Charlie Ward 3.19.23 – Det här är enormt! – Måste video

https://rumble.com/v2dp914-charlie-ward-3.19.23-this-is-huge…html

De ackumulerade skuldnivåerna för konsumenter, företag, kommersiella fastigheter och fastigheter, såväl som statsskulden, går inte att lösa. Dessa fraktionerade reservexponeringar har förstärkts av syntetiska och exotiska kontrakt som saknar ekonomisk grund och är helt spekulativa! Dessa förstorar och skymmer risken! De byggde en dominokedja. En annan faktor som har bidragit till skuldtsunamin är redovisningsyrkets friheter. Finansiella avslöjanden har kokats! Företagsvärldens makt har blivit för koncentrerad. principerna för konsolideringsmaskens dynamik. Gatekeepers möter moral hazard och har gett upp sin integritet! En annan bidragsgivare är beroendet av mätvärden. De rena kvantitativa system som har införlivats i beslutsfattandet. Kvaliteten på de underliggande tillgångarna är inte tillräckligt utvärderade. Det symbiotiska förhållandet mellan oansvariga bankirer och låntagare. Bankers incitament drivs av att ”sälja” lån. Genererar lånevolym som sedan värdepapperiseras på marknaden. Bankerna har inte internt risken. ”Skiten” förpackas och säljs som guld med attraktiv avkastning som lockar köpare som inte har finansiell kapacitet att backa risken och lita på möjligheten att sälja papperet vidare. Jag skulle kunna skriva en hel bok om de felaktiga grunderna i branschen! Detta forum har begränsningar för antalet tillåtna tecken. ”Skiten” förpackas och säljs som guld med attraktiv avkastning som lockar köpare som inte har finansiell kapacitet att backa risken och lita på möjligheten att sälja papperet vidare. Jag skulle kunna skriva en hel bok om de felaktiga grunderna i branschen! Detta forum har begränsningar för antalet tillåtna tecken. ”Skiten” förpackas och säljs som guld med attraktiv avkastning som lockar köpare som inte har finansiell kapacitet att backa risken och lita på möjligheten att sälja papperet vidare. Jag skulle kunna skriva en hel bok om de felaktiga grunderna i branschen! Detta forum har begränsningar för antalet tillåtna tecken.

Förekomsten av och beroendet av medel som genereras av illegal verksamhet är stor när det gäller inlåning, utlåning och investeringsbankverksamhet. Relationerna mellan kreditvärderingsinstitut och företag är symbiotiska! Företagen är lönemästarna! Relationen mellan tillsynsmyndigheter och banker är symbiotisk! När allvarliga rutiner uppmärksammas på regulatoriska fältexaminatorer, tillsammans med påtagligt stöd, redigerar den regulatoriska kommandokedjan detta från rapporter. Om de identifieras är påföljderna mycket små. Ofta är lösningen att säga upp lågnivåanställda som var designade är otillräckligt utbildade. Ledningen upprätthåller en struktur av rimlig förnekelse!!!! Internkontroller är ett skämt! Försäljningssidan har all makt. Om man är ansvarig och har en känsla av förtroendeansvar så drivs de ut! För att överleva måste en bankir berätta för ledningen vad de vill höra. Hjulen gick av banan i och med sammanslagningen av affärs- och investeringsbanker! Detta förstärktes av konceptet för stor för att misslyckas tillsammans med institutionella investerares ägarintresse!!! Medan den nuvarande nedbrytningen av industrin går tillbaka till 1971, går bankernas kriminella verksamhet tillbaka till 1913. Fiats valuta har inga begränsningar. Det är bara att skruva upp tryckpressen (bara ett par slag på ett tangentbord)!!! Uppenbarligen är svaret inte att fortsätta denna cykel. Federal Reserve är en kriminell strävan! Acceptera inte centralbankens digitala valuta! Detta förstärktes av konceptet för stor för att misslyckas tillsammans med institutionella investerares ägarintresse!!! Medan den nuvarande nedbrytningen av industrin går tillbaka till 1971, går bankernas kriminella verksamhet tillbaka till 1913. Fiats valuta har inga begränsningar. Det är bara att skruva upp tryckpressen (bara ett par slag på ett tangentbord)!!! Uppenbarligen är svaret inte att fortsätta denna cykel. Federal Reserve är en kriminell strävan! Acceptera inte centralbankens digitala valuta! Detta förstärktes av konceptet för stor för att misslyckas tillsammans med institutionella investerares ägarintresse!!! Medan den nuvarande nedbrytningen av industrin går tillbaka till 1971, går bankernas kriminella verksamhet tillbaka till 1913. Fiats valuta har inga begränsningar. Det är bara att skruva upp tryckpressen (bara ett par slag på ett tangentbord)!!! Uppenbarligen är svaret inte att fortsätta denna cykel. Federal Reserve är en kriminell strävan! Acceptera inte centralbankens digitala valuta!Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: