Japans premiärminister Abe är bara den första dominobrickan, Macron, Moon nästa

Benjamin Fulford, Veckobrev
2020-08-31


USAF General Jay Raymond sworn in as head of US Space Force

Shinzo Abe - WikipediaDen pågående Covid-19-scamdemic-attacken mot mänskligheten har synliggjort kabbalen och dess främsta ledare har blivit synlig för alla att beskåda. Det gör dem till ett enkelt mål och de jagas nu systematiskt och tas bort från maktpositioner. Japans slav-premiärminister Shinzo Abe (bild  t.v), till exempel, ”uppmanades att gå i pension av de gemensamma stabschefernas general Jay Raymond (bilden ovan med Trump),” säger Pentagon källor. Efter att ha avgått som chef för USA:s rymdkommando “är Raymond det perfekta JCS-sändebudet”, tillägger de. Abe tvingades också att avbryta OS, vilket berövade hans gangstervänner enorma summor pengar som de hade utlovats i utbyte mot utförd Fukushima-attack mot Japan.

Förutom Abe är de andra ledarna som är på väg att falla de som har identifierat sig med drakoniska fascistiska åtgärder som genomförts mot sitt eget folk på order av sina satanistiska khazariska överherrar, säger White Dragon Society (WDS) källor.

Det betyder att Tysklands Angela Hitler Merkel, hennes husdjur Emmanuelle [sic] Macron från Frankrike, Kanadas Justin Castro Trudeau och Sydkoreas Moon Jae In befinner sig alla bland dem som är på väg mot huggkubben, säger källorna.

https://www.bbc.com/news/world-europe-53954562
(klicka på rubriken för att läsa artikeln)

Det bästa är att Frankrikes Macron kommer att den nästa att falla. Precis som den rumänska diktatorn Nicolae Ceausescu ökade han förtrycket tills hans egna säkerhetsstyrkor satte honom inför en avrättningspatrull, ökar Macron förtrycket i Frankrike. ”Propagandanyheter” rapporterar att hälso- (döds-) ministeriet säger att Frankrike ser en ”exponentiell ökning av nya fall”. Det här är en ursäkt för Macron som är rustad för strid, och kräver ytterligare en rikstäckande nedstängning. Macron driver också frågan om 5G som en fråga om ”europeisk suveränitet.”

https://www.msn.com/en-gb/news/world/macron-says-frances-5g-strategy-founded-on-european-sovereignty/ar-BB18tofg

En rapport från föreningen för franska reservofficerer, sammanställd av ett brett spektrum bestående av proffs med verklig erfarenhet av frontlinjen i kampen mot kabbalens ”pandemi” har dock kommit fram till följande slutsatser: 

 • Uppenbara inkonsekvenser och oförklarliga ”luckor” ogiltigförklarar den officiella teorin
 • Hanteringen av hälsokrisen verkar vara en förevändning för ett totalitärt globalt övertagande
 • Totalitära processer: avsikten att införa en global kryptovaluta, ett vaccin med nano-chips och ett subkutant elektroniskt chip
 • Det finns massiv korruption i hjärtat av WHO med de mest oundvikliga avsikterna
 • 5G är inblandat i Covid-19, med elektromagnetisk strålning som möjligen har hög potentiering:
  Virusets patogena kraft, eller Prevotella-bakterien som orsakade cytokinchocken
  Likheten mellan lungskador som observerats av alla akutläkare och skador förorsakade av användningen av ett elektromagnetiskt vapen (plus permanent huvudvärk, trötthet, brännande känslor i lungorna, trombos och förlust av känslighet för lukt och smak, som också citeras som symtom på COVID-19)
 • Många antenner installerades tack vare nedstängningen, utan oro för ”försiktighetsprincipen”, trots att den annars citeras allmänt, i synnerhet för att kunna stapla på medicinsk behandling.
 • Covid-19″ är ett biologiskt och elektromagnetiskt krig som stöds av en omfattande ”rök-och-speglar” -operation, som sår förvirring bland medicinsk- och sjukhuspersonal.
 • ”Covid-19” kan vara förberedelsen för en mycket större samfälld operation i kombination med en rökridå för att dölja storskaliga tester av 5G-vapnet, för kriminella ändamål som återstår att klargöra.
 • 5G-installationer, både markbundna och i luft (Elon Musks satelliter i låg omloppsbana), är helt klart en del av detta ”totala krig” -projekt
 • Dr. Jeremy K. Raines, en auktoritär elektromagnetisk fälttekniker, rapporterar att signaler används av människokroppen för att reglera dess processer och varnar för att externa elektromagnetiska signaler allvarligt kan störa denna process.
 • Ingen undersökning har genomförts om jordens reaktion på den massiva användningen av 5G-teknik trots att det har fastställts att industriell verksamhet (gruvaktivitet, olje- och gasutvinning, geotermisk) kan framkalla jordbävningar
 • Ovanliga jordbävningar har ägt rum i Frankrike och kommuner har förklarats i undantagstillstånd.

Kan detta ha något med detta att göra (undrar red.)?
https://bakomkulisserna.biz/2020/08/30/solstormar-pa-gang-har-du-haft-hjartbesvar/


Hela rapporten på 190 sidor kommer att publiceras på denna sida.

Den franska militären vet att de har en skyldighet att försvara sitt folk och det betyder att de måste ta bort den mördande Macron-regeringen.

Coronavirus: Disturbing videos claim to show people collapsing in Wuhan | Daily Mail Online

Asiatiska hemliga sällskap har också sagt att en högfrekvent elektromagnetisk attack dödade stora mängder människor i Wuhan Kina. ”Nu pågår dessa attacker på global nivå och ett krig som är osynligt för blotta ögat är på gång”, tillägger de.

Även om det finns många aspekter av detta krig som är ”osynligt för blotta ögat”, kan vi människor befria planeten genom att attackera de synliga aspekterna. Processen som ledde till Fukushima-attacken mot Japan och det efterföljande falska valet av Abe 2012 ger oss konkreta mål.

I synnerhet kan problemet spåras till de människor som har kontrollerat monoteismen som familjeföretag i tusentals år. Till exempel är ledaren för den nuvarande Antifa, Black Lives Matter och andra bolsjevikiska attacker i USA …

Alex Jones infowars.com Interviews Leo Lyon Zagami

Leo Zagami, enligt P3 frimurarkällor

Vi har oberoende bekräftat att det kriminaltekniska spåret av kontroll leder till Leo Zagami, som har flytt från Italien för att undvika arresteringsstyrkor som är lojala mot påven Francis och P3-frimurarna. Han gömmer sig nu i Palm Springs, Kalifornien, och spelar rollen av en trogen kristen.

Men när Zagami träffade mig i Japan visade han mig bilder av demoniska enheter och sa att han och hans andra satanister kunde kalla dem ceremonier som involverade femuddade stjärnor, precis som i filmerna. Han sa att dessa enheter också kan orsaka enorma stormar, jordbävningar etc.

Zagami sa också att de mest kraftfulla enheterna kunde bara tillkallas genom mänskliga offer. Efter att ha vuxit upp som ateist antog jag precis vid den tiden att Zagami använde sig av grov skrämseltaktik för att skrämma vidskepliga monoteistiska gamla damer. Nu är jag inte längre så säker.

Omedelbart efter Fukushima-attacken mot Japan skickade Zagami e-postmeddelanden där han skryter om attacken och kräver ansvar. Han sa också att det var hans grupp som stod bakom marxismen och de kommunistiska revolutionerna sett över hela världen.

Med tanke på detta, notera att många människor, inklusive Q-anon, har lagt märke till det amerikanska demokratiska partiets användning av en satanisk logotyp, se bilden.

https://www.christianpost.com/news/2700-evangelicals-warn-against-politicizing-coronavirus-urge-christians-to-take-vaccine.html

Zagamis folk hävdade också att de kontrollerade kristna som sina slavar. Att döma av deras beteende är detta troligen sant för vissa kristna grupper. Här är till exempel en grupp bestående av 2 700 hjärntvättade kristna (satanister) med predikanter som ber folk om att få sitt ”vaccin”.

Striden om USA kommer att fortsätta under de kommande veckorna. Men Antifa, BLM och Bolsjevikerna har bara pengar och några hyrda dumbommar till sitt förfogande. Det är därför de kommer att förlora mot patrioterna som nu systematiskt tar bort denna smuts från den amerikanska kroppspolitiken. Jag rekommenderar starkt att de tar in Zagami, (som berättade att han åt mänskliga foster), för allvarligt förhör.

Nyckel till kampen för befrielsen av planeten Jorden ligger naturligtvis kring Israel, där modiga judar kämpar dagligen för att ta bort sitt satanistiska ledarskap under Benjamin Netanyahu.

Här är vad Pentagon-källor har att säga om kampen för att befria judarna i Israel:

”Kissinger uttryckte sitt berömda, att Israel kanske inte existerar efter 2020 och här är ytterligare tre träffar:

 1. [U.S. Statssekreterare Mike] Pompeo misslyckades med att få Bahrain, Sudan, Oman, Saudiarabien, Kuwait, Marocko eller någon arabstat att normalisera banden med Israel eftersom de alla vet att Israel anföll Beirut med kärnvapen. Dessa stater insisterar på Arab Peace Initiative (API).
 2. Med tillbakavisad annektering kan scenen ha intagits av [USA:s president Donald] Trump] för att tvinga Israel att ge tillbaka allt arabiskt land, evakuera olagliga judiska bosättningar och att dra sig tillbaka till 1967-gränser enligt API. Genom att göra detta kommer han att vinna Nobelpriset.
 3. Med Frankrike som kastas ut från libyska vatten, NATO som faller sönder, och Italien som är rädd för förluster, genomför den amerikanska flottan övningar tillsammans med Turkiet. Turkiet har drönare och ryska avancerade vapen, kan besegra Grekland och Cypern som är bolagsmän i östra Medelhavets gasledningar tillsammans med Israel.

Vi kan tillägga att andra Pentagon-källor säger att UAE (Förenade Arabemiraten) gick bara med på ett fredsavtal med Israel eftersom de hade hotats med en kärnvapenattack likt den som drabbade Beirut. Vi noterar också, att Macron har också anklagat sig själv genom denna attack, genom att använda den som en förevändning för att återupprätta franskt kolonialt styre över landet.

Sammantaget enligt MI6 källor:

”Det allmänna tillståndet på platser runt om i världen är verkligen mycket kaotiskt och vi kommer bara att stå i beredskap så länge alla världens bästa fräckisar säger tillräckligt. Det som är störande, är att civila regeringar och deras ledare har misslyckats och är för svaga. Det pågår verkligen ett globalt inbördeskrig och den kontrollerande matrisens dödskval finns närvarande inom geopolitiken under en mycket lång tid.”

Denna författare reste till Bill Gates läger i Karuizawa, Japan för att undersöka rapporter om konstiga explosioner där. Efter att ha nekats inträde intervjuade jag grannar och lokala entreprenörer som arbetade i närheten, men inga misstänkta aktiviteter eller närvaron av Mr. Bill kunde bekräftas.

Det är en reporters jobb att göra grovjobbet på marken. Ibland lönar det sig stort och ibland är brunnen torr. I dagens specialeffekter, den virtuella reality-världen, måste vi dock upprätthålla ett mänskligt nätverk av informationsutbyte ansikte mot ansikte i så stor utsträckning som möjligt för att avvisa störningar från AI-genererade personligheter, särskilt på sociala medier.

En WDS-medlem (White Dragon Society), som arresterades i Indonesien på konstruerade anklagelser och tillbringade fyra månader i fängelse, undvek med nöd och näppe ett planerat mordförsök vid frigivningen. Om den ledande medlemmen dödats, så lovar WDS att samma öde följde för president Jokowi och efterkommande till den tidigare presidenten Suharto.

I Asien säger många långsiktiga observatörer att det som händer är Babylons fall. Om Babylon faller, kommer judarna att vara fria för första gången på 5780 år. För någon som växt upp som ateist, trodde jag aldrig att jag skulle säga något sådant här: men vi genomgår verkligen bibliska händelser.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: