* WW3 – World War Wicked! #18 – Åklagarens tjänstefel – Brott mot tjänsteeden – Förräderi i mål mot Trump

MAR• 29•23

Tom Fairbanks
Community Health Advocate
Community Support Foundation

http://www.cedarhillscitizens.org/ww3-world-war-wicked-18-prosecutorial-misconduct-violation-of-oath-of-office-treason-in-case-against-trump/

 

RE: Åklagarens tjänstefel – brott mot ämbetsed – landsförräderi – i målet mot Trump

Som tidigare rapporterats i Restored Republic, ”Ett nytt bombdokument har förstört Manhattan DA:s mål mot Trump. På ons. Den 22 mars skulle Trump åtalas, anklagas för grovt brott och gripas. Istället avskedades New Yorks storjury som utreder Trump efter att ett brev från Michael Cohens advokat dök upp 2018. Brevet var adresserat till FEC och förklarade att Cohen använde sina egna personliga medel för att betala Stormy Daniels. Trump Camp var inte part i transaktionen och ersatte inte Cohen för betalningenDokumentet var bland nära 600 sidor med bevis till förmån för Trump som DA avsiktligt hade undanhållit den stora juryn som utreder Trump .

– Det är över.”

Åklagare

I rättspraxis är åklagarens tjänstefel ”en olaglig handling eller underlåtenhet att agera, från en åklagares sida, särskilt ett försök att få juryn att felaktigt döma en tilltalad eller att utdöma ett hårdare straff än lämpligt. ”

 

BRADYS BROTT

Brady-överträdelser uppstår när friskrivande eller riksrättslig information och bevis som är väsentliga för skuld eller oskuld eller för straff för en tilltalad undertrycks. Termen kommer från 1963 års USA:s högsta domstolsfall Brady v. Madryland, där högsta domstolen slog fast att undertryckande av bevis som är gynnsamma för en tilltalad, som har begärt det, strider mot vederbörlig process.

 

ÄMBETSED

Michael Cohens advokat bekräftade att Cohen personligen betalade Stormy Daniels 130 000 dollar av hans egna personliga medelVi pratar inte om en obetydlig summa pengar här! Cohen som hävdade att han betalade Stormy Daniels på uppdrag av (hans klient) Donald Trump, med Cohens egna medel och utan återbetalningsarrangemang från Trump eller hans kampanj, ser ut som maskopi. Så, helt enkelt efter logiken, kan vi inte låta bli att undra exakt vem som egentligen var inblandad i pay-off-systemetFörsökte Michael Cohen verkligen sätta Donald Trump i en maskopi med dem som redan har visat sig vara Trumps fiender och avsiktligt samarbetat med Manhattan distriktsåklagare Alvin Bragg?

Michael Cohen var Donald Trumps advokat och hade juridiska krav som förtroendeman för Donald Trump, under hans ed som advokat. Både Michael Cohen och Alvin Bragg, som advokater, gav en ed för att stödja och försvara konstitutionen i alla situationer .

.

”En förutsättning för en advokatlicens är ett okränkbart löfte om att de alltid kommer att stödja och försvara grundlagen i alla situationer.

”Varje advokat i landet måste sväras in och avlägga sin stats advokated. Denna ceremoni kan verka traditionell och vardaglig, men den har aldrig varit viktigare. Denna ed binder varje advokat till vissa professionella skyldigheter och kräver att vi, som advokater, troget upprätthåller och stödjer lagarna i vår stat och vårt land.

”Orden i den eden är ett mandat till alla advokater som de utövar med professionalism, integritet och respekt. Varje stats ed varierar i sin ordalydelse, men de kräver alla av oss samma tre plikter:

  1. att stödja Förenta staternas konstitution,
  2. att troget utföra en advokats uppgifter, och
  3. att uppträda med integritet och artighet.

”Som tjänstemän vid domstolarna svurs advokater att stödja konstitutionen inte bara i den stat där de försöker praktisera, utan framför allt att stödja USA:s konstitution. Detta löfte ingår först i varje stats advokated, och det är det viktigaste löftet som en ny advokat kommer att ge. Den beordrar en advokat att vidta åtgärder för att säkerställa att landets högsta lag följs och upprätthålls. Detta löfte är en börda för alla advokater – varje advokat måste försvara den amerikanska konstitutionen, på alla sätt, hela tiden. ” – American Bar Association.

”Varje domare [eller ADVOKAT] som inte följer sin ed till Förenta staternas konstitution krigar mot den konstitutionen och ägnar sig åt handlingar som bryter mot landets högsta lag. Domaren är engagerad i förräderi.” Cooper v. Aaron, 358 US 1, 78 S. Ct. 1401 (1958)

Den offentliga korruptionen ( förräderiska kränkningar av ämbetseden ) som diskuteras häri kan mycket väl falla under RICO-lagen, som fokuserar specifikt på utpressning, och den tillåter ledarna för ett syndikat att ställas inför rätta för brotten, som beordrar andra att göra eller hjälpa till. dem i att göra, täppa till ett upplevt kryphål som gjorde att en person som instruerade någon annan att till exempel mörda, kunde undantas från rättegången eftersom de inte faktiskt begick brottet personligen.

Därför åligger det domstolens tjänstemän och Vi folkets tjänare att föra fram detta i dagens ljus och skyndsamt återställa lag och ordning för nationen.”

18 US CODE § 2381 – FÖRRÄDERI

Den som, på grund av trohet mot Förenta Staterna, utövar krig mot dem eller håller sig till deras fiender, ger dem hjälp och tröst inom Förenta Staterna eller någon annanstans, är skyldig till förräderi och ska lida döden, eller ska fängslas i minst fem år och böter enligt denna titel men inte mindre än $10 000; och ska vara oförmögen att inneha något uppdrag under Förenta staterna.

 

LANDSFÖRRÄDERI

Bouviers 1856 Law Dictionary – godkänd av fyra lagar från kongressen – som tjänar som kommentarer till konstitutionell lag, under definitionen av ”misprision” anger syftet med denna bekräftelse: ”4. Det är varje god medborgares plikt som känner till att ett förräderi eller grovt brott har begåtts; att informera en magistrat. Att i tysthet observera begånget av ett brott, utan att göra några ansträngningar för att gripa gärningsmannen, är ett missfängelse. ” 1 Russ.on Cr. 43; Hök. PC c. 59, s. 6; Id. Bok 1, cs 1; 4 Bl. Com. 119. Du uppmärksammas härmed om potentiellt förräderi av denna undertecknade ”goda medborgare”.

Den som, på grund av trohet mot Förenta Staterna och med kännedom om att något förräderi har begåtts mot dem, döljer och inte, så snart som möjligt, avslöjar och tillkännager detsamma för presidenten eller någon domare i Förenta Staterna, eller till guvernören eller någon domare eller justitieråd i en viss stat, gör sig skyldig till förräderi och ska dömas till böter enligt denna titel eller fängelse i högst sju år, eller båda. – 18 US Code § 2382

Det finns gott om bevis som visar att dessa påståenden har rimliga värden. Åklagaren i samverkan med andra har konspirerat för att orsaka skada och har medvetet försökt förstöra president Donald J. Trumps God Given Rights of due process of law, som ligger i hjärtat för denna fråga.

Department of Homeland Security har en nationell kampanj för att öka allmänhetens medvetenhet om tecken på terrorism och terrorismrelaterade brott som heter ” Om du ser något, säg något.”  Fairbanks överklaganden och handlingar lämnar en mycket viktig fråga inför denna domstol, ” Vad hjälper det om ingen svarar?”

Brott mot ens tjänsteed är ett förräderi och den som har kännedom om förräderi, som döljer eller inte så snart som möjligt avslöjar och tillkännager detsamma gör sig skyldig till förräderi.

Må Gud välsigna detta stora land och bevara oss som en nation!

Där det finns rök finns det eld!Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: