Planetary Liberation Alliance vinner stora segrar när Bidens Horror show tas över

2023-05-15

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

DS = Deep state
KS = Khazariska maffian


Den planetariska befrielsealliansen vann stora segrar i förra veckan i USA, Storbritannien, Thailand och Pakistan, medan stora strider rasar i Europa och i Turkiet.

I USA har massuppvaknandet nått en kritisk massa eftersom 70 % av amerikanerna håller med om att USA:s falska president Joe Bidens utländska affärer, mutor och inflytandehandel är ”mycket allvarliga”. Det betyder att majoriteten av folket nu är nära sanningen.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12077151/Most-voters-say-Joe-Hunters-business-deals-links-alleged-bribery-scheme-serious.html

De måste nu sluta distraheras av avatarer som Biden eller George

Om vi inte riktar in oss på den verkliga källan till problemet, kommer vi att fortsätta flaxa omkring värdelöst som arga blinda människa.

Här är några specifika namn på krigsförbrytare som måste ställas inför rätta: David Rockefeller Jr. Hillary och Bill Clinton Rockefeller, Mark Zuckerberg Rockefeller, John Podesta Rockefeller, Klaus Schwab Rothschild och de olika andra Rothschilds (möjligt med undantag för Nathaniel som har samarbetat med befrielsealliansen), den holländska kungafamiljen, etc.

Vi måste också gå efter topptjänare som Victoria Nuland, Eliot Abrams, Justin Castrudeau, Bill Gates, Larry Fink, Vladimir Zelensky, Alex Soros, Chrystia Freeland, Jens Stoltenberg etc.

Soros så att vi kan rikta in oss på och neutralisera den sanna fienden. Det är därför jag ber läsarna att dela följande två korta videor med vänner och familj som inser att något är fel men ändå inte förstår vad det är.

Den första handlar om Rockefeller-familjen och deras onda kontroll över medicinska och andra industrier.

Nästa identifierar BIS som källan till problemet men misslyckas med att namnge dess ”Rothschild / Rockefeller etc. ägare.

Om vi inte riktar in oss på den verkliga källan till problemet kommer vi att fortsätta att fäktas omkring i onödan som arga blinda människor.

Här är några specifika namn på krigsförbrytare som måste ställas inför rätta: David Rockefeller Jr. Hillary och Bill Clinton Rockefeller, Mark Zuckerberg Rockefeller, John Podesta Rockefeller, Klaus Schwab Rothschild och de olika andra Rothschilds (med möjligt undantag för Nathaniel som har samarbetat med befrielsealliansen), den nederländska kungafamiljen, etc.

Vi måste också gå efter topptjänare som Victoria Nuland, Eliot Abrams, Justin Castrudeau, Bill Gates, Larry Fink, Vladimir Zelensky, Alex Soros, Chrystia Freeland, Jens Stoltenberg etc.

På bara en skylt som pekar på omfattningen av deras krigsförbrytelser, ”Det finns förmodligen bara 18 miljoner människor kvar i Ukraina vid denna tidpunkt, det var ursprungligen 34,5 miljoner och om du går tillbaka till 1990-talet bodde det över 80 miljoner människor på den platsen”, enligt överste Douglas MacGregor.

Detta är ett avsiktligt och massivt folkmord som syftar till att döda män och förslava kvinnor och barn för tortyr och slaveri. Detta hände inte under andra världskriget, det händer nu. Varje regeringstjänsteman som uttrycker stöd för vad som görs i Ukraina är en krigsförbrytare och kommer att behandlas som sådan.

U.S. military chief calls walk an error; he apologizes for D.C. church ...

Detta händer. Vi kan bekräfta att militära åtgärder mot dessa människor är på gång. Vi varnades av läsarna om rykten topp Pentagon General Mark Milley (bilden) var död. Vi bad två Pentagon-källor att bekräfta. En sa: ”General Milley har ersatts av en Avatar och CGI.” En annan som känner honom personligen fick höra ”han var upptagen” när han försökte få kontakt.

Andra källor berättade för oss att Blackhawk-helikoptrar hade konvergerat till Washington DC.

För att dölja sina rörelser har väderkameror stängts längs USA: s kuster.

Som ett tecken på att Donald Trump är överbefälhavare har den falska Joe Biden Avatar plötsligt tagit en 180 graders vändning och skickat trupper till den mexikanska gränsen för att stoppa hundratusentals ”illegala invandrare” i militäråldern som försöker komma in i landet (vi kommer att rapportera mer om det amerikanska inbördeskriget nedan).

Det pågår också ett stort hemligt krig i Storbritannien nu. Den khazariska maffian försöker använda den satanistiska kröningen av kung Charles (den ägde rum sex månader, sex veckor och sex dagar efter mordet på drottning Elizabeth II) som en ursäkt för att ta över kontrollen över det kvantfinansiella systemet. Chefen för MI6 (utsedd av Elizabeth) har inget om detta och rapporterar att han är …

”Under ihållande cyberattack och dödshot. Jag är i nattlig kontakt med Richard Moore på MI6 i London och inne i en stängd och låst polisspärr… Någon känner av värmen efter att vi utövat ett massivt tryck för att bryta [Rothschilds grepp om det västerländska banksystemet]”.

Denna desperata attack är kopplad till den överhängande konkursen för UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION. Denna förväntas nu äga rum i juni, vilket även Rockefeller-slavar som brottslingen Janet Yellen erkänner. De har kanske precis köpt sig lite tid genom att sälja ytterligare 26 miljoner fat av den strategiska petroleumreserven.

https://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/US-Could-Start-Buying-Oil-To-Refill-SPR-As-Early-As-June.html

men skriften sitter på väggen. Yellen (bilden) varnade G7-brottslingarna som samlades i Japan ”att inte uppfylla amerikanska förpliktelser skulle orsaka en ekonomisk och finansiell katastrof.”

US seeks 'constructive and fair' economic ties with China: Yellen

https://insiderpaper.com/us-debt-brinkmanship-risks-serious-costs-yellen/

Hon har fel, det skulle innebära en enorm förmögenhetsökning för 99 % av amerikanerna eftersom de medel som stulits av den kriminella 0,01 % och deras tjänare klass 1 % återlämnas till dem via ett jubileum.

Konkurs eller inte, kampen för att få ner dessa brottslingar rasar mot seger. På den fronten avslöjade husets tillsynskommitté de nio Biden-familjemedlemmarna som tog emot banköverföringar från utländska medborgare via skalföretag:

1. Hunter Biden

2. James Biden

3. Sara Biden

4. Hallie Biden

5. Kathleen Biden

6. Melissa Biden

7. Systerdotter/brorson

8. Systerdotter/brorson

9. Barnbarn

De utfärdade också en juridiskt bindande stämning till FBI för ett nyckeldokument hos den kriminella familjen Biden. FBI vägrar att följa, vilket innebär att specialstyrkor kommer att skickas till deras högkvarter för att arrestera topptjänstemän, säger Pentagon-källor.

Som ytterligare ett tecken på att Trump är tillbaka ansvarig fick han tala sanning på CNN om det stulna valet och många andra saker. Se filmerna nedan för utdrag.

Dessutom

Trump uppmanar republikanska lagstiftare att utlösa den första amerikanska skuldinlösen någonsin. Som Trump vet vad som behövs för en standard, för att utlösa jubileet och förstatligandet av den privatägda Federal Reserve.

https://insiderpaper.com/us-debt-brinkmanship-risks-serious-costs-yellen/

Utöver det finns det nu 413 220 Grand Jury Sealed Indictments, med Kalifornien och Texas i täten. Det genomsnittliga antalet förseglade åtal före Trump & 2016 är
1 500 fall per ÅR. Eftersom varje förseglat åtal kan innehålla flera individer, ser det ut som att de ungefär en miljon satanisterna i USA har identifierats och snart kommer att skickas till interneringsläger för omskolning eller bestraffning.

Vi noterar också Robert F. Kennedy, Jr.s löften att avsluta jobbet som JFK började, genom att helt avveckla CIA om han blir USA:s nästa president.

Någon måste berätta för Kennedy att det var David Ben Gurion som beordrade mordet på hans farbror och far på uppdrag av sina Rothschild/Rockefeller-mästare. Han måste också ta reda på att CIA har en delad personlighet och att de vita hattarna där faktiskt stöder honom; särskilt hans inställning till Covid och vacciner. Förresten, var Kennedys gammelmormor syster till min gammelmormor McCarthy så vi är på avstånd släkt.

Samtidigt, medan riktiga politiker som Kennedy fortsätter att driva på sanningen, fortsätter CGI:n eller avataren Biden det absurdas teater genom att säga: ”Vi kommer att lösa alla världens problem.” Det falska är bara leenden, men vägrar svara på frågor. 

Se nästa gång den falska maskerade Biden säga: ”Efter att inte längre ha varit vicepresident blev jag professor vid University of Pennsylvania i fyra år.” Biden fick
1 miljon dollar, men han undervisade aldrig en enda klass. 

Vi kommer att hålla ett skarpt öga för att se om ”Biden” dyker upp på veckans G7-möte i Japan.

Många människor, förresten, försöker göra en stor sak om det faktum att Japan öppnar upp för ett NATO-förbindelsekontor. Detta är bara läpparnas bekännelse och betyder inte att Japan kommer att börja leverera vapen till Ukraina eller kämpa för Nato. Med andra ord är det bara en stor PR-ingenting-burgare.

På tal om Nato, låt oss titta på vad denna kriminella organisation har hållit på med.

På den fronten utreder den polska åklagarmyndigheten för organiserad brottslighet och korruption den tidigare tyska förbundskanslern Gerhard Schröders roll ”i förberedelserna för invasionen” av Ukraina, enligt polska underrättelsekällor.

Dessutom, för alla som känner någon som vill att Ukraina ska ”VINNA” kriget, fråga dem varför inte USA har slutat köpa uran från Ryssland sedan kriget började?

Putin Still Selling U.S. Nearly $1 Billion in Nuclear Fuel

https://www.newsweek.com/putin-selling-us-nearly-billion-dollars-nuclear-fuel-1799788

Enligt polsk underrättelsetjänst ”finns det många anledningar till att världens eliter inte vill ge upp Ukraina. Det var inte bara deras centrum för korruption; penningtvätt, biovapenlaboratorier, människohandel etc, det verkar också vara en testplats för Digitalt ID, ett kontantlöst samhälle de vill skapa överallt. Är det vettigt för ett land i krig att investera tid och pengar i sådana tekniska projekt när befolkningen lider och landet behöver byggas upp?”

Överste Douglas MacGregor tillägger: ”Vi vet att Larry Fink på BlackRock och hans vänner alla trodde att de skulle tjäna pengar, köpa upp allt som fanns kvar i Ukraina och exploatera regionen och befolkningen för alltid. Det kommer inte att hända nu.”

Det här är samma Larry Fink som säger ”Beteenden kommer att behöva förändras, beteenden måste tvingas och på Blackrock tvingar vi fram Beteenden.”

”Vi får se om han fortfarande kommer att ha samma arrogans när militäralliansen tvingar sig in i hans takvåningskontorssvit och förde bort honom till Tribunalerna”, kommenterar en CIA-källa. 

Samma sak gäller Klaus Schwabs ”stora återställning” Rothschild som säger ”Vänj dig vid inget privatliv. Du måste bete dig som vi säger åt dig att bete dig, annars.” 

Klaus Rothschild och hans familjemedlemmar står inför arrestering eftersom de är på väg att förlora Europa.

Polens premiärminister Mateusz Morawiecki kräver att dödsstraffet återinförs eftersom det snart kommer att avslöjas att det finns tusentals och åte tusentals pedofiler som torterar barn, säger Mossad-källor.

https://humanevents.com/2023/05/10/polish-pm-calls-for-reinstating-death-penalty-after-killing-of-8-year-old-boy?utm_campaign=64483

I Frankrike pågår revolutionen fortfarande och ger ”polisen” ett helvete. Det franska folket trycker tillbaka. 

Fransmännen vill ut ur EU. De klipper upp EU-flaggan. 

Som ett tecken på hur impopulär Macron är, var han tvungen att göra något som ingen annan fransk president har behövt göra och stänga av centrala Dunkerque så att han kunde besöka tillsammans med 5 ministrar, mer än 1500 poliser och generatorer.

Varje ledare som är så rädd för sitt folk är dömd.

”Jag skulle inte ge Macron ett tilltäppt nickel på en månad till, jag skulle bli förvånad om han fortfarande är där”, säger överste MacGregor.

”Britterna kommer att hitta en ny ledare och de kommer att gå igenom regeringar tills ekonomin kollapsar”, tillägger han. ”Den verkliga frågan är vad som händer i Berlin med Sholz som förmodligen är den mest ointressanta, fantasilösa och föga imponerande ledare som Tyskland har.”

Detsamma kan sägas om Justin Castrudeau i Kanada. Flera av hans avatarer, och förmodligen Castrudeau själv har redan dödats och den senaste har en dålig likhet.

 

Nu har hans Khazarian Mafia-hanterare attackerat den upproriska provinsen Alberta.

Här är det senaste från den kanadensiska underrättelsetjänsten om hans handlingar:

”Justin Castro och hans kumpaner gillar inte Alberta eftersom de står upp mot honom när han vill driva elbilar. Vilket betyder att han måste förstöra olje- och gasindustrin. Människor uppmanades att evakuera i vissa områden. Åkte senare tillbaka hem bara för att hitta deras hem PLÖDADE och de enda som vaktade platsen var RCMP.”

Castrudeau och hans hanterare kommer att jagas när saneringen av USA är klar, det kan man räkna med.

Ryssland hjälper till. Enligt Ryska federationens president Vladimir Putin, om han ska ställas inför rätta som krigsförbrytare, bör alla amerikanska presidenter som har orsakat dussintals krig runt om i världen utan att ens ha rätt att göra det stå i linje med honom. Detta kan hända snart. Vi noterar att Sovjetunionen de facto har återupprättats när sju av nio OSS-ledare besökte Moskva för den traditionella Victory Day-paraden på Röda torget den 9 maj. Bara Azerbajdzjan och Moldavien misslyckades med att dyka upp.

Ryssland, som arbetar tillsammans med Kina och vita hattar i väst, har nu befriat större delen av planeten.

Thailand är det senaste landet som har befriats. Thailands nya premiärminister är Paetongtarn Shinawatra, vars far Thaksin och faster Yingluck avsattes i separata militärkupper. Shinawatra är medlem av den vita hatten planetariska befrielsealliansen. Detta innebär att landet inte längre är under kontroll av en heroinberoende kungen som hålls som gisslan av KM i Europa.

Ryssland och Kina kämpar också för att befria Mellanöstern. Ryssland sade på onsdagen att en färdplan för att normalisera förbindelserna mellan Syrien och Turkiet kommer att utarbetas i samordning med försvarsministrarna och säkerhetstjänsterna i Iran, Ryssland, Syrien och Turkiet i Moskva.

https://insiderpaper.com/russia-offers-roadmap-to-mend-syria-turkey-ties/

Detta har lett till en allvarlig kamp om Turkiet. Den khazariska maffian försökte hålla Turkiet under dess kontroll genom att försöka stjäla förra söndagens val. De kunde tvinga fram en avvikning genom att tillgripa fler vapenhot från jordbävningen som den här videon de släppte visar, säger Mossad-källor. 

Ta också en titt på de två bifogade bilderna på president Erdogan. Dessa är inte samma man. Öronen, åldern och andra egenskaper är olika. Hoppsan.  

Det var också ett allvarligt proxykrig i Pakistan under den senaste veckan. Det började när dussintals paramilitära trupper tryckte in före detta premiärminister Imran Kkan i en svart SUV, medan andra slog tillbaka några av hans anhängare i ett domstolskomplex.

Hans anhängare satte sedan eld på den nationella public service-byggnaden, brände premiärminister Shehbaz Sharifs privata bostad, stormade valkommissi-onens högkvarter (där röststöldmaskiner fanns), plundrade vapenaffärer och startade i princip en revolution.

Detta ledde till allvarliga konflikter inom armén som tvingade Pakistans högsta domstol att förklara den tidigare premiärministerns arrestering för ”olaglig” och beordrar hans omedelbara frigivning. Han testades sedan biometriskt för att bekräfta att det fortfarande var den ursprungliga Khan.

Khan greps för att han lovade att avslöja ukrainska kärnvapen som säljs via Pakistan till Kina, Iran, Nordkorea och icke-statliga aktörer. Han tänkte också avslöja KM:s heroinoperationer, barnhandel och sexhandel som har pågått i decennier med militären /polisen/ regeringstjänstemän/ och ELITER……

https://www.theinteldrop.org/2023/05/11/iaea-disclosure-imran-khans-arrest-tied-secret-nuke-explosion-in-ukraine/

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=222330

Efter sin frigivning sa Khan; ”Militären står över lagen; ISI [militär underrättelsetjänst] står över lagen, Och om du har någon över lagen, då stiger du ner i djungelns lag. De kan plocka upp människor, hålla kvar människor, försvinna människor. De försöker påverka domare; de klämmer ner media. Det finns inget ansvar för institutionen. Det är inte demokratiskt.”

https://www.theguardian.com/world/2023/may/14/imran-khan-arrest-pakistan-military?CMP=share_btn_tw

Japanska diplomater i Pakistan noterar som bakgrund att Pakistan är på väg att gå i konkurs och gå i konkurs tillsammans med US CORPORATION.

Med tanke på alla kriminella handlingar från det KM-kontrollerade USA är det förståeligt varför Kinas president Xi Jinping fortfarande inte vill prata i telefon med USA:s falska president Joe Biden. Detta kom efter att USA:s nationella säkerhetsrådgivare Jake Sullivan blev den första Biden-tjänstemannen på flera månader att prata med sina kinesiska motsvarigheter. Våra källor berättar att han försökte sälja amerikanska militära hemligheter till kineserna i utbyte mot finansiering för US CORPORATION men fick nej.

Kineserna är fullt medvetna om att USA styrs av tvåsidiga hycklare. I det senaste exemplet, ”USA:s vicepresident [Kamala Harris] reste till Zambia: hon landade på en kinesiskbyggd flygplats, flyttade på en kinesiskbyggd väg och talade på en plats som är en gåva från Kina till Zambia. Och ändå sa hon till zambierna att inte samarbeta med Kina”, konstaterar Akende Mmembe, chef för Pan-Africanism Today.

Vad kineserna behöver ta reda på härnäst är att FN inte heller är vad de tror att det är. Som det senaste exemplet sexualiserar Världshälsoorganisationen och FN små barn i grundskoleutbildning över hela världen i syfte att normalisera pedofili. Samtidigt kräver rättsliga organisationers media och politiska partier att pedofili ska accepteras som en ”normal sexuell läggning”. 

https://stopworldcontrol.com/children/?inf_contact_key=337769811e3209884399a413802ece3f7e470d92b8b75168d98a0b8cac0e9c09https://stopworldkey_com/children/?inf34econtact_6987a9800 13802ece3f7e470d92b8b75168d98a0b8cac0e9c09

Som ytterligare ett tecken på västerländsk moraliskt förfall, visar det sig att ungefär en tredjedel av vetenskapliga artiklar är ”tillverkade eller plagierade”, enligt en ny tidning.

https://www.semafor.com/article/05/10/2023/scientific-papers-fraudulent

På tal om påhittad, säger Rysslands tidigare chef för rymdorganisationen Roscosmos, Dmitry Rogozin, att en officiell sökning avslöjade få bevis på att amerikanerna skulle till månen. Han noterade: ”Sovjetiska kosmonauter som återvände från flerdagarsexpeditioner kunde knappt stå på sina fötter och genomgick en lång återhämtning efter sådana flygningar, och amerikanerna kröp ut ur sina månfarkoster som gurkor från trädgården.”

Ryssarna har också skickat oss denna länk till en ganska dramatisk video av en anomali som ägde rum framför Kreml.

Så med det, här är SSP/Blue Beam-bilderna för denna vecka:

1. UFO flyger över vägen i Indien.

2. Interdimensionell plasmafarkost med klot. 
3. Transport av ett projekt Blue Beam landfartyg.
4. Många UFOS sett i Storbritannien. 
5. SSP-farkoster över Walmart USA.Kategorier:Media, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: