DETTA ÄR OFFICIELLT: Robert F. Kennedy Jr. kommer att kandidera som demokrat 2024 mot Biden

Bild: DET ÄR OFFICIELLT: Robert F. Kennedy Jr. kommer att kandidera som demokrat 2024 mot Biden

Torsdag 6 april 2023 av: 

https://www.naturalnews.com/2023-04-06-robert-f-kennedy-jr-democrat-2024-president.html

https://citizens.news/714499.html

Precis som han föreslog att han skulle kunna göra, kommer ordföranden och grundaren för Children’s Health Defense (CHD) och grundaren Robert F. Kennedy Jr. att kandidera till presidentposten 2024 som en demokratisk utmanare till falska presidenten Joe Biden.

Papper som lämnats in till den federala valkommissionen (FEC) i denna vecka vilka visar att sonen till den avlidne tidigare amerikanska justitieministern Robert F. Kennedy och brorson till den avlidne före detta presidenten John F. Kennedy går med andlig rådgivare och författare Marianne Williamson som den andra demokraten till söka partiets nominering istället för Biden i nästa presidentval.

En före detta miljöjurist som länge har beskrivit sig själv som en ”livslångt demokrat”, Kennedy står för att vara en livskraftig utmanare mot Biden, som är oerhört impopulär och hatad av inte bara republikaner utan också av många demokrater.

Kennedy gjorde sig ett namn under hela Wuhan-coronaviruset (Covid-19) ”pandemin” genom att rösta emot de så kallade ”vaccinerna” som släpptes lös via Operation Warp Speed. Kennedy är också en hälsofrihetskämpe med en omfattande erfarenhet av stöd för individuell frihet.

En röst på Kennedy är en röst för hälsofrihet

Vid ett evenemang förra månaden som anordnades av New Hampshire Institute of Politics, gjorde Kennedy ett preliminärt tillkännagivande att han ”tänker på” att ställa upp som president mot Biden.

”Jag har passerat det största hindret, vilket är att min fru har gett grönt ljus”, skämtade Kennedy inför en ivriga skara supportrar.

Vid den här händelsen sprängde Kennedy Biden-regimen och den demokratiska nationella kommittén för att ha ändrat ordningen på presidentens primärval. Istället för att vara först i kön, kommer New Hampshire nu att rösta tvåa i DNC:s kalender tre dagar efter South Carolina, som nu är i nummer ett.

Inför DNC:s slutgiltiga godkännande av detta ändrade schema skrev Kennedy ett öppet brev till kommittén där han uppmanade dess medlemmar att behålla New Hampshire i den första luckan på grund av statens omfattande och anmärknings-värda historia av att förespråka medborgerliga rättigheter och insyn i valet.

DNC:s argument är att nomineringskalendern måste ändras för att återspegla den föränderliga ”mångfalden” av Demokratiska partiet, men Kennedy säger att New Hampshire redan är en återspegling av det.

New Hampshires ”fyra elektorsröster kan avgöra valet 2024”, sade Kennedy om swing state. ”Det viktigaste är att New Hampshire driver det säkraste och mest transparenta valet i Amerika. Det borde vara en modell för vårt land i en tid då vi behöver det som mes”.

Det är fortfarande oklart om Biden ens kommer att kandidera igen 2024. Vita huset har upprepade gånger sagt att Biden har för avsikt att kandidera för en andra mandatperiod, men allt kan hända mellan nu och då för att ändra på det.

Kennedys beslut att kandidera är tredje gången som någon från Kennedy-familjen kandiderar till ett offentligt uppdrag i USA.

Kennedy har länge varit chef för Riverkeeper, en framstående icke-vinstdrivande miljögrupp som återspeglar hans ärliga och uppriktiga stöd för rimliga insatser för bevarande och miljövård.

Den riktiga Anthony Fauci |  Bok av Robert F. Kennedy Jr. |  Officiell...”Kennedy är Faucis största och mest effektiva kritiker”, skrev en väljare om varför han stöder Kennedy som president – ”förmodligen den enda demokraten som jag respekterar.”

”Alla butiker försökte undertrycka hans bok ‘The Real Anthony Fauci’, men den blev ändå en bästsäljare. En smart, modig man. Biden skulle inte vara någon match för honom i en debatt.”

En annan skrev att om Kennedy blir vald, kommer Kennedy sannolikt att driva på en fullständig redovisning av den 22 november 1963 (dagen då president John F. Kennedy mördades) och den 5 juni 1968 (dagen då senator Robert F. Kennedy mördades).

Den senaste nyhetsbevakningen om Kennedys presidentvalskörning 2024 finns på VoteDemocrat.news.

Källor för denna artikel inkluderar:

NaturalNews.com

FoxNews.comKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: