Nicholas Veniamin intervjuar Navy Seal Michael Jaco om det kommande året: Vad kommer att hända 2023?

https://www.youtube.com/watch?v=KVFj5s0EfK0

2023-01-02

Nicholas: Hej och välkommen! Idag har vi besök av Michael Jaco, fd. CIA och Navy SEAL och idag ska vi diskutera hans intuitiva förutsägelser för 2023. Gott nytt år Michael och hur står det till?

Michael: Gott nytt år Nick och gott nytt år även till er i publiken. Det har varit ett fantastiskt år och jag ser fram emot ett ännu härligare år och jag förmodar att vi där ute som befinner sig i framkanten av de riktiga nyheterna håller sig informerade och håller sig utanför de problem och faror och att vi trivs.

Nick: Tack, absolut! och amen till det. Så du anser att det här kaninåret då Michelle Fielding säger att allt kommer att bli mycket lugnare, mycket smidigare. Jag undrar vad dina förutsägelser täcker för år 2023. Jag menar, är det något bra eller dåligt?

Mike: Ja det är dåligt för dem som har försökt kontrollera och nipulerat oss och de kommer att försöka göra det, men vi utgör endast något i deras spel så det beror på oss som befinner oss på den goda sidan. De lurade oss under den pågående plandemin, men vi var för sluga för dem. Vi var för informerade om dem, vi har ett bra nätverk med bekräftade informationer som spreds mycket snabbt och effektivt nu så de kan inte mota in oss i ett hörn i deras liv med bedrägerier som de har gjort i det förgångna. Vad jag nu ser i framtiden är att militären i världen blir alltmer involverad och det är helt öppet. Vi såg nyligen när det förekom en läcka, så det kommer gå upp för backen för politikerna som tryckte på det (plandemin) och sedan kommer CDC och WHO – vi kommer att se ett stort massivt sammanbrott vilket jag nämnde gällande dessa system. Så det kommer att bli en hel del juridiska utspel för dem i form av Nürnberg rättegångar och dessa har redan startat. Ord kommer att uttalas. Jag såg nyligen en man som nere i Australien som talade inför deras parlament och nämnde hur, vad jag nyss beskrev, att läkare och sjuksköterskor kommer att ställas till svars för dödsfallen. Du förstår, att människor som nu har extrema biverkningar och dessa kommer nu att bli ansvariga och de kommer, som jag sade, detta kommer att korsa ön och det kommer att fungera. Det här kommer att komma att ta oss upp till toppen av berget och kommer att ta alla dessa olika grupper ner.

https://t.me/+MIIYhQUaN2Q0MjJk

Nick: Nämnde du att Hillary Clinton har tagits av daga pga förräderi och brott mot mänskligheten? Ja, inte bara hon utan också andra. Men det är svårt att tro eftersom hon är en sådan stor figur, som om hon var en betydelselös, så skulle det vara rätt så enkelt att tro på det, för när man har begått sådana brott så är man föremål för dödsstraff. Känner du till någon inifrån som har den sanna kännedomen om att dessa personer har avrättats? Naturligtvis vill MSM inte komma fram med dessa nyheter eftersom de är kontrollerade men hur kan vi egentligen känna till att hon har tagits bort pga förräderi och det gäller även många andra.

Mike: Ja, vi ser just nu en hel del av det som dessa människor har gjort. Det är inte bara spekulationer, vi ser där dessa människor som en gång representerade sig själva fysiskt och idag ser vi någon som representerar dem såsom Joe Biden och som så många andra. Men om du gör en öronanalys och ansiktsundersökning så kan man se att det inte längre är samma person. Det är såsom Lizzy, (drottning Elizabeth) vilket vi har sett en längre tid. Vi kan se några små vinkar om att de har arresterats med några videosnuttar där de har visat att de har arresterat henne. Detsamma gäller (Michelle) Michael Obama, så vi ser dessa olika videon där dessa människor har arresterats så där förekommer läckor som pekar ut att dessa saker händer. De kommer inte ut med det rakt på sak utan de utnyttjar dessa informationer från båda sidor och det finns information som har läckt från bägge sidor speciellt för att börja dra med dig så att du förstår att Deep state börjar avslöjas och det här pågår.  De informerar även den vanliga befolkningen så att vi kan prata om saker som pågår och kan trycka på med sanningen till befolkningen och så vidare.

Som du vet, känner jag till från min bakgård i egenskap av Navy SEAL sedan 24 år tillbaka och 11 år inom CIA, så kan jag se på saker ur en annan synvinkel. Jag kan se bakom kulisserna. Jag känner till saker som sker och jag kan känna igen saker de flesta inte kan, men jag kan rulla ut det så snart jag får nys om någonting. Även om vi som avslöjar saker, måste vara väldigt försiktiga för våra liv är i fara 27/7. Det är därför du inte ser så många människor som gör det men som har informationen och avslöjar en hel del och jag känner till sådana som har anhållits för det de kommit ut med. De, liksom jag, har blivit hotade till livet, så det finns ett pris för att avslöja för mycket information och för snabbt, men vi avslöjar vad vi kan och när fler avslöjar och när vi ser saker som avslöjas, då råkar ingen illa ut, och vi kan också få mer uppgifter. Det är så det förhåller sig. Så länge som dessa händelser avslöjas, så kommer det att förorsaka att systemet kollapsar.

Aktiemarknaden kommer förmodligen att kollapsa inom de närmaste två månaderna runt omkring i hela världen. Det är deras grundsystem som kommer att krascha. Deras monetära kontrollsystem håller redan på att krascha och sedan kommer fler system att falla sönder. Banker kommer att falla, och någonting kommer att komma istället som tar över. Så föreställ dig NESARA/GESARA som pågår just nu och föreställ dig syranivån som kan döda dem som är inblandade. De kan stänga ner det och deras juridiska system kan komma in och ta ner det, så det kan inte ske innan deras system har börjar krackelera ordentligt och folket säger att vi behöver något som ersätter det, och tyvärr är det på det här sättet som det måste förlöpa.

Så om en sådan som jag kommer in, en militärkille, och försöker förgöra fienden, så att den stora armén kan komma in och verkligen hamra ner dem, då kan jag distrahera dem på olika områden och spränga broar eller ta bort något ledarskap och det är vad som just nu pågår. Vi tar bort ledare mycket tyst men snabbt och vad gäller dessa ledare som tas bort, så är det svårare för deras underhuggare som befinner sig under dem att fortsätta med detta kontrollsystem. Så vad jag vill ha sagt, är att mer av allt detta kommer att ses, och kontrollsystemet kommer att kollapsa, då det gamla ledarskapet kollapsar på en nivå vilket är helt fantastiskt för folket som står bakom dem.

Du förstår, när en av dem eller fler tas bort, och det har de lyckats med under de senaste 100 åren, och vi har sett ett massivt antal som har tagits bort bland alla dessa toppledare och detta sätter en svår belastning på deras system och vi börjar nu se deras system som kollapsar.

Nick: Eftersom de Vita hattarna har kontrollen, vilket jag kan se tecken på. Det kan vi se genom att de förkastade 6th Januari Kommittén med Trump eftersom de inte kunde hitta några legeringar emot honom, de hittade inga bevis mot honom. Trumps skattedeklaration har visat att där inte finns någonting, han har betalar allt, han har inte smitit eller begått bedrägeri, han har gjort allt som ska göras, men åklagarna vet förmodligen att de är skyldiga, det är förmodligen därför som de ha släppt åtalet. Som jag redan sade, befinner vi oss inte under nedstängning så jag ser det som att de Vita hattarna har kontrollen. Tror du att vi kan se ansvar gällande det nya systemet rätt mjukt så att människor inte drabbas av det så mycket, men vad kommer att rullas ut hårt, kommer det att bli ett psykologiskt spel för människor att komma underfund med vad som pågår, sådant som klimatnedstängningar, för att väcka upp dem än mer. Eller vad tror du om sådana saker?

Mike: Ok, låt oss reda ut det här. Vi är vänner, vi har aldrig träffats men vi är vänner och vi gör dessa shower varannan vecka, vi chattar, men å andra sidan av saken. Låt oss tänka att nån av oss flyger till den andas land, man drabbas av tidsomställningen så du hjälper mig med att komma över den, och samma sak gäller om du kommer hit. Om du behöver sova extra mycket och jag vet att det är nödvändigt för dig, så gör vi det rakt av. Det samma sker med systemet som kollapsar. De vill att deras system kollapsar för de vill förstöra det här systemet och skapa ett nytt kontrollsystem så det här systemet som dessa toppnivåer i detta system, de kommer i grund och botten att tas bort vilket är egentligen de bottennivåer som försöker och fortsätter den här processen. De är inte vänliga mot oss, de är inte OK mot dig, utan de håller på att kollapsa, så låt oss föra ut det här om NESARA/GESARA eller vilket det nu är som kommer in och övertar det, och de kommer inte på några villkor att gilla det. De kommer att göra det ännu värre, och vad många människor inte förstår är att det här inte är frågan om något handelsutbyte mellan två grupper utan det är ett regelrätt krig som pågår för att förgöra dem. De kommer att förgöras för att de aldrig har varit vänliga mot oss. Man har förmodligen i början försökt vara vänligt inställda till dem, men det kan inte fortgå.

Så alla dessa politiska etablissemang just nu, 90-95 % av dem, är fullständigt korrupta. Man kan inte idka handel med dem för de skulle säga, oj, vi vill göra det eller det här, vi kan ta emot det här för du vet att alla vänder sig emot dem och går emot regeringen vilket inte kommer att ske. Vi har redan sett det under årens lopp, så de skickade redan eller så har de någon annan som kan ta över kontrollen eller så kommer de fram med ytterligare ett kontrollsystem, så nu befinner vi oss i den situationen att det hela håller på att kollapsa. Man bör känna till att vi befinner oss inte olyckligtvis i en mjuk övergång. Men om vi på något sätt kan börja när systemet kollapsar och när det ledarskapet tas bort och vi kan komma in och påbörja införandet av det nya systemet. Nu kan sådana som jag, som inte ens vet något om det nya systemet, hur det är utformat och utan att informera mig om det, vilket även gäller för 99 % av dem där ute, men om de gjorde det då skulle de komma in och förstöra det nya systemet. Så därför måste det vara, inte en mjuk landning utan en förändring så fort som möjligt när det gamla systemet kollapsar. När det nya systemet kommer in, och vi ser det gamla systemet kollapsa, och vi stöter på depression och lågkonjunktur runt om i världen, det utgör vilddjurets natur, det kollapsar. Vi kan inte bygga på ett system som kollapsar av korruption, utan det måste förgöras fullständigt.

Det är inte vad de Vita hattarna säger, men det är sättet som det måste ske på. Om det skulle ske på deras (Deep state) sätt, skulle det inte inträffa, men om de kommer in med ett system som hjälper människorna, så måste det gamla först förstöras. Ifall de fortfarande hade en liten del av kontrollen så kan de fortfarande ställa till det. De måste förstöra deras gamla system snabbare. De kan fälla det och förorsaka så mycket förstörelse, men då är det bättre att man låter systemet kollapsa mjukt och långsammare.

Många av oss har sagt, hej, låt oss få den informationen på en gång. Jag tror att det kommer att ske på specifika nivåer men om man låter systemet kollapsa genom att stänga ner systemet med avsikt för att förorsaka mer störning, det kunde ge dem en större anledning att fly vilket aldrig skulle ske om det skedde under flera års tid vilket jag tror skulle komma att slå ner på dem och man kunde fånga in dem och förgöra dem. Du förstår, sätta dem i fängelse.

Nick: Berätta för mig det här.  Trump ska ställa upp i valet 2024, så vi kan kalla det i nästa år. Men egentligen sker valet i slutet av det här året, eller hur?

Mike: Valet kommer att hållas 2024 men han kommer att tillträda i början av 2025. Han kommer att  dra ut med ytterligare två år av helvete men det kommer inte att ske.

Nick: Jag är för optimistisk. Så när tror du att han börjar kampanja?

Mike: Han slutade aldrig. När han var president slutade han aldrig. Även om vi inte har sett av honom mycket på sistone, för jag tror att han är mycket skyddad, allt har gått ner på tråden, hela systemet för att kollapsa honom, de har försökt arrestera honom, men det ser inte ut riktigt så just nu. Många av oss har förutspått att detta kunde ske, men det som sker när vi ser saker komma, så låter vi alla veta om det och det gör det svårt för dem att dra sig tillbaka för de tror att de kan förorsaka en chock och bedrövelse för samhället och alla människor, och därigenom få kontrollen, skräcken och lidandet. Men nu sker det inte, eftersom alla var förberedda för det och det tog vinden från dem så de kunde inte verkställa det.

Dessutom har rättssystemet och all den information som kommer ut från sanningssägare och det tas hela tiden bort. Det är bortemot 2000 som försvinner från alla möjliga agn. Så det gör en skillnad.

Men låt mig säga, det tar ännu tid för systemet att kollapsa. Men Nürnberg rättegångarna är redan på gång. Alla nämner dem redan. Sedan försöker de med att vi måste gå tillbaka till munskydd igen så de är desperata och tar varje chans som de kan för att fortsätta med berättelsen. Deras makt håller på och krackelerar och den makt som de hade tidigare, och MSM-media gör ingenting. Det är fullständigt korrupt.

Men de flesta får sin information från andra källor, vi måste berätta om den information som vi får och människor börjar prata med varann.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: