 läste man i Washington Times på första sidan:

FRÅGAN OM HOMOSEXUELL PROSTITUTON SNÄRJER VIP-PERSONER MED REAGAN, BUSH: ”CALL BOYS” TOG EN NATTLIG TUR TILL VITA HUSET

Related image

Michael Aquino

Den sensationella rubriken relaterade till Franklin-skandalen i Omaha Nebraska som den sensationella rubriken relaterade till, Franklin-skandalen i Omaha Nebraska som David Shurter var ett offer för och vittne till. Shurter är också ett offer för min förövare överstelöjtnant Michael Aquino som var inblandad i Franklin plus Presidio och McMartin förskoleskandaler där barn utsattes för sexuellt och rituellt missbruk
Pedogate visselpipor hävdade, att barn som förts till Washington DC hölls i transitkällare inom lokala företag inklusive en restaurang där en ”underhållare” filmades med att skryta om att våldta och döda barn. Rena FBI- och NYPD-tjänstemän gjorde uppenbarligen flera försök till att anklaga Hillary Clinton och andra VIP-medlemmar för människohandeln, men deras ansträngningar hindrades av dem i kommandokedjan ovanför dem.

Image result for huma abedin

Huma Aberdeen och Hillary Clinton

En av de anklagade försöken relaterade till en video av Hillary Clinton och hennes bisexuella älskare Huma Aberdeen (hustru till pedofilen Anthony Weiner) som genomför en Luciferisk ritual där de flådde ansiktet på en levande ung flicka. Spridningen av den här videon var det nämnda skälet bakom YouTubes globala nedstängning som inträffade i slutet av 2018 medan jag var online. Någon publicerade senare kriminaltekniska bilder av det flådda offret på mitt Twitter-flöde vilket jag automatiskt tittade på.

Image result for ted turner

Ted Turner, CNN

Mainstream-giganter inledde en täckningskampanj mot de läckta Podestas e-postmeddelandena och relaterade brott, för att grumla till vattnet och lämna allmänheten förvirrad över sanningen. Sådana som CNN (grundad av min pedofil Ted Turner) drog framgångsrikt allmänhetens uppmärksamhet från vad som fanns i e-postmeddelandena, till vem som kunde ha läckt dem och spridit ”falska nyheter.” (fake news)

Pedofilerna myntade termen ”falska nyheter” som en reaktion på publiceringen av Podestas e-postmeddelanden. Clinton själv medgav eller nekade aldrig till e-postinnehållet. E-postmeddelandena sades ha läckts av personal från den amerikanska underrättelsemiljön i motsats till organiserad pedofili. Vanliga journalister vars rapporter stämde överens med denna version av händelserna avbröts omedelbart.

Vidare mötte över 100 Clinton-anställda och medarbetare en för tidig död, i snabb följd, precis som de många vittnena för JFK:s mord och vittnen till Kevin Spaceys sexuella övergrepp. Pedogate misskrediterades som ”falska nyheter” trots NBC:s (11 juni 2013) TV-rapporter om Hillary Clinton som använde sin position som USA:s utrikesminister för att stoppa en utredning om handel med barnsex inom Inrikesministeriet.

Related image

James Rothstein

Trots mainstream-mediakommunikation nådde Pedogate allmänheten via sociala medier. YouTube innehöll intervjuer med trovärdiga vittnen som vittnade om att det finns en internationell handel med pedofili med amerikanska politiker och CIA inblandade. Det var när jag uppmärksammade den pensionerade NYPD-detektiven James Rothstein. Pedogate, förklarade han i intervjun, var samma VIP-pedofilnätverk som han undersökt i 35 år.

Förövarna gjorde allt för att stänga av Pedogate-berättelsen, konstaterade Rothstein. Han förutspådde att förövarna framgångsrikt skulle begrava det precis som varannan gång deras nätverk nästan exponerades, inklusive Franklin, Presidio och McMartin-skandalerna.

Rothstein förklarade att NYPD inte var någon vanlig statlig polisstyrka, utan en ledande utredningsbyrå med nationella och internationella kontor. Redan 1966 blev Rothstein den första polisdetektiven som fick utreda prostitutionsindustrin. Nästan omedelbart upptäckte han en underjordisk sexuell utpressningsoperation som komprometterade politiker med barnprostituerade. ”Mänsklig kompromiss” är vad han märkte i honungfällan. Rothstein och hans kolleger konstaterade att cirka 70 procent av den ledande amerikanska regeringens ledare komprometterades på detta sätt. Rothstein sade att CIA genomförde den mänskliga kompromissoperationen, medan FBI fick i uppdrag att täcka eventuella läckor.

CIA handlade med barnen, FBI täckte deras spår

Image result for profumo affair

James Rothstein sa att han varnades om en identisk VIP-pedofilring som var verksam i Storbritannien när Scotland Yard konsulterade honom angående Profumo Affären Storbritanniens agenter besökte Rothstein i New York för att extrahera allt han visste om brittiska politiker och andra VIPs som hade sex med barnprostituerade. Storbritannien befann sig i skadekontroll och bandade lösa ändar och täckte Profumo Affärens verkliga pedofila natur. Här är mitt e-postutbyte med Rothstein angående denna incident.

Från: Fiona
Skickat: söndag 29 juli 2018 18:24
Till: Jim
Ämne: CIA: s pedofiler i Hollywood exponeras.
Förresten, någon kritiserade mitt skrivande och sa att Profumo Affair var år 1963 och innan ditt möte, och då är du en missinfo-agent. Självklart tror jag inte det – men kan du berätta vad jag ska säga till ditt försvar om dessa datum?

Ämne: RE: CIA-pedofiler i Hollywood utsätts
Från: Jim
Datum: måndag 30 juli 2018, 10:41
Till: Fiona
Det är korrekt. De gjorde inte uppföljningen förrän ett antal år senare efter att Profumo-fallet avbröts. Min källa i branschen kände till hela historien. De såg till att det inte fanns någon annan koppling till den operationen vi hade i New York.

Här är en kopia av den faktiska rapporten:

Den del de letade efter var från 1963. I slutet av 60-talet kallas Rothstein till ett möte med ett antal tjänstemän i New York Police Department och två agenter från Scotland Yard på en avancerad restaurang på Upper East Side. (De tog upp fliken). Scotland Yard följde upp Profumo-skandalen 1963. De försökte ta reda på om deras nationella säkerhet hade äventyrats. Profumo hade använt tjänsterna från Christine Keeler och Mandy Rice Davies.

De två flickorna hade också varit inblandade med en ryss, Jevgenij Ivanov. Förbindelsen i New York var att Keeler och Davies hade förknippats med en prostitutionsring på hög nivå som opererade ur en lägenhet på Fifty Sixth Street och Second Avenue. Rothstein uppmanar Peggy att avgöra vem som opererade i ringen och vad som hände vid prostitutionen på 56 St. och 2nd Ave. Rothstein genomförde en djuptgående undersökning med Peggys information och bestämde att föreningen mellan Keeler, Davies och Madam of the Prostitution House på 56 St. och 2 Ave. var faktiskt sann. Informationen som Rothstein hämtade från utredningen kontrollerade att platsen användes för att ställa in och kompromissa offer. Rothstein anser att det är en sanktionerad State of the Art, High-End human intelligence och mänsklig kompromissoperation.

Det sena 60-talet var 1968-69. Jag blev polis 15 februari 1965.


Watergate

Rothstein och hans advokatsamarbete insåg att de internationella pedofila ringarna var kopplade. Han sa att VIP-medlemmarna träffades i olika lokaler världen över där varje destination sörjde för en annan typ av degenererad sexuell proklivitet, inklusive
övergrepp med ”satanistiska-teman”.

Rothstein sa att han och hans kolleger mötte hårt motstånd mot utredningen och åtalet för medlemmar av handeln med barnhandel. Hans journalistkontakter på New York Times och Washington Post kunde inte få artiklar om VIP-ringen i tryck. Alla polis-, FBI-, tull- och IRS-tjänstemän som förföljde VIP-pedofilnätverket ovanför på gatunivå hade sedan fått sina karriärer förstörda. Rothsteins försök att gripa de viktiga förövarna stoppades kontinuerligt. Till exempel, vid den tiden då han tjänade som chef för CIA:s mänskliga kompromissoperation, Tippy Richardson.

Enligt pedofil-polis-informatören Ben Rose, våldtog och mördade Tippy Richardson, affärsmannen Leonard Stewart (från OPEC, Organisation of Petroleum Exporting Countries) och en kirurg vid namn Dr Chesky i november 1971, tre pojkar i åldrarna 14 till 15 år i Ben Rose’s lägenhet på East 64th Street i New York City.

New York State Select Committee on Crime utfärdade därefter stämningar för både Tippy Richardson och Leonard Stewart. Vid tjänstgöringen sade Tippy Richardson att eftersom han arbetade för CIA skulle stämningen dras tillbaka under nationell säkerhetslag, när Rothstein och hans kollega återvände till deras kontor. Det var precis vad som hände.

Image result for watergate affair

Image result for frank sturgis

Frank Sturgis

År 1972 arresterade Rothstein en av de fem Watergate-inbrottstjuvarna, CIA-operatören Frank Sturgis. Under det efterföljande två timmars förhöret upptäckte Rothstein sanningen om Watergate (plus Sturgis och CIA:s inblandning i Bay of Pigs-incidenten och det därmed relaterade mordet på JFK). Sturgis berättade för Rothstein, att Watergate-inbrottstjuvarna sökte efter något som fick smeknamnet ”The Book” som listade de demokratiska och republikanska politikerna som fick tillgång till barnprostituerade, deras sexuella anklagelser, de belopp de betalade för våldtäktsbarnen, etc.

Den officiella Watergate-förklaringen var att liberalerna bröt sig in i den demokratiska nationella kommitténs huvudkontor för att få information om sina valstrategier. Människor som levde med Watergate kommenterar vanligtvis med en axelryckning, ”Det har aldrig varit meningsfullt.” Rothsteins erfarenheter ger bättre förståelse för varför Nixon konspirerade för att döda Watergate-utredningen, varför han föreslog att utredningen utgör ett hot mot den nationella säkerheten, varför hans personliga sekreterare förstörde Oval Office-bandinspelningarna efter att de blivit kallade inför rätta, varför chefen och CIA-psykologen John W. Gittinger kallades in för att vittna vid kongressutskottet som utredde Watergate, och varför Nixons egen vicepresident gav ut en benådning som skyddade Nixon från åtal för alla brott som han har ”begått eller kan ha begått eller deltagit i” som president. Om Nixons brott inkluderade pedofili skulle det vara vettigt.

Related image

Jag är övertygad om att president Richard Nixon och hans goda kompis ”the Reverend” Billy Graham fick namnet i Watergate-pedofilen. Jag är säker på detta eftersom jag utnyttjades sexuellt av CIA:s huvudpsykolog John W. Gittinger av båda männen som barn.

Image result for billy graham

Jag talade med James Rothstein den 13 april 2018, 9:48 och frågade honom om han visste, eller hade hört, att Nixon var en pedofil. ”Nej, det gjorde jag inte,” sade han med överraskning och intresse. Därefter frågade jag honom om han visste om Billy Graham var pedofil. På detta skrattade Rothstein skrockande och svarade med tillförsikt, ”Åh, vi hörde mycket om det!”

CIA Billy Graham

Jag publicerade ett utkast till det här Watergate-programmet Pedogate på min blogg 2018. Det visade sig vara populärt. ”Watergate var Pedogate” är det bästa jag någonsin har läst,” kommenterade en läsare. Min artikel orsakade stora kontroverser, särskilt bland söderns baptist Billy Graham-dyrkare som berättade för mig att jag talade om många på söndagsbordet. Fotografier publicerade med Billys son Franklin Graham på sociala medier som visade honom stolt ätandes på vad han beskrev som ”mördar-donuts” på Voodoo Donuts i Portland lägger vikt vid min anklagelse om att Billy Graham var en Luciferisk pedofil sedan flera generationer tillbaka.

billy

Många drog slutsatsen att Franklin Graham publicerade sitt tweet som ett kulthot mot mig, som ett direkt svar på mina artiklar som avslöjade hans frimurar far. Konservativa kristna tyckte att det var olämpligt för en evangelisk predikant att äta på en anläggning som sålde munkar dekorerade med omringade pentagram och som innehöll Jesus Kristus korsfäst på en penis och testikelformad munk med namnet ”Cock-N-Balls.” Mina artiklar fick en äldre baptist att ta bort Billy Graham Foundation från hennes testamente.

För att klargöra berättade Rothstein aldrig för mig att han personligen arbetade med en utredning av Billy Graham. Rothstein talade om Billy Graham i samband med att han hade hört talas om predikantens pedofili någonstans ifrån inom sitt nätverk av medarbetare vars jobb det var att undersöka VIP-pedofilringar. Vi diskuterade aldrig källan till denna information, eller om den kom från hans egen NYPD-organisation, eller från externa byråer som FBI eller hans journalistkontakter. Han hävdade helt enkelt omedelbart och eftertryckligt för mig att han och hans kollegor ”hörde mycket” om Billy Grahams pedofila engagemang.

Jag är inte den första som offentligt anklagade Billy Graham för att vara CIA-agent, frimurare och pedofil. MK-ULTRA-offret Kathleen Sullivan, som skrev Unshackled: A Survivor’s Story of Mind Control, sa att han våldtog henne. Tidigare högt rankad frimurare James Shaw beskrev hur 33⁰ frimuraren Billy Graham var närvarande vid hans egen initieringsritual till den 33⁰. Tid rapporterades, CIA finansierade Billy Grahams Latinamerikanska korståg år 1967 under en CIA- ”cut-out”, US National Student Association, som också finansierade National Council of Churches, Harvard Law School och AFL-CIO-medlemsförbund. New York Times skrev om händelsen.Kategorier:Böcker, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: