Är det här kriget i Sudan egentligen handlar om – biolabb med virus under kontroll…

Precis som kriget i Ukraina handlar kriget i Sudan också om att stänga biolabb med virus, allt för att rädda mänskligheten från nya planerade plandemier. https://bakomkulisserna.biz/2022/06/15/usas-forsvarsdepartement-rentvar-sig-medger-i-offentligt-dokument-att-det-finns-46-amerikanska-militarfinansierade-biolaboratorier-i-ukraina/


2023-04-26

GeorgeEaton
25 april 2023

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=221484

Varför byggde någon farliga biolabb i SUDAN?!

Svar: Av samma anledning att någon kommer att bygga dem i Ukraina.
3:e världen, korruption, ingen tillsyn, intet ont anande befolkning som försökskaniner.
Några tusen betalas till en offentlig tjänsteman och ingen kommer att bry sig om vad du jobbar med i dessa labb.

Sjuk pro-ukrainsk tecknad serie som främjar dödande av ryssar med ett DNA-riktat biovapen som avfyrats av fåglar. Tyvärr för ukrainarna har de samma DNA och det kommer att slå tillbaka på dem. Oj, det krävs riktiga ”njurar” för att komma på en sådan plan. video 1 m

https://youtu.be/Kq5516fO1Pg


Sudanesiska militanter beslagtar USA-finansierat BioLab i Khartoum som innehåller farliga prover av mässling, kolera och andra patogener

 

Världshälsoorganisationen varnade för potentialen av en ”högrisk”-händelse efter att sudanesiska militanter tagit kontroll över ett farligt biolabb i Khartoum när striderna fortsätter i huvudstaden.

https://youtu.be/FlravENMiqM

Dr. Fauci låg bakom finansieringen av flera internationella biolabb som NIAID-direktör från 1984 till 2022.

Sudans nationella folkhälsolaboratorium – vars beslag nyligen av militanter har föranlett varningar för att orsaka en ”stor biologisk risk” – fick ekonomiskt och personalligt stöd från amerikanska statliga organ, inklusive försvars-departementet, Centers for Disease Control and Prevention och Dr. Anthony Faucis. National Institutes of Health byrå, kan War Room avslöja.

Det fantastiska avslöjandet följer Nima Saeed Abid, representant för Världshälsoorganisationen (WHO) i Sudan, som medger att situationen var ”extremt farlig” eftersom ”vi har polioisolat i labbet, vi har mässlingsisolat i labbet, vi har koleraisolat i labbet. labbet.” USA:s federala finansiering har direkt stött forskning utförd av forskare från högrisklaboratoriet om kolera.

”Det finns en enorm biologisk risk förknippad med ockupationen av det centrala folkhälsolabbet i Khartoum av en av de stridande parterna”,  tillade han.

Laboratoriet, som är baserat i landets huvudstad Khartoum, är en mottagare av stöd från en mängd olika amerikanska statliga myndigheter, inklusive försvars-departementet (DOD), Centers for Disease Control and Prevention (CDC) och United States Agency for International Development ( DU SA). Under Dr. Faucis tid som ledare för National Institutes of Health (NIH) tilldelade han också medel för att stödja forskning som involverade forskare från det kontroversiella laboratoriet.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: