JAG arresterar tidigare kirurggeneralen Jerome Adams

US Navy JAG-utredare plockade på tisdagen upp ännu en före detta regerings-tjänsteman som påstås ha tjänat på en fiktiv berättelse som presenterades för president Donald J. Trump i början av Covid-19-plandemin. Tidigare kirurggeneral Jerome Adams, som tjänstgjorde under Trump mellan 2017-2021, greps anklagad för förräderi nära sitt hem i Mechanicsville, Maryland, och berättade att han skulle ställas inför en militärdomstol för brott som begåtts mot nationen och dess medborgare.

Adams verkade vara ett osannolikt mål: i början av 2020 erkände han att Covid-19 var mindre dödlig än vanlig influensa och bad folk att undvika ansiktsmasker eftersom de var ineffektiva för att mildra spridningen av ett godartat virus. Dessutom sa han sanningsenligt att bärandet av masker skulle försvaga det mänskliga immunförsvaret, vilket gör samhället mottagligt för sjukdomar som förkylning och öppet för att få potentiellt dödliga stafylokocker genom att bära bakteriefyllda, smutsiga masker. Lockdowns, sa han till en början, skulle sluta med att fler människor dödades än de räddade.

Så kallade konservativa medier stirrade på Adams uttalanden och förebådade honom som en ”sannare”, en av få offentliga tjänstemän som var villiga att ifrågasättaBig-Pharma och big-medicinens fiktiva berättelse. Vid den tiden översvämmades Adams sociala media-flöden av både beröm och hat – vänsterpartister anklagade honom för att strunta i ”vetenskapen” och konservativa försvarade hans karaktärsstyrka genom att trotsa Deep States strävan efter ett ”nytt normalt”.

Månader senare återkallade Adams dock sina tidigare uttalanden och sa att nya data bevisade att den asymmetriska spridningen av Covid-19 dödade hundratusentals människor över hela världen. Kort sagt föll han i linje med doktorerna Fauci och Birx, och konservativa medier, inklusive Fox News, rapporterade inte en enda gång till sina tittare att Adams hade bytt sida. De rapporterade inte heller att Adams hade varit Michael Pences Indiana Health Commissioner medan Pence styrde Hoosier State från 2014-2017.

JAG-källor på måndagen sa till Real Raw News att Pence och Adams affärer översteg en ren arbetsrelation. Pence var mer än Adams chef; han var hans goda vän. En god vän som Pence hade homosexuella relationer med.

JAG sa att även om Pence och Adams har fruar och barn, så var de garderobsälskare som konspirerade för att sälja president Donald J. Trump på idén att Operation Warp Speed ​​skulle skona tiotals miljoner medborgare från ett öde som var värre än döden.

”Det är inte första gången homosexuella eller bisexuella män gömde sina sexuella tendenser bakom ett farsartat äktenskap”, sa vår källa. ”Vi har fotografiska bevis för att de är älskare under lång tid, och beviset Pence lovade Adams en hel del pengar för att vara tvåfaldig om Covid-19s natur.”

JAG påstår sig ha e-postmeddelanden som Pence skickade till Adams i början av 2020.

”Hej, snygging, du har gjort det bra, men nu är det dags att flytta tidslinjen. Jag har pratat med Fauci, Birx och Collins, och de är ombord”, skrev Pence i ett e-postmeddelande den 1 maj till Adams – 14 dagar innan Trump offentligt tillkännagav att Warp Speed ​​skulle påskynda produktionen och godkännandet av Covid-vacciner ”som ingenting. detta land någonsin har sett.”

”Adams arbetade på båda sidor om stängslet. Han var en bra skådespelare. Vi har bevis på att han fick ekonomisk kompensation för sitt deltagande i Covid-brott, och han förrådde Trump. Vi hade mer än tillräckligt med bevis för att arrestera honom, säger vår källa.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: