Snart kliar kulturmaffians barn er på ryggen

Har ni, liksom jag, de senaste åren helt tappat förtroendet för SR, SVT, TV4, liksom för alla skräptidningar som t ex Aftonbladet, Expressen, DN, SVD m fl, som i sina utbud är totalt vänsterinriktade och undanhåller sanningar om vår verklighet, detta för att vara den verkliga makten i världen till lags. För varje år blir detta allt tydligare! Snart har kulturmaffian och övriga” klia på ryggen” klanerna helt tagit över i SR och SVT….

Detta får ni inte missa! Julia Ceasars sammanställning av familjekopplingarna bland journalister och programledare-programvärdar inom MSM-media. Snacka om korruption och mygel!

Om familjerna inom SVT / Media – Swebbtv Embedded med Julia CaesarKategorier:Svensk politik, Video

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: